tron13 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Paidia mia erothsoula... sto s100, ta plastika tou mou exoun xalasei apo to vale vgale sthn tseph ta kleidia klp klp, moipos gnorizei kapoios apo pou mporo na agoraso ( h kai na mou to allaxoun oi idioi) prosopsi gia to s100? an einai dunaton kai se mayrh ekdosh opos to s100 ths O2. thanks Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Βασικα΄το λινκ που εδωσα οταν το πρωτοείπα ήταν για το thread! (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186&page=1) @Christos Σορι, μου ξέφυγε ένα '' http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=5713 Hello ekana download alla xreiazete mipws na kanw register? ti password vazw? katw xamila molis anoiksw to programma mou vgazei ena IRC kai dipla ena keno se morfi pinakaki ti grafw ekei mesa? :rolleyes: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Paidia mia erothsoula... sto s100, ta plastika tou mou exoun xalasei apo to vale vgale sthn tseph ta kleidia klp klp, moipos gnorizei kapoios apo pou mporo na agoraso ( h kai na mou to allaxoun oi idioi) prosopsi gia to s100? an einai dunaton kai se mayrh ekdosh opos to s100 ths O2. thanks Έχει αναφερθεί ότι προσόψεις μπορείς να αλλάξεις στην teleservice με 50-60 ευρώ, σίγουρα όμως δεν θα βρεις τη μαύρη. Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις στο ebay και κατά πόσο είναι εύκολο να τις τοποθετήσεις μόνος σου. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 hi pedes siemra pira to s100 telika teleio kinitaki alla ekana mia m******* evala kata lathos san fonto mia eikona (me mia limni pou deixnei) kai thelo na balo pali tin proigoumeni pou eixe [pos??πατας εναρξη μετα ρυθμισεις και σημερα απο εκει επιλεγεις το θεμα που θελεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 to brika ok poli efkolo pantos thelei psaximo kai aafto einai pou to kanei poli kalo ekoma den to exo fortosei tipota tin alli evdomada pao na paro mia karta mnimis 1GB skeftomai na tin paro me kali tixitita ti let sta 66 i na protimiso megaliteri taxitita Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 λογικα με 66Χ δεν θα εχεις προβλημα,ας απαντησουν τα παιδια που την εχουν,εμενα ειναι 256 με 80Χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Yparxei karta mnimis 1 GB? gia to S100? emena mou eipan oi kartes einai mexri 512 MB... Pou mporw na tis promitheytw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ειδα χτες στο πλαισιο, αν δεν κανω λαθος στην τιμη μου ειπαν 92 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Yparxei karta mnimis 1 GB? gia to S100? emena mou eipan oi kartes einai mexri 512 MB... Pou mporw na tis promitheytw? Προσφατα αγορασα μια 1GB της SanDisk την Extreme III για την φωτογραφικη μου μηχανη, και ειναι πολυ γρηγορη (133X) και ιδιεταιρα ανθεκτικη (2G). Την δοκιμασα στο S 100 και συνεργαζεται παρα πολυ καλα. Τιμη 127 euro πριν απο 3 εβδομαδες απο το e-Shop και παραδοση σε 12 ωρες στη Θεσσαλονικη. O Γερμανος την ειχε 167 και παραδοση σε 3-4 εργασιμες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 hi pedes siemra pira to s100 telika teleio kinitaki alla ekana mia m******* evala kata lathos san fonto mia eikona (me mia limni pou deixnei) kai thelo na balo pali tin proigoumeni pou eixe [pos?? file mou pas : enarksi< rithmiseis<shmera< kai epilegeis, "proepilogi twn windows" patas ok kai i othoni exei epistrepsi stin arxiki eikona :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Προσφατα αγορασα μια 1GB της SanDisk την Extreme III για την φωτογραφικη μου μηχανη, και ειναι πολυ γρηγορη (133X) και ιδιεταιρα ανθεκτικη (2G). Την δοκιμασα στο S 100 και συνεργαζεται παρα πολυ καλα. Τιμη 127 euro πριν απο 3 εβδομαδες απο το e-Shop και παραδοση σε 12 ωρες στη Θεσσαλονικη. O Γερμανος την ειχε 167 και παραδοση σε 3-4 εργασιμες μερες. tora tin mnimi aftin den tin vlepo sto e-shop Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 tora tin mnimi aftin den tin vlepo sto e-shop Οντως φιλε μου και εγω δεν την βλεπω σημερα. Ριξε μια ματια στο http://www.skroutz.gr και κανε μια αναζητηση "sandisk extreme III". Τιμη μεχρι και 118euro !!! (Σημερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο forum που με βοήθησε να ανακαλύψω το τηλεφωνάκι. Η διαφορά με το προηγούμενο τηλέφωνο (6820) είναι σαν συγκρίνω τους παλαιολιθικούς χρόνους με την σημερινή εποχή. To S100 μπορεί να δεχτεί και κάρτες 2GB, μαζί με το S100 πήρα και μία ATP 2GB x60 η οποία δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς πρόβλημα. Το δύσκολο είναι να βρείς μετά card reader που να διαβάζει την 2GB κάρτα. (αφού βγήκαν όλοι οι άλλοι readers άχρηστοι, ο μόνος που βρήκα και καταφέρνει είναι ένας MotionFlash που αγόρασα από Στουρνάρα.) Με την παραπάνω καρτούλα όμως μπορείς να έχεις όλη την wikipedia (1GB) μαζί σου ή εναλλακτικά αρκετές divx ταινίες και εκατοντάδες mp3. θα έλεγα ότι το s100 είναι μιά must αγορά για όσους από εσάς ετοιμάζονται να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα. (μην βιαστείς να έρθεις για αλλαγή, θα μου κόψεις στη μέση την ταινία ! :) Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο forum που με βοήθησε να ανακαλύψω το τηλεφωνάκι. Η διαφορά με το προηγούμενο τηλέφωνο (6820) είναι σαν συγκρίνω τους παλαιολιθικούς χρόνους με την σημερινή εποχή. To S100 μπορεί να δεχτεί και κάρτες 2GB, μαζί με το S100 πήρα και μία ATP 2GB x60 η οποία δουλεύει εδώ και ενάμιση μήνα χωρίς πρόβλημα. Το δύσκολο είναι να βρείς μετά card reader που να διαβάζει την 2GB κάρτα. (αφού βγήκαν όλοι οι άλλοι readers άχρηστοι, ο μόνος που βρήκα και καταφέρνει είναι ένας MotionFlash που αγόρασα από Στουρνάρα.) Το s100 έχει πρόβλημα με τις high speed 2gb secure digital cards Οι μόνες που δουλεύουν είναι η ATP, Sandisk II Ultra ( ΟΧΙ η extreme ) και η Sandisk η απλή, κάρτες δηλαδή που είναι μέχρι 66x. Αντίθετα με τις high speed mmc δεν έχει πρόβλημα.. Λοιπόν προσοχή σε ποια κάρτα θα αγοράσετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 thelo na bro 2 progrmatakia 1. ena programma gia na allazo meso iperothron ta kanalia tis tv ktl 2. ena programma gia na akouo ixous *.amr pls help me an kserete fisika kai thelo na rotiso kati akomi egkatestisa 2 programmatika kai meta ta evgala apo tin prostaferesi programmatvn alla ta ikonidia tou paremnoune sto menu->programmata pos tha diagrapso ta ikonidia???? efxaristo poli Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 εχω ενα προβλημα....χρησιμοποιω το funny snake και εδω και καιρο οταν ανοιγς το ppc μου βγαζει ενα μηνυμα "can not create file:\storage card\funny snake\today phone pro\datafiles\TP200506.dat" οτι διαδρομη και αν του εδςσα μεσα απο το προγραμμα και οτι και αν δοκιμασα δεν μπορω να το κανω να δουλεπσει κανονικα και να μην μου βγαζει αυτο το μηνυμα...... καμια ιδεα κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 brika ena oreo programmataki gia ton kairo eei kai oli tin ellada kai exei polli oreo menu poli kalo einai free an to uelete click here Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 thelo na bro 2 progrmatakia 1. ena programma gia na allazo meso iperothron ta kanalia tis tv ktl 2. ena programma gia na akouo ixous *.amr pls help me an kserete fisika efxaristo poli εγω χρησιμοποιω το tv remote control 5.5 ....αρκετα καλο αν και για να δουλεψει θα πρεπει να ειναι η θυρα υπερυθρων του ppc με το "ματι" της συσκευης που θες να χειριστεις σε απολυτη ευθεια....αλλιως δεν δουλευει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 εχω ενα προβλημα....χρησιμοποιω το funny snake και εδω και καιρο οταν ανοιγς το ppc μου βγαζει ενα μηνυμα "can not create file:\storage card\funny snake\today phone pro\datafiles\TP200506.dat" οτι διαδρομη και αν του εδςσα μεσα απο το προγραμμα και οτι και αν δοκιμασα δεν μπορω να το κανω να δουλεπσει κανονικα και να μην μου βγαζει αυτο το μηνυμα...... καμια ιδεα κανεις??? Το έχεις εγκαταστήσει στη Storage Card? Αν ναι, κάνε απεγκατάσταση κι εγκατέστησέ το στην κυρίως μνήμη. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roben Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Ερωτηση Κρισεως : Γιατι το Qtec s110 ειναι πιο φτηνο απτο Imate me 128 ram ? (η παρατηρηση ειναι απτο expansys) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 thelo na bro 2 progrmatakia 2. ena programma gia na akouo ixous *.amr tcpmp 0.66 http://picard.exceed.hu/tcpmp/ .. tv remote control 5.5 ... controller για την ακριβεια, για να το 'βρει' ο φιλος πιο ευκολα :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 καλημερα.. αν ολα πανε οπως πρεπει σε καμια ωρα θα παω να παραγγήλω ενα s100 απο την ΤΙΜ :) . μεχρι τωρα δουλευα με symbian και οχι με win για αυτο μπορει να πετάξω μερικές χαζές ερωτησούλες.. :) αρχικα σκευτομαι να βάλω μια wifi καρτουλα και να συνδέσω το σ100 μου με το pc μου ετσι ώστε να μπορω να εχω ιντερνετ απο το ppc μου :) . ειναι εφικτο ολο αυτο το σκινικο? δεν μου λετε, τι αποσταση πιάνει το wifi?? για αφαρμογές και games βρισκουμαι στο irc οπως με τα symbian?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 καλημερα.. αν ολα πανε οπως πρεπει σε καμια ωρα θα παω να παραγγήλω ενα s100 απο την ΤΙΜ :) . μεχρι τωρα δουλευα με symbian και οχι με win για αυτο μπορει να πετάξω μερικές χαζές ερωτησούλες.. :) αρχικα σκευτομαι να βάλω μια wifi καρτουλα και να συνδέσω το σ100 μου με το pc μου ετσι ώστε να μπορω να εχω ιντερνετ απο το ppc μου :) . ειναι εφικτο ολο αυτο το σκινικο? δεν μου λετε, τι αποσταση πιάνει το wifi?? για αφαρμογές και games βρισκουμαι στο irc οπως με τα symbian?? Σε αρκετη αποσταση αν ειναι ανοιχτος χωρος, μες στο σπιτι θα κανεις τη δουλεια σου παντως. Αν και να ξερεις οτι μαλλον η SDio του wifi θα προεξεχει λιγο απο τη συσκευη. Παντως γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο το σερφαρισμα σε μια τοσο μικρη οθονη. :) Ναι, μπορεις να βρεις οτι θες στο irc οπως στα συμβιαν. :cool: Να κανω και γω μια ερωτηση, γιατι οποτε του ρθει αρνειται να εμφανισει καποιο απ τα πληκτρολογια και ειδικα το Phone Pad; Καποιες φορες κολλαει κιολας... :worry: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Σε αρκετη αποσταση αν ειναι ανοιχτος χωρος, μες στο σπιτι θα κανεις τη δουλεια σου παντως. Αν και να ξερεις οτι μαλλον η SDio του wifi θα προεξεχει λιγο απο τη συσκευη. Παντως γενικα δεν ειναι οτι καλυτερο το σερφαρισμα σε μια τοσο μικρη οθονη. :) Ναι, μπορεις να βρεις οτι θες στο irc οπως στα συμβιαν. :cool: Να κανω και γω μια ερωτηση, γιατι οποτε του ρθει αρνειται να εμφανισει καποιο απ τα πληκτρολογια και ειδικα το Phone Pad; Καποιες φορες κολλαει κιολας... :worry: βασικα το σπιτι που βρηκα ειναι εκει που περασα εχει 2 οροφουσ (ολο δικο μοΥ!!! :w00t: :) ) οποτε ρωτησα μονο για εκει μεσα κυριως.. :) μαστ εφαρμογές???? :) Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Να κανω και γω μια ερωτηση, γιατι οποτε του ρθει αρνειται να εμφανισει καποιο απ τα πληκτρολογια και ειδικα το Phone Pad; Καποιες φορες κολλαει κιολας... :worry: αυτο ειναι πολυ γνωστο προβλημα φιλε μου. το εχω πει αρκετες φορες εδω μεσα οτι ειναι ο μοναδικος λογος που κανω soft reset στη συσκευη μου και δυστυχως το αντιμετωπιζω καθημερινα. ειχα επικοινωνησει με την ace απο τις πρωτες μερες που ειχα αγορασει τη συσκευη, αλλα δηλωσαν αγνοια. και φυσικα δεν διορθωθηκε με το τελευταιο update. αυτο που δεν μπορω να διασταυρωσω ειναι αν το προβλημα αυτο υπαρχει μονο στα ελληνικα s100 λογω των γνωστων κλειδωματων που εχει η ελληνικη rom ή αν ισχυει σε ολα τα magician. οσοι εχουν jam ή mda combact δεν μπορουν να μας πουν με σιγουρια γιατι μαλλον δεν χρησιμοποουν καθολου το phonepad.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts