mpak Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Gamv ta taxydromeia,akoma tpt pav gia deutera kai ithela na to ferv sto meeting. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Λοιπόν σήμερα πήρα ενα e-mail σχετικά με την Αγγλική ROM από την Nowicom το οποίο λέει τα εξής: >From: "Sandy Partzsch" <spartzsch@nowicom.com> >To: "Ioannis Katsikas" <ing_katsikas@msn.com> >Subject: MDA Language Update >Date: Fri, 26 Nov 2004 09:40:59 +0100 > >Hello, > >unfortunately the language update for the HTC MDA compact is still not >available. We hardly working on it and it will be send to you until monday. >I`m really sorry for the inconveience this may cause. I would appreciate if >you could wait patiently until the english ROM can be send to you. > >mit freundlichen Grόίen >best regards >Sandy Partzsch >nowicom customer service > >tel: +49 371 4000 742 >fax: +49 371 4000 748 και τους έστειλα την ακόλουθη απάντηση ερώτηση: Dear Sandy, When I first talked on the phone with Susan she told me that you had the English version available, then she told me that you have many MDA Compacts and you can not flash them all by yourselfs and now you are telling me that there are difficulties to make it available. On the other hand on many forums there are people saying that MDA Compact has extra locks so it cannot change the language if you dont have an official ROM and also that if we flash the phone with a hacked ROM then our warranty will not be valid. What I want to know is if you ever managed to flash an MDA Compact with an English version and if you did is it an official or a hacked ROM??? In case you never managed to flash it with an English version and you are going to send us a hacked English ROM I would like you to tell me if I am able to return the mobile phone and get a full refund since you didnt tell us the whole truth from the begging. If the ROM is official please send me an e-mail stating that so I can check if its really an official English version with T-Mobile so I can make sure that my warranty will be still valid after flashing my phone with it. Looking forward for an answer as soon as possible. Best Regards, Ioannis Katsikas Για αυτό και δεν κατάφερα ακόμα να σας στείλω και τις φώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 ειναι ζορικη η γερμανικη, δεν τα βγαζεις με τπτ? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (26 Νοέ. 2004 , 15:45) ειναι ζορικη η γερμανικη, δεν τα βγαζεις με τπτ? Ta bgazo kserontas ta menu apo aggliko PPC alla sto peripou! Edo ftiaxtike ena site eidika gia to JAM kai exei kai ena kalo forum me to ti antimetopizoume eos tora. Tha prospathiso na steilo photos ekei opote na exete oloi mia idea! JAMMING SITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Εστειλα και φωτος από το MDA Comapct μου στο συγκεκριμένο site και σύντομα θα τις ανεβάσει ο τύπος εκεί. Alexkass ή όποιος άλλος ξέρει φτιάξτε ένα μήνυμα εδώ με τις φώτος από το συγκεκριμένο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (26 Νοέ. 2004 , 16:28) Εστειλα και φωτος από το MDA Comapct μου στο συγκεκριμένο site και σύντομα θα τις ανεβάσει ο τύπος εκεί. Alexkass ή όποιος άλλος ξέρει φτιάξτε ένα μήνυμα εδώ με τις φώτος από το συγκεκριμένο site. Θα το κανω εγω ! Αρχισουμε... http://www.compactjam.com/graphics/IMAGE_00023.jpg JAM ! - Μεγαλη φωτο και για αυτο υπαρχει το Link ! :D http://www.compactjam.com/graphics/IMAGE_00022.jpg Και οι φωτος του Γιαννη !! http://www.compactjam.com/graphics/katsj/2.jpg http://www.compactjam.com/graphics/katsj/3.jpg http://www.compactjam.com/graphics/katsj/5.jpg http://www.compactjam.com/graphics/katsj/7.jpg http://www.compactjam.com/graphics/katsj/4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (25 Νοέ. 2004 , 22:15) Πες μου και μενα ενα πραγμα.Μπορω να ψαξω να βρω μια επαφη και να την κανω κληση με το ενα χερι ή χρειαζεται ο στυλος μεσα σε αυτη την διαδικασια? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (26 Νοέ. 2004 , 01:34) Για να ψάξεις μια επαφή για την ώρα χρειάζεται το stylus Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό. Δε μπορείς πολύ απλά να πατήσεις το κουμπί "contacts" και μετά να κάνεις scroll με το pad στην λίστα με τα ονόματα? Eκτός κι αν λέγοντας "ψάξω" εννοείτε να ξεκινήσεις να γράφεις και να σου κρατάει τις συγκεκριμένες επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Φυσικά και μπορείς να πατήσεις το contacts και να κάνεις scroll down. Όμως προσωπικά έχω 790 ονόματα οπότε δεν λέει. Πάντως το πρόβλημα μου το έλυσα και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορώ να πάρω όποιο τηλέφωνο θέλω. Το θαύμα λέγετε Fonix Dialer. Μπορείς απλά να του πεις το νούμερο στα αγγλικά και αυτό το καλεί. Μπορείς πάλι αν θες να προσθέσεις κάποιο voice tag στα ονόματα που θές οπότε λέγοντας το όνομα και μετά mobile, home ή work να το καλέσει κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Βρε katsj, δεν μας λυπάσε και δημοσιεύεις τέτοιες φώτο; Εμείς που πάσχομε από αφραγγίες πρέπει να σκουπίζουμε τα σιάλια μας δλδ; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Πάντως και από τις καινούργιες φωτογραφίες το καπάκι φαίνεται στραβό... Εκτός κι αν φταιει η οπτική γωνία Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Και μερικές ακόμα ερωτήσεις: 1)Παίζει ΜΡ3? Αν ναι, μπορείς να τα βάλεις σαν ήχο κλήσης/για μηνύματα? 2)Το κέλυφος είναι εύκολο να γδαρθεί? (π.χ. όταν το βάζεις στην τσέπη) 3)Το D-pad τι αίσθηση έχει? Έναι εύχρηστο? Ρωτάω γιατι σε μερικές φωτό έχει δεί πως τα κουμπιά δεν είναι "σταθερά" στη θέση τους αλλά οτι ψιλο-κουνιόνται. 4)Το πίσω καπάκι είναι σταθερό στη θέση του? Είναι εύκολο να σου ανοίξει κατα λάθος? Επειδή δεν βλέπω καποιον "μηχανισμό" που πρέπει να πατήσεις για να ανοίξει. Αυτά... :) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Το καπάκι είναι λόγω οπτικής γωνίας. MP3 παίζει σίγουρα με τον Media player και ειδικά με την έκδοση 10 τώρα σαν ήχο κλήσης η σαν ειδοποίηση μηνύματος δεν ξέρω ακόμα μιας και το γερμανικό μενού δεν βοηθάει να βρω τις ρυθμίσεις. Το κέλυφος δεν δείχνει να γδέρνεται και δείχνει να είναι όντως μεταλλικό το εξωτερικό στρώμα. Αλλά το έχω πάντα στην θήκη του στην ζώνη μου η οποία θήκη δίνετε μαζί με το τηλέφωνο στην συσκευασία και είναι άψογη. Επίσης υπάρχει και screen protector στην συσκευασία. To D-Pad είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και έχει φανταστική εργονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 ela more... den einai toso diskola ta germanika!... sas eixa dosei to agliko manual... vres mesa apo ekei ta menu... (exo kai to germaniko an thes na sou eksigiso tipota...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Στην Ελληνική αγορά πότε θα έρθει; Και σε ποιο χρώμα (ασημί ή άσπρο);Tο MDA όπως λέει ο katsj είναι μεταλλικό ασημί ενώ το JAM είναι άσπρο!!! edit: Η συνέχεια απο το review του S100 --> http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-magician-2.shtml Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Δεν υπάρχει άσπρο ένα χρώμα βγαίνει μόνο απλά είναι θέμα φωτισμού!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Μερικές ακόμα ερωτήσεις (μιας και κανείς άλλος δεν κάνει...) 1)Μπορείς να κλειδώνεις την οθόνη και το πληκρολόγιο? Πόσο εύκολο είναι? Γίνεται και με συνδιασμό πλήκρων (όπως π.χ. στα Νοκια) ή μέσω της οθόνης/μενού? 2)Μετά απο τόσες μέρες χρήσης, πώς τα πάει απο μπαταρία? 3)Η δόνηση είναι δυνατή? Την καταλαβαίνεις όταν το έχεις στην τσέπη σου? Όταν περπατάς? 4)Απο σταθερότητα πώς τα πάει? Έχεις κάνει κανένα soft-restart μέχρι τώρα? 5)Μέσα στο ακουστικό υπάρχουν 1 ή 2 LED? Πότε ανάβουν/τι κάνουν? Αυτά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (27 Νοέ. 2004 , 18:56) ...Έχεις κάνει κανένα soft-restart μέχρι τώρα? MS λειτουργικο εχει! Ειναι δυνατον να μην εχει κανει ??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis (27 Νοέ. 2004 , 18:56) Μερικές ακόμα ερωτήσεις (μιας και κανείς άλλος δεν κάνει...) 1)Μπορείς να κλειδώνεις την οθόνη και το πληκρολόγιο? Πόσο εύκολο είναι? Γίνεται και με συνδιασμό πλήκρων (όπως π.χ. στα Νοκια) ή μέσω της οθόνης/μενού? 2)Μετά απο τόσες μέρες χρήσης, πώς τα πάει απο μπαταρία? 3)Η δόνηση είναι δυνατή? Την καταλαβαίνεις όταν το έχεις στην τσέπη σου? Όταν περπατάς? 4)Απο σταθερότητα πώς τα πάει? Έχεις κάνει κανένα soft-restart μέχρι τώρα? 5)Μέσα στο ακουστικό υπάρχουν 1 ή 2 LED? Πότε ανάβουν/τι κάνουν? Αυτά... 1) Πανευκολο υπαρχει στο settings και λειτούργεί μόνο το power! 2) Η μπαταρία του τα πάει πολύ καλύτερα από το PDA2k σήμερα μιλώντας 2 ώρες και παίζοντας 1 ώρα πήγε στο 52% μόνο!!!!! 3) Η δόνηση είναι απλά αρκετή τίποτα ιδιαίτερο 4) Μέχρι τώρα κανένα και αν σκεφτείς ότι είναι η πρώτη ROM μάλλον θα τα πάμε καλά με το MDA Compact! Δεν έχει κανένα από τα κολλήματα του PDA2k! Καμμία σχέση (sorry geovass) :cool: 5) Είναι πορτοκαλί όταν φορτίζει, πράσινο όταν φορτίσει εντελώς και αναβοσβήνει μπλέ όταν λειτουργεί το Bluetooth! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Alexkass που είσαι να ακούσεις!!!!!! Για το ίδιο videaki το MDA Compact στο Betaplayer Benchmark μου έβγαλε ΔΙΠΛΑΣΙΑ ταχύτητα από ότι το Toshiba e800 με την ATI!!!! Ναι μεν 320Χ240 αλλά ούτε το 4150 δεν κατάφερε να βγάλει τέτοια ταχύτητα!!!! Στείλε κανένα κανονικό benchmark προγραμματάκι στο ingkatsikas@gmail.com να του κάνω benchmark και να σας πω τα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Και εγώ στην αρχή έτσι νόμιζα αλλα στο site που έδωσες πάνω αριστερά έχει αυτή την εικόνα: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Πίστεψε με είναι ξεκαθαρισμένο από την ίδια την HTC! Δεν υπάρχουν 2 χρώματα! Απλά αυτή η εικόνα είναι με κάποιο πρόγραμμα με το οποίο έχουν συνθέσει 2 διαφορετικές φώτος προφανώς με διαφορετικό φωτισμό! Και τώρα που το κοιτάω στο φως της ημέρας το δικό μου φαίνετε για άσπρο. Απλά ρίξε μια ματιά από τις 2 τελευταίες φώτος μου όπως τις έβαλε εδώ ο geovass και θα καταλάβεις! Το δικό μου είναι και στις 2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται σήμερα κατάφερα να βρω που είχε εξαφανιστεί το JABRA BT200 handsfree μου και επιτέλους το δοκίμασα. Δεν ξέρω αν το BT 1.2 του JAM είναι υπεύθυνο αλλά ούτε με το 8080 ούτε με το Ρ800 ούτε με το PDA2k δεν είχα τόσο καθαρό ήχο και μάλιστα σε οριακές αποστάσεις για την εμβέλεια του. Είναι απίστευτο πόσο καλά λειτουργεί. Υποπτεύομαι ότι ρόλο παίζει και ο Microsoft BT Manager και γι αυτό και η HTC ίσως τον προτίμησε σε σχέση με τον προβληματικό BT Manager της Widcomm που έχει το PDA2k. Το παράσιτο που είχα στο PDA2k απλά έχει εξαφανιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (25 Νοέ. 2004 , 18:39) 4) τελικα εχει bt voice dial( εδω μαλλον θα με απογοητευσεις) Υποστηρίζει? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 katsj σαφώς και σε πιστεύω!!! Να σε ρωτήσω και κάτι: 1.Απο σήμα πώς τα πάει; 2.Ποιότητα κατασκευής, αντάξια των προηγούμενων Qtek; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 3. Το πλαινό κουμπάκι για την αυξομείωση του ήχου, παίζει και το ρόλο του scroll up/down? 4. Η φόρτιση γίνεται μόνο απο τη βάση ή εχει και κάποιο άλλο μικρό καλώδιο? Δηλαδή αν το φορτίζω και με πάρει κάποιος τηλέφωνο θα πρέπει αναγκαστικα να το βάλω στο αυτί μου με ολόκληρη τη βάση? 5. Απο φωτογραφίες είδα οτι μάλλον η μπαταρία είναι κολλημένη επάνω στο καπάκι. Αληθεύει? Ευχαριστώ..... :o Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts