sakaflias Δημοσιεύτηκε May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2005 Εχω απο κινητο κατεβασει κατι τα οποια εχουν "ονομα" ....**.3gp και το *.mp4.Και μου λεει για να ανοιξουν αυτο το αρχειο τα windows πρεπει να γνωριζουν αυτο το προγραμμα που δημιουργηθηκε. και μου λεει να συνδεθω με ιντερνετ για να βρω αυτο το προγραμμα. Δηλαδη το *.3gp και το *.mp4. τι πρεπει να κανω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Τα διαβάζει το QuickTime. Αν θες να τα παίζεις με το Windows Media Player θα πρέπει να κατεβάσεις το ffdshow και κάποιον splitter αν θες θα επανέλθω αργότερα για λεπτομέρειες, απλά πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Mporeis na ta deis kai me to Nokia Multimedia Player, pou einai sto Nokia PC Suite. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 ---"http://www.samsungd500.tk/ "exei κατι για 3gp kai mp4. Aλλα δεν νομιζω να κανουν. ---eLeKtriK EyE αυτο το QuickTime εδώ μου καθετε!!! Αν μπορεις δωσε λεπτομέρειες. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Τουλάχιστον τα 3gp ανοίγουν κανονικά με τον media player 10. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ το mpegable player που περιλαμβάνεται στο mpegable broadcaster για την αναπαραγωγή .3gp Με το προγραμματάκι αυτό επίσης μετατρέπεις διάφορα videakia σε .3gp η .mp4 format για να τα βλέπεις στο κινητό. :wink: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Εχω απο κινητο κατεβασει κατι τα οποια εχουν "ονομα" ....**.3gp και το *.mp4.Και μου λεει για να ανοιξουν αυτο το αρχειο τα windows πρεπει να γνωριζουν αυτο το προγραμμα που δημιουργηθηκε. και μου λεει να συνδεθω με ιντερνετ για να βρω αυτο το προγραμμα. Δηλαδη το *.3gp και το *.mp4. τι πρεπει να κανω; φιλαρακο πολυ καλος player και με υποστηριξη και αυτων των αρχειων καθως και divx,mpeg..ειναι ο vlc media player Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Φιλοι μου ουτε με τον media player 10, ουτε με το QuickTime εγινε τιποτα. Δεν ανοιγουν με τιποτα. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Για δοκίμασε να τα ανοίξεις με ΑΥΤΟ. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Μηπως λεω μηπως φταιει οτι τα εχω απο κινητο πάρει; αλλα τι σημασια εχει αρχεια ειναι ! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts