Jump to content

[Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κάποιες απορίες για το s100 (τι "κάποιες" δηλαδή...).

1. Υπάρχει μετρητής εξερχομένων κλήσεων και αν υπάρχει που στο καλό βρίσκεται?

εμένα λύση στο "μέτρημα" μου έδωσε το "TodayPhone.Pro".

Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ.

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

re paidia pios tha mou steilei ena greek/englsish keyboard gia to jam??

auto pou exei tora dixnei mono aglika kai kati kinezika sto bottun pou allazi tin glossa..

pls einai anagi steilte to sto labis@mail.gr

tha to do kapia stigmi to mesimeraki.. min me vazete na psaxno sto palio group exo xasei username kai passwd eimai fantaros kai o xronos eksodou mou einai periorismenos... tnx paides!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

re paidia pios tha mou steilei ena greek/englsish keyboard gia to jam??

auto pou exei tora dixnei mono aglika kai kati kinezika sto bottun pou allazi tin glossa..

pls einai anagi steilte to sto labis@mail.gr

tha to do kapia stigmi to mesimeraki.. min me vazete na psaxno sto palio group exo xasei username kai passwd eimai fantaros kai o xronos eksodou mou einai periorismenos... tnx paides!!

Exeis email..

επειδη βλεπω πως το οτι δε δουλευει σωστα το spb pocket plus με το jam, στεναχωρησε αρκετους απο εμας, και επειδη απο οτι καταλαβαίνω ολοι θέλουμε εκτος απο μετρητη μπαταριας, και μετρητη μημης, και sd, και skins, και program & settings launcher, και ρυθμιση backlight απο today screen, και task manager κλπ, ενα πολυ καλο προγραμμα κλώνος του spb pocket plus είναι το Skat Desktop . Δουλευει αψογα με το magician, και κανει ολα τα παραπανω. Δείτε και screenshot απο το jamaki μου:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/panaros/24085/375328/0/Screen003.png

Mia enalaktikh lysh einai kai to today plugin apo to

Sprite Backup to opoio ektos aftou einai kai h kaliterh lysh gia na kanete grhgora kai asfalh backup sto magician sas.

SCREENSHOT

http://minotavrs.port5.com/Screen001.png

Ερώτηση για τους πιό πεπειραμένους χρήστες: Φαινομενικά το S100 μου επειτρέπει να βάλω όποιο wav θέλω για τις κλήσεις, αλλά δεν μου επιτρέπει να διαλέξω το δικό μoυ wav για την λήψη SMS. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή΄ή θα πρέπει να μείνω μόνο με τα ενσωματωμένα wavs;

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

Ερώτηση για τους πιό πεπειραμένους χρήστες: Φαινομενικά το S100 μου επειτρέπει να βάλω όποιο wav θέλω για τις κλήσεις, αλλά δεν μου επιτρέπει να διαλέξω το δικό μoυ wav για την λήψη SMS. Υπάρχει η δυνατότητα αυτή΄ή θα πρέπει να μείνω μόνο με τα ενσωματωμένα wavs;

για ηχο κλησης παιζει wav, mp3, mp4, wma, mid τα οποια τοποθετεις στο \windows\rings

για ηχο ειδοποιησης μηνυματος (sms, mms, email) παιζει μονο wav τα οποια τοποθετεις στο \windows

Ευχαριστώ, κατατοπιστηκότατος. Τέτοια hints&tips πού βρίσκουμε; Μόνο με ψάξιμο και try&error;

Σε μια βάρκα στο γυαλό λιάζεται ένα giagoloth και στην πλάτη του βαρκάρη κρέμεται ένα tanari

Μια Αγγλίδα βυζαρού την κολάει το batezu κι ένα orc με ροζ μπικίνι κάνει spell σ' ένα πιπίνι

Εν' aperitif ζητάει ένας τουρίστας Githzerai κι ο σερβιτόρος που είναι lich του το φέρνει πριν πει κιχ.

Σ' ένα pocket space στην Πάρο θα 'ρθω Troll μου να σε πάρω

Μ' ένα Illithid Κινέζο κι ένα Draw Γιαπωνέζο που με spells και μια minolta στο Αιγαίο βγήκαν βόλτα.

παιδια παλιά είχε στο software εργαλεία μετατροπής amr σε wav...Μιας και δεν έχει τώρα μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα τέτοιο προγραμματάκι??

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Ευχαριστώ, κατατοπιστηκότατος. Τέτοια hints&tips πού βρίσκουμε; Μόνο με ψάξιμο και try&error;

Opou kollhseis rwtas kai sou apantame, ola ta paidia tou topic einai JAMi ep ' efkairias pare kai oti tips kata kairous exw psarepsei apo to topic kai oxi mono ...

Efxaristw tous panaros,katsj , v@ggelis kai opoia alla paidia xechasa gia ta parakatw tips...

-------------------------------------------------------

MEGALH PROSOXH STA TODAY PLUGINS tis pio polles fores einai ypefthina gia opoia tyxon reset ths syskevjs mas

--------------------------------------------------------

Αναφορά Παράδοσης

Ένα trick για να έχετε μόνιμη αναφορά παράδοσης sms:

Με έναν registry editor όπως αυτόν του Resco Explorer πάμε στο

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings

Και δημιουργούμε ένα DWORD value με το όνομα

SMSDeliveryNotify δίνοντας του την τιμή 1

-------------------------------------------------------------------------

Hard Reset Backup ROM (& επαναφορά touch screen από ROM)

Esteisa thn teleftea English rom (ma_cdlsku12_wwe_10300_163_10100_ship)ola kala kata to update ths ROM alla efaga ena tromero faskelo sto restore twn dedomenon mou.

Me to pou phga na epanaferw ta dedomena mou toso me to Activesync oso kai me to Exbackup kai enw to restore oloklhrwthhke mia xara, to touchscreen den leitourgei.

Xerei kaneis kanena trick gia to parapanw problhma!!!

Αν δεν έχεις σβήσει την extended rom σου, υπάρχει ένα αρχειακη μέσα σε αυτή, το tpenable.exe.

Τρέξε το αρχείο και θα φτιάξει το πρόβλημα με την touchscreen.

Διαφορετικά κάνεις και πάλι HARD RESET, και αφού ολοκληρώσεις τo alignment της οθόνης, και πριν σου βγάλει το μήνυμα

'it will automatically customize in 3 secs'

κάνεις ένα soft reset.

Μόλις ξαναμπείς η Extended Rom είναι πλέον προσπελάσιμη με τον File Explorer.

Προτείνω μάλιστα να κάνεις ένα copy όλη την extended rom στην Storage card η στο PC μέσω Active sync.

Μπορείς τώρα να τρέξεις όποια απο τα cabs θέλεις, (πχ εγώ δεν θέλω να τρέξω τα intellidialer, intellipad, java κλπ)

Αυτά που πρέπει να μπουν οπωσδήποτε είναι τα:

Default_CameraWizard

Default_MMS_v2.0.0.16_WWE_1115

Default_Patch103_5

Default_Version_WWE_103163.sa Default_Patch_WWE_103155.sa

Εκεί λοιπόν θα βρεις και το tpenable.exe, το οποίο είναι το αρχείο για την επιδιόρθωση της touch screen.

Όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση των cabs πού θέλεις τρέχεις τελευταίο το deletevdisk.cab, κάνεις soft reset και έτσι διαγράφετε η extended rom.

Κάνεις το restore κανονικά και ανα συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα

τρέχεις το tpenable.exe και είσαι ΟΚ

Πώς έχουμε 160 χαρακτήρες στα SMS ?

Mε το Resco Keyboard στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ έχει αριστερά από το space bar ένα πλήκτρο που γράφει AU, το πατάμε και σου βγάζει το ειδικό πληκτρολόγιο για Ελληνικά SMS.

ΠΡΟΣΟΧΗ αυτά τα Ελληνικά είναι μόνον για SMS!

Στις επαφές γράφουμε με το ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς το AU πατημένο!

Τo πληκτρολόγιο των SMS είναι λατινικοί και Ελληνικοί χαρακτήρες μαζί έτσι ώστε να έχουμε τους 160 χαρακτήρες αν όμως κάνεις το λάθος και γράψεις τις επαφές με ΑU πατημένο θα μπερδέψεις το sorting της αλφαβητικής σειράς.

Απόκρυψη κλήσεων

Στο τηλέφωνο έχει υπηρεσίες κάπου.

Τηλέφωνο->εργαλεία->υπηρεσίες->αναγνώριση κλήσης

και επιλέγεις μόλις ελέγξει το δίκτυο.

------------------------------------------------------------------------

Reset Timers

Start -> Phone -> δεξί πάτημα του joystick

(θα σε πάει στην λίστα με τις κλήσεις)

-> Tools -> Call Timers

Και εκεί βρίσκεις το

Reset Recent calls timer ..

Qtek S100 - Ρυθμίσεις GPRS και MMS

Start -> Settings

Επιλέγουμε το tab Connections.

Επιλέγουμε το εικονίδιο Connections

Επιλέγουμε το tab Advanced

Select Networks

Στο:

Programs that automatically connect to the Internet should connect using:

Επιλέγουμε:

My ISP

και πατάμε στο Edit…

Επιλέγουμε New…

Enter a name for the connection: TIM GPRS

Select a modem: Cellular Line (GPRS) - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Cellular Line!

Επιλέγουμε Next

Access point name: gint.b-online.gr

User name: wap

Password: wap

Επιλέγουμε Finish

Πατάμε OK δύο φορές και γυρίζουμε στην οθόνη Settings -> Network Management

Επιλέγουμε New…

Enter a name for these settings: TIM MMS

Επιλέγουμε το tab Modem

Επιλέγουμε New …

Enter a name for the connection: TIM MMS

Select a modem: Cellular Line (GPRS) - ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ Cellular Line!

Επιλέγουμε Next

Access point name: mnet.b-online.gr

Επιλέγουμε Next και στην επόμενη οθόνη Finish και μετά OK δύο φορές.

Start->Messaging

Accounts->MMS

Tools->MMS Settings…

Στο tab Servers πατάμε New

Server Name: TIM MMS Server

Gateway: 192.168.200.11

Port: 9201

Server Address: http://192.168.200.95/servlets/mms

Πατάμε OK

Επιλέγουμε τη σύνδεση που ορίσαμε και επιλέγουμε Default

Στο tab Preferences

Connect Via: TIM MMS

Τέλος επιστρέφουμε στο Start->Settings->Connections->Connections->Advanced->Select Networks

Programs that automatically connect to the Internet should connect using: My ISP

Mnhmes SD h MMC ?

Aparaitita SD mias kai oi MMC einai POLY pio arges! oso gia tin taxitita oso megaliteri toso kalyteri! San marka sou sinisto anepifilakta tis Lexar mias kai apodeixtikan oi kaluteres toso se aksiopistia oso kai se themata anabathmisis tis ROM meso tis SD!

Mε το Resco Keyboard στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ έχει αριστερά από το space bar ένα πλήκτρο που γράφει AU, το πατάμε και σου βγάζει το ειδικό πληκτρολόγιο για Ελληνικά SMS.

Περίεργο, εμένα όταν πατάω αυτό το AU, και παρόλο που είναι επιλεγμένη η Ελληνική γλώσσα στο keyboard εμφανίζονται όχι Ελληνικά γράμματα, αλλά αυτά με τις οξείες κλπ, λατινικά σε κάθε περίπτωση.

Κάνω κάτι λάθος;

Mia enalaktikh lysh einai kai to today plugin apo to

Sprite Backup to opoio ektos aftou einai kai h kaliterh lysh gia na kanete grhgora kai asfalh backup sto magician sas.

SCREENSHOT

http://minotavrs.port5.com/Screen001.png

To πρόγραμμα για τον καιρό ποιό είναι;

Υποστηρίζει Θεσσαλονίκη;

και για οσους ασχολουνται με την καμερα του jam, παρτε ενα συγκριτικο φωτο απο mpx220, mda compact, 8010, sda business εδω!

Το sda business ποιό είναι ρε παιδιά;

Το sda business ποιό είναι ρε παιδιά;

δεν είναι pocket pc!!

είναι το μαύρο κουκλί που θα δεις εδώ, που με ταλαιπωρει πανω απο 1 μηνα για να το παρω στα χερια μου;)

δεν είναι pocket pc!!

είναι το μαύρο κουκλί που θα δεις εδώ, που με ταλαιπωρει πανω απο 1 μηνα για να το παρω στα χερια μου;)

φαινεται πιο 'χοντρο' απο το imate sp3i.

τι εχει και σε εχει τρελλανει ολοσχερως ?

Στην ACE HELLAS ειναι ζωα.

φαινεται πιο 'χοντρο' απο το imate sp3i.

τι εχει και σε εχει τρελλανει ολοσχερως ?

τωρα εδω πως πρεπει να απαντησω?? προσωπικο γουστο. δεν εχει γιατι και πως!!

αποφασισα να μην παρω το jam, αλλα ηθελα να αλλαξω το qtek 8080. στο 8010 δεν μου αρεσε το πολυπληκτρο και στο 8020 ολα τα υπολοιπα. το sda με καλυπτει και στα δυο. βαλε και τα 2 extra buttons, φαινεται το τελειο πακετο για μενα. αν θελεις να πουμε κι αλλα, ελα στο ξεχασμενο thread του κινητου.

@alex και υπολοιποι

sorry για το off topic, αλλα εδω εγινε η ερωτηση. να μην απαντησω??:cool:

επειδη βλεπω πως το οτι δε δουλευει σωστα το spb pocket plus με το jam, στεναχωρησε αρκετους απο εμας, και επειδη απο οτι καταλαβαίνω ολοι θέλουμε εκτος απο μετρητη μπαταριας, και μετρητη μημης, και sd, και skins, και program & settings launcher, και ρυθμιση backlight απο today screen, και task manager κλπ, ενα πολυ καλο προγραμμα κλώνος του spb pocket plus είναι το Skat Desktop . Δουλευει αψογα με το magician, και κανει ολα τα παραπανω. Δείτε και screenshot απο το jamaki μου:

Panare το spb pocket plus δουλεύει άψογα αρκει να είναι η παλιότερη έκδοση v2.1

Έχω δοκιμάσει και τα άλλα δυό που προτείνεις αλλα αυτό έχει αποδειχτεί το πιο εύχρηστο.

κανενα νεο για τις ρυθμισεις mms για cosmote ακομα δεν εχω μπορεσει να στειλω.εχω βαλει ρυθμησεις,ενεργοποιημενη η υπηρεσια βγαζει το εικονιδιο για αποστολη mms αλλα τιποτα . help!!!!!

Υποστηρίζει Θεσσαλονίκη;

Μόνο το πρόγραμμα για τον καιρό???? Ολα αυτά τα today plugins (ή ότι άλλο είναι) που βλέπουμε στο screenshot, που μπορούν να βρεθούν?

Σε ευχαριστώ πολυ katsj... Με εφτιαξες τωρα με την τοσο καλη αποδοση σε video! :rolleyes: Αντε να περασει αυτος ο Μηνας γιατι ουτε για βενζινη δεν εχω φραγκο.. :cry: Και μετα θα το Χτυπησω 100% ! Ειδικα τωρα που πηρα σε ολες τις ερωτησεις μου θετικες απαντησεις και βλεπω οτι τα εχει ολα κυριολεκτικα..Ακομα και αναγνωριση γραφης που με εκαιγε εστω και με third party program..! :alien:

p.s.: Καποια σελιδα εξωτερικου για να παραγγειλω το MDA εχετε να προτεινετε ?? Μονο πιστωτική ή και αντικαταλαβολη μπορω ??

Thanks again for the help

Ή απο handit.de ή απο mobilejoker.de μέσω πιστωτικής(Αντικαταβολή κάνουν μόνο εντός Γερμανικών συνόρων οι περισσότεροι). Αν δεν ξέρεις γερμανικά θα ζοριστείς λίγο.(Ας είναι καλά το Altavista Babelfish) ;)

Υποστηρίζει Θεσσαλονίκη;

Μόνο το πρόγραμμα για τον καιρό???? Ολα αυτά τα today plugins (ή ότι άλλο είναι) που βλέπουμε στο screenshot, που μπορούν να βρεθούν?

Εδώ θα βρείς τα περίσσοτερα προγράμματα με καιρό.Κάποια υποστηρίζουν και Θεσ/κη.

κανενα νεο για τις ρυθμισεις mms για cosmote ακομα δεν εχω μπορεσει να στειλω.εχω βαλει ρυθμησεις,ενεργοποιημενη η υπηρεσια βγαζει το εικονιδιο για αποστολη mms αλλα τιποτα . help!!!!!

Για τις ρυθμίσεις των ΜΜS .

1. Σβήσε όλες τις προηγούμενες συνδέσεις που μπορεί να έχεις φτιάξει.

2. Στείλε MMS(με κεφαλαίους λατινικούς χαρακτήρες) στο 1651.

3. Πέρνα όλες τις ρυθμίσεις απο το site της qtek σύν τα παρακάτω.

Στις ρυθμίσεις του Cosmote MMS server βάλε στο

Port No το 9201 και στο

Send size limitation το πόλύ μέχρι 100k .

Με όλα τα παραπάνω (και εφόσον έχεις λάβει μήνυμα απο την Cosmote που να σε καλοσωρίζει στην υπηρεσία MMS) είσαι κομπλέ απο MMS.

Υποστηρίζει Θεσσαλονίκη;

Ναι, υποστηριζει Θεσσαλονικη.

• The title was changed to [Επίσημο] Qtek S100 / imate Jam / MDA compact 2