Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2


Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia na mhn dhmiourgounte lathos entypwseis to problhma mou katahra me ton Alex einai oti bazei xeri stous NEOYS xrhstes . An me xalaei katei den to parakolouthw pavw na asxoloume den bazw xeri . Re sy Apostole poses fores exoume diabasei to mathhma mas alla kai pali exoume apories.

Egw xerw ena pragma oti kai emena kapoios me bohthhse otan prwtompika se afto to forum afto den to xexnw kai prospathw na bohthsw oso mporw.

Edw den eimaste oute gia na kanoume kontres sto poios xerei ta pio pollla oute gia na vazoume xeri stous allous xrhstes.

Ean exoun epityxia ta forum tou Myphone einai h Dhmokratikothta tous mhn thn isopedosoume kai afthn. Pou na pate sa alla forum pou o kathe mod einai ena mikros theos kai epibalei fasistika tis apopseis tou , (milaw gia ta Greeglish to neo kynigi magiswn sto opoio exoun epidothei polla forum)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω δεν εχω τιποτα με κανεναν σας και απορω γιατι το παιρνουν καποιο στραβα. Πρεπει να καταλαβετε οτι δεν ειναι θεμα ουτε δημοκρατιας ουτε γνωσης ουτε διαθεσης. Απο τοτε που εμπαινα στο unwired και μετα στο myphone, τα θεματα μετα απο καποιο διαστημα ξεχειλωναν λογω ογκου και δεν βοηθουσαν σε τιποτα. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος που ειναι νεος σε ενα αντικειμενο (πχ πηρε μια καινουργια συσκευη) δεν μπορει να διαβασει καποιες σελιδες με post, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ να κανει την ερωτηση του. Εγω δεν θελω να μην παρακολουθω ενα θεμα. Δεν με χαλαει το θεμα. Απλα οταν θα χρειαστω κατι χρησιμο ΔΕΝ θα το βρω, μεσα στο χαμο απο posts. Ειναι υποχρεωση μας να κραταμε καθαρο και ταχτοποιημενο ενα thread. Δεν λεει να πεταμε οτι να'ναι και μετα ας το καθαρισει το κοροιδο ο mod. Και αυτα που γραφω τωρα ειναι σαβουρες.
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω με τον Αλεξ οτι ειναι ενοχλητικο να βλεπεις τις ιδιες ερωτησεις καθε εβδομαδα. Ενω στην αρχη ηταν το θεμα πολυ ενδιαφερον με νεα πραγματα συνεχως, τελευταια βλεπω τα ιδια και τα ιδια. Εχω παψει να ενημερωνομαι και εχω χαθει απο τις επαναληψεις. Και επειδη το κινητο πουλαει, καθε νεος κατοχος μπαινει και αρχιζει: απο που αναβει, τι γινεται με το ΒΤ, και φτου κι' απ' την αρχη. Ασε το αλλο, "να το παρω, να μην το παρω". Ειναι σαν να ειναι στο σχολειο ολοι μαζι στην ιδια ταξη απο την 1η Δημοτικου μεχρι την 3η Λυκειου. Μπαχαλο. Γι' αυτο οι νεοι να διαβαζουν το μαθημα τους και μετα να ρωτανε.

:) :) :)

δεν καταλαβαινω που ειναι το ενοχλητικο, αν θες να απαντησεις απαντας , αν δεν θες δεν απαντας , αν παλι σε ενοχλει που υπαρχουμε και εμεις οι ασχετοι μπορεις απλα να μας αγνοησεις, φιλτραροντας τα θεματα απο την υπογραφη του καθενα,η απ τα ψευδονυμα εγω για παραδειγμα που ειμαι περιπου ενα μηνα στο φορουμ ξερω ηδη απο τα ψευδονυμα τρεις τεσσερεις που ειναι πολυ καλοι, με αυτον τον τροπο αποφευγεις να διαβαζεις τις ενοχλητικες ερωτησεις απο εμας τους ασχετους , πιστεψε με ομως μεσα εδω υπαρχουν πολλοι που εχουν τη διαθεση να απαντησουν (doctor-gio - saroy1982 - Minotavrοs κ.α. ) και με π.μ. και οχι μονο επισις προσωπικα δεχθηκα βοηθεια απο τον αλεξ για την επιλογη της αγορας ppc (σε θεμα που ανοιξα εγω βεβαια, και οχι μεσα εδω) και επομενως νοιωθω υποχρεωμενος απεναντι του,αυτο ομως δεν σημαινει πως θα πρεπει να συμφωνω παντα μαζι του,και να μην δηλωνω την αντιθεση μου οπως κανω και τωρα μαζι σου, οσο για την περιφημη αναζητηση εχω να παραθεσω τα εξησ εκσης eksis ejshs εξης εξής Εξης και αλλα πολλα εξης, με ολους αυτους και ακομη περισοτερους τροπους γραφουμε με ποιον απο ολους να κανει καποιος αναζητηση σε τρεις χιλιαδες απαντησεις περιπου ? οπως καταλαβαινεις ελπιζω, ειναι δυσκολα τα πραγματα για καποιον αρχαριο οπως π.χ εγω χωρις οδηγιες με Ελληνικα και χωρις γνωση αγγλικων.τελος να προτεινω πως μπορειτε (οι γνωστες που ενοχλουνται)να κανετε και ενα δευτερο χωρο γραπτων συζητησεων οπου θα δεχεστε μονο γνώστες στις συζητησεις σας.

ολα τα παραπανω γραφθηκαν χωρις διαθεση για αντιπαραθεση και προκαταβολικα ζητω συγνωμη για οποιον οι οποιους μπορει να νοιωθουν θιγμενοι, δεν ειναι αυτη η προθεση μου.

.

ευχαριστω ολους οσους βοηθανε. :) :) :)

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.
Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω πως για να καταλάβεις κάτι πρέπει να παρακολουθήσεις από την αρχή τη πορεία του.έτσι και δω θα πρέπει ο χ νέος,με καθόλου προσβλητική διάθεση το λέω,να διαβάσει το θέμα ολόκληρο και μετά ότι απορίες έχει ευχαρίστως να τις παραθέσει.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Link to comment
Share on other sites

ελα για παρτε και νεο cradle για το magician εδω

 

http://www.bluehand.de/prod/tt/2287.jpg

Θα προτιμούσα να το είχε η συσκευασία εξαρχής μέσα...γιατί δηλαδή στο 2020 να το έχει και σε εμάς μόνο ένα απλό καλώδιο?...!

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνήσω πως για να καταλάβεις κάτι πρέπει να παρακολουθήσεις από την αρχή τη πορεία του.έτσι και δω θα πρέπει ο χ νέος,με καθόλου προσβλητική διάθεση το λέω,να διαβάσει το θέμα ολόκληρο και μετά ότι απορίες έχει ευχαρίστως να τις παραθέσει.

 

Aυτο προσπαθω να πω τοση ωρα. Ολοι μας σκαλιζουμε το κινητο μας κανα 3ωρο καθε μερα. Ποση ωρα θελει να διαβασει καποιος το θεμα αυτο απο την αρχη; 2 ωρες; 3 ωρες; Τοσο δυσκολο ειναι; Απλα εχουν μαθει ολοι στη μασημενη τροφη. Οσο για το αν εχω βοηθησει αυτους που μου εστειλαν ΡΜ, το ξερουν οι ιδιοι.

Link to comment
Share on other sites

εξησ εκσης eksis ejshs εξης εξής Εξης και αλλα πολλα εξης

 

more kai ekseis kai eksois kai eksys kai εκσης και εξεις και εξοις και εξυς και εκσυς tha vreis edo mesa...

 

rotate oti thelete... me tetoio search engine... den iparxei alli lisi...panta ena topic meta tis 20-40 selides arxizei na epanalamvanete... opoios disanasxetei prosvalei tin palaiotita tou sta forums... opote einai to idio newbie me ta newbies...

Link to comment
Share on other sites

Aυτο προσπαθω να πω τοση ωρα. Ολοι μας σκαλιζουμε το κινητο μας κανα 3ωρο καθε μερα. Ποση ωρα θελει να διαβασει καποιος το θεμα αυτο απο την αρχη; 2 ωρες; 3 ωρες; Τοσο δυσκολο ειναι; Απλα εχουν μαθει ολοι στη μασημενη τροφη. Οσο για το αν εχω βοηθησει αυτους που μου εστειλαν ΡΜ, το ξερουν οι ιδιοι.
:) :) :)

εχω διαβασει ολο το θεμα μια φορα και μου βγηκαν τα ματια. το θεμα ομως ειναι πως οταν το διαβασα,εδινα περισσοτερη σημασια σε αυτα που με απασχολουσαν στο προβλημα που ειχα τοτε, δεν εδωσα σημασια σε αυτα που εκεινη την ωρα μου ηταν ανουσια,(αλλα και να ηθελα δεν θα μπορουσα να τα θυμαμε) μιας και εψαχνα να βρω λυση στο χ προβλημα μου, ενδεχομενος καπου στις 3000 απαντησεις να λεει και γιατι δεν επικοινωνει π.χ. το σ100 με τo gps αυτο ομως δεν με ενδιεφεραι την ωρα εκεινη,γιατι απλα δεν αντιμετωπιζα τετοιο προβλημα τοτε ,το αντιμετωπιζω ομως τωρα 10μερες μετα τι πρεπει να κανω να ξαναδιαβασω τις 3000 απαντησεις ξανα? :w00t: :w00t: :w00t:

μηπως και υπαρχει η απαντηση καπου γραμμενη?

αλλα και να υπαρχει δεν ειναι πιο λογικο,να ρωτησω και αν καποιος θελει να απαντηση.? :) :) :) και παλι φιλικα

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.
Link to comment
Share on other sites

Παρτε και καποια ενδιαφεροντα Tips kai Τricks που εχουν αναφερθει κατα καιρους στο Forum

 

Αναφορά Παράδοσης

Ένα trick για να έχετε μόνιμη αναφορά παράδοσης sms:
Με έναν registry editor όπως αυτόν του Resco Explorer πάμε στο 

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings

Και δημιουργούμε ένα DWORD value με το όνομα

SMSDeliveryNotify δίνοντας του την τιμή 1

-------------------------------------------------------------------------
Hard Reset Backup ROM (& επαναφορά touch screen από ROM)

Esteisa thn teleftea English rom (ma_cdlsku12_wwe_10300_163_10100_ship)ola kala kata to update ths ROM alla efaga ena tromero faskelo sto restore twn dedomenon mou.

Me to pou phga na epanaferw ta dedomena mou toso me to Activesync oso kai me to Exbackup kai enw to restore oloklhrwthhke mia xara, to touchscreen den leitourgei.

Xerei kaneis kanena trick gia to parapanw problhma!!!

Αν δεν έχεις σβήσει την extended rom σου, υπάρχει ένα αρχειακη μέσα σε αυτή, το tpenable.exe.
Τρέξε το αρχείο και θα φτιάξει το πρόβλημα με την touchscreen.

Διαφορετικά κάνεις και πάλι HARD RESET, και αφού ολοκληρώσεις τo alignment της οθόνης, και πριν σου βγάλει το μήνυμα

'it will automatically customize in 3 secs'

κάνεις ένα soft reset. 

Μόλις ξαναμπείς η Extended Rom είναι πλέον προσπελάσιμη με τον File Explorer.
Προτείνω μάλιστα να κάνεις ένα copy όλη την extended rom στην Storage card η στο PC μέσω Active sync. 

Μπορείς τώρα να τρέξεις όποια απο τα cabs θέλεις, (πχ εγώ δεν θέλω να τρέξω τα intellidialer, intellipad, java κλπ)



Αυτά που πρέπει να μπουν οπωσδήποτε είναι τα:

Default_CameraWizard
Default_MMS_v2.0.0.16_WWE_1115
Default_Patch103_5 
Default_Version_WWE_103163.sa Default_Patch_WWE_103155.sa 



Εκεί λοιπόν θα βρεις και το tpenable.exe, το οποίο είναι το αρχείο για την επιδιόρθωση της touch screen.

Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση των cabs πού θέλεις τρέχεις τελευταίο το deletevdisk.cab, κάνεις soft reset και έτσι διαγράφετε η extended rom. 

Κάνεις το restore κανονικά και ανα συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα 
τρέχεις το tpenable.exe και είσαι ΟΚ


Πώς έχουμε 160 χαρακτήρες στα SMS ?


Mε το Resco Keyboard  στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ έχει αριστερά από το space bar ένα πλήκτρο που γράφει AU, το πατάμε και σου βγάζει το ειδικό πληκτρολόγιο για Ελληνικά SMS. 

ΠΡΟΣΟΧΗ αυτά τα Ελληνικά είναι μόνον για SMS!

Στις επαφές γράφουμε με το ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς το AU πατημένο!

Τo πληκτρολόγιο των SMS είναι λατινικοί και Ελληνικοί χαρακτήρες μαζί έτσι ώστε να έχουμε τους 160 χαρακτήρες αν όμως κάνεις το λάθος και γράψεις τις επαφές με ΑU πατημένο θα μπερδέψεις το sorting της αλφαβητικής σειράς. 


Απόκρυψη κλήσεων

Στο τηλέφωνο έχει υπηρεσίες κάπου.

Τηλέφωνο->εργαλεία->υπηρεσίες->αναγνώριση κλήσης 

και επιλέγεις μόλις ελέγξει το δίκτυο.
------------------------------------------------------------------------

Reset Timers

Start -> Phone -> δεξί πάτημα του joystick 
(θα σε πάει στην λίστα με τις κλήσεις)

-> Tools -> Call Timers 

Και εκεί βρίσκεις το

Reset Recent calls timer ..


Qtek S100 - Ρυθμίσεις   GPRS και MMS

Start -> Settings 
Επιλέγουμε το tab Connections. 
Επιλέγουμε το εικονίδιο Connections 
Επιλέγουμε το tab Advanced 
Select Networks 
Στο: 
Programs that automatically connect to the Internet should connect using: 
Επιλέγουμε: 
My ISP 
και πατάμε στο Edit… 
Επιλέγουμε New… 
Enter a name for the connection: TIM GPRS 
Select a modem: Cellular Line (GPRS) - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Cellular Line! 
Επιλέγουμε Next 
Access point name: gint.b-online.gr 
User name: wap 
Password: wap 
Επιλέγουμε Finish 
Πατάμε OK δύο φορές και γυρίζουμε στην οθόνη Settings -> Network Management 
Επιλέγουμε New… 
Enter a name for these settings: TIM MMS 
Επιλέγουμε το tab Modem 
Επιλέγουμε New … 
Enter a name for the connection: TIM MMS 
Select a modem: Cellular Line (GPRS) - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Cellular Line! 
Επιλέγουμε Next 
Access point name: mnet.b-online.gr 
Επιλέγουμε Next και στην επόμενη οθόνη Finish και μετά OK δύο φορές.
Start->Messaging
Accounts->MMS
Tools->MMS Settings… 
Στο tab Servers πατάμε New
Server Name: TIM MMS Server 
Gateway: 192.168.200.11 
Port: 9201 
Server Address: http://192.168.200.95/servlets/mms
Πατάμε OK
Επιλέγουμε τη σύνδεση που ορίσαμε και επιλέγουμε Default 
Στο tab Preferences 
Connect Via: TIM MMS 
Τέλος επιστρέφουμε στο Start->Settings->Connections->Connections->Advanced->Select Networks 
Programs that automatically connect to the Internet should connect using: My ISP


Mnhmes SD  h MMC ?

Aparaitita SD mias kai oi MMC einai POLY pio arges! oso gia tin taxitita oso megaliteri toso kalyteri! San marka sou sinisto anepifilakta tis Lexar mias kai apodeixtikan oi kaluteres toso se aksiopistia oso kai se themata anabathmisis tis ROM meso tis SD!

 

Επίσης εχω 50 προσκλησεις για account sto GMAIL oποιος θέλει ας μου στειλει PΜ . :cool:

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για να αλλάξουμε θέμα (μην με βρίσετε και μενα!), θέλω να ρωτήσω για GPS και έγω και έχω δίλημα στο να διαλέξω SD GPS ή Bluetooth GPS. Απ'οτι έχω διαβάσει οι περισότεροι χρησιμοποιείτε Bluetooth με το Destinator3. Ποιό θεωρείτε ότι είναι καλύτερο Hardware και απόλυτα συμβατό. Διάβασα επίσης ότι το Destinator3 δεν είναι και ότι καλύτερο για εξωτερικό. Ισχύει αυτό? Επειδή δεν περισεύουν και πολλά για να αγοράζω και Tom Tom και Destinator3! Ενας φίλος μου χρησιμοποιεί Tom Tom με iPAQ και SD GPS της Pretec και είδα ότι παίζει μια χαρά. Please αν μπορείτε πείτε...

Φίλε Minotavre είσαι ωραίος...!

Μάριος Φίλος
Link to comment
Share on other sites

to destinator to 3 einai oti kalitero gia ellada kai eksoteriko.... exei xrisimopoieithei kai stis 2 periptoseis epitixos,.....

 

KANTE ANAVATHMISH TIS ESOTERIKHS MNHMHS APO 64MB SE 128 MB KAI THA DEITE TO mikrouli na petaei trelaaaaaa

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για να αλλάξουμε θέμα (μην με βρίσετε και μενα!), θέλω να ρωτήσω για GPS και έγω και έχω δίλημα στο να διαλέξω SD GPS ή Bluetooth GPS. Απ'οτι έχω διαβάσει οι περισότεροι χρησιμοποιείτε Bluetooth με το Destinator3. Ποιό θεωρείτε ότι είναι καλύτερο Hardware και απόλυτα συμβατό.

 

Ta SD GPS den ta xerw oute ta exw testarei pote gia BT GPS kai sygekrimena to Fortuna paizei xwris kanena problhma me to JAM kai to Destinator3 .

 

 

Διάβασα επίσης ότι το Destinator3 δεν είναι και ότι καλύτερο για εξωτερικό. Ισχύει αυτό?

 

APOLYTA, to Destinator 3 einai to poio plhres paketo afth thn stigmh gia thn Ellada alla sto exwteriko kai eidika Evrwph to koryfaio kai me diafora einai to TOM TOM to opoio kai dokimasa ta xristougenna sto Londino kai exw na sou pw oti einai exairetikotato milame gia tromerh doyleia kai akriveia perigrafhs.

 

 

 

Επειδή δεν περισεύουν και πολλά για να αγοράζω και Tom Tom και Destinator3! Ενας φίλος μου χρησιμοποιεί Tom Tom με iPAQ και SD GPS της Pretec και είδα ότι παίζει μια χαρά.

 

Einai katahra thema proteraiothtwn, afou zygiseis to pou sou xreiazete periostero (Ellada h exwteriko).

Pali mporei na ta syndiaseis kai ta 2 xwris epipleon kostos, tha sou proteina thn agora tou Destinator3 h opoia den einai apagoreftikh (160 euro nomizw)yposthrizontas etsikai thn axiologh prospatheia ths NGI Hellas.agorazontasto de tha exeis kai free ola ta updates me tous neous xartes).

Gia to TOM TOM tha sou elega na rixeis mia matia sto emule opou pragmatika ginetai xamos apo thn efarmogh allla kai ollous tous xartes ths Evrwphs kai oxi mono :cool:

Link to comment
Share on other sites

Thanks παιδιά! Έχει η NGI πακέτο το Destinator3 με το Holux αλλά απ'ότι διάβασα υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Θα δώ για το Fortuna φίλε Minotavre και αν έχω καμιά απορία θα ρωτήσω. Η αναβάθμιση στα 128 απ'ότι είδα στο Expansys πάει 180 ευρουλίνια οπότε χλωμό. Εσύ nlambro πού την έκανες και πόσο πήγε το μαλί?
Μάριος Φίλος
Link to comment
Share on other sites

to destinator to 3 einai oti kalitero gia ellada kai eksoteriko.... exei xrisimopoieithei kai stis 2 periptoseis epitixos,.....

 

KANTE ANAVATHMISH TIS ESOTERIKHS MNHMHS APO 64MB SE 128 MB KAI THA DEITE TO mikrouli na petaei trelaaaaaa

Den xreiazete vre na xodepseis mia mikrh periousia, arkei to tipaki metaforas ths efarmoghs apo thn main memory sthn storage card kai katahrises fisika den to sizitame oti ama exeis ta fraga na ta xwseis gia thn anabathmish den to sizitame oti tha pigainei kalitera alla as opsete h anexeia :D :D :D

Kai gia osous den xeroun to tip gia thn metafora tou Dest3 sthn SD as diavasoun ta parakatw ..

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ DESTINATOR3 ΣΤΗΝ SD ΚΑΡΤΑ 

1) Κάνουμε copy (όχι Move) όλο το directory DestinatorApps από την κύρια μνήμη στην SD 

2) Πηγαίνουμε στην κύρια μνήμη και σβήνουμε στο Directory DestinatorApps τα πάντα εκτός από το directory Activation στο directory Common

3) Ανοίγουμε με έναν Regeditor (Resco File explorer) και στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Apps\DestinatorApps αλλάζoυμε τα strings InstallDir & InstlDir από DestinatoApps\Destinator σε
xxx \DestinatoApps\Destinator * όπου xxx = το όνομα της κάρτας σας .

4) Πηγαίνουμε στο Start Menu και φτιάχννουμε το shortcut του Destinator στη νέα τοποθεσία. (Με τον Resco File explorer)

5) Για μέγιστη απόδοση μπορείτε να εφαρμόσετε τα παρακάτω tips 

α. Πηγαίνουμε Start --> Settings--> Memory και ρίχνουμε το slider στην Storage αφήνοντας του Free γύρω στα 9 - 10 mb

β. Με εναν registry editor πάμε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\GDI\GLYPHCACHE\ και αλλάζουμε την τιμή του 'limit' απο 8192 σε 32768 και κάνουμε Soft Reset 


Toν Resco File Explorer (και άλλα χρήσιμα εργαλεία θα τα βρείτε στο MIRC kanali #AIVANET)

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για να αλλάξουμε θέμα (μην με βρίσετε και μενα!), θέλω να ρωτήσω για GPS και έγω και έχω δίλημα στο να διαλέξω SD GPS ή Bluetooth GPS. Απ'οτι έχω διαβάσει οι περισότεροι χρησιμοποιείτε Bluetooth με το Destinator3. Ποιό θεωρείτε ότι είναι καλύτερο Hardware και απόλυτα συμβατό. Διάβασα επίσης ότι το Destinator3 δεν είναι και ότι καλύτερο για εξωτερικό. Ισχύει αυτό? Επειδή δεν περισεύουν και πολλά για να αγοράζω και Tom Tom και Destinator3! Ενας φίλος μου χρησιμοποιεί Tom Tom με iPAQ και SD GPS της Pretec και είδα ότι παίζει μια χαρά. Please αν μπορείτε πείτε...

Φίλε Minotavre είσαι ωραίος...!

:D :D :D φοβηθηκες ε? χα χα μη στεναχωριεσε κατα βαθος ολοι ειμαστε καλοί .

εγω θα σου προτεινα να παρεις ΒΤ γιατι το τοποθετεις οπου θελεις χωρις να σε εμποδιζει δεν χρειαζεται να βγαζεις -βαζεις καρτες καθε φορα που θες να το χρησιμοποιησης εχεις κανονικα μεσα την μνημη σου, και δουλευει με ολες τις συσκευες που υποστιριζουν ΒΤ, ενω η sd εχει περιορισμους. εγω εχω το fortuna και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

οσο για το Destinator3 το εχω δουλεψει λιγο σε θεσσαλονικη, γι αυτο καλυτερα να παρεις την απαντηση απο καποιον που γνωριζει περισσοτερα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.
Link to comment
Share on other sites

Thanks παιδιά! Έχει η NGI πακέτο το Destinator3 με το Holux αλλά απ'ότι διάβασα υπάρχουν και πολύ καλύτερα. Θα δώ για το Fortuna φίλε Minotavre και αν έχω καμιά απορία θα ρωτήσω. Η αναβάθμιση στα 128 απ'ότι είδα στο Expansys πάει 180 ευρουλίνια οπότε χλωμό. Εσύ nlambro πού την έκανες και πόσο πήγε το μαλί?

 

Mhn mpairdevese egw milaw mono gia thn efarmogh sketh xwris BT GPS receiver.

To fortuna gia thn timh tou kai afta pou prosferei eiani korifaio. :D :D

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι για το ς100. ας μεταφερθουνε στο θεμα του dest3.

 

βγηκε η βαση http://www.msmobiles.com/news.php/3636.html

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι για το ς100. ας μεταφερθουνε στο θεμα του dest3.

 

βγηκε η βαση http://www.msmobiles.com/news.php/3636.html

 

 

Efxaristoume gia thn ypenthimish peri Thematos me thn seira mou na sou ypenthimisw oti h bash anaferthhke hdh apo Ton panaro me mia TERASTIA PHOTO edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=796613#post796613

Link to comment
Share on other sites

δεν βλεπω εικονες και βαζω νεα. ειπε εχουν γραφτει ειτε οχι γιατι ειναι αρκετα δυσκολο απο εδω να δω τι εχει γραφτει.

 

αν ειναι ας το διαγραψει καποιος μοντ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Η ερώτηση μου Alexkass αφορούσε αν είδες, τι GPS και τι Software είναι συμβατο με το S100. Απλά ο Minotavros έκανε τα σχόλιά του τα οποία τα έχω δεί και στο forum του Destinator3 (Έτσι για να μην απασχολώ το thread με ανούσιες ερωτήσεις!)

Ευχαριστώ και πάλι M.

Μάριος Φίλος
Link to comment
Share on other sites

πριν καποιες σελιδες αναφερω οτι εχει συμβατοτητα με το καλυτερο προγραμμα της αγορας το ντεστ3. :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με bluetooth συγχρονισμό τότε

 

1.Κατεβάστε το Widcomm software version 4.0.1.700(30,5ΜΒ) από εδώ

 

Official release :D

 

2.Κατεβάστε τα patched αρχεία(836kb) από εδώ

 

Bluetooth patched files ;)

 

3.Κάντε εγκατάσταση το software που κατεβάσατε.

4.Reboot

5.Σβήστε το PC και εκκινήστε σε Safe Mode

6.Αντικαταστήστε τα αρχεία του Widcomm software με τα pached αρχεία.

7.Reboot

8.Τελειώσατε.Τελος τα προβλήματα(δεν χρειάζονται ούτε Bttools στο ppc ούτε τίποτα)

 

Aπλώς ξεκινήστε το bluetooth setup wizard και διαλέξτε το --I want to find a specific bluetooth device and configure how this computer will use its services---

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ WIDCOMM SOFTWARE ΔΕΝ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ 4.0.1.700 ΕΧΕΙ UPDATER.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ UPDATE ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ SOFTWARE ΜΕ ΤΑ PATCHED ΑΡΧΕΙΑ.

 

Και οπως λέει και μια παροιμία--Οποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε-- :cool:

Η σιωπή είναι χρυσός :X
Link to comment
Share on other sites

γρηγορη το καλο με τα bt tools ειναι και αλλο. δεν μπορω να δουλεψω το ς100 χωρις αυτα. ανοιγουν το βτ αυτοματα οταν το θες εσυ (πχ για να δεχθεις μια κληση) και μετα το κλεινουν και δεν ξοδευεις ενεργεια.

 

επισης ονοματιζεις ποια θες για μοντεμ και δεν τρεχεις απο αλλες ρυθμισεις καθε φορα. επισης νομιζω οτι μπορεις να κανεις και βτ δικτυο κατι που δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

 

γιαυτο επιμενω :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

γρηγορη το καλο με τα bt tools ειναι και αλλο. δεν μπορω να δουλεψω το ς100 χωρις αυτα. ανοιγουν το βτ αυτοματα οταν το θες εσυ (πχ για να δεχθεις μια κληση) και μετα το κλεινουν και δεν ξοδευεις ενεργεια.

 

επισης ονοματιζεις ποια θες για μοντεμ και δεν τρεχεις απο αλλες ρυθμισεις καθε φορα. επισης νομιζω οτι μπορεις να κανεις και βτ δικτυο κατι που δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

 

γιαυτο επιμενω :)

 

Φίλε μου τα bt tools είναι όντως καλό προγραμματάκι.Για τον Α η Β λόγο όμως κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα.Η συνδεσιμότητα για τον υπολογιστή είναι το λιγότερο που σου δίνουν(όπως είπες και εσύ έχουν πολλά πλεονεκτήματα).Για αυτούς λοιπόν τους λίγους που δεν έχουν bttools είναι ότι πρέπει.Και μια και το ανέφερες εξήγησε μου λιγο κάτι.

Εμένα τα bttools ενεργοποιούν το bt σε κάθε εισερχόμενη(και απενεργοποιήτε μετά από 60 sec).Πως γίνετε να ενεργοποιούν το BT ΜΟΝΟ όταν θέλω εγώ?

Η σιωπή είναι χρυσός :X
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...