Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον έχει βάλει το S100 να σώζει τις photo στη storage card και δε μπορεί να τις μεταφέρει μέσω USB στο pc, το πρόβλημα λύνεται εγκαθιστώντας το τελευταίο Active Sync (4.2)...
I'm back :p

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

παιδια μπορει καπιος να μου πει πως να αλλαξω την rom απο ενα mda (s-100) απο γερμανικη σε αγγλικη και με ποιο τροπο ? και που θα την βρω ?

ευχαριστω

Είμαι νέος κάτοχος ενός S100.

Θέλω να ρωτήσω:

1. Ποια συσκευή GPS να αγοράσω για να είναι απόλυτα συμβατή με το S100 και με το PN που έχω πάνω? Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μου έδειξαν αυτό.

2. Για ραδιόφωνο τι γίνεται? Ποιο handsfree να πάρω για να ακούω μουσική? (εννοείται stereo αλλά όχι απαραίτητα bluetooth). Θα προτιμούσα να είχε οθόνη και να απομνημονεύει σταθμούς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους απαντήσουν.

παιδια μπορει καπιος να μου πει πως να αλλαξω την rom απο ενα mda (s-100) απο γερμανικη σε αγγλικη και με ποιο τροπο ? και που θα την βρω ?

ευχαριστω

http://xda-developers.com/

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

re paidia exo ena qtek 8310 to opoio den me exei polu volepsei !! leo na to antallaxo me kanena s100 an vro !! eseis ti lete? axizei?

Αν δεν μας πεις γιατί λες ότι δεν σε έχει βολέψει το 8310, και επίσης τι περιμένεις να κάνεις με το S100, δεν μπορούμε να σου δώσουμε καλή απάντηση. Σκέψου για παράδειγμα ότι το S100 δεν έχει πληκτρολόγιο, οπότε και αυτό μπορεί να μην σε βολεύει...

exo to 2020i hdh !! alla epeidh anagakstika prepei na exo duo kinita kai exo sunothisei me to penaki einai ok !! den xero alla den me voleuei toso polu to menou tou 8310 me ta plhktra !! episis to wi-fi tpou 8310 den me endiaferei katholou !!:)

για να ρωτηξω κατι παιδες...χρειαζομαι εναν φορτιστη αυτοκινητου για το s100, πρεπει να παρω τον δικο του ή και καποιος αλλος mini usb ( πχ απο v3, mpx200) θα μπορει να κανει την δουλεια του χωρις να μου χαλασει το τηλεφωνο?
:up:

βαλε το photo contacts θα σου δειχνει και μεγαλη την φωτο

Αυτό που θέλω είναι να εμφανίζεται με μεγαλύτερα γράμματα το ονοματεπώνυμο όποιου με καλεί (αφού εννοείται το έχω καταχωρήσει στις επαφές). Δεν αναφέρομαι σε φωτο αφού δεν έχω συνδέσει φώτο σε επαφές.

@ staman

Με το Photo Contacts Pro θα φαίνεται με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμο (ένας από τους λόγους που το έβαλα ήταν κι αυτός... άτιμη ηλικία και στραβομάρα). Αν βάλεις καμιά φωτογραφία (εγώ έχω μόνο 5 στις 500 και επαφές μου) θα φαίνεται κι αυτή μεγάλη.

@ savasgr

Εγώ είχα έναν φορτιστή αυτοκινήτου της Motorola (με mini-USB βύσμα) και δούλευε άψογα για πολύ καιρό με τα S100, 9100 & S200.

@ staman

Με το Photo Contacts Pro θα φαίνεται με μεγάλα γράμματα το ονοματεπώνυμο (ένας από τους λόγους που το έβαλα ήταν κι αυτός... άτιμη ηλικία και στραβομάρα). Αν βάλεις καμιά φωτογραφία (εγώ έχω μόνο 5 στις 500 και επαφές μου) θα φαίνεται κι αυτή μεγάλη.

:help: Και που μπορώ να βρω το Photo Contact Pro...? :worry:

re paidia eixa ena s100 kai eixa kaneis backup tis epafes mou me to xbackup kai to poulisa kai pira ena artemis 3300! den mporo na vro pos tha peraso tis epafes mou apo to xbackup sto kainourgio mou 3300!:wacko: exeis kaneis kamia idea?

για να ρωτηξω κατι παιδες...χρειαζομαι εναν φορτιστη αυτοκινητου για το s100, πρεπει να παρω τον δικο του ή και καποιος αλλος mini usb ( πχ απο v3, mpx200) θα μπορει να κανει την δουλεια του χωρις να μου χαλασει το τηλεφωνο?

Δουλεύουν όλοι κανονικότατα. Δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη κι αν δεν είναι της Q-tek

Kalhspera, Edv kai 2 ebdomades antimetwpizw ena problhma me to hxeio toy s100, enw otan milaw o allos xrhsths me akouei kanonika egw pote ton akouw pote den ton akouw, dokimasa mexri kai bluetooth syskeuh mhpws parakampsw to problhma alla tzifos. Ti na kanw? skeftomai na to paw ston germano gia na mhn to stelnw sthn qtek (eimai mutilhnh) alla fobamai mh me gdysei. Exei antimetwpisei kaneis paromoio problhma?

Eyxaristw

P

ptouz

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2