Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει αγοράσει s100 και να έχει βάλει rom από i-mate? Αν ναι 1) Είναι καλύτερη? 2) Που τη βρήκε? 3) Θέλει πολύ δουλειά?

Εχω φάει τον τόπο να βρω την ROM, στο site της ιματε δεν με αφήνουν να κάνω register. Παιδιά βοηθήστε PLEASE...

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποιος ο λογος να την βαλεις αν εχεις την 1.06; ειλικρινα δεν εχει νοημα...

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Με την σειρά μου θα ήθελα να πω ενα γεια σε όλους :) . Είμαι και εγώ πλέον κάτοχος του S100 απο ΤΙΜ. Ωφείλω να σημειώσω ότι το My phone και συγκεκριμένα το εν'λόγο forum στάθηκε αφορμή για την αγορά του S100 ;) και ελπίζω να έκανα καλά. Με την Ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κανείς να μου πει συνοπτικά ποιά προγράμματα αξίζει να φορτώσω και απο που μπορώ να τα κατεβάσω .

Είμαι νέος στο χώρο του Smartphone και θα εκτιμούσα κάθε πρόταση .

Katarxas kalwshrthes sto Club kai kaloriziko ..

Gia plhrofories peri programmatwn (pou exw xrhsimopoihsh kai xerw oti doulevoun aproblhmatista) kai ti kanei to kathena EDW

Ta programmata pou exw sto screenshot pio panw EDW

Gia kapoia apo ta must have EDW

Gia to pou mporeis na ta katevaseis EDW

αλλη μια παρουσιαση: http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=4103

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει αγοράσει s100 και να έχει βάλει rom από i-mate? Αν ναι 1) Είναι καλύτερη? 2) Που τη βρήκε? 3) Θέλει πολύ δουλειά?

Εχω φάει τον τόπο να βρω την ROM, στο site της ιματε δεν με αφήνουν να κάνω register. Παιδιά βοηθήστε PLEASE...

KAtse na katalabw exeis to Ellhniko qtek S100 kai theleis na peraseis thn imate tote ha prepei na to psaxeis sto XDA DEVEL FORUM exei thn rom pou theleis opws kai ton tropo gia na tin sthseis

just search it... ;)

PS opws eipes exeis Qtek pws tha kaneis register sto club ths imate afou exeis diaforetiko code syskevhs ?

παιδια μολις μπηκα και εγω στη παρεα σας....2ερωτησεις α)ποιον betaplayer να κατεβασω και απο που?βρηκα στη σελιδα του διαφορες εκδωσεις

Apo ton Betaplayer makria dokimase kapoion allo mpeg player opws ton PocketTv

Gia to sunnydays den xerw as pei kapoios pou to exei testarei

Ρε παιδια είμαι νέος στα Pocket PC (πήρα το s100 πριν 3 μέρες). Δεν τα ξέρω καλά όπως εσείς, απλά άκουσα ότι η imate βγάζει καλύτερες και πιο συχνά αναβαθμίσεις. Η συμβουλή σας είναι σημαντική! Αξίζει να το κάνω?

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας

παιδιά καλησπέρα σε όλους. είμαι κάτοχος νοκια 7610 και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το s100 ή i mate jam και μάλλον το δευτερο αφου το βρήσκω πιο οικονομικο σε sites απο οτι το s100 στα καταστηματα της θεσσαλονικης. θα ηθελα να μου πείτε αν αξίζει τον κοπο και αν ξερετε καποιο e-shop poy μπορει να εχει αξιοπιστια και καλες τιμες. Νομιζω οτι δεν θα αργησω να ερθω στην παρεα σας. Και κατι ακομα.to imate εχει ελληνικα και γενικα τα υποστηριζει η θελει τιποτα software?ευχαριστω πολυ

An theleis apo Ellada parto apo to

www.E-shop.gr  h apo to www.play247.gr

gia poly pio fthna apo to mobile.de sthn Germania paidia pou to exoun parei apo ekei kai einai sto forum tha sou dwsoun plhrofories gia eggyhsh , timh, apostolh klp klp ..

Βασικά εκεί ψάχνω αλλά το site τους τρώει κάτι αναλαμπές σήμερα και δεν βγαίνει δουλεια. Επίσης λένε για κάτι κωδικούς, κάτι nbf, nba αρχεία operator codes που δεν πολυκατέχω

Ρε παιδια είμαι νέος στα Pocket PC (πήρα το s100 πριν 3 μέρες). Δεν τα ξέρω καλά όπως εσείς, απλά άκουσα ότι η imate βγάζει καλύτερες και πιο συχνά αναβαθμίσεις. Η συμβουλή σας είναι σημαντική! Αξίζει να το κάνω?

Μα θα χασεις τα Ελληνικα και υποθετω και την εγγυηση. Ναι η ιματε εχει πιο γρηγορες ρομ αλλα μικρες οι διαφορες. Κατσε στα αυγα σου.

Τα ελληνικά δεν τα χρειάζομαι. Χώρο πιάνουν. Και όταν χρειαστεί για την εγγυηση την ξαναπερνάω!

An theleis apo Ellada parto apo to
 www.E-shop.gr  h apo to www.play247.gr

gia poly pio fthna apo to mobile.de sthn Germania paidia pou to exoun parei apo ekei kai einai sto forum tha sou dwsoun plhrofories gia eggyhsh , timh, apostolh klp klp ..

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση μονο που αν μπορεις η οποιοσ αλλος να μου πει σχετικα με τα ελληνικα.αναγνωριζονται;το mobile.de γιατι μου με παει σε μεταχειρισμενα αυτοκινητα;

To Know the Cause Of Things!

minotavrs, είναι εύκολο να μου στείλεις την rom που έβαλες εσύ? Υποθέτω πως την κατέβασες απ'ευθείας από το http://www.clubimate.com

διαβασε προηγουμενο μηνυμα και μη φωναζεις. εγραψα τι ειναι σωστο συμφωνα με την Μ$ να κανετε. αλλα εσυ μην πω τι κανεις...

απο τα αγραφα.

βεβαια σιγουρ οι χιλιαδες χρηστες της εφαρμογης στον κοσμο ειναι πατατες και εσυ εξυπνος. ειμαστε σοβαροι; ας διαβαζουμε λιγο πιο πανω πριν γραφουμε .)@#$! :!:

Αναρωτιέμαι σε ποιον νομιζεις οτι μιλάς. Σου ριχνω τουλάχιστον μια δεκαετία και η μονη μου δουλεια δεν ειναι να ψαχνω να βρω έμμεσους τρόπους για να κανω προγράμματα που υπολειτουργουν να δουλεψουν σωστα. Επισης, δεν φώναξα, δεν βλέπω κεφαλαία πουθενά στο μήνυμά μου, δεν έθιξα κανενός την υπόληψη, τη μάνα, τον πατέρα, δεν ξέρω και γω ποιον άλλον κλπ. Οπότε, για να προσέχουμε λίγο. Συγχωρείσαι μόνο λόγο ηλικίας.

Egw pou exw imate evala thn 106 ths Qtek ola einai thema apopsewn.

Egw eimai ths apopshs oti h ROM pou bgainei se update einai kalyterh apo thn prohgoumrnh diorthonontas prohgoumena bugs ara thn egkathistw xwris polla polla...

Ara to an einai kaliteres ths Imate h ths Qtek einai kathara thema update legete oti einai pio staheres ths I-mate alla se sxesh me thn teleftea ths Qtek ypoarxei safhs diafora yper ths teleftaias ...

Minotavrs, εσύ έχεις την EXT ROM 1.06.116 WWE. Εγώ την 1.06.115

Tha sthn estelna alla einai peiragmenh gia na mpei se syskeves imate kai den thimame twn kwdiko ase pou einai kai 25 mb

minotavrs, είναι εύκολο να μου στείλεις την rom που έβαλες εσύ? Υποθέτω πως την κατέβασες απ'ευθείας από το http://www.clubimate.com

OXI giati to CLUB IMATE dinei mono ROM gia IMATE syskeves h dikia mou einai h Hackarismenh ROM ths QTEK gia na mpei se IMATE ;)

Αναρωτιέμαι σε ποιον νομιζεις οτι μιλάς. Σου ριχνω τουλάχιστον μια δεκαετία και η μονη μου δουλεια δεν ειναι να ψαχνω να βρω έμμεσους τρόπους για να κανω προγράμματα που υπολειτουργουν να δουλεψουν σωστα. Επισης, δεν φώναξα, δεν βλέπω κεφαλαία πουθενά στο μήνυμά μου, δεν έθιξα κανενός την υπόληψη, τη μάνα, τον πατέρα, δεν ξέρω και γω ποιον άλλον κλπ. Οπότε, για να προσέχουμε λίγο. Συγχωρείσαι μόνο λόγο ηλικίας.

Ela vre kirileman mono kai mono apo to nickname sou tha eprepe na mhn exaptese :D :D

O Alex einai ligo apsis alla einai kalo paidi gi afto mhn ton apoperneis..

& esy re Alex ligo poio evgenikos re paidi mou den eipe tipota oute se ethixe to poios einai o kathenas kai to ti prosferei sthn koinothta katarxas to xerei o idios kai emta oi ypoloipoi gia afto na mhn anoigoume flames xwris logo ;) ...

minotavrs Νόμιζα πως η rom της qtek δεν χακαρεται (είναι κλειδομένη με το ΙΜΕΙ). anyway, τουλάχιστον μπορώ βάλω rom καθάρη της qtek χωρίς τα costumizations της ace hellas? Γιατί βλέπω στο σήστημα τα έχει κάνει μπουρδε**** η ace hellas. Στο φάκελο windows για παράδειγμα έχει 2 Start menu, το ελληνικό δεν το χρειάζομαι, και είμαι σίγουρος ότι έχει και αλλού (π.χ. κάτι utilitakia αλλαγής γλώσσας κτλ.). Αυτά πιάνουν χώρο έτσι δεν είναι?

minotavrs Νόμιζα πως η rom της qtek δεν χακαρεται (είναι κλειδομένη με το ΙΜΕΙ). anyway, τουλάχιστον μπορώ βάλω rom καθάρη της qtek χωρίς τα costumizations της ace hellas? Γιατί βλέπω στο σήστημα τα έχει κάνει μπουρδε**** η ace hellas. Στο φάκελο windows για παράδειγμα έχει 2 Start menu, το ελληνικό δεν το χρειάζομαι, και είμαι σίγουρος ότι έχει και αλλού (π.χ. κάτι utilitakia αλλαγής γλώσσας κτλ.). Αυτά πιάνουν χώρο έτσι δεν είναι?

Distixws kapoios lalakas thn peiraxe kai telika thn evgalan teleiws apo to xda forum btw koitaxe pou tha anevei pali to site avrio mhpws breis ton "quappo" kai sthn anevasei kapou na thn pareis

Δεν το προσεξα κουμπαρε. Με ελαχιστο κοστος μπορουν να το στειλουν με ασφαλιση οποτε θα εισαι ησυχος. Τωρα που δεν εχετε τελωνεια πρεπει να ειναι πιο ευκολα. Εχω μια απορια: Εσεις εχετε πολλα παρε-δωσε με το Ντουμπαι. Πως και δεν εχει imate σε καλες τιμες στη Κυπρο;

Από Dubai φίλε ~$800. Τώρα για Κύπρο η επίσημη τιμή είναι 425 λίρες ( ~730 Euros). Και δεν το έχω δει πουθενά σε διαφήμηση ΟΥΤΕ στις μεγάλες αλυσίδες. To πιο φθηνό που έχω βρεί είναι στο play247.gr ή στα Γερμανικά, τα οποία ΔΕΝ κανουν αποστολή εδώ.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

παιδια μπορει καποιος που το πήρε απο γερμανικο site να μου πει αν ολα ειναι οκ,σε ποσες μερες ηρθε και ποσο στοιχισε με τα μεταφορικα;ακομη υπαρχει ελληνικο μενου η το προσθετουμε εδω με προγραμμα;ευχαριστω πολυ
To Know the Cause Of Things!

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2