Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις πριν απο λιγο μου ηρθε απαντηση απο την spb για το προβηματακι που αντιμετωπιζουμε με το pocket plus και τη μη εμφανιση των ονοματων των ενεργων παραθυρων στον pIE. για οσυς δεν θυμουνται το θεμα θα το βρουν εδω

δυστυχως η απαντηση εκτος απο καθυστερημενη( 25 μερες περασαν απο το e-mail που τους εστειλα) ειναι και πολυ λυτη!!

Hello .........,

it is a known bug that may occur on some devices. It will be fixed in the next versions.

προφανως μια απο αυτες τις συσκευες ειναι και το s100, οποτε αναγκαστικα περιμενουμε τις επομενες εκδοσεις!!!

off topic: jois21 μου "εκλεψες" την υπογραφη ή μου φαινεται???:(

ας ειναι. για χαρη της μαμας ms σου επιτρεπω να τη χρησιμοποιεις και συ!!:p

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thnx ogaras, ωραιο προγραμματακι

...χτυπαγε το τηλ και δε μπορουσα να απαντησω :p

ναι ολοι ειναι εκει μεσα, αφου τους βλεπει και στην επιλογη ηχου, το θεμα ειναι οτι αναπαραγει μονο τον default....

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

off topic: jois21 μου "εκλεψες" την υπογραφη ή μου φαινεται???:(

ας ειναι. για χαρη της μαμας ms σου επιτρεπω να τη χρησιμοποιεις και συ!!:p

Ναι, μου αρεσε και την αντεγραψα. Τα πνευματικα δικαιωματα ειναι δικα σου παντως, πες το και την αλλαζω. :)

Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Muck Smith. Ελπίζω να βοηθήσει πολύ κόσμο αυτό το FAQ. Muck όλα τα links που έχουν τελίτσες δεν δουλεύουν. Είναι πρόβλημα του forum όταν γράφει το link. Μάλλον πρέπει να τα διορθώσεις manually.

Επίσης παιδιά μια ερώτηση. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάρτα SIM 2 σε 1 από όπιαδήποτε εταιρεία κινητής με το JAM? Η Cosmote μου λέει ότι δεν είναι στις συσκευές που υποστηρίζουν.[/QUOT

File mou min valeis karta 2 se 1. to S100 den tin upostirizei pliros kai anti na se dieukolinei mallon tha se taleporei. ego evala tin 2in1 tis TIM kai meta apo 2 eudomades piga kai tin allaksa pali. to mono kerdos pou eixa, itan na pliroso 2 fores epipleon ,gia kathe allagi kartas pou ekana!!!!

Υπομονή

Υπομονή

Υπομονή

την τεταρτη μου ερχετε το s100 και θα ειναι ολο δικο μου. εχω πολλα να μαθω και να δουλεψω οποτε μαλλον ισωσ σας πρειξω πειραζει

http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg

Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας)

Παιδια εχει καταφερει κανεις να δουλεψει καποιο voip προγραμμα (ειτε SIP-type οπως sjphone κλπ, ειτε Skype) χωρις προβληματα στο S100, και ακομα καλυτερα με wifi καρτουλα?

rGrds

Mπα τιποτα.

Αν το gprs δεν ειναι ενεργο ειδη απο πριν δεν κανει auto connect για να κατεβασει το mms.

Αν εχω κανει χειροκινητα connect To gprs τις cosmote τοτε το κατεβαζει αμεσσος.

Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον Muck Smith. Ελπίζω να βοηθήσει πολύ κόσμο αυτό το FAQ. Muck όλα τα links που έχουν τελίτσες δεν δουλεύουν. Είναι πρόβλημα του forum όταν γράφει το link. Μάλλον πρέπει να τα διορθώσεις manually.

Επίσης παιδιά μια ερώτηση. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάρτα SIM 2 σε 1 από όπιαδήποτε εταιρεία κινητής με το JAM? Η Cosmote μου λέει ότι δεν είναι στις συσκευές που υποστηρίζουν.[/QUOT

File mou min valeis karta 2 se 1. to S100 den tin upostirizei pliros kai anti na se dieukolinei mallon tha se taleporei. ego evala tin 2in1 tis TIM kai meta apo 2 eudomades piga kai tin allaksa pali. to mono kerdos pou eixa, itan na pliroso 2 fores epipleon ,gia kathe allagi kartas pou ekana!!!!

Μήπως μπορείς να μου πεις τι πρόβλημα σου δημιουργούσε?

Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

Mπα τιποτα.

Αν το gprs δεν ειναι ενεργο ειδη απο πριν δεν κανει auto connect για να κατεβασει το mms.

Αν εχω κανει χειροκινητα connect To gprs τις cosmote τοτε το κατεβαζει αμεσσος.

Τι να σου πω.πάντως με ΤΙΜ δουλεύει μια χαρά.Θα την βρούμ την λύση που θα πάει.Πάντως κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και σε εσένα.Η λογική του προβλήματος είναι η ίδια. :(

Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;)

Τι να σου πω.πάντως με ΤΙΜ δουλεύει μια χαρά.Θα την βρούμ την λύση που θα πάει.Πάντως κάτι παρόμοιο πρέπει να συμβαίνει και σε εσένα.Η λογική του προβλήματος είναι η ίδια. :(

Προφανώς εσύ θα έχεις COSMOTE GPRS ΚΑΙ COSMOTE MMS. Είδα τις επίσημες ρυθμίσεις τις cosmote για s100 και από ότι είδα είσαι στην ίδια περίπτωση.Αν θες να κάνεις σίγουρο test επέλεξε ως default σύνδεση από τις συνδέσεις όχι το COSMOTE GPRS αλλά το COSMOTE MMS στην επιλογή ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΛΙ COSMOTE ΜΜΣ και δες αν παίζει έτσι. Αυτό έχω κάνει και εγώ απλά επιπλέον στα μηνύματα στις ρυθμίσεις mms έχω επιλέξει στο ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΈΣΩ to Work και όχι το COSMOTE MMS που λογικά θα υπάρχει σε εσένα.

Όπως λέει και ένας φίλος:Πώς νομίζετε κύριοι ότι φτάσαμε στο φεγγάρι;Με μετρήσεις και πειραματισμούς!! ;) ;)

Λοιπόν το πρόβλημα με τα mms τελικά είναι πολύ σοβαρότερο.Όμως βρέθηκε η λύση η πραγματική. Το θέμα έχει ως εξής:

όταν μπαίνουμε να στείλουμε ένα mms το s100 φορτώνει στη μνήμη εσωτερικά το πρόγραμμα tmail.exe που είναι το υπεύθυνο για τα μηνύματα γενικά και αυτό μένει από πισω στη μνήμη. Σε αυτή την περίπτωση μπορεις πχ αν στείλεις σε σένα mms να πάρεις κανονικά mms.Αυτά όλα όμως με την προυπόθεση ότι δεν θα πάς στην διαχείριση μνήμης να τερματίσεις όλες τις εφαρμογές όπου μέσα σε αυτές θα είναι και το EΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ.Επομένως η λύση που δοκιμάστηκε και λειτουργεί 100% είναι η εξής:

πάμε από τον resco explorer στο κινητό μας στον φάκελο windows.εκεί βρίσκουμε το αρχείο tmail.exe. Κρατάμε πατημένο το πενάκι πάνω του και επιλέγουμε copy.Μετά πάμε στο φάκελο \windows\startup και εκει με πατημένο κάπου το πενάκι κάνουμε paste shortcut.έτσι έχουμε το shortcut tmail.lnk μέσα στον φάκελο startup.Τώρα επιλέγουμε να δούμε τα properties για το tmail.lnk.O resco explorer μας ανοίγει μια οθόνη από όπου επιλέγουμε το μενού shortcut.Εκεί θα έχει την εξής γραμμή:"\windows\tmail.exe".

Αλλάζουμε αυτή την γραμμή σε : "\windows\tmail.exe" -RunInBKG" και πατάμε οκ.

έτσι έχουμε ένα shortcut του tmail που θα ξεκινά αυτόματα κάθε φορά που ανοίγει το κινητό μας με κάθε soft reset, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ανοίξει τα Μηνύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ:

αν όμως πάμε από την διαχείριση μνήμης και κλείσουμε τα προγράμμτα που τρέχουν μαζί και το Εισερχόμενα, τότε κλείνει δυστυχώς και το tmail. Για το λόγο αυτό είτε αφήνουμε πάντα τα Εισερχόμενα ανεβασμένα στην μνήμη, έιτε προχωράμε ακόμα σε ένα βήμα που έκανα και με βόλεψε:

Το tmail.lnk που φτιάξαμε παραπάνω το κάνουμε copy και μεσα στο φάκελο Προγράμματα του κινητού, οπότε εχουμε το αρχειάκι μας προσπελάσιμο πανεύκολα από το μενού προγράμματα.

Τα παραπάνω τα δοκίμασα διεξοδικά και με τις τρεις εταιρίες τηλεφωνίας που έχω και δουλεύουν όντως παντού.

Οπότε η λύση που είχα προτείνει σε προηγούμενα post δεν ισχύει , μιας και το πρόβλημα το πραγματικό εντοπίστηκε μετά από περισσότερη μελέτη σήμερα.Καλή τύχη στους άτυχους με mms. :) :)

apo ti katalava an exeis to s100 sto automato rithmismeno gia na stelnei kai na dexete mms den ginete prpei xeirokinita na ginei i apostolo/lipsi?????

Aν γινει επιλογη στη καμερα να αποθηκευει στη καρτα, σε πιο φακελο βαζει τις φωτος και τα βιντεο;

Μιας και αναφέρθηκε η camera, γίνεται να αποθηκεύονται οι φώτος χύμα σε ένα μόνο φάκελο; Ή έστω σε ένα υποφάκελο στο My Documents κι εκεί μέσα όλοι οι φάκελοι με τις φώτος; Δηλαδή κάπως έτσι: My Documents/Pics/050712/, My Documents/Pics/050713/ κτλ

Επίσης, ενώ είναι επιλεγμένη η ρύθμιση της Ace για ελληνικά στα SMS, όταν πάω να γράψω SMS με το Resco Keyboard, το όριο των χαρακτήρων πέφτει στους 70. Το πρόβλημα λύνεται όταν βγάλω την επιλογή για "Use Unicode when nessecary", στις ρυθμίσεις των SMS, αλλά όπως είναι αναμενόμενο ο παραλήπτης βλέπει ?????? αντί για ελληνικά.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε έτσι ξαφνικά και δεν λύθηκε ούτε με hard reset.

Το κανονικό GR Keyboard πάντως, δουλεύει κανονικά.

Sorry αν έχουν απαντηθεί στο παρελθόν οι ερωτήσεις, αλλά έχω διαβάσει μόνο τις πρώτες 100 σελίδες από το παλιό thread και τις 50 τελευταίες από αυτό...

Προβλημα. Κατα τη ληψη εικονας ή βιντεο εμφανιζει μηνυμα ανεπαρκης μνημη.Και ας εχει καποιες εκατονταδες αδεια ΜΒ η καρτα.... Εχει παρουσιαστει το ιδιο σε κανεναν;

Paidia mia erwtisi.Sto s100 otan paw na grapsw SMS me to phone pad pws mporw na vallw elliniko T9???H epilogi tis glwsas den empanizetai sta ergaleia!!!Yparxei kapoia lysi???

file mou to idio provlima eixa kai ego otan pira to s100,kai itan provlima logismikou. to esteila stin etairia ,mou ekanan anavathmisi,kai etsi sto kenourgio logismiko emfanizotan i epilogi gia tin elliniki glosa. elpizo na se voithisa.

Επίσης, ενώ είναι επιλεγμένη η ρύθμιση της Ace για ελληνικά στα SMS, όταν πάω να γράψω SMS με το Resco Keyboard, το όριο των χαρακτήρων πέφτει στους 70. Το πρόβλημα λύνεται όταν βγάλω την επιλογή για "Use Unicode when nessecary", στις ρυθμίσεις των SMS, αλλά όπως είναι αναμενόμενο ο παραλήπτης βλέπει ?????? αντί για ελληνικά.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε έτσι ξαφνικά και δεν λύθηκε ούτε με hard reset.

Το κανονικό GR Keyboard πάντως, δουλεύει κανονικά.

η ρυθμιση της ace hellas για αποστολη sms 160 χαρακτηρων προφανως επηρεαζει μονο τις δικες της εφαρμογες(keyboard GR και phonepad). παλιοτερα, οταν ακομα ψαχναμε τροπους για να γραφουμε sms 160, η resco ειχε βγαλει μια ειδικη εκδοση για το σκοπο αυτο. δεν γραφεις ομως με το κανονικο ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα πατωντας το πληκτρο των ειδικων χαρακτηρων(aU). δες το σχετικο θεμα

δεν ξερω αν ισχυει ακομα το ιδιο, γιατι με το προβλημα που εχει το s100 με την εναλλαγη πληκτολογιων, εχω σταματησει να χρησιμοποιω αλλα πληκλτρολογια.

apo ti katalava an exeis to s100 sto automato rithmismeno gia na stelnei kai na dexete mms den ginete prpei xeirokinita na ginei i apostolo/lipsi?????

Η αποστολή και λήψη αυτόματα γίνεται,απλά υπάρχει bug στην λήψη που περιέγραψα παραπάνω πως το αντιμετώπισα.

η ρυθμιση της ace hellas για αποστολη sms 160 χαρακτηρων προφανως επηρεαζει μονο τις δικες της εφαρμογες(keyboard GR και phonepad). παλιοτερα, οταν ακομα ψαχναμε τροπους για να γραφουμε sms 160, η resco ειχε βγαλει μια ειδικη εκδοση για το σκοπο αυτο. δεν γραφεις ομως με το κανονικο ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα πατωντας το πληκτρο των ειδικων χαρακτηρων(aU). δες το σχετικο θεμα

δεν ξερω αν ισχυει ακομα το ιδιο, γιατι με το προβλημα που εχει το s100 με την εναλλαγη πληκτολογιων, εχω σταματησει να χρησιμοποιω αλλα πληκλτρολογια.

Ναι, το περίεργο είναι οτι στις αρχές δούλευε κανονικά... Θα δοκιμάσω την έκδοση από το άλλο thread

paidia mia kartoula 256mb tha mou ftasei mono gia efarmoges

den tha leitourgiso katholou gps

ti pistevete

na protimiso kalitera 512 mb

ti pistevete

είναι τόσο μικρό το κόστος της 512 πλέον (κάπου 50€) που δεν συμφέρει να πάρεις 256.

είναι τόσο μικρό το κόστος της 512 πλέον (κάπου 50€) που δεν συμφέρει να πάρεις 256.

argotera i 512 tha mou ftasei gia to destinator ??

ti pistevete

Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Τα 256 είναι πολύ λίγα. Εδώ με 1GB αν βάλεις μερικά Mp3, καμία ταινιούλα, καμιά 10αριά παιχνιδάκια...αρχίζεις να χεις πρόβλημα χώρου.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

hellooooooooooooooooooooooooooooooooo

exo na grapso kati xronakia edo mesa..... :p ithela lipon na rotiso an exei vgei kamia rom me wm2005 pou na pezei sto s100/jam iparxei tpt? auth pou exo ego omos den kanei...opios kserei tpt....

Παιδιά,μια βοήθεια...Θα ήθελα την γνώμη σας το εξής : QTEK S100 Ελληνικό με σύνδεση Cosmote στα 400 Ευρώ ή S110 με 128 RAM Αγγλικό στα 500 Ευρώ από handit.de?Αξίζουν τα 100 Ευρώ παραπάνω για την παραπάνω RAM?Αν το πάρω από έξω τι γίνεται με την εγγύηση?Καλύπτομαι εδώ ή θα τρέχω?Επίσης τί γίνεται με τα Ελληνικά SMS?Θα μπορώ να στέλνω SMS στα Ελληνικά με 160 χαρακτήρες?Η εμπειρία σας είναι πολύτιμη.Σας ευχαριστώ...

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2