katsj Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 To skeftika pantos :-) Alla tha perimeno apo tis 8:00 to proi ekso apo tin courrier na to paro! Kai auto trella einai! Alitheia o mpak to parelabe i akoma? MPAK MPAK EISAI EDO? POU EINAI TO JAMAKI SOU? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 To steilan me to klasiko taxydromeio kai akoma perimenv :( elpizv na to exv sto meeting.. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (24 Νοέ. 2004 , 17:09) To skeftika pantos :-) Alla tha perimeno apo tis 8:00 to proi ekso apo tin courrier na to paro! Kai auto trella einai! Alitheia o mpak to parelabe i akoma? MPAK MPAK EISAI EDO? POU EINAI TO JAMAKI SOU? :-) ΑΝΤΕ katsj 9:25 και αυτο το λεπτο!! Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiberGeorge Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 @Cue Η ACE-Hellas έχει ήδη συμφωνία με την TIM και διαθέτει προιόντα της στα καταστήματά ΤΙΜ (καθώς επίσης και τα χρηματοδοτεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (24 Νοέ. 2004 , 17:09) To skeftika pantos :-) Alla tha perimeno apo tis 8:00 to proi ekso apo tin courrier na to paro! Kai auto trella einai! Alitheia o mpak to parelabe i akoma? MPAK MPAK EISAI EDO? POU EINAI TO JAMAKI SOU? :-) Ηρθε τελικα η οχι ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 katsj ti egine?egv tpt akoma,kserei kaneis poso kairo kanei ena aplo dema taxydromeioy apo Germania? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (25 Νοέ. 2004 , 12:05) katsj ti egine?egv tpt akoma,kserei kaneis poso kairo kanei ena aplo dema taxydromeioy apo Germania? 4-6 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Σημερα ειμαι στις 7. Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! Το βραδάκι θα σας έχω έτοιμο ένα mini-review και φωτος! Τα λεμε παω για Jamming! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (25 Νοέ. 2004 , 15:10) ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! Το βραδάκι θα σας έχω έτοιμο ένα mini-review και φωτος! Τα λεμε παω για Jamming! :) λεγεεεεεεεεεεεεε ρε !!!!!!!!!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 στον Ιωάννη ναι αλλά μας γράφει @@ λίγο. :) άντρε βρε παιδάκι μου, μας έχεις στην πρίζα :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Απλά είμαι στην δουλειά. Και περιμένω και την Αγγλική ROM. Πάντως είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε μέγεθος, φοβερά γρήγορο σε απόκριση και η οθόνη είναι απίστευτη αν δεν την δει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και έχει το καλύτερο λευκό που έχω δει. Όσοι φοβούνται για το μικρό μέγεθος της οθόνης απλά να σταματήσουν είναι τρομερά ευανάγνωστη και πολύ εύχρηστη. Το stylus είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως φάνηκε σε κάποιες φώτος, υπάρχει μάλιστα και δεύτερο στο κουτί όπως και εντυπωσιακό θεωρώ ότι στο κουτί υπάρχει και screen protector!!! Δεν ξέρω αν είναι μεταλλικό το κέλυφος (εκτός των μαύρων πλαϊνών) αλλά μου φαίνετε μεταλλικό. Η camera είναι πολύ καλή σε χαμηλό φωτισμό και το video επίσης άψογο. Για τα υπόλοιπα το βράδυ και με φώτος. Ζητείσται τι θέλετε να μάθετε και θα απαντήσω στην όποια απορία μιας και το έχω μπροστά μου!!!!!! ;) :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (25 Νοέ. 2004 , 16:51) Απλά είμαι στην δουλειά. Και περιμένω και την Αγγλική ROM. Πάντως είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε μέγεθος, φοβερά γρήγορο σε απόκριση και η οθόνη είναι απίστευτη αν δεν την δει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και έχει το καλύτερο λευκό που έχω δει. Όσοι φοβούνται για το μικρό μέγεθος της οθόνης απλά να σταματήσουν είναι τρομερά ευανάγνωστη και πολύ εύχρηστη. Το stylus είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως φάνηκε σε κάποιες φώτος, υπάρχει μάλιστα και δεύτερο στο κουτί όπως και εντυπωσιακό θεωρώ ότι στο κουτί υπάρχει και screen protector!!! Δεν ξέρω αν είναι μεταλλικό το κέλυφος (εκτός των μαύρων πλαϊνών) αλλά μου φαίνετε μεταλλικό. Η camera είναι πολύ καλή σε χαμηλό φωτισμό και το video επίσης άψογο. Για τα υπόλοιπα το βράδυ και με φώτος. Ζητείσται τι θέλετε να μάθετε και θα απαντήσω στην όποια απορία μιας και το έχω μπροστά μου!!!!!! ;) :p :D Θα κατεβεις στο meeting το Σαββατο να το δουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (25 Νοέ. 2004 , 16:51) Απλά είμαι στην δουλειά. Και περιμένω και την Αγγλική ROM. Πάντως είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε μέγεθος, φοβερά γρήγορο σε απόκριση και η οθόνη είναι απίστευτη αν δεν την δει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και έχει το καλύτερο λευκό που έχω δει. Όσοι φοβούνται για το μικρό μέγεθος της οθόνης απλά να σταματήσουν είναι τρομερά ευανάγνωστη και πολύ εύχρηστη. Το stylus είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως φάνηκε σε κάποιες φώτος, υπάρχει μάλιστα και δεύτερο στο κουτί όπως και εντυπωσιακό θεωρώ ότι στο κουτί υπάρχει και screen protector!!! Δεν ξέρω αν είναι μεταλλικό το κέλυφος (εκτός των μαύρων πλαϊνών) αλλά μου φαίνετε μεταλλικό. Η camera είναι πολύ καλή σε χαμηλό φωτισμό και το video επίσης άψογο. Για τα υπόλοιπα το βράδυ και με φώτος. Ζητείσται τι θέλετε να μάθετε και θα απαντήσω στην όποια απορία μιας και το έχω μπροστά μου!!!!!! ;) :p :D Με το destinator παίζει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Γιαννη μερικες ερωτησεις που μου ερχονται τωρα: 1) τελικα το καπακι της μπαταριας που βλεπαμε στις πρωτες fotos κουμπωνει σωστα με τη συσκευη ή υπαρχει οντως προβλημα? 2) αν υποθεσουμε οτι δεν ειχες χρησιμοποιησει ποτε μια μεγαλυτερη phone edition συσκευη(qtek 9090) θα σου φαινοταν και παλι μικρο και βολικο στο χερι? 3) με το bluetooth ασχοληθηκες καθολου? γενικη εντυπωση? επισης αν χρησιμοποιεις bt headset, πως τα παει σ' αυτο τον τομεα? εχει καλη επικοινωνια με το headset? ποιοτητα ηχου? 4) τελικα εχει bt voice dial( εδω μαλλον θα με απογοητευσεις) 5) περιμενουμε και εντυπωσεις απο τη μπαταρια, αλλα αυτο φυσικα απο βδομαδα. αυτα προς το παρον. αν σκεφτω κατι αλλο θα επανελθω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (25 Νοέ. 2004 , 18:39) Γιαννη μερικες ερωτησεις που μου ερχονται τωρα: 1) τελικα το καπακι της μπαταριας που βλεπαμε στις πρωτες fotos κουμπωνει σωστα με τη συσκευη ή υπαρχει οντως προβλημα? 2) αν υποθεσουμε οτι δεν ειχες χρησιμοποιησει ποτε μια μεγαλυτερη phone edition συσκευη(qtek 9090) θα σου φαινοταν και παλι μικρο και βολικο στο χερι? 3) με το bluetooth ασχοληθηκες καθολου? γενικη εντυπωση? επισης αν χρησιμοποιεις bt headset, πως τα παει σ' αυτο τον τομεα? εχει καλη επικοινωνια με το headset? ποιοτητα ηχου? 4) τελικα εχει bt voice dial( εδω μαλλον θα με απογοητευσεις) 5) περιμενουμε και εντυπωσεις απο τη μπαταρια, αλλα αυτο φυσικα απο βδομαδα. αυτα προς το παρον. αν σκεφτω κατι αλλο θα επανελθω!! 1) Το καπάκι εφαρμόζει τέλεια και καμμία σχέση με τις φώτος 2) Ναι και πάλι μικρό θα μου φαινόταν. Επιμένω ότι δεν πίστευα ότι μπορεί να είναι τόσο μικρό. Θα το δείτε το βράδυ σε φωτο. 3) Έχω ενα Jabra BT200 με το οποίο και λειτούργησε άψογα αλλά για λεπτομέρειες σε λίγες μέρες που θα το έχω ψάξει καλύτερα. 4) Δεν ξέρω (βλέπε την 3 :p ) Μην ξεχνάτε ότι το μενού είναι ακόμα στα Γερμανικά. 5) Η μπαταρία δείχνει να τα πηγαίνει καλά αλλά αφού το ψάξω μετά από μερικές μέρες θα σας πω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl (25 Νοέ. 2004 , 17:59) Με το destinator παίζει; :worry: Αν μου το στείλει ο Alexkass θα σας πώ! :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsois Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (25 Νοέ. 2004 , 16:51) Απλά είμαι στην δουλειά. Και περιμένω και την Αγγλική ROM. Πάντως είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε μέγεθος, φοβερά γρήγορο σε απόκριση και η οθόνη είναι απίστευτη αν δεν την δει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και έχει το καλύτερο λευκό που έχω δει. Όσοι φοβούνται για το μικρό μέγεθος της οθόνης απλά να σταματήσουν είναι τρομερά ευανάγνωστη και πολύ εύχρηστη. Το stylus είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως φάνηκε σε κάποιες φώτος, υπάρχει μάλιστα και δεύτερο στο κουτί όπως και εντυπωσιακό θεωρώ ότι στο κουτί υπάρχει και screen protector!!! Δεν ξέρω αν είναι μεταλλικό το κέλυφος (εκτός των μαύρων πλαϊνών) αλλά μου φαίνετε μεταλλικό. Η camera είναι πολύ καλή σε χαμηλό φωτισμό και το video επίσης άψογο. Για τα υπόλοιπα το βράδυ και με φώτος. Ζητείσται τι θέλετε να μάθετε και θα απαντήσω στην όποια απορία μιας και το έχω μπροστά μου!!!!!! ;) :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsois Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Telika thn Aggliki ROM tin parigkiles ksexwrista? Tin plhroses extra? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (25 Νοέ. 2004 , 16:51) Απλά είμαι στην δουλειά. Και περιμένω και την Αγγλική ROM. Πάντως είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε μέγεθος, φοβερά γρήγορο σε απόκριση και η οθόνη είναι απίστευτη αν δεν την δει κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει και έχει το καλύτερο λευκό που έχω δει. Όσοι φοβούνται για το μικρό μέγεθος της οθόνης απλά να σταματήσουν είναι τρομερά ευανάγνωστη και πολύ εύχρηστη. Το stylus είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό όπως φάνηκε σε κάποιες φώτος, υπάρχει μάλιστα και δεύτερο στο κουτί όπως και εντυπωσιακό θεωρώ ότι στο κουτί υπάρχει και screen protector!!! Δεν ξέρω αν είναι μεταλλικό το κέλυφος (εκτός των μαύρων πλαϊνών) αλλά μου φαίνετε μεταλλικό. Η camera είναι πολύ καλή σε χαμηλό φωτισμό και το video επίσης άψογο. Για τα υπόλοιπα το βράδυ και με φώτος. Ζητείσται τι θέλετε να μάθετε και θα απαντήσω στην όποια απορία μιας και το έχω μπροστά μου!!!!!! ;) :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Πες μου και μενα ενα πραγμα.Μπορω να ψαξω να βρω μια επαφη και να την κανω κληση με το ενα χερι ή χρειαζεται ο στυλος μεσα σε αυτη την διαδικασια? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Kai mia erotisi apo mena. Einai eukolo na to xeiristis kai me to daxtilo 'i einai diskolo logo mikris othonis? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Εμένα βασικά με καίει το πόσο εύκολο είναι να γράψεις sms με το ένα χέρι και T9 :p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 katsj εισαι εκει? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Η Αγγλική ROM θα δωθεί δωρεάν από την nowicom Για να ψάξεις μια επαφή για την ώρα χρειάζεται το stylus Μπορείται να το χειριστείτε με το δάχτυλο όπως και μια κανονική οθόνη το μέγεθος είναι μια χαρά απλά στο onscreen keyboards είναι λογικό να θέλει καλύτερο σημάδι Για sms με το ένα χέρι και Τ9 γίνετε και μάλιστα καλύτερα από κάθε άλλο PPC απλά το μήνυμα σου θα είναι αναγκαστικά στα Αγγλικά Γερμανικά και τις άλλες γλώσσες που υποστηρίζει, αλλά ελληνικό Τ9 δεν έχει για την ώρα. Τώρα γύρισα από την δουλειά και θα φτιάξω ότι μπορώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (26 Νοέ. 2004 , 01:34) Η Αγγλική ROM θα δωθεί δωρεάν από την nowicom Για να ψάξεις μια επαφή για την ώρα χρειάζεται το stylus Μπορείται να το χειριστείτε με το δάχτυλο όπως και μια κανονική οθόνη το μέγεθος είναι μια χαρά απλά στο onscreen keyboards είναι λογικό να θέλει καλύτερο σημάδι Για sms με το ένα χέρι και Τ9 γίνετε και μάλιστα καλύτερα από κάθε άλλο PPC απλά το μήνυμα σου θα είναι αναγκαστικά στα Αγγλικά Γερμανικά και τις άλλες γλώσσες που υποστηρίζει, αλλά ελληνικό Τ9 δεν έχει για την ώρα. Τώρα γύρισα από την δουλειά και θα φτιάξω ότι μπορώ Καμια φωτο ρε Γιαννη ??? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts