Kryh Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 χρμφ... στην today μου βγαζει μονιμως οτι δεν υπαρχουν καθολου tasks (εργασιες), παρολο που εχω τσεκαρει και τα 3 πεδια στις επιλογες, και εχω ενα σωρο εργασιες απλες, υψηλης προτεραιοτητας, με ημερομηνια, χωρις, με υπενθυμιση κλπ. κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 πέτυχες τώρα στην περίπτωση που ο bro έχει p900 και έχω δοκιμάσει τα ακουστικά του. έχω αντίθετη άποψη. γενικά ότι και να το κανεις η ψείρα είναι ψείρα . αν θέλεις να ακούσεις μουσική λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις καλά ακουστικά. οι ψείρες είναι καλές στον ύπνο στο ταξίδι κλπ. αν δεν κάνω λάθος για προσαρμογέα 2.5 σε 3.5 δεν ρώτησε το παιδί? Μέγα λάθος!!! :wacko: Δεν έχεις ακούσει απο αυτά εδώ Καμία σχέση με όλα τα άλλα! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia etoyti h sdio paizei kanonika me to jam? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569485 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia etoyti h sdio paizei kanonika me to jam? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569485 Mια χαρά! Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά την έχουν δοκιμάσει πολλοί απο εδώ μέσα... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Mια χαρά! Δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά, αλλά την έχουν δοκιμάσει πολλοί απο εδώ μέσα... ok thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcx Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Υπάρχει μέτρηση για την τιμή SAR του magician (εκτός αυτής που αναγράφεται στο manual); Πόση είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlakonas Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Συγνωμη που γραφω εδω αλλα ειμαι τελειως ασχετος.Εχω το s100 και κατεβαζω θεματα ηχους προγραμματα και αλλα ομως οταν τα περναω τα περισσοτερα στο κινητο με blue tooth δεν παιζουνε.Αρχεια cab-jar-html-zip πως γινεται να περνανε στο κινητο και να τα βλεπει.Παρακαλω οποιος εχει ωρα και διαθεση να με ενημερωσει ειτε εδω ειτε στο dmih@mototech.gr Ευχαριστω εκ των προτερων και παρακαλω βοηθεια.Βλεπω να μιλατα για ηχους προγραμματα κλπ και ζηλευω Παράθεση i love womens mlakonas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Πρέπει κατ' αρχάς να εγκαταστήσεις το activesync. Δεύτερον, για ευκολία αφού είσαι νέος ακόμα, ξέχνα το bluetooth και χρησιμοποιησε το καλώδιο. Τα .cab αρχεία θα τα περάσεις στο κινητό και θα τα τρέξεις απο εκεί. Όλα τα .exe θα τα τρέξεις στον υπολογιστή σου και θα κάνουν αυτόματα εγκατάσταση στο κινητο (υπάρχουν και μερικά .exe αρχεία που τρέχουν στο κινητό. Αυτά μόλις τα τρέχεις στο pc σου λένε οτι δεν είναι εγκυρη εφαρμογή win32...) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d74c Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μέγα λάθος!!! :wacko: Δεν έχεις ακούσει απο αυτά εδώ Καμία σχέση με όλα τα άλλα! και πόσο κάνουνε αυτά????? :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μιας και ειπες για equaliser, θελω να ρωτησω αν στο PocketMusic σας δουλευει ο equaliser. Εμενα με το που παω να το πειραξω μου το ξαναβαζει στο default... :O γιατί δεν χρησιμοποιείς το vito sound explorer2005 που έχει και ηχογράφηση σε mp3 ? κατέβασε την τελευταία έκδοση 1.25 από handango και χρησιμοποίησε το k**g*n που υπάρχει στο mirc #pocketwarez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia den mporei na paiksei arxeia WAV,oute kai san hxo klisis, moy ta emfanizei san eikona kai kanei ena xarktiristiko hxo.as me bohthisei kapoios! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia den mporei na paiksei arxeia WAV,oute kai san hxo klisis, moy ta emfanizei san eikona kai kanei ena xarktiristiko hxo.as me bohthisei kapoios! :O file boksic mporeis na katebaseis to pach me to onoma setAsRingtone kai meta tha patas pano se wav hte se mp3[(patas pano ston ixo sinexomena kai ekei stin lista pou leei cut, paste ktl. ktl. sto telos tha leei set as ringtone)] ixous kai tha sou toys bazei ayto mono toy stin thesh /rings + tha sou ta vazei san ixo klishs. 1) google it... 2) an den to vreis dose mou to mail sou kai tha soy to steilo. einai ekseraitika mikro arxeio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Εχω και καποια αλλη ερωτηση που την ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν απαντησε κανενας. Δεν γινεται να στειλω αρχεια με bt; Οπου και να παω μου λεει μονο με IR και e-mail... :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Εχω και καποια αλλη ερωτηση που την ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν απαντησε κανενας. Δεν γινεται να στειλω αρχεια με bt; Οπου και να παω μου λεει μονο με IR και e-mail... :O aplos anoikse to bt prota... kai meta pata pano se ayto pou thes --> beam file kai meta ayto meta apo ligo an yparxei kamia diathesimi siskeyh giro sou tha sou diksei to onoma ths. ayto bebea gia ton explorer pou exei opo tis manas tou. gia ton resco pou exo ego ayto mou einai mia aporia diladi pos mporo na steilo me bt. anyway otan thelo na steilo kati me bt xrisimopoio ton File explorer (tis manas toy) me tin proipothesh oti prota anoigoume to bt kai meta pame gia na to kanoyme beam. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ok I will try... :) Μηπως χρειαζεται τα bttools; :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Ok I will try... :) Μηπως χρειαζεται τα bttools; :O ah ayta ta bt tools :( .......... den ta xreiazese :) diladi kai na theles na paiksoyn ayta ta bt tools....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 γιατί δεν χρησιμοποιείς το vito sound explorer2005 που έχει και ηχογράφηση σε mp3 ? κατέβασε την τελευταία έκδοση 1.25 από handango και χρησιμοποίησε το k**g*n που υπάρχει στο mirc #pocketwarez Ναι εχω ενα προβλημα ομως. Μολις παταω να παιξει ενα mp3 κανει και καλα πως παιζει 1 δ/λ και πηγαινει στο επομενο τραγουδι και παει λεγοντας... :worry: Τι να κανω; :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Bluetooth Activesync: OK! BT drivers: 1.3.2.7 (δοκιμασα να βαλω τους τελευταιους, οπως αναφερεται στο faq, αλλα δεν τους δεχεται επειδη δεν εχω σωστο licence. ομως αφου δουλευει ετσι, δεν το πειραζω) ρυθμισεις (δεν ξερω ποιες εχουν σημασια ή οχι) στο activesync του pc: connection settings : allow serial... com5 στο BT software του pc (BT services): BT serial port ως com5 στο s100 Ρυθμισεις: Συνδεσεις: ΒΤ: ενεργοποιηση και ανιχνευσιμο Ρυθμισεις: Συστημα: Ρυθμιση ΒΤ: τικ στις 2 θυρες (com4,5) τελος, Εναρξη: Activesync: Εργαλεια: Συνδεση μεσω ΒΤ (ο συγχρονισμος πρεπει να ξεκινησει απο το s100, οχι απο το pc) αφου τελειωσει ο συγχρονισμος, παταμε Διακοπη στο activesync του ς100, για να μην αναβει καθε λεπτο απο μονο του. επι τη ευκαιρια, οι "Εργασιες" σας εμφανιζονται σωστα στην today screen???? εμενα μου βγαζει παντοτε "καμια εργασια", ο,τι και να κανω. τι τρεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Εχω και καποια αλλη ερωτηση που την ρωτησα και πιο πριν αλλα δεν απαντησε κανενας. Δεν γινεται να στειλω αρχεια με bt; Οπου και να παω μου λεει μονο με IR και e-mail... :O Μα αφού το είχα απαντήσει στον ganza1 πριν 3 ημέρες. Μάλλον δεν πολυ-διαβάζεις το φόρουμ :whip: :D paidia tha thela na rwtisw pws mporw na steilw arxeia mesw bt. loipon egw anoigw to bt pigainw mesw diaxeirisi arxeiwn sto arxeio pou thelw na steilw pataw panw tou me to penaki kai to kkratw patimeno mou vgazei kati epiloges kai pataw apostoli arxeiou alla ayto paei na to steilei mesw ir sigekrimena mou grafei ir eythigramiste. mporeite na mou peite ti kanw lathos??? :( ganza1, μόλις πατήσεις το "beam..." περιμένεις λίγο και μετά σου εμφανίζει τα διαθέσιμα bluetooth, κάτω απο το infrared... :whistle: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μα αφού το είχα απαντήσει στον ganza1 πριν 3 ημέρες. Μάλλον δεν πολυ-διαβάζεις το φόρουμ :whip: :D :whistle: Θα μου ξεφυγε γιατι το διαβαζω καθε μερα αυτο το thread μιας και εχει να κανει με το κινητο μου... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia tha thela ma rwtisw kati ginetai me kapion tropo otan apenergopioume tous ixous na mi akougetai kai to klik pou kanei otan patame to enarksi????? akomi tha thela na mou peite an gnwrizete an iparxei kapio programm pou na ftiaxneis profil gia to kinito kai an nai pou tha mporousa na to vrw?? eyxaristw gia tis opies apantiseis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 paidia tha thela ma rwtisw kati ginetai me kapion tropo otan apenergopioume tous ixous na mi akougetai kai to klik pou kanei otan patame to enarksi????? Έναρξη > Ρυθμίσεις > 'Ηχοι & Ειδοποιήσεις και ξετικάρεις την πρώτη επιλογή "Γεγονότα και ειδοποιήσεις συστήματος" akomi tha thela na mou peite an gnwrizete an iparxei kapio programm pou na ftiaxneis profil gia to kinito kai an nai pou tha mporousa na to vrw?? eyxaristw gia tis opies apantiseis :) PocketZenPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Bluetooth Activesync: OK! BT drivers: 1.3.2.7 (δοκιμασα να βαλω τους τελευταιους, οπως αναφερεται στο faq, αλλα δεν τους δεχεται επειδη δεν εχω σωστο licence. ομως αφου δουλευει ετσι, δεν το πειραζω) ρυθμισεις (δεν ξερω ποιες εχουν σημασια ή οχι) στο activesync του pc: connection settings : allow serial... com5 στο BT software του pc (BT services): BT serial port ως com5 στο s100 Ρυθμισεις: Συνδεσεις: ΒΤ: ενεργοποιηση και ανιχνευσιμο Ρυθμισεις: Συστημα: Ρυθμιση ΒΤ: τικ στις 2 θυρες (com4,5) τελος, Εναρξη: Activesync: Εργαλεια: Συνδεση μεσω ΒΤ (ο συγχρονισμος πρεπει να ξεκινησει απο το s100, οχι απο το pc) αφου τελειωσει ο συγχρονισμος, παταμε Διακοπη στο activesync του ς100, για να μην αναβει καθε λεπτο απο μονο του. επι τη ευκαιρια, οι "Εργασιες" σας εμφανιζονται σωστα στην today screen???? εμενα μου βγαζει παντοτε "καμια εργασια", ο,τι και να κανω. τι τρεχει; ego pou exo toys pio palioys drivers ths widcom kai win xp me sp1 tha mporeso telika na kano bt sync? xreiazontai kai ta atima ta bt tools? prospatho na kano sync ala ayto prospathei na mpei sto net? why ti den kano kala? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 εμενα δουλευει και οπως ειναι, χωρις ΒΤ Τουλς, σε ΧΡ sp1 αλλη ερωτηση, γινεται να κλειδωσουν τα πληκτρα και η οθονη οταν ειναι ανοιχτο το κινητο; οταν παιζει πχ mp3 και ειναι στη θηκη του, μοιραιο ειναι να πατηθουν τα παντα, ιδιαιτερα η οθονη. μηπως πρεπει να κανουμε και ενα θεματακι και να μαζεψουμε τα bugs του τηλεφωνου; αυτο με τις εργασιες με εχει εκνευρισει ιδιαιτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Ναι εχω ενα προβλημα ομως. Μολις παταω να παιξει ενα mp3 κανει και καλα πως παιζει 1 δ/λ και πηγαινει στο επομενο τραγουδι και παει λεγοντας... :worry: Τι να κανω; :Oτι να σου πω εμενα δεν μου το κανει αυτο. γενικα η τελευταια εκδοση με εχει αφησει ικανοποιημενο μεχρι στιγμης. μηπως πειραξες κατι απο τις ρυθμησεις? b.t.w αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ απο τον pocket internet explorer ....ασχετο..:D ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts