Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σου πω την αληθεια????

Ευτηχως το πηρα 120,00 ευρω! Αλλιως ΟΥΤΕ για αστειο!

Ο λογος που το πηρα ειναι η μεγαλη οθονη για το GPS - Destinator!

Τα κοληματα σε σχεση με αλλα κινητα smartphone ειναι απαραδεκτα!

Το ειδα και σε αλλους που το εχουν! Οποιος εχει αντιθετη γνωμη ας το πει!

Για 250 ευρω που το βρηκες .....χμ καλη τιμη αλλα περιμενε καλυτερα! εκτος οπως ειπα αν το θες για τη μεγαλη οθονη!

Απο θεμα προγραμματων καλυτερα παρε symbian Nokia που γι'αυτο υπαρχουν χιλιαδες προγραμματα απο οτι τα pocket! που ειναι μετρημενα! Ψεματα???:blink: ας μου μετρηση καποιος τα προγραμματα για pocket και εγω θα ανεβασω τον καταλογο που εχω για τα symbian!!!!!!!

Τωρα για fortuna slim ειναι ΑΨΟΓΟ! πιανει σχεδον παντου!

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο θεμα προγραμματων καλυτερα παρε symbian Nokia που γι'αυτο υπαρχουν χιλιαδες προγραμματα απο οτι τα pocket! που ειναι μετρημενα! Ψεματα??? ας μου μετρηση καποιος τα προγραμματα για pocket και εγω θα ανεβασω τον καταλογο που εχω για τα symbian!!!!!!!

:dizzy:

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Απο θεμα προγραμματων καλυτερα παρε symbian Nokia που γι'αυτο υπαρχουν χιλιαδες προγραμματα απο οτι τα pocket! που ειναι μετρημενα! Ψεματα???:blink: ας μου μετρηση καποιος τα προγραμματα για pocket και εγω θα ανεβασω τον καταλογο που εχω για τα symbian!!!!!!!

Ή αστειεύεσαι ή ζεις σε σπηλιά και δεν έχεις ιδέα...

Τα PPC υπερέχουν τόσο σε πλήθος όσο και σε εύρος εφαρμογών.

L' enfer c' est les autres

Απο θεμα προγραμματων καλυτερα παρε symbian Nokia που γι'αυτο υπαρχουν χιλιαδες προγραμματα απο οτι τα pocket! που ειναι μετρημενα! Ψεματα??? ας μου μετρηση καποιος τα προγραμματα για pocket και εγω θα ανεβασω τον καταλογο που εχω για τα symbian!!!!!!!

:dizzy:

Σε λάθος θέμα το έβαλες. Στα ανέκδοτα πάει...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Μαλλον δεν εχεις δει τι κυκλοφορει για ppc.:lol: :lol: :lol:

Δεν λεω και τα Nokia εχουν αρκετους τιτλους, αλλα αν θες συγκριση ουτε τα μισα δεν εχουν απο οτι τα ppc.;)

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Που το βρήκατε τόσο φτηνό ρε παιδιά το S100? Πείτε το και σε μας!!!!

Sto emarket (proin fleamarket) eimai xristis polla polla xronia, alla ton teleytaio kairo, kati de mou paei kala. Mia poy kykloforoun polles moufes, mia o tropos pou leitourgei pleon to magazi, de me travaei!

Μαλλον δεν εχεις δει τι κυκλοφορει για ppc.:lol: :lol: :lol:

Δεν λεω και τα Nokia εχουν αρκετους τιτλους, αλλα αν θες συγκριση ουτε τα μισα δεν εχουν απο οτι τα ppc.;)

Επειδη εχω δει και τα εχω και τα δυο γι'αυτο και μιλαω!!

Εχω 1 DVD μονο προγραμματα για symbian!

Ενω για pocket μαζεψα απο 6 διαφορετικα ατομα και δεν βγαζουν ουτε τα μισα!!!!!!

Εδω ρε παιδια ενα προγραμματακι ζηταω ωστε να κανεις μετρησεις το αυτοκινητο 0-100 , 0-400 , 0-1000 και δεν υπαρχει ενω στο symbian εχω 2!

Τελος παντων βγαινουμε off topic δεν συνεχιζω!

Οποιος θελει με ΡΜ:)

Καλησπέρα.

Που μπορώ να πάω το S100 για να αλλάξω την πρόσοψη;

Η οθόνη μου έχει ένα μικρό σημαδάκι. Έχει κάποιο προστατευτικό πάνω που μπορώ να το αλλάξω ή πρέπει να αλλάξω όλη την οθόνη;

Ευχαριστώ.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Εδω ρε παιδια ενα προγραμματακι ζηταω ωστε να κανεις μετρησεις το αυτοκινητο 0-100 , 0-400 , 0-1000 και δεν υπαρχει ενω στο symbian εχω 2!

http://www.x-crono-t.net/scheda.php?pid=c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c&sel_cat=2#DESCRIZIONE

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πολύ καλό κινητό...

Το είχα σταμπάρει να το αγοράσω καινούργιο (αυτό ή το imate), αλλά τα λεφτά που ζητάγανε δεν τα δίνω με τίποτα έστω και για καινούργιο

για μένα καινούργιο άξιζε...άντε 450 €

Στο τέλος πήρα το SE K750 καινούργιο στα 340 € (αν θυμάμε καλά)

Δημήτρης

Άξιζε το Κ750 340Ε και δεν άξιζε το S100 τα 600Ε;;;

Άξιζε το Κ750 340Ε και δεν άξιζε το S100 τα 600Ε;;;

Για αυτά που έχει, ναι τα άξιζε...οριακά.

Αν δεν είχε πολύ καλή ποιότητα φωτογραφίας (για μένα), και ραδιόφωνο, ούτε αυτό θα τα άξιζε τα 340 €.

Δημήτρης

Καλησπέρα.

Που μπορώ να πάω το S100 για να αλλάξω την πρόσοψη;

Η οθόνη μου έχει ένα μικρό σημαδάκι. Έχει κάποιο προστατευτικό πάνω που μπορώ να το αλλάξω ή πρέπει να αλλάξω όλη την οθόνη;

Ευχαριστώ.

Prospatho na antigrapso tin sd card apo to qtek s100 se mia megaliteri pu agorasa ala then trehun oles i efarmoges me apli antigrafi. Xeri kanis ti ftei ke ti mporo na kano.?
Andreas

Μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα περάσω το eortologio στο σ100 μου? έτσι ώστε να βλέπω καθημερινά ποιός γιορτάζει κ πότε? δεν τα έχω καταφέρει μέχρι τώρα :(

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2