Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 και εγω με τη σειρα μου παω σε κατι πιο μεγαλο σε μνημη και το απαραιτητο wifi που μου εχει λείψει :) Περιμενω αυριο το (black magic) O2xdaiiS να μουρθει. Και εγω εννοειτε πως δε θα χαθώ :D Tyxerouli !!! Steile kai kamia photo na to doume molis to pareis .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πάντως παιδιά και όχι πως με καίει, γιατί και με Bluetooth handsfree, αλλά και με Bluetooth ActiveSync παίζω μια χαρά αλλα... τα BT Tools (σε οποιαδήποτε έκδοση τους) πιστεύω ότι με το τελευταίο ROM της ACE Hellas δεν παίζουν σωστά. Το Firmware μου είναι : ROM version: 1.06.00 WWE ROM date: 01/06/05 Radio version: 1.05.00 Protocol version: 1337.39 ExtROM version: 1.06.115 WWE GR: 1.1.2 (11/02/05) Το αναφέρω για να μη νομίζουν οι ομοιοπαθείς ότι κάτι κάνουν λάθος ή κάποιο πρόβλημα έχει το PPC τους. Παράθεση Μάριος Φίλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 ...και κάτι άλλο. Πως στο καλό μπορώ να αλλάξω το IP του πιπισιού μου? Όταν είμαι στην δουλεία και κάνω BT ActiveSync βλέπω Internet μια χαρά μέσω Proxy Server αλλά όταν πάω σπίτι και κάνω Dial Up δεν μπορώ με τίποτα να δώ Internet. Καμία γνώμη κανένας? Παράθεση Μάριος Φίλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 TO link gia thn ROM (sthnetai pleon kanonika) edw h**p://www.clubimate.com/Support/JAM_WWE_106_110_10500.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 ...και κάτι άλλο. Πως στο καλό μπορώ να αλλάξω το IP του πιπισιού μου? Όταν είμαι στην δουλεία και κάνω BT ActiveSync βλέπω Internet μια χαρά μέσω Proxy Server αλλά όταν πάω σπίτι και κάνω Dial Up δεν μπορώ με τίποτα να δώ Internet. Καμία γνώμη κανένας? Gia tsekare na deis an mesa apo to activesync pou exeis sto PC sto spiti an sto options --> connections einai epilegmeno to INTERNET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Nα δώσουμε τα Link για όλες τις εκδόσεις: Generic Worldwide English (41MB) Arabic (29MB) Italic (26MB) UK (42MB) US (46MB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfilos Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Φίλε Minotavre στο ίδιο Laptop κάνω ActiveSync στην δουλειά και στο σπίτι. Τέσπα θα το ξανακοιτάξω. Αξίζει επι ευκαιρία να κάνω flash στην ROM του S100 με αυτή του JAM? Με τον ελληνικό Keyboard Driver της ACE Hellas είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Και κάτι ακόμα... Είδα στον φάκελο \Windows κάτι τεράστια και πολλά αρχεια MsgQueue.... που το καθένα είναι 2.72MB!!! Τα χρειάζομαι ρε γαμώτο? Παράθεση Μάριος Φίλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 nomizo oti EPIVALETAI NA EXOUME SCREEN PROTECTOR.... allios i othoni tha ginei mouti arga i grigora ego meta apo 2 apetiximenes egatastaseis tou screen protector stin triti ta katafera ikanopoiitika .,...... paidia osoi den exeta valte kai parte ton ULTRA SCREEN PROTECTOR apo to shop brando ...kamia sxesi me tous allous pou thabonoun tin othoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Να εχεις δωσει 50-60 ευρω παραπανω για Qtek, να βγαινουν οι νεες εκδοσεις για τα imate, και εσυ να κοιτας τα τρενα που περναν, λιγο σπαστικο δεν ειναι; Αλλα αφου τα δινετε... file mou to egatestisa alla den vlepo kamia diafora... prepei na trekso kai kati allo??? prepei na doso kai stis rithmiseis tis camera tis analoges epiloges ?? (oksitita - antithesi ... ktl ktl)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Nα δώσουμε τα Link για όλες τις εκδόσεις: Generic Worldwide English (41MB) Arabic (29MB) Italic (26MB) UK (42MB) US (46MB) Θα ήθελα παρακαλώ λίγη βοήθεια. To device information του Jam που κατέχω αναφέρει: ROM Version: 1.03.00 WWE ROM Date: 11/01/04 Radio Version: 1.01.00 Protocol Version: 1337.38 ExtROM Version: 1.03.143 WWE 1) Συνεπώς θα κατεβάσω την Generic Worldwide English (41MB), σωστά; 2) Η εγκατάσταση της ROM γίνεται συνδέοντας το Jam με το PC με USB και εκτελώντας το .exe της ROM, σωστά; Επίσης, αν είναι εύκολο, οδηγίες για το πως θα γίνει η εγκατάσταση της νέας ROM. 3) Σκέφτομαι να κάνω ένα backup τα Tasks/Contacts/Calendar items με το ActiveSync αλλά και ένα full backup. 4) Μετά το upgrade πρέπει οπωσδήποτε να κάνω install όλες τις εφαρμογές; 5) Τις ρυθμίσεις των εφαρμογών θα τις ανακτήσω με ένα full restore ή πρέπει να τις ανακτήσω με το restore της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά; ευχαριστώ. Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μετά από πολύ κούραση το ετοίμασα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61812 Παρακαλώ να κλειδωθεί για αλλαγές και ότι καινούριο να μου το κάνετε pm για να το κάνω ADD. Σας παρακαλώ μην αρχίσετε να γράφετε εκεί. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 1) Συνεπώς θα κατεβάσω την Generic Worldwide English (41MB), σωστά; 2) Η εγκατάσταση της ROM γίνεται συνδέοντας το Jam με το PC με USB και εκτελώντας το .exe της ROM, σωστά; Επίσης, αν είναι εύκολο, οδηγίες για το πως θα γίνει η εγκατάσταση της νέας ROM. 3) Σκέφτομαι να κάνω ένα backup τα Tasks/Contacts/Calendar items με το ActiveSync αλλά και ένα full backup. 4) Μετά το upgrade πρέπει οπωσδήποτε να κάνω install όλες τις εφαρμογές; 5) Τις ρυθμίσεις των εφαρμογών θα τις ανακτήσω με ένα full restore ή πρέπει να τις ανακτήσω με το restore της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά; ευχαριστώ. 1)Σωστά 2)Τόσο απλά! Κατέβασε και το pdf με τις οδηγίες εδώ 3)Σωστή σκέψη 4)Αν κάνεις restore απο το full backup, δεν χρειάζεται. Θα είναι όπως είναι τώρα... 5)Απαντήθηκε στο 4 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 1)Σωστά 2)Τόσο απλά! Κατέβασε και το pdf με τις οδηγίες εδώ 3)Σωστή σκέψη 4)Αν κάνεις restore απο το full backup, δεν χρειάζεται. Θα είναι όπως είναι τώρα... 5)Απαντήθηκε στο 4 1) ok... 2) Ευχαριστώ για τις οδηγίες... 3) Thnx... 4) Είχα ένα live support session στο site του clubimate, όπου μου είπε ο supporter ότι κάνοντας full backup πριν το upgrade, και full restore μετά το upgrade, ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς, κάποια αρχεία από την αρχική ROM μπορεί να υπάρχουν στο backup, και να επανέλθουν με το restore... Απο το session αυτό προέκυψε επίσης ότι καλό είναι να κάνω backup ακόμα και τα rings που έχω στο Windows\Rings. Μάλλον αύριο θα κάνω το τολμηρό βήμα... Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 1) ok... 2) Ευχαριστώ για τις οδηγίες... 3) Thnx... 4) Είχα ένα live support session στο site του clubimate, όπου μου είπε ο supporter ότι κάνοντας full backup πριν το upgrade, και full restore μετά το upgrade, ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς, κάποια αρχεία από την αρχική ROM μπορεί να υπάρχουν στο backup, και να επανέλθουν με το restore... Απο το session αυτό προέκυψε επίσης ότι καλό είναι να κάνω backup ακόμα και τα rings που έχω στο Windows\Rings. Μάλλον αύριο θα κάνω το τολμηρό βήμα... SThn dikia mou syskevh thn ROM thn exw karaxeftilisei (upgrade , downgrade , QTEK hack klp klp) alla pote den katafera meta apo upgrade na kanw restore to pio synhthismeno problhma einai oti den apokrinete h othoni gia afto kalh tyxh kai kalo kouragio !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Γίνεται restore, αν ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες.. Εγώ ποτέ δεν ξαναστήνω σύστημα. Στο s100 είναι λίγο πιο δύσκολο.. Όταν βρω λίγο χρόνο θα αναφέρω οδηγίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotnet Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Εσύ το έχεις βάλει? (έχεις dsl?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Γίνεται restore, αν ακολουθήσεις κάποιες οδηγίες.. Εγώ ποτέ δεν ξαναστήνω σύστημα. Στο s100 είναι λίγο πιο δύσκολο.. Όταν βρω λίγο χρόνο θα αναφέρω οδηγίες.. Mhn eisai apolytos to exw dokimasei mesw activesync me olous tous dunatous tropous pou anaferontai sta xena forum , opws epishs to exw dokimasei kai me ta sprite backup kai xbackup. To basiko problhma einai panta idio h touchscreen den paizei me tipota . Milame panta gia to JAM kai oxi to S100 me tis parakatw ROM . JAM wwe_10300_143_10100_ship JAM cdlsku12_wwe_10300_163_10100_ship MiniRadio1_05 JAM_WWE_106_110_10500 Qtek 100-1.06.00 UK QTEK 106-116 WWE An deis toso sto xda developments forum alla kai sto support tou club imate olloi sunantoun to idio problhma ,oi monoi pou katorthosan na xeperasoun to problhma htan aftoi pou trexane to TPEnable ths palias rom (Qtek 106-116 wwe) . Oi alloi tzifos den epaixe me tipota (symperilambanomenou kai emou tou idiou) Se sxetiko email pou esteila sto Club imate mou apanthsan oti einai problhma asymbatothtas ths palias rom me thn nea kai oti kalo einai meta apo upgrade na kaneis clean install giati krataei "skoupidia" apo thn prohgoumenh ROM .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Πάντως μια φορά που δοκίμασα εγώ μετά απο την αναβάθμιση μόνο του Radio, έκανε restore κανονικά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Εσύ το έχεις βάλει? (έχεις dsl?) ναι την έχω βάλει αλλά δε τη κατέβασα ένα αξιότιμο μέλος με βοήθησε και μου την έδωσε (tnx panaros) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Mhn eisai apolytos to exw dokimasei mesw activesync me olous tous dunatous tropous pou anaferontai sta xena forum , opws epishs to exw dokimasei kai me ta sprite backup kai xbackup. To basiko problhma einai panta idio h touchscreen den paizei me tipota . Milame panta gia to JAM kai oxi to S100 me tis parakatw ROM . Είμαι απόλυτος, γιατί το θέμα το ξέρω καλά.. Φυσικά μιλάμε μόνο για Sprite Backup.. Δεν είναι απλό και εύκολο και γι'αυτό δεν έχω προλάβει τόσο καιρό να γράψω guide.. Το πρόβλημα αυτό με το touchscreen το ξέρω, αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα.. Το προβληματικό με τα htc είναι η extended rom. Το θέμα δεν είναι να κάνεις restore.Αλλά σωστό restore, δηλαδή να μην επηρεάσεις το upgrade..Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να κάνεις overwrite μετά το restore πράγματα που έχουν αλλάξει με το upgrade Παλιά είχα γράψει ένα guide στο firstloox (με Nickname drkostas..)΄Σε αυτό το guide είχα δώσει κάποτε link και είχα κάνει copy paste και στο myphone.Αν το ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόβλημα με το callibration (γιατί περί αυτού πρόκειται θα το ξεπεράσεις..) Σύντομα (μετά την Πέμπτη) που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο θα γράψω guide για σωστό restore και θα καταλάβεις πως γίνεται και σχετικά εύκολα (πιο εύκολα από το να ξανακάνεις install τα πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 re paidia sorry pou ksanathetw idia erwtisi alla de mporw na to vrw monos mou.pws egathistw ena theme sto kinito mou pou to kanw diladi epikollisi kai apo pou to efarmozw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Είμαι απόλυτος, γιατί το θέμα το ξέρω καλά.. Φυσικά μιλάμε μόνο για Sprite Backup.. Δεν είναι απλό και εύκολο και γι'αυτό δεν έχω προλάβει τόσο καιρό να γράψω guide.. Το πρόβλημα αυτό με το touchscreen το ξέρω, αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα.. Το προβληματικό με τα htc είναι η extended rom. Το θέμα δεν είναι να κάνεις restore.Αλλά σωστό restore, δηλαδή να μην επηρεάσεις το upgrade..Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να κάνεις overwrite μετά το restore πράγματα που έχουν αλλάξει με το upgrade Παλιά είχα γράψει ένα guide στο firstloox (με Nickname drkostas..)΄Σε αυτό το guide είχα δώσει κάποτε link και είχα κάνει copy paste και στο myphone.Αν το ακολουθήσεις κατά γράμμα το πρόβλημα με το callibration (γιατί περί αυτού πρόκειται θα το ξεπεράσεις..) Σύντομα (μετά την Πέμπτη) που θα έχω λίγο παραπάνω χρόνο θα γράψω guide για σωστό restore και θα καταλάβεις πως γίνεται και σχετικά εύκολα (πιο εύκολα από το να ξανακάνεις install τα πάντα). Perimenw tis odhgies molis efxereseis eimai poli periergos na tis akolouthisw ,les telika na kanw toso lathos.. :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Epitelous me tin imate rom 1.06 wwe mou lithikan ola ta problimata! Kai tou ixou sto ixio pou me tin rom tis qtek (1.06) apla den douleue katholou alla kai me to bluetooth pou elege oti den yparxei kathe fora pou to ebaza se flight mode kai meta to ksanagyrnaga se kanoniki leitourgia! Episis lithike kai to problima me tin WiFi+256MB karta tis sandisk pou otan tin ekleines sou ekleine kai to bluetooth kai eprepe anagkastika na kaneis soft reset, pleon leitourgei apsoga to wireless off tis kartas kai den kleinei kai to bluetooth! Episis to bluetooth handsfree mou epitelous mporei na kanei epanaklisi tou teleutaiou arithmou me paratetameno patima sto koumpi tou handsfree akoma kai otan to MDA compact mou einai kleisto!!!!!!!!! Apsogi i anabathmisi kai theoro pleon oti exoun lythei ola ta problimata! Aksize i anamoni tis rom tis imate kai sigoura einai apsogi se sxesi me tin problimatikotati tis Qtek! An me rotisete pos perasa tin imate rom sto MDA Compact ma fysika me ton palio kalo tropo tis SD apo ena anabathmismeno imate JAM!!! Kai me tin radio 1.05 me ta files apo to xda-developers! To jamaki epitelous orimase kai einai pleon apsogo se ola tou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 AAAA kai kati akoma apla pira ta pio teleutaia cab apo tis extended rom tis qtek kai tis imate kai me to kolpo tou kopsimatos tou customization exo egkatastisei ta kalytera cab apo tis 2 rom! An malista kapoios exei xoro mporo na anebaso ta cabakia pou xrisimopioisa kai apo tis 2 rom gia xrisi apo osous theloun na exoun to teleio (gia tin ora toulaxiston) setarisma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 tora na sou po na mou etoimaseis ena arxeiaki gia download 'i oxi pali? (kalinixta gia simera!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts