Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

an pareis ena tetoio kinito(ppc) kai to theleis mono gia camera kai gia paixnidia kalitera pare kati allo pou kai kalitero tha einai kai poio ftino!i camera tou einai apla ikanopoiitiki alla oxi teleia!tha sou steilo eikones kai apo tin camera kai apo to menou tou! :wink:

Ευχαριστώ για τις φώτο GILERA! Εντάξει δεν το θέλω και για επαγγελματική χρήση! Θέλω κάτι που να κάνει πολλά πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα και να μην το βαριέσαι εύκολα και νομίζω ότι αυτό με καλύπτει! Και φυσικά θα πάιζω και κανένα παιχνιδάκι, βολεύει αλήθεια? Και κάτι που δεν είχα προσέξει, έχει το κινητό μια θέση για να τοποθετείς το πενάκι όταν δεν το χρησιμοποιείς ή πρέπει να το κουβαλάς ξεχωριστά μαζί σου??? Και κάτι ακόμα, μπορείς να τραβάς βίντεο απεριόριστα ανάλογα με τη μνήμη ή έχει συγκεκριμένο χρόνο?

..κάτι μαγικό!

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις φώτο GILERA! Εντάξει δεν το θέλω και για επαγγελματική χρήση! Θέλω κάτι που να κάνει πολλά πράγματα όσο το δυνατόν καλύτερα και να μην το βαριέσαι εύκολα και νομίζω ότι αυτό με καλύπτει! Και φυσικά θα πάιζω και κανένα παιχνιδάκι, βολεύει αλήθεια? Και κάτι που δεν είχα προσέξει, έχει το κινητό μια θέση για να τοποθετείς το πενάκι όταν δεν το χρησιμοποιείς ή πρέπει να το κουβαλάς ξεχωριστά μαζί σου??? Και κάτι ακόμα, μπορείς να τραβάς βίντεο απεριόριστα ανάλογα με τη μνήμη ή έχει συγκεκριμένο χρόνο?

Το κινητό έχει μια θέση στο πλάι για το πενάκι!Το βίντεο ειναι είτε απεριόριστο είτε εσύ βάζεις πόσα ΚB θες να είναι!

pedia, plz help. yparxei kamia efarmogh paromia me to contacts manager p yparxei se symbian??

Αν απλα θελεις να μεταφερεις τις επαφες απο το s100 χρησιμοποιεις το active sync και κανεις συγχρονισμο με το outlook.Αν το θες για αλλη δουλεια περιπου το ιδιο με αυτο που αναφερεις κανει το allexport

h**p://www.freewareppc.com/communication/allexport.shtml

Αν απλα θελεις να μεταφερεις τις επαφες απο το s100 χρησιμοποιεις το active sync και κανεις συγχρονισμο με το outlook.Αν το θες για αλλη δουλεια περιπου το ιδιο με αυτο που αναφερεις κανει το allexport

h**p://www.freewareppc.com/communication/allexport.shtml

apla eixa ena 6630 k exo kanei back up tis epafes me to contacts manager k thelo tora p tha paro ena s100 na vro kamia efarmogh na tis peraso..

@kubiak, αν δεις καμια σελιδα πιο πισω δικο μου Post θα δεις και εμενα οτι ειχε πεσει και μετα δεν δουλευε το ακουστικο και μένα (για τον γολγοθα του πουλιαδη δεν θα ανεφερθω)...τελικα για να καταλαβω, ειναι τοσο ευεσθιτο πια το JAM ??? Δηλαδη με μια πτωση ξερεις οτι θα σου χαλασει το ακουστικο ?? Γιατι απο τι βλέπω πολυς κοσμος εχει το συγκεκριμενο προβλημα....

Πολυ ασυμφορο μου κανει αυτο....

Είχα θύκη σιλικονις αλλα δεν κανει και πολυ δουλεια και δερματινι δεν μου αρεσει γιατι γίνεται πολυ ογκοδες το κινητο (και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να το κρεμάσω σε καμια ζωνη)

Paidia egw agorasa mia alouminenia apo to ebay h opoia mporw na pw oti kanei douleia

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48673&item=5788781671&rd=1&ssPageName=WDVW

ptouz

Guest a778899

Φιλοι μου.

Πριν απο μια εβδομαδα μου δημιουργηθηκε η αναγκη της αγορας ενος φορτιστη αυτοκινητου για το S-100 και φυσικο ηταν, εφ'οσον δεν εβρισκα πουθενα στην αγορα της Θεσσαλονικης, να απευθυνθω στο γνωστο Forum ζητωντας βοηθεια.

Η ανταποκριση των μελων ηταν αμεση και μετα απο ψαξιμο στο Play247, το οποιο βρηκα μεσω του skroutz it, ανακαλυψα οτι υπαρχει το Car to Usb adapter στην παραλογα φθηνη τιμη των 17,85 euro, χωρις ομως το καλωδιο!!!

Το καλωδιο χρεωνεται extra 23,10 euro!!!!!!!

Ντεφι να γινει, ειπα απο μεσα μου, θα τα παρω και τα δυο. Αλλωστε ενα καλωδιο παραπανω παντα χρειαζεται, ακριβο μεν αλλα μαλλον θα προκειται για καποιο extra special καλωδιο, σκεφτηκα, που παρομοιο δεν υπαρχει...!!!!!!

Σε δυο εργασιμες μου ηρθε το πακετο αντικαταβολη και ολος χαρα πηγα και το παρελαβα απο την Courier συνοδευομενος απο εναν φιλο ο οποιος ειναι ηλεκτρονικος.

Ανοιξαμε τον φακελο και μολις ειδε το φιλαρακι μου το καλωδιο και την τιμη του στην αποδειξη, εσκασε στα γελια και μετα με μουντζωσε.

Και ξερετε γιατι;

Διοτι το συγεκριμενο καλωδιο κυκλοφορει στην αγορα των ηλεκτρονικων στην φοβερη τιμη των 1,90 euro (λιανικη τιμη μαζι με το Φ.Π.Α)!!!!!!!

Προσοχη λοιπον φιλοι μου με τις αγορες σας μεσω Internet, για να μην την πατησετε οπως εγω. :wacko:

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επαναφέρω το εικονίδιο του BLUETOOTH (που κανονικά βρισκόταν κάτω δεξιά) ?? :cry: :cry:
άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000

Με soft reset δεν επαναφερεται;

όχι ....

καμμιά ιδέα για να μην τρέχω κάθε φορά που θέλω bluetooth στο control panel - connections ????

Φιλοι μου.

Πριν απο μια εβδομαδα μου δημιουργηθηκε η αναγκη της αγορας ενος φορτιστη αυτοκινητου για το S-100 και φυσικο ηταν, εφ'οσον δεν εβρισκα πουθενα στην αγορα της Θεσσαλονικης, να απευθυνθω στο γνωστο Forum ζητωντας βοηθεια.

Η ανταποκριση των μελων ηταν αμεση και μετα απο ψαξιμο στο Play247, το οποιο βρηκα μεσω του skroutz it, ανακαλυψα οτι υπαρχει το Car to Usb adapter στην παραλογα φθηνη τιμη των 17,85 euro, χωρις ομως το καλωδιο!!!

Ντεφι να γινει, ειπα απο μεσα μου, θα τα παρω και τα δυο. Αλλωστε ενα καλωδιο παραπανω παντα χρειαζεται, ακριβο μεν αλλα μαλλον θα προκειται για καποιο extra special καλωδιο, σκεφτηκα, που παρομοιο δεν υπαρχει...!!!!!!

Σε δυο εργασιμες μου ηρθε το πακετο αντικαταβολη και ολος χαρα πηγα και το παρελαβα απο την Courier συνοδευομενος απο εναν φιλο ο οποιος ειναι ηλεκτρονικος.

Ανοιξαμε τον φακελο και μολις ειδε το φιλαρακι μου το καλωδιο και την τιμη του στην αποδειξη, εσκασε στα γελια και μετα με μουντζωσε.

Και ξερετε γιατι;

Διοτι το συγεκριμενο καλωδιο κυκλοφορει στην αγορα των ηλεκτρονικων στην φοβερη τιμη των 1,90 euro (λιανικη τιμη μαζι με το Φ.Π.Α)!!!!!!!

Προσοχη λοιπον φιλοι μου με τις αγορες σας μεσω Internet, για να μην την πατησετε οπως εγω. :wacko:

Αφου ειναι τοσο καγκουρια και οχι μονο εσενα αλλα περνανε τους καταναλωτες για μ@λ@κες γιατι δεν τους κανεις μια καταγγελια στον συνηγορο του πολιτη για αισχροκερδια και να τους παρεις και ενα τηλεφωνο να τους τα χωσεις και να τους το πεις και να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος.

Guest a778899
να τους παρεις και ενα τηλεφωνο να τους τα χωσεις και να τους το πεις και να δεις ποσα απιδια χωραει ο σακος.

Φυσικα και το εκανα.

Ο ισχυρισμος τους ηταν οτι και αυτοι ακριβα αγορασαν και μαλιστα δεχτηκαν να μου στειλουν και τα τιμολογια αγορας τους. δεχτηκαν επισεις και την επιστροφη του καλωδιου.

Το θεμα ομως δεν ειναι εκει.

Ποσοι απο εμας εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε μια σωστη ερευνα αγορας και ποσοι απο εμας δεν δειχνουμε απολυτη εμπιστοσυνη σε ονοματα, οπως "skroutz it", τα οποια τελικα δεν αξιζουν τον τιτλο τους.

Υποτειθεται οτι ο "skroutz it" αυτο το ρολο παιζει, ελεγχει και μας δινει "ετοιμα" τα αποτελεσματα μιας ερευνας αγορας.

Ειναι ετσι? ή παιζεται καποιο παιχνιδι μεταξυ 5, 6, 10 συμβεβλημενων e-shops, εις βαρος μας??

Το γεγονος βεβαια το εχω αναφερει και στο ΙΝΚΑ, δεν περιμενω ομως να κανει καποια κινηση, τους γνωριζω απο πολυ παλια και οσες φορες απευθυνθηκα σ' αυτους δεν ειδα κανενα αποτελεσμα.

Γι' αυτο λοιπον αποφασισα να το δημοσιευσω στο FORUM μηπως και κερδισουμε καποια euro στο μελλον, προσεχοντας περισσοτερο στις συναλλαγες μας.

Φιλοι μου.

Και ξερετε γιατι;

Και που να ήξερες πόσο κάνει ένας adaptor αυτοκινήτου σε USB στη Στουρνάρη (Future Systems) !!! Δε σου λέω να μη σε στεναχωρήσω (μονοψήφιο ποσό).

Φίλε μου από την μια έχεις δίκιο. Από την άλλη όμως εάν όντως το έψαξες δεν μπορεί να μην είδες ότι το καλώδιου αυτοκινήτου της Motorola για το V3 κάνει για το Jam. Τιμούλα στον Γερμανό 12 ευρά. Επίσης το skroutz το μόνο που σου προσφέρει είναι η καλύτερη τιμή στο συγκεκριμένο με όνομα προιον που ζητάσ και όχι κάτι συμβατο. Μια μηχανή αναζήτησης είναι και τίποτα παραπάνω. Και ενημερωτικά το Πλαίσιο π.χ. ήδη έχει τρόπο να ξεγελάει το Skroutz. Όποια προιόντα βλέπετε πάμφθηνα μετά θα δείτε σχεδόν πάντα λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο από τα καταστήματα. Και εάν πάρετε όλα τα καταστήματα δεν υπάρχει πουθενά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι να γίνει μια καλή έρευνα αγοράς πριν πάτε να δώσετε πολλά λεφτά για κάτι. Με τα λεφτά που είπες έπαιρνες μια βάση αυτοκινήτου της Arkon από το Play247 και έκανες διπλή την δουλειά σου. Καλή τύχη την επόμενη φορά.

Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings.

Δεν γνωρίζει κανείς πως να επαναφέρω το εικονιδιάκι του Bluetooth βρε παιδια? :(

Φιλοι μου.

Και ξερετε γιατι;

το οποιο καλωδιακι φυσικά και αγόρασα από κατάστημα υπολογιστών.

μάλιστα διαλέγεις και ποσο μακρύ θέλεις να είναι :p τι λέμε τώρα.

πως και δεν σου πέρασε από το μυαλό???????????????????

Δεν γνωρίζει κανείς πως να επαναφέρω το εικονιδιάκι του Bluetooth βρε παιδια? :(

υπάρχει ένα μικρό αρχείο που το τρέχεις και στο επαναφέρει.

λογικά κάποιο registry κολιματακι είναι που φτιάχνει στο λεπτό.

όλο και κάποιος θα το έχει ,παλιά είχε συζητηθεί ...ίσος αν έψαχνες στο παλιό thread?

kalispera se olous..

Akouw prwtaseis gia tainies dvd sto s100

Prosopika exw dokimasei to pocketDivXencoder kai to pocket dvd wizard.

poli kala programata kai ta dio alla me ena fasiko problima...

Den exw kataferei egw toulaxiston na kanw kati gia na exw upotitlous...

exei kaneis kamia idea h kana kalo programa na protinei?

euxaristo kai kalo bradi

kalispera se olous..

Akouw prwtaseis gia tainies dvd sto s100

Prosopika exw dokimasei to pocketDivXencoder kai to pocket dvd wizard.

poli kala programata kai ta dio alla me ena fasiko problima...

Den exw kataferei egw toulaxiston na kanw kati gia na exw upotitlous...

exei kaneis kamia idea h kana kalo programa na protinei?

euxaristo kai kalo bradi

ena poli kalo prog gia tenies einai to betaplayer!ama kaneis anazitisi sto google tha to vreis!

Eχω το εξης προβλημα.Ενω μετα απο soft reset το programs memory ειναι στα 28,5mb

σιγα σιγα εχω memory leaks και μετα απο χρηση μιας μερας φτανω στα 20mb!!!

Το παθαινετε εσεις αυτο;Τι να φταιει;

Eχω το εξης προβλημα.Ενω μετα απο soft reset το programs memory ειναι στα 28,5mb

σιγα σιγα εχω memory leaks και μετα απο χρηση μιας μερας φτανω στα 20mb!!!

Το παθαινετε εσεις αυτο;Τι να φταιει;

λογικα θα εχεις προγραμματα μεσα και θα το δουλευεις ετσι ?

απο τι φαινετε τα περισσοτερα applications είναι γεματα memory leaks και το soft reset συσκευης ειναι πλεον απαραιτητο μετα απο δυο μερες χρησης...δυστηχος...

να ρωτήσω κάτι τώρα?

ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε ρε παιδιά και χρειάζεστε τόση μνήμη?

πολλές φορες τυχαίνει να είμαι μεταξύ 20-25 mb free για progs και ανοίγω φωτογραφίες των 8mp με το spb imagger που είναι έτσι κι αλλιώς βαρύ!!

εκεί το φτάνω στα όρια του βεβαια αλλα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο με μεγαλύτερες απαιτήσεις ...για πείτε μου.

Τα μονα που χρησιμοποιω ειναι το Handymenu,Kg powertoys,photocontacts pro και memaid που εχουν πολυ λιγες απαιτησεις.

Παρατηρησα οτι αυτο που μου "τρωει τη μνημη ειναι το gwes.exe.Ξερει κανεις τι κανει αυτο το προγραμμα;ειναι του συστηματος και φυσικα δεν τερματιζεται χωρις εππιπτωσεις.

να ρωτήσω κάτι τώρα?

ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε ρε παιδιά και χρειάζεστε τόση μνήμη?

πολλές φορες τυχαίνει να είμαι μεταξύ 20-25 mb free για progs και ανοίγω φωτογραφίες των 8mp με το spb imagger που είναι έτσι κι αλλιώς βαρύ!!

εκεί το φτάνω στα όρια του βεβαια αλλα δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο με μεγαλύτερες απαιτήσεις ...για πείτε μου.

δεν είναι ετσι....δεν λεμε οτι οταν τρεχεις το προγραμμα σου δεσμευει την μνημη κατι που ειναι λογικο αλλα οτι οταν τα κλεινεις αυτα εχουν memory leak και δεν στην επιστρεφουν ολλοι πισω. Δοκιμασε το....γραψε κατω ποσυ μνημη ειχες πριν τρεξεις ενα προγραμμα και ποσυ μετα. Καντο οσες φορες τρεχεις καποιο προγραμμα....θα δεις οτι μετα απο μια-δυο μερες χρησης η μνημη εχει μειωθει δραματικα οποτε το reset είναι αναγκαιο....Ειναι καθαρα θεμα κακου programmin

Σίγουρα φταίει ο προγραμματισμός των εφαρμογών αλλά εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι το δραματικό. Συγκεκριμένα δεν έχω δει ποτέ να μου πέφτει η μνήμη κάτω από 15ΜΒ και ας σημειωθεί ότι τη μπάρα μνήμης την έχω στο κέντρο (δηλ. 17-18ΜΒ ελεύθερα μετά από soft reset και αφού φορτωθούν όλα τα "καλούδια").

Πάντως αν φίλε great δεν πέφτεις κάτω από 20ΜΒ τότε πιο το πρόβλημά σου; Καταλαβαίνω ότι είναι το "γ@μώτο" θες να έχεις όσο πιο πολύ ελύθερη μνήμη μπορείς, έτσι ήμουν και γω όταν το πρωτοπήρα αλλά τώρα συμβιβάστηκα, άλλωστε προβλήματα ανεπάρκειας μνήμης δεν έχω συναντήσει ως τώρα

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2