Guest lagoudakis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 isos kai pio fthna apo 250-280 na vreis !! tis dinoun sunithos kai me polla axesouar se tetoies times !!ναι αλλα μιλαμε σε τετοια τιμη για να ειναι αστερι,χωρις το παραμικρο σημαδι και με κουτι χαρτια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 sosto sosto !!:) apla epeidh ki ego to eixa psaxei alla telika eixa parei to 2020i evriska se diafores times !! alla nai gia na einai komple ekei guro paizei !!:) pantos mporei kai me liga parapano na parei to 2020i an endiaferetai !! ego to phra 320 !! an thelei as mou steilei pm na to po leptomereies !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Τις τρεις τελευταίες μέρες κάθισα και διάβασα όλο thread, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Σήμερα το απόγευμα, πριν από κανά δύωρο συγκεκριμένα το κινητό έφαγε μια καλή σούπα και "διαλύθηκε" στα συστατικά του (καπάκι, μπαταρία, μέχρι και το πενάκι έφυγε). Μόνο η sim και η sd έμειναν επάνω. Μετά από αυτό το κινητό "αποφάσισε" να κάνει hard reset. Ευτυχώς, ευτυχώς, ευτυχώς, μόλις χτες είχα κάνει xBackup οπότε δεν είχα απώλειες σε data. Μετά από το restore έχω τα εξής προβλήματα (κατά αύξουσα σειρά σημασίας): 1. Τα speed dial αν και επανήλθαν δεν δούλευαν (cannot find number, delete and re-enter speed dial. 2. Το active sync δεν "βλέπει" τίποτα από αυτά που υπάρχουν στη συσκευή (contacts, tasks, calendar) και ζητά να ξαναβάλει όλα από την αρχή (στο τηλέφωνο υπάρχουν οι επαφές, αλλά προφανώς δεν αναγνωρίζονται ως ίδιες με αυτές του PC από το active sync). 3. To Led δε δουλεύει σε καμιά κατάσταση (bluetooth, charge, σήμα). 4. και τέλος δεν ακούω τίποτα από ακουστικό. Όπως μπορείτε να υποθέσετε μου λιγάκι δύσκολο να ξαναψάξω όλο το thread, θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλοσύνη να απαντήσει στα παραπάνω θέματα. Συγκεκριμένα για τα 3 και 4 ποιες είναι οι επιλογές; (η ace πόσο θα κοστίσει; η teleservice είναι μάλλον εκτός συζήτησης, το άλλο το κόλπο με το ανταλλακτικό από nokia είναι απαγορευτικά δύσκολο να το κάνει κανείς μόνος του; ) Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 δεν ξερω που μενεις αλλα το καλυτερο ειναι να το πας στην ace,α.παρασκευη για να μαθεις και το κοστος,εχουν σερβις εκει,την τελεσερβις την κοψαν λογω των μ.....ιων που εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Ευχαριστώ πολύ lagoudakis :) Καμιά σκέψη για τα 1 και 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ευχαριστώ πολύ lagoudakis :) Καμιά σκέψη για τα 1 και 2;για το active δοκιμασε να το κανεις απεγκατασταση- εγκατασταση,ποιο εχεις;εγω με το 4.1 ειμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ευχαριστώ και πάλι. Θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Έβαλα το 4.2, αλλά πάλι παει να ξαναπεράσει τα πάντα. Έτσι θα έχω όλα τα ραντεβού και τις επαφές διπλές. Ξέρω ότι υπάρχει πρόγραμμα που αφαιρεί τις διπλές καταχωρήσεις, αλλά ήταν trial και έχει λήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Τελικά κατάφερα να κάνω sync χωρίς να ξαναπεραστούν τα πάντα επί δύο. Του ζήτησα να κάνει αντικατάσταση τα πάντα από το PC στο PPC. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Ευχαριστώ tasosvel και lagoudakis. Θα ρωτήσω το φίλο που ψάχνει για S100 αν ενδιαφερεται για μεταχειρισμένο. Για 2020 δε νομίζω να ενδιαφέρεται λόγω μεγέθους. Βλέπετε, ζήλεψε το δικό μου S100 αλλά δε θέλει να αγοράσει κάποια από τις καινούριες συσκευές (Ρ3300/Ρ3600), μιας και το 3G κ το GPS είναι σχεδόν άχρηστα στην Κύπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 ναι ενω στην ελλαδα...πεταει:p :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Έχω το εξής ερώτημα Θέλω να αγοράσω Συσκευή GPS bluetooh Είμαι κάτοχος S100 εδώ και 2 χρόνια Το πρόγραμμα που θα τρέξει είναι το Destinator 3.0.75 Υπάρχει καμία πρόταση συσκευής .......για αγορά πχ. βρήκα τα α) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42280246&product=861324 β) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=137969 γ) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=137969 αλλά δεν ξέρω πιά τεχικά στοιχεία να κοιτάξω Οποιος γνωρίζει ας ποστάρει TNX :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 προσωπικα εχω το slim fortuna απλα τελειο κατα την γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο... hxxt://www.eBay.co.uk Θα βρεις τελείως "άλλες" τιμές ... Εγώ έχω αυτό, και παίζει μια χαρά με το S100... hxxp://cgi.ebay.co.uk/New-BT-77-Bluetooth-GPS-Receiver-16-Channels-Nemerix_W0QQitemZ200038902347QQihZ010QQcategoryZ4668QQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Απίστευτη ΤΙΜΗ !!!!!!!!!!:blink: Γιατι τέτοια διαφορά ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek_s100 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Μπορεί να έχει ξανααναφερθεί στο topic αλλά είμαι μόλις στην 30 σελίδα οπότε... Μηπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ταχεία κλήση (το p900 που είχα πρίν το είχε ενσωματομένο) Να σου εμφανίζει δηλαδή τις επαφές που θες στην οθόνη καιι με 1 touch να παίρνεις τηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Φίλε μου ρίξε μια ματιά στο... hxxt://www.eBay.co.uk Θα βρεις τελείως "άλλες" τιμές ... Εγώ έχω αυτό, και παίζει μια χαρά με το S100... hxxp://cgi.ebay.co.uk/New-BT-77-Bluetooth-GPS-Receiver-16-Channels-Nemerix_W0QQitemZ200038902347QQihZ010QQcategoryZ4668QQrdZ1QQcmdZViewItem ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Απίστευτη ΤΙΜΗ !!!!!!!!!!:blink: Γιατι τέτοια διαφορά ?????? Αυτό το GPS νομίζω ότι έχει chipset Nemerix προηγούμενης γενιάς, γι' αυτό και η χαμηλότερη τιμή. Γενικά, να προτιμήσεις κάτι που έχει chipset SirfStarIII ή Nemerix v.3.7 (έκδοση 3.7) και μεγαλύτερη (νομίζω πρόσφατα βγήκε η έκδοση 4.0 της Nemerix). Εγώ έχω το i-blue με Nemerix v.3.7 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Βασικό πλεονέκτημα του SIrfStarIII είναι η εξαιρετική υπολογιστική του ικανότητα (που οδηγεί σε γρήγορο υπολογισμό στίγματος ακόμη και με χαμηλό σήμα), αλλά βασικό του μειονέκτημα είναι η κατανάλωση ρεύματος, δηλαδή μικρή διάρκεια λειτουργίας σε σχέση με άλλα... Βασικό πλεονέκτημα του Nemerix (από έκδοση 3.7 και επάνω πάντα) είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και άρα πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και μειονέκτημά του η όχι τόσο γρήγορη εύρεση στίγματος σε περιοχές χαμηλού σήματος (εφάμιλη του SIrfStarIII αλλά όχι τόσο καλή!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Μπορεί να έχει ξανααναφερθεί στο topic αλλά είμαι μόλις στην 30 σελίδα οπότε... Μηπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ταχεία κλήση (το p900 που είχα πρίν το είχε ενσωματομένο) Να σου εμφανίζει δηλαδή τις επαφές που θες στην οθόνη καιι με 1 touch να παίρνεις τηλ... Καλώς ήρθες στο φόρουμ! :) Ρίξε μια ματιά στο Photo Contacts Pro, κάνει αυτό που θέλεις και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Προσπαθω να το συνδεσω αλλα δεν γινεται τπτ.. Κατ'αρχας δεν ξερω γιατι αλλα κ απο αλλα κινητα δεν δεχεται αρχεια..στελνει ομως κανονικα Εχω το προγραμμα BlueSoil με το usb της Connectland το οποιο αγορασα 11 ευρω απο στουρναρη.. Οταν ψαχνω και βρισκει το qtek συνδεεται ωραια κ καλα..Ενεργοποιω στο qtek απτις ρυθμισεις του bluetooth την εισερχομενη θυρα και την εξερχομενη που λεει και μετα κανω scan για τα services απτο προγραμμα.. Βρισκει μονο 2 .1 Ειναι για το modem για να κανει dial up και 2 για serial port connection Λεει οτι συνδεεται κανονικα στην θειρα (του οριζει COM12) Στο κινητο δν εμφανιζεται οτι εχει συνδεθει πουθενα με το bluetooth Επισης μετα στο pc στο Active Sync δεν εχει COM12 να διαλεξω για να κανω sync..εχει μονο απο COM1 εως COM9.. Μου ειπανε οτι πρεπει να ανοιξω αυτες τις θυρες COM κλπ...στο κινητο επισης βρισκω εκει που λεει Νεα Εισερχομενη Θυρα..η Νεα εξερχομενη Θυρα..παταω εμφανιζει το ονομα του Η/Υ μου και μετα παταω επομενο κ τπτ... Τι στο καλο αλλο πρεπει να κανω? Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Αρχικά, αν έχεις Service Pack 2, βγάλε τους drivers της Bluesoleil και δοκίμασε να περάσεις τους drivers της Microsoft. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 :blink: εχει drivers της MS ? οταν το εβαλα το usb δοκιμασα μηπως εχει τπτ default των win αλλα δεν ευρισκε τπτ.. Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ναι, αλλά πρέπει να έχεις το Service Pack 2. Αν το έχεις και δε στο αναγνωρίζει, δοκίμασε και αυτό το αρχείο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1348175#post1348175 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek_s100 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Heelp, phra ena metaxeirismeno s100 kai antimetwpizw ena sovaro provlhma, otan apantaw se klhsh meta apo ligo xanetai to shma kai kapoies fores kleinei kai h grammh kai kanei anazhthsh diktyou... please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 φιλε μου μαλλον πρεπει να παει σερβις,πιθανοτατα φταιει καποια τουμπα που εχει φαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts