Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνώ ... εν μέρη....

Βρε παιδια.......

Νομίζω οτι έχει παρερμηνευτεί λίγο το θέμα της cameras στα PDAs.

Δεν παίρνουμε ένα PDA ή τηλέφωνο για να έχουμε φωτογραφική μηχανή....

Το παίρνουμε με φωτογραφική για να έχουμε την δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να αποθανατίσουμε μια σκηνή που θα μας "κινήσει" την περιέργεια.

Φυσικά αυτό σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε και τέλεια ποιότητα.

Δεν θα πάμε ένα ταξίδι και για να τραβήξουμε φωτος να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό μας.

Θα πάρουμε φωτογραφική μηχανή μαζί μας που μας προσφέρει την δυνατότητα να τραβήξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

(και το συγκρίνω με οποιοδήποτε τηλέφωνο οποιασδήποτε ανάλυσης κάμερας).

Εγώ προσωπικά σε οποιοδήποτε τηλέφωνο που είχα με κάμερα το μόνο που δεν κοίταζα ήταν η ποιοτητά της.. φυσικά και το είχα στο νου μου αλλα δεν ήταν αυτό που θα μου έλεγε παρε ή μην παρεις αυτό το τηλέφωνο

Αυτά είχα να πώ....

Ευχαριστώ που με "ακούσατε"

σμουτς σμουτσ!!

Συμφωνώ φίλε PAMAN, και εγώ το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί στο JAM είναι η κάμερα. Για άλλους λόγους το πήρα.Aπλά αυτό που μου τη σπάει είναι οτι όταν έχει χαμηλό φωτισμό δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ!! :blink:

Δεν είπα να βγάζει τέλειες φωτό αλλα να φαίνεται και κάτι..Εδω κάτι άλλα κινητά που έχουν το 1/3 της τιμής του Jam, με πολύ χαμηλή ανάλυση βγάζουν καλύτερες...Τα ΜPixel που γράφει πίσω τα βλέπω και γελάω..:down:Aς ήταν καλύτερα VGA, με καλύτερη ποιότητα

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ φίλε PAMAN, και εγώ το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί στο JAM είναι η κάμερα. Για άλλους λόγους το πήρα.Aπλά αυτό που μου τη σπάει είναι οτι όταν έχει χαμηλό φωτισμό δεν φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ!! :blink:

Δεν είπα να βγάζει τέλειες φωτό αλλα να φαίνεται και κάτι..Εδω κάτι άλλα κινητά που έχουν το 1/3 της τιμής του Jam, με πολύ χαμηλή ανάλυση βγάζουν καλύτερες...Τα ΜPixel που γράφει πίσω τα βλέπω και γελάω..:down:Aς ήταν καλύτερα VGA, με καλύτερη ποιότητα

παιδιά μην είμαστε υπερβολικοι...μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ένα κινητό που να έχει το 1/3 της αξίας του jam και να βγάζει καλύτερες σε σύνολο φωτογραφίες ? με ελάχιστο φωτισμό ποιο κινητό που κοστίζει κοντά στα 180E χωρίς φλας βγάζει καλές φωτογραφίες?η μάλλον καλύτερες του jam? :wacko:

σύμφωνοι επαναλαμβάνω δεν έχει τη καλύτερη κάμερα αλλά δεν είναι κάτω του μέσου όρου.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

παιδιά μην είμαστε υπερβολικοι...μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ ένα κινητό που να έχει το 1/3 της αξίας του jam και να βγάζει καλύτερες σε σύνολο φωτογραφίες ? με ελάχιστο φωτισμό ποιο κινητό που κοστίζει κοντά στα 180E χωρίς φλας βγάζει καλές φωτογραφίες?η μάλλον καλύτερες του jam? :wacko:

σύμφωνοι επαναλαμβάνω δεν έχει τη καλύτερη κάμερα αλλά δεν είναι κάτω του μέσου όρου.

Μotorola V300 ενός φίλου. Σε ένα μαγαζί με όχι πολυ χαμηλό φωτισμό έβγαζε ικανοποιητικές φωτό και σε μένα δεν φαινόταν τίποτα παρά μόνο η γνωστή πυτιρίδα!!Γεμάτο λευκές και μπλε κουκίδες..:( Δε λέω στο φώς της ημέρας βγάζει αρκετά καλές. ;)

παιδια συγνωμη για την εκτος τοπου ερωτηση αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.

γνωριζει κανεις πως κανουμε αντιγραφο το outlook με ολα οσα περιεχει στο pc?

η καποιο συνδεσμο για να μαθω?

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

"Off topic on " Ανοιγουμε το outlook και επιλεγουμε File--> Import/Export--> Export to file και επιλεγεις ολους τους φακελους μαζι με τους υποφακελλους. "off topic off" ;)

παιδια συγνωμη για την εκτος τοπου ερωτηση αλλα δεν ξερω που να ρωτησω.

γνωριζει κανεις πως κανουμε αντιγραφο το outlook με ολα οσα περιεχει στο pc?

η καποιο συνδεσμο για να μαθω?

Γούγλισε για Outlook και DataFiles.

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

Μotorola V300 ενός φίλου. Σε ένα μαγαζί με όχι πολυ χαμηλό φωτισμό έβγαζε ικανοποιητικές φωτό και σε μένα δεν φαινόταν τίποτα παρά μόνο η γνωστή πυτιρίδα!!Γεμάτο λευκές και μπλε κουκίδες..:( Δε λέω στο φώς της ημέρας βγάζει αρκετά καλές. ;)

το μοτορολα που μου λες βγάζει ικανοποιητικές όπως είπες αλλά έτσι φαίνονται στην οθόνη του...ανέβασε τες σε υπολογιστή και σύγκρινέ τες :)

καλή δουλειά κάνει ένα patch που ανέβασα πριν...και σε σκοτεινές λήψεις αξίζει η δοκιμή...

παιδιά να ρωτήσω

έχω κάνει επιλεγμένη εγκατάσταση των cabs από την extended rom

δεν έχω όμως τ9

γνωρίζει κανείς ποιο cab περιέχει την υποστήριξη τ9 για το keyboard gr?

ευχαριστώ.

Συμφωνώ ... εν μέρη....

Βρε παιδια.......

Νομίζω οτι έχει παρερμηνευτεί λίγο το θέμα της cameras στα PDAs.

Δεν παίρνουμε ένα PDA ή τηλέφωνο για να έχουμε φωτογραφική μηχανή....

Το παίρνουμε με φωτογραφική για να έχουμε την δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να αποθανατίσουμε μια σκηνή που θα μας "κινήσει" την περιέργεια.

Φυσικά αυτό σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε και τέλεια ποιότητα.

Δεν θα πάμε ένα ταξίδι και για να τραβήξουμε φωτος να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό μας.

Θα πάρουμε φωτογραφική μηχανή μαζί μας που μας προσφέρει την δυνατότητα να τραβήξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φωτογραφίες

(και το συγκρίνω με οποιοδήποτε τηλέφωνο οποιασδήποτε ανάλυσης κάμερας).

Εγώ προσωπικά σε οποιοδήποτε τηλέφωνο που είχα με κάμερα το μόνο που δεν κοίταζα ήταν η ποιοτητά της.. φυσικά και το είχα στο νου μου αλλα δεν ήταν αυτό που θα μου έλεγε παρε ή μην παρεις αυτό το τηλέφωνο

Αυτά είχα να πώ....

Ευχαριστώ που με "ακούσατε"

σμουτς σμουτσ!!

καλά εγώ τώρα άμα θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου μπορώ κάλλιστα να σου πω το εξής.

θα μας χαλούσε αν έβγαζε καλές φωτογραφίες? όχι!!

θα μας χαλούσε αν τηρούσε την υπόσχεση των 1.3 mp όπως κάνουν αλλα κινητά? όχι!!!

οποτε ας μην το συζητήσουμε περαιτέρω το θέμα .

και μένα προσωπικά είναι από τα τελευταία πράγματα που με ενδιαφέρουν αλλα δεν λέω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!

πιστεύω οι περισσότεροι την ίδια άποψη έχουν.

μην δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα γιατί όλοι μας θα θέλαμε να είχε καλύτερα φωτογραφικά προσόντα κι ας μην χρησιμοποιούσαμε ποτέ την κάμερα του.

σωστός?!!

Tyxerouli !!!

Steile kai kamia photo na to doume molis to pareis ..

Sorry για το offtopic, Μπαμπη οι φωτογραφιες του Black Magic o2xdaiis ειναι εδω

και εδω

τραβηγμενες χτες βραδυ, δεν ειναι τοσο καλη η ποιοτητα.

128 μνημη και 64 storage, wifi, blue light keyboard, 9 hardware buttons και ακουστικη καλυτερη και απο se p910!

Eχω τρελαθει, αλλα το χω και το jamaki ακομα βεβαια :)

Οποτε εδω συνεχιζουμε τα προς το magician :D

b.t.w ...σήμερα θα επιχειρήσω να φτιάξω screen protector από μεμβράνη των drums . :)

θα σας πω τα αποτελέσματα μετά ... !!! !!!

Sorry για το offtopic, Μπαμπη οι φωτογραφιες του Black Magic o2xdaiis ειναι εδω

και εδω

τραβηγμενες χτες βραδυ, δεν ειναι τοσο καλη η ποιοτητα.

128 μνημη και 64 storage, wifi, blue light keyboard, 9 hardware buttons και ακουστικη καλυτερη και απο se p910!

Eχω τρελαθει, αλλα το χω και το jamaki ακομα βεβαια :)

Οποτε εδω συνεχιζουμε τα προς το magician :D

αι συχτηρ παναγιωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! :w00t: :w00t: :w00t: :lol: Καλοριζικο ! :X

αι συχτηρ παναγιωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!! :w00t: :w00t: :w00t: :lol: Καλοριζικο ! :X

ελα γιωργο thanks, θα τα λεμε και στο 9090 thread πλεον :D

Παιδιά συμβουλή...

Κατέβασα την έκδοση του νέου Firmware από τα links που δώσατε και το σκέφτομαι!

Τι να κάνω, να αναβαθμίσω με ROM της I-mate ή να κρατήσω το τελευταίο της Qtek?

Το Τ9 δεν το χρησιμοποιώ αλλά μου άρεσε περισσότερο το πληκτρολόγιο της ACE από το Resco. Απο θέμα MB της ROM μήπως είναι πιό ελαφριά της I-mate?

Ευχαριστώ και πάλι

Μάριος Φίλος

Καλησπέρα σε όλους

Μήπως έχει αγοράσει κανένας το s100 μεσω vodafon?Μου λένε συνέχεια ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν αν θα το φέρουν και πότε.Τί πρέπει να κανω?Μήπως αμα ξεκινήσω απεργία πεινας έξω απο το κατάστημα να μου το φερουν?!! :mad:

Καλησπέρα σε όλους

Μήπως έχει αγοράσει κανένας το s100 μεσω vodafon?Μου λένε συνέχεια ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν αν θα το φέρουν και πότε.Τί πρέπει να κανω?Μήπως αμα ξεκινήσω απεργία πεινας έξω απο το κατάστημα να μου το φερουν?!! :mad:

γιατί δε κάνεις μια βόλτα από το πλ@ίσιο? ;)

γιατί δε κάνεις μια βόλτα από το πλ@ίσιο? ;)

Θα πήγαινα με τη μια στο πλαίσιο αλλά επειδή είμαι συνδρομητής vodafon έχω επιχορήγηση για την αγορά καινούργιου κινητού και δεν θάλω να την χάσω.(είναι 170 ευρώ οπότε μετράει....).Τhnks anyway

Λοιπόν παιδιά όπως λέγαμε και στον στρατό... Και Μπορέλι να παίζει το ROM της i-mate στο Qtek S100. Μου πέταξε ένα μήνυμα λάθους ότι δεν είναι συμβατό το ROM μου με αυτό που θα εγκαταστήσει. Αν ξέρει κάτι κάποιος ας μου το πεί. Μέχρι τότε ACE Hellas και ξερό ψωμί
Μάριος Φίλος

Λοιπόν παιδιά όπως λέγαμε και στον στρατό... Και Μπορέλι να παίζει το ROM της i-mate στο Qtek S100. Μου πέταξε ένα μήνυμα λάθους ότι δεν είναι συμβατό το ROM μου με αυτό που θα εγκαταστήσει. Αν ξέρει κάτι κάποιος ας μου το πεί. Μέχρι τότε ACE Hellas και ξερό ψωμί

αγαπητέ δεν παίζει η ρομ του ι-ματε στο σ100.έχει αναφερθεί ξανά δυστυχώς στα δικά μας μόνο στην ace μπορούμε να υπολογίζουμε για κάποια αναβάθμισή της.

Προς τι η ανυπομονησία και το άγχος; Ακόμα και αν υπάρχει τρόπος να μπει η καινούρια i-mate rom στο s100, αξίζει τον κόπο; Θα βγει η νέα έκδοση από την ace-hellas και θα την βάλουμε. Μην τρελλαθούμε εντελώς με τα κινητά.

episis kai se osous exoun provlima na valoun tin imate sto mda compact (opos ego mias kai allaksan oi algorithmoi tis imate kai de doulevei sosta to xda3nbftool) as perimenoun ligo giati mexri tis 20 tou minos tha vgalei kai i tmobile tin anavathmisi tis... pou einai kai i pio statheri opos panta apo oles...

ipomoni! :)

Αυτο ειναι το πρωτο μου post απο το S100 που ελαβα σημερα. Σαν αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μπαινω στο net με την συνδεση του pc γιατι τωρα μπαινω με cosmote-gprs :)

Αυτο ειναι το πρωτο μου post απο το S100 που ελαβα σημερα. Σαν αρχαριος θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μπαινω στο net με την συνδεση του pc γιατι τωρα μπαινω με cosmote-gprs :)

μέσω activesync όπου στις επιλογές επιλέγεις allow connections->the internet.

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2