qtek_s100 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 den paizei kana reset h kamia anava8mish??? ap oti eida sto qtek.gr exw to teleutaio rom... Eleos akoma den to phra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 paidia...thimaste pou legame gia ta ixeiakia? simera mou irthe apo kina..se 5 lepta eixa anoiksei to kinito mou kai to eixa ksanakoumposei...kai to ixeiaki paizei teleia..to kinitaki mou douleuei apsoga pali :D :up: :happy: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 paidia...thimaste pou legame gia ta ixeiakia? simera mou irthe apo kina..se 5 lepta eixa anoiksei to kinito mou kai to eixa ksanakoumposei...kai to ixeiaki paizei teleia..to kinitaki mou douleuei apsoga pali :D :up: :happy: sostos pes mas thn url toy kinezoy Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 einai dio.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=013&item=230031577961&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 kai http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=006&item=160033800973&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 ego pira apo ton deutero..kanei kapoies meres na erthei..alla erxetai..emena pige akrivos 16 meres. xalali omos..mia xara einai pali to S110 mou :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 einai dio.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=013&item=230031577961&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 kai http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=006&item=160033800973&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1 ego pira apo ton deutero..kanei kapoies meres na erthei..alla erxetai..emena pige akrivos 16 meres. xalali omos..mia xara einai pali to S110 mou :D aa ego nomiza oti pires apo kinezo ( an 8imame kala ) tnks ergaleios Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 tipota man :) ma..kinezoi einai kai oi dio. katakinezoi kiolas..apo kina tha sou erthei to ixeiaki..gi auto kanei kai toses meres vasika. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 tipota man :) ma..kinezoi einai kai oi dio. katakinezoi kiolas..apo kina tha sou erthei to ixeiaki..gi auto kanei kai toses meres vasika. e fysika ti 8a mporoysan na htan ean htan japan 8a eixe 300 euro:lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Bluetooth Problem ;( λοιπον έχω το παρακάτω πρόβλημα> Το Bluetooth "ξεχνάει". Μόλις το βάζω να δουλέψει με το ακουστικάκι όλα καλά, μετά το βάζω να δουλέψει με το GPS (που έχω κάνει προηγουμένως pair) τίποτα.. Πρέπει να ξανακάνω pair και μετά δουλέυει αλλά έτσι χάνει το ακουστικάκι και τούμπαλιν... Υπάρχει καμμιά λύση; Γίνεται με κάποιο τρόπο να του πω να βάζει το ακουστικάκι σε μια Com και το Gps σε άλλη; Αν ναι πως; με ποιο πρόγραμμα; ευχαριστώ Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Bluetooth Problem ;( λοιπον έχω το παρακάτω πρόβλημα> Το Bluetooth "ξεχνάει". Μόλις το βάζω να δουλέψει με το ακουστικάκι όλα καλά, μετά το βάζω να δουλέψει με το GPS (που έχω κάνει προηγουμένως pair) τίποτα.. Πρέπει να ξανακάνω pair και μετά δουλέυει αλλά έτσι χάνει το ακουστικάκι και τούμπαλιν... Υπάρχει καμμιά λύση; Γίνεται με κάποιο τρόπο να του πω να βάζει το ακουστικάκι σε μια Com και το Gps σε άλλη; Αν ναι πως; με ποιο πρόγραμμα; ευχαριστώ to gps moris na to orisis inbound com ( 6 sini8os or 5 ) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 to gps moris na to orisis inbound com ( 6 sini8os or 5 ) Θα μπορούσες να μου πεις πως να το κάνω αυτο; Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Για να δέχεσαι αρχεία από άλλες συσκευές, πρέπει να ενεργοποιήσεις την αντίστοιχη επιλογή (receive incoming beams, ή κάπως έτσι). Θα την βρεις στην καρτέλα connections του pda. Όσον αφορά το συγχρονισμό μέσω bluetooth, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία. Εγώ χρησιμοποιώ τους drivers της widcomm, οπότε δεν χρειάζεται να ορίσω θύρες εισερχομένων και εξερχομένων στις συσκευές μου (loox n560 και qtek 8020). Απλώς ορίζω στις ρυθμίσεις σύνδεσης του activesync τη θύρα (συνήθως com 4) που έχει αντιστοιχίσει το λογισμικό της widcomm ως σειριακή θύρα bluetooth. Θα σου πρότεινα να κάνεις απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των drivers bluetooth, και μετά, πριν κάνεις οτιδήποτε, να διαγράψεις από τη διαχείριση συσκευών των windows όλα τα μόντεμ bluetooth που έχουν εγκατασταθεί, γιατί καταλαμβάνουν θύρες και ίσως γι' αυτό δεν έχεις διαθέσιμο όλο το εύρος των comm. Επίσης, βάλε το pda σου σε ανιχνεύσιμη κατάσταση και ξεκίνησε τη διαδικασία σύνδεσης από το pc σου. Φρόντισε η comm που θα αντιστοιχίσει το λογισμικό στη σειριακή θύρα bluetooth να προστεθεί και στο activesync στο pc. Μετά, ξεκίνησε το συγχρονισμό από το pda και όχι από το pc. Ελπίζω να βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 συγνωμη αυτο που λετε με τη θυρα που αντιστοιχει στο bluetooth..δλδ.. Εμενα το bluesoil που χρησιμοποιω συνδεει σειριακα το κινητο μου στη COM12..Δλδ στα προγραμματα η θυρα που αντιστοιχει στο bluetooth ειναι η 7? Παραθετω μια φωτο να δειτε τις πορτες μου Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 που μπορω να τους βρω τους drivers της widcom γιατι ειμαι κ πολυ χαζος.. Τους κατεβασα τους εκανα install παραλληλα με τους αλλους,φυσικα δεν δουλεψαν κ νομιζα οτι δεν κανουν για το usb μου και τους εσβησα!!!!!! και τωρα δεν μπορω να τους βρω με τιποτα!!!! Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 που μπορω να τους βρω τους drivers της widcom γιατι ειμαι κ πολυ χαζος.. Τους κατεβασα τους εκανα install παραλληλα με τους αλλους,φυσικα δεν δουλεψαν κ νομιζα οτι δεν κανουν για το usb μου και τους εσβησα!!!!!! και τωρα δεν μπορω να τους βρω με τιποτα!!!! Γεια σου και πάλι, Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το σύνδεσμο h**p://online.communica.se/mpi/filarkiv/usb-100.zip Πριν κάνεις οτιδήποτε, απεγκατέστησε τα πάντα σχετικά με bluetooth. Στη συνέχεια, εμφάνισε τις ιδιότητες συστήματος και άνοιξε την καρτέλα "Για προχωρημένους". Μετά, πάτησε στο κουμπί "Μεταβλητές περιβάλλοντος". Στην περιοχή "Μεταβλητές συστήματος", δημιούργησε μια καινούρια μεταβλητή με όνομα devmgr_show_nonpresent_devices και τιμή 1. Όταν ανοίξεις πάλι τη διαχείριση συσκευών, στο μενού "Προβολή" θα μπορείς να επιλέξεις την εμφάνιση κρυφών συσκευών. Ψάξε οποιαδήποτε αναφορά με bluetooth και απεγκατέστησε τις σχετικές συσκευές (μην πειράξεις όμως καμία αναφορά στον κατάλογο "Προγράμματα οδήγησης χωρίς υποστήριξη Τοποθέτησης και Άμεσης Λειτουργίας"). Το πρόβλημα με τις μη διαθέσιμες comm πολλές φορές οφείλεται στη δέσμευση των θυρών από συσκευές που μπορεί να είχες συνδέσει πριν χρόνια!! Στη συνέχεια εγκατέστησε τους drivers από το σύνδεσμο που σου δίνω. Μετά την εγκατάσταση, άνοιξε τη διαχείριση συσκευών, εμφάνισε τις ιδιότητες του driver της microsoft (ΔΕΝ ενημερώνονται αυτόματα), και πάτησε στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης. Στη διαχείριση συσκευών θα βρεις 2 σχετικές αναφορές με bluetooth. Αυτή που σε ενδιαφέρει είναι η Generic Bluetooth Radio (ή κάπως έτσι) και όχι η "Υπηρεσία Απαρίθμησης Bluetooth"). Σε περίπτωση που κατά την εγκατάσταση των drivers της widcomm εγκαταστάθηκαν και πάλι μόντεμ bluetooth, απεγκατέστησέ τα. Κάνε μια επανεκκίνηση και δοκίμασε να συνδεθείς. Λογικά, η σειριακή σύνδεση θα πρέπει να πάρει μια comm με μικρή τιμή (4 ή 5). Δοκίμασε και ενημέρωσε σχετικά. Καλή τύχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Προσωπικά νομίζω πως οι drivers της MS είναι καλύτερη λύση. Σαφώς πιο ελαφριοί και πιο εύχρηστοι. Το καλύτερο είναι οτι μπορείς να χειριστείς τα Bluetooth ports, όπως όλα τα υπόλοιπα ports από το Control Panel, πράγμα σημαντικό αν έχεις προβλήματα με "νεκρά" ports που απλά πιάνουν χώρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 εχμ μηπως μπορεις να μου τα πεις στα αγγλικα γιατι εχω τα αγγλικα windows? Δεν καταλαβα που ειναι αυτα που λες... οταν λες ιδιοτηττες συστηματος εννοεις δεξι κλικ στο my computer? μεταβλητες και λοιπα που μου αναφερεις δεν τα προσθετουμε στη registry? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 λοιπων κατεβασα το αρχειο που μου εδωσεςς αλλα δεν βρισκει το bluetooth.. επισης κατεβασα και τους widcom αλλα παλι δεν βρισκει τπτ.(στην αρχη περασα τους drivers που μου ειχαν δωσει με το κουτι απλα χωρις το προγραμμα διαχειρισης..) τωρα εκανα install απτους widcom drivers που ειχε μεσα το περασε κανονικα αλλα στο προγραμμα λεει οτι δεν βρεθηκε συσκευη bluetooth..για να τρεξει.. στο device manager το βρισκει ως ISSC Bluetooth device Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Προσωπικά νομίζω πως οι drivers της MS είναι καλύτερη λύση. Σαφώς πιο ελαφριοί και πιο εύχρηστοι. Το καλύτερο είναι οτι μπορείς να χειριστείς τα Bluetooth ports, όπως όλα τα υπόλοιπα ports από το Control Panel, πράγμα σημαντικό αν έχεις προβλήματα με "νεκρά" ports που απλά πιάνουν χώρο. Συμφωνώ απόλυτα ότι οι drivers της ms είναι πολύ πιο απλοί και εύχρηστοι. Εγώ εγκατέστησα της widcomm για τα πρόσθετα καλούδια. Πχ, συνδέω το bluetooth headset με το pc και το χρησιμοποιώ με το skype, μιας και οι drivers της ms υποστηρίζουν ελάχιστα προφίλ bluetooth. Φίλε dj_blade, επειδή όπως κατάλαβες η διαδικασία είναι κάπως περίπλοκη, αν το μόνο που θες είναι ο συγχρονισμός μέσω activesync και δεν σε ενδιαφέρουν άλλα προφίλ bluetooth, δοκίμασε να εγκαταστήσεις μόνο τους drivers της ms (με την προϋπόθεση ότι έχεις service pack 2). Απεγκατέστησε τα πάντα, βάλε το dongle στο pc, και άφησε τα windows να εγκαταστήσουν τους δικούς τους drivers. Καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 παιδια το δοκιμασα για MS drivers αλλα δεν το βρισκει!!! win xp sp2 εχω... επισης περασα και το αρχειο που μου δωσατε το usb100 (anycom drivers στο οποιο δεν περναει drivers για το USB BT αλλα μονο το προγραμμα) αλλα και της widcom(οπου το βρισκει κανονικα κ του περναει drivers) αλλα κανενα απο τα 2 δεν βρισκει μεσα στο προγραμμα το USB BT ..λεει οτι δεν βρεθηκε bluetooth hardware πουθενα! ενω ειναι εγκατεστημενο.. Με ενδιαφερει το active sync αλλα και η συνδεση του ppc με το pc για απομακρυσμενη συνδεση κ χειρισμο του pc οπως κ για να περνω ιντερνετ στο ppc μου..κ να μην εχω το καλωδιο αγκαλια...Επισης θελω να χρησιμοποιησω και το BT handsfree που εχω.. Λοιπον ξαναπερασα τους BlueSoil τους drivers κ το προγραμμα και πειραζοντας μερικες com καταφερα να δινει την com8 στο κινητο οταν κανει σειριακη συνδεση οπου και τη βλεπει στο activesync.. Ωραιααααα...Ελα ομως που παει να κανει το sync κ στο τελος πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει..δεν εχει σωστη επικοινωνια με το κιν..Εν τω μεταξυ στο κιντο δεν δειχνει τπτ απο συνδεση..σαν να μην συμβαινει τπτ.. Γινεται να κανω το αναποδο σειριακη συνδεση απτο ppc στο pc ? Η διαδικασια που κανω τωρα εχει ως εξης..Παω στο κινητο και κανω scan βρισκω το pc..το συνδεω βαζω και το κωδικο..και μου λεει οτι υποστιριζει σειριακη συνδεση .να προσθεσω μια θυρα com γι αυτο?του παταω 'Ναι'.. Μετα κανω scan κ απτο pc ..το βλεπει και ψαχνω στα services και παταω να συνδεθει με σειριακη κ συνδεετε κ δινει την COM8..ε και τελος ... αυτα.. Πρεπει να κανω κατι αλλο απτο ppc μηπως?Στο τελος της καρτελας του Bluetooth στο ppc λεει.. Προσθηκη Εξερχομενη θυρα.. Παταω εκει βγαζει το ονομα του pc μου αλλα δεν κανει τπτ..παταω επομενο να γινει η συνδεση κ τπτ!!! Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Θα μπορούσες να μου πεις πως να το κάνω αυτο; το εχω δωσει kairo το s100 τωρα εχω 2020ι :) to oipoio exei allo setup gia bluetooth εαν θυμαμε καλα πας στο bluetooth settings kai blepeis tis 8yres Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 παιδια το δοκιμασα για MS drivers αλλα δεν το βρισκει!!! win xp sp2 εχω... επισης περασα και το αρχειο που μου δωσατε το usb100 (anycom drivers στο οποιο δεν περναει drivers για το USB BT αλλα μονο το προγραμμα) αλλα και της widcom(οπου το βρισκει κανονικα κ του περναει drivers) αλλα κανενα απο τα 2 δεν βρισκει μεσα στο προγραμμα το USB BT ..λεει οτι δεν βρεθηκε bluetooth hardware πουθενα! ενω ειναι εγκατεστημενο.. Με ενδιαφερει το active sync αλλα και η συνδεση του ppc με το pc για απομακρυσμενη συνδεση κ χειρισμο του pc οπως κ για να περνω ιντερνετ στο ppc μου..κ να μην εχω το καλωδιο αγκαλια...Επισης θελω να χρησιμοποιησω και το BT handsfree που εχω.. Λοιπον ξαναπερασα τους BlueSoil τους drivers κ το προγραμμα και πειραζοντας μερικες com καταφερα να δινει την com8 στο κινητο οταν κανει σειριακη συνδεση οπου και τη βλεπει στο activesync.. Ωραιααααα...Ελα ομως που παει να κανει το sync κ στο τελος πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει..δεν εχει σωστη επικοινωνια με το κιν..Εν τω μεταξυ στο κιντο δεν δειχνει τπτ απο συνδεση..σαν να μην συμβαινει τπτ.. Γινεται να κανω το αναποδο σειριακη συνδεση απτο ppc στο pc ? Η διαδικασια που κανω τωρα εχει ως εξης..Παω στο κινητο και κανω scan βρισκω το pc..το συνδεω βαζω και το κωδικο..και μου λεει οτι υποστιριζει σειριακη συνδεση .να προσθεσω μια θυρα com γι αυτο?του παταω 'Ναι'.. Μετα κανω scan κ απτο pc ..το βλεπει και ψαχνω στα services και παταω να συνδεθει με σειριακη κ συνδεετε κ δινει την COM8..ε και τελος ... αυτα.. Πρεπει να κανω κατι αλλο απτο ppc μηπως?Στο τελος της καρτελας του Bluetooth στο ppc λεει.. Προσθηκη Εξερχομενη θυρα.. Παταω εκει βγαζει το ονομα του pc μου αλλα δεν κανει τπτ..παταω επομενο να γινει η συνδεση κ τπτ!!! Πρόσθεσες την com8 και στο activesync στο pc; Άνοιξε τις ρυθμίσεις σύνδεσης του Activesync, ενεργοποίησε το πλαίσιο ελέγχου "Επιτρέπονται οι συνδέσεις με ένα από τα ακόλουθα", και από τον κατάλογο επίλεξε την com8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ναι το εκανα..το εγραψα...ξεκιναει να κανει τον συγχρονισμο αλλα καπου κολαει και δεν βρισκει το κινητο κατι τετοιο..η σαν να μην περνει απαντηση..γι αυτο ρωταω μηπως πρεπει και στο κινητο να ενεργοποιησω τπτ ?κατι για μια εξερχομενη θυρα που λεει.. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_name Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μήπως υπάρχει κάποιο firewall που μπλοκάρει την επικοινωνία; Αν χρησιμοποιείς κάποιο, απενεργοποίησέ το. Επίσης, μετά την απενεργοποίηση του firewall, αποσύνδεσε το pda πάτησε Ctrl+Alt+Delete για να εμφανίσεις τη Διαχείριση εργασιών των Windows, και στην καρτέλα Διεργασίες διέκοψε το wcescomm.exe. Στη συνέχεια, ξεκίνησε πάλι το activesync και σύνδεσε το pda. Επίσης, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω και εγώ, πολλοί συνιστούν να κάνεις τον πρώτο συγχρονισμό με καλώδιο και μετά να δοκιμάσεις με bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 το εχω κανει ειδη απτο καλωδιο..δν εχω f/w Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 τελικα το προβλημα λυθηκε..εβαλα το τελευταιο activesyn κ επαιξε Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts