cmavr8 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Έχω 1gb της San...και είναι οκ Έχει κανείς προγραμματάκι για bluejacking? Όσα βρήκα δεν κανουν για jam EDIT Στο outlook έχω τα contacts μου συγκεντρωμένα. Άλλα έχουν μόνο μειλ, άλλο μόνο τηλέφωνο και άλλα και τα δύο. (Γιατί άλλα τα πήρα από το yahoo, άλλα από το κινητό...) Όταν κάνω sync και στα 2 pda (imate + toshiba e570) δεν ανεβάζει τα contacts που έχουν τηλέφωνο. Μόνο αυτά με το μειλ... Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Νομίζω έχει δίκιο ο ελεφας. Θεωρητικά στέκει. Το κακό είναι ότι όλες οι καινούργιες μπατ θέλουν 2-3 ΠΛΗΡΕΙΣ φορτισεις-εκφορτίσεις. Το μανιουαλ λέει 8 ώρες. Οπότε τώρα που πρασίνησε το βγάζω και το ξανα βάζω. (και μάλιστα στο πισι αυτήν τη φορά για να βάλω εφαρμογές) Ωστόσω το 8ωρο θα το κλείσει φορτίζοντας... Μετά θα το ξελιγώσω... και ξαά και ξανά... (Χεχε σε περνάω για 2 ποστς... ) ευχαριστώ EDIT: Και κάτι άλλο. σημαντικό. Στο προηγούμενο ppc (Windows 2002) το πληκτρολόγιο ήταν μια χαρά. Αυτό εδώ όμως δεν έχει space, capslock, shift, αλλά ένα κουμπάκι που τα κάνει αλαμπουρνέζικα... έψαξα στο ποστ, αλλά δεν βρίσκω απάντηση εγώ έκανα πρώτη φόρτιση 5 λεπτά ,δεν θα πω ότι καλά έκανα ,θα πω ότι μια χαρά μου κρατάει η μπαταρία δεν έχω παράπονο. άντε το πολύ πολύ αφού έκανα την χαζομάρα να κρατούσε μιση μέρα παραπάνω το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 εγώ έκανα πρώτη φόρτιση 5 λεπτά ,δεν θα πω ότι καλά έκανα ,θα πω ότι μια χαρά μου κρατάει η μπαταρία δεν έχω παράπονο. άντε το πολύ πολύ αφού έκανα την χαζομάρα να κρατούσε μιση μέρα παραπάνω το πολύ. Όπως είπα και ανωτέρω, "το νόημα της συνεχούς και μεγάλης φόρτησης είναι..." Αυτό δεν σημαίνει ότι αν το κάνετε θα έχετε καλή μπαταρία, αν δεν το κάνετε θα έχετε κακή. Εϊναι θέμα του ποιού κομματιού της παρτίδας σας έτυχε να έχετε νομίζω περισσότερο. Πάντως υποτίθεται ότι για καλή υγεία της μπαταρίας θεωρείται ότι πρέπει να την φορτίσουμε εν αρχή έτσι και στη συνέχεις μια στο τόσο πάλι για πολλή ώρα από άδεια. Όπως και με τους ναθρώπους που θεωρείται ότι οι καπνιστές παθαίνουν καρκίνο, αλλά μπορεί και αν δεν καπνίζεις να πάθεις, ή αν καπνίζεις να μην πάθεις... :) Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Καλησπέρα Παιδιά λίγη βοήθεια. Που μπορώ να βρώ το xcpscalar 2.85d γιατί το λινκ που υπάρχει σε μερικές σελίδες πιο πίσω βγάζει error Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η οθόνη του S100 είναι αντιχαρακτική; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η οθόνη του S100 είναι αντιχαρακτική; Αν σου πώ ότι στη δικιά μου έχω καταφέρει να κάνω μια μικρή, τόση δα γρατσουνίτσα :cry: θα βγάλεις συμπέρασμα; Πάντως εγώ έχω ήδη παραγγείλει screen protector. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Εγώ βάζω απλή ζελατίνα από βιβλιοπωλείο... Παιδιά στην κάμερα μου εμφανίστηκε ένα σημάδι στο κέντρο της οθόνης. Είναι ακριβώς στο κέντρο, και είναι σαν μια κυλίδα που φωτίζει ό,τι είναι από πίσω της. Και στο βίντεο, και παντού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδιά στην κάμερα μου εμφανίστηκε ένα σημάδι στο κέντρο της οθόνης. Είναι ακριβώς στο κέντρο, και είναι σαν μια κυλίδα που φωτίζει ό,τι είναι από πίσω της. Και στο βίντεο, και παντού Ωχ, περίεργο. Φαντάζομαι έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση της rom; Δεν πιστεύω να ακούμπισες τον φακό καταλάθος; Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 δείτε τι βελτίωση μπορεί να κάνει το spb imageer στις φωτογραφίες!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/sequent_c/31751/412591/0/s100a.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/sequent_c/31751/412592/0/s100b.jpg τις εικόνες αυτές αν τις κρίνουμε γενικότερα θα πρέπει να πούμε ότι έχουν πάλι χρωματικά λάθη. για τα δεδομένα όμως του s100 και το γεγονός ότι η όλη επεξεργασία έγινε στο ίδιο το κινητό χωρίς photoshop κλπ είναι μια χαρά!! Λίγο εκτός τόπου και χρόνου, αλλά καθώς διάβαζα... Τι είδους επεξεργασία έγινε σε αυτές με το SPB? (αν γίνεται να ξαναανέβουν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 pws midenizoyme tis ekserxomenes kleiseis sto s100? Παράθεση alfamesitiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Παιδιά αυτό το KG's POWER TOYS το έχει βάλει κανείς στο jam? Δεν ανοίγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 pws midenizoyme tis ekserxomenes kleiseis sto s100? Ιστορικό κλήσεων, εργαλεία, μετρητές ΚΟΚ... Ή εννοείς κάτι άλλο; Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ωχ, περίεργο. Φαντάζομαι έχεις κάνει την τελευταία αναβάθμιση της rom; Δεν πιστεύω να ακούμπισες τον φακό καταλάθος; Έχω κάνει αναβάθμιση. Τι εννοείς αν τον ακόυμπισα? Με το χέρι, ή αν τον έγδαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdimos Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Έχω κάνει αναβάθμιση. Τι εννοείς αν τον ακόυμπισα? Με το χέρι, ή αν τον έγδαρα? Σκούπισε το φακό, μπορεί να είναι χνουδάκι ή άλατα από σταγόνα Παράθεση Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ. Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ναι, τα έχω κάνει αυτά. Σημερα δεν υπάρχει! ωραία... thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ναι, τα έχω κάνει αυτά. Σημερα δεν υπάρχει! ωραία... thanks anyway Ekei einai kai....exei kryftei.To vradaki 8a xanaxtyphsei... :) Einai 8ema fakou h leykh khlida-kyklos kai emfanizetai se syn8hkes xamhlou fwtismou,den yparxei provlhma me to thlefwno sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ekei einai kai....exei kryftei.To vradaki 8a xanaxtyphsei... :) Einai 8ema fakou h leykh khlida-kyklos kai emfanizetai se syn8hkes xamhlou fwtismou,den yparxei provlhma me to thlefwno sou... μερικές φορές το βγάζει και σε μενα. εχει να κάνει με το φωτισμο που υπαρχει εκεινη τη στιγμη. το παμε, ο φακος μας δεν ειναι και "ό,τι καλύτερο" :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Περίεργο, εμένα όταν πατάω αυτό το AU, και παρόλο που είναι επιλεγμένη η Ελληνική γλώσσα στο keyboard εμφανίζονται όχι Ελληνικά γράμματα, αλλά αυτά με τις οξείες κλπ, λατινικά σε κάθε περίπτωση. Κάνω κάτι λάθος; Δεν βρίσκω τη λύση! Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Λίγο εκτός τόπου και χρόνου, αλλά καθώς διάβαζα... Τι είδους επεξεργασία έγινε σε αυτές με το SPB? (αν γίνεται να ξαναανέβουν...) πέτυχες τώρα στην περίπτωση που μόλις χτες τις έβγαλα από το briefcase . τέσπα ...ζητήθηκε ,ξανά ανεβαίνουν. http://briefcase.pathfinder.gr/download/sequent_c/31751/422254/0/s100a.jpg http://briefcase.pathfinder.gr/download/sequent_c/31751/422255/0/s100b.jpg όσο για το είδος της επεξεργασίας αυτό εξαρτάται από την εικόνα . πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις κάνω τα εξής με σειρά: 1)sharpen (60) 2)φωτεινότητα,contrast 3)saturation (+10) 4)color balance 5)resize apo 1,3mp σε vga 6)save as μετα συγκρινουμε τα αποτελεσματα και απλα ...χαμογελαμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Που μπορώ να βρώ το xcpuscalar 2.85d ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ευχαριστώ πολυ sequent, το εκτιμώ... resize γιατι κάνεις? απλά γιατί δεν χρειάζεσαι τα 1,3 ή φαίνονται καλύτερα σε vga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos2004 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Paidia h anaba8mish tou s100 sthn 1.11 exei ousiastikes diafores apo thn 1.06? kai an nai se ti? Thanks Παράθεση ptouz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 ναι αλλα μηδενιζει ολεσ τισ κλεισεις εγω θα ηθελα μονο εισερχομενες στο s100 Παράθεση alfamesitiki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Το Jabra BT800 ειναι συμβατο με το S100;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 παιδια κατα την αναβαθμιση ποση ωρα μενει κλειστο το κινητο με ενδειξη usb "cheking the information on your device" Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts