jois21 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Για αρχη σβησε τις ρυθμισεις της ΤΙΜ. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κατ'αρχάς, έβαλες κανένα πρόγραμμα που να χρειάζεται update από το δίκτυο? (worldmate, pocket weather, κ.α.). Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και όρισέ του να μην κάνει automatic update, αλλά να του κάνεις όποτε θες εσύ. Στη συνέχεια βάλτο να συγχρονιστεί με το pc για να σταματήσει να προσπαθεί να κάνει update μέσω gprs. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κατ'αρχάς, έβαλες κανένα πρόγραμμα που να χρειάζεται update από το δίκτυο? (worldmate, pocket weather, κ.α.). Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις και όρισέ του να μην κάνει automatic update, αλλά να του κάνεις όποτε θες εσύ. Στη συνέχεια βάλτο να συγχρονιστεί με το pc για να σταματήσει να προσπαθεί να κάνει update μέσω gprs. Οντως φιλε nikoleon προσφατα εγκατεστησα το pocket weather. Εκει πηγε και μενα το μυαλο μου, πηγα στις ρυθμισεις και τσεκαρισα την επιλογη να μην κανει auto update και ολα τα σχετικα, εκανα reset και παρ' ολα αυτα δεν εγινε τιποτα. Απεγκατεστησα τελικα το το προγραμμα, εκανα παλι reset , και παλι τιποτα. Τελικα στις ρυθμισεις του gprs μεσω του KGsToys και απενεργοποιησα την επιλογη "Παντα ανοιχτο". Τωρα περιμενω να δω τι εγεινε....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Τελικα και παλι δεν εγινε τιποτα.... Και βρισκομαι και μακρυα απο το pc μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κανένα πρόσφατο backup δεν έχεις να του περάσεις προς το παρόν? Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Και κατι αλλο που παρατηρησα σχετικα με το pocket weather ειναι οτι οταν ειναι ενεργο το προγραμμα και κανω reset, χανεται το εικονιδιο του ΒΤ κατω δεξια στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Κανένα πρόσφατο backup δεν έχεις να του περάσεις προς το παρόν? Εχω αλλα την τελευταια φορα που το εκανα μου περασε τις επαφες και το ημερολογιο 3 φορες και 2 ολοκληρες Ωρες εσβηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Τότε μην τσεκάρεις τις επαφές και το ημερολόγιο στο sprite backup για να μη στα επαναφέρει. Εκτός και αν δεν έχεις το sprite backup... :O Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Και κατι αλλο που παρατηρησα σχετικα με το pocet weather ειναι οτι οταν ειναι ενεργο το προγραμμα και κανω reset, χανεται το εικονιδιο του ΒΤ κατω δεξια στην οθονη.δεν φταιει το weather μου το εκανε και μενα πριν το βαλω δεν ειναι τιποτα αυτο,οσο για το ανοιγμα του gprs μου το εκανε και εμενα πριν μια βδομαδα,ανοιγε μονο του και το εκλεινα καθε λιγο εγω,το εκανε για 2 μερες και εστρωσε μετα,πιθανον μπορει να κανουν εργασιες στο δικτυο δεν παει αλλου το μυαλο μου,παντως δεν σε χρεωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Τότε μην τσεκάρεις τις επαφές και το ημερολόγιο στο sprite backup για να μη στα επαναφέρει. Εκτός και αν δεν έχεις το sprite backup... :O Δυστυχως δεν το εχω. Βackup κανω με το Xbackup που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Δυστυχως δεν το εχω. Βackup κανω με το Xbackup που ειχε προεγκατεστημενο η συσκευη. Κάντο restore, και χρησιμοποιείς ένα duplicate remover μετά από το pc σου, όταν πας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Kalispera Exw tin siskevi s100 tis qtek, mporw na katevasw to MIRC? an nai, pws? apo pou? Episeis yparxei kapoio aplo eortologio elliniko gia tin sigkekrimeni siskevi? kai ena aplo metriti dedomenwn etsi wste otan eimai sindedemenos me to internet mesw gprs na enimeronomai gia ton ogko kb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Οι εφαρμογες για 2020ι ειναι διαφορετικες απο αυτες του S100...? ή οτι φορτωνει στο ενα φορτώνει και στο αλλο....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 ειναι ιδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Kalispera Exw tin siskevi s100 tis qtek, mporw na katevasw to MIRC? an nai, pws? apo pou? Episeis yparxei kapoio aplo eortologio elliniko gia tin sigkekrimeni siskevi? kai ena aplo metriti dedomenwn etsi wste otan eimai sindedemenos me to internet mesw gprs na enimeronomai gia ton ogko kb? Γεια σου Χρήστο. Ένα pocket irc client ειναι αυτό http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=5713¨ Το πρόγραμμα για τα δεδομένα που ψάχνεις είναι το KG Power toys του Έλληνα Kounadisk, και θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186&page=1 Στην πραγματικότητα κάνει πολλά περισσότερα, θα τα βρεις. Πολύ καλό πρόγραμμα. Για εορτολογιο δεν γνωρίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Σε πια φακελο αποθηκευονται τα εισερχομενα σμσ; Τι μορφη εχουν; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το πρόγραμμα για τα δεδομένα που ψάχνεις είναι το KG Power toys του Έλληνα Kounadisk, και θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186&page=1 Στην πραγματικότητα κάνει πολλά περισσότερα, θα τα βρεις. Πολύ καλό πρόγραμμα. να κανω μια ερωτηση....το συγκεκριμενο προγραμμα αρνειται να μετρησει τα sms που στελνω....εχω ενεργοποιημενη την αναφορα οποτε δεν φταιει αυτο....εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 να κανω μια ερωτηση....το συγκεκριμενο προγραμμα αρνειται να μετρησει τα sms που στελνω....εχω ενεργοποιημενη την αναφορα οποτε δεν φταιει αυτο....εχει κανεις καμια ιδεα? Νομίζω καλύτερα θα σε βοηθήσουν στο thread που το συζητάνε... Μπαίνει και ο δημιουργός του, και απαντάει ερωτήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPS Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 που ειναι ακριβως?εχεις κανενα λινκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 S'euxaristw file mou cmavr8 pou apantises sto post mou sto prwto link mou vgazei error k einai adynaton na to dw :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 που ειναι ακριβως?εχεις κανενα λινκ?? Βασικα΄το λινκ που εδωσα οταν το πρωτοείπα ήταν για το thread! (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186&page=1) @Christos Σορι, μου ξέφυγε ένα '' http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=5713 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Geia sas paidia ,exo to s100. meta apo boitheia filou tou forum, katafera na lamvano mms kai na mpaino sto internet. distixos omos eksakoloutho na min mporo na steilo. exei kapoios kamia idea,giati talaiporoume 2 mines me autin tin istoria. euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Geia sas paidia ,exo to s100. meta apo boitheia filou tou forum, katafera na lamvano mms kai na mpaino sto internet. distixos omos eksakoloutho na min mporo na steilo. exei kapoios kamia idea,giati talaiporoume 2 mines me autin tin istoria. euxaristoεχεις την τελευταια version στο s100;γιατι εγω με το που την εβαλα χωρις να κανω τιποτα ειμαι οκ με ιντερνετ και μμς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energy28 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 εχεις την τελευταια version στο s100;γιατι εγω με το που την εβαλα χωρις να κανω τιποτα ειμαι οκ με ιντερνετ και μμς ;) file mou tin teleutaia version exo malista to esteila kai stin "ace" kai mou eipan oti ola einai entaksei. par ola auta katafera na perno mms kai na mpaino sto internet meta apo ti voitheia tou filou "ogaras" , vazontas to arxeiaki tmail sto start up, eksakoloutho omos na min mporo na steilo mms me tipota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 hi pedes siemra pira to s100 telika teleio kinitaki alla ekana mia m******* evala kata lathos san fonto mia eikona (me mia limni pou deixnei) kai thelo na balo pali tin proigoumeni pou eixe [pos?? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts