Jump to content

πως βρίσκω 3gp,mp4,

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω απο κινητο κατεβασει κατι τα οποια εχουν "ονομα" ....**.3gp και το *.mp4.Και μου λεει για να ανοιξουν αυτο το αρχειο τα windows πρεπει να γνωριζουν αυτο το προγραμμα που δημιουργηθηκε. και μου λεει να συνδεθω με ιντερνετ για να βρω αυτο το προγραμμα. Δηλαδη το *.3gp και το *.mp4.

τι πρεπει να κανω;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Τα διαβάζει το QuickTime. Αν θες να τα παίζεις με το Windows Media Player θα πρέπει να κατεβάσεις το ffdshow και κάποιον splitter αν θες θα επανέλθω αργότερα για λεπτομέρειες, απλά πες μου.

Mporeis na ta deis kai me to Nokia Multimedia Player, pou einai sto Nokia PC Suite.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

---"http://www.samsungd500.tk/ "exei κατι για 3gp kai mp4. Aλλα δεν νομιζω να κανουν.

---eLeKtriK EyE αυτο το QuickTime εδώ μου καθετε!!! Αν μπορεις δωσε λεπτομέρειες.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Εγώ χρησιμοποιώ το mpegable player που περιλαμβάνεται στο mpegable broadcaster για την αναπαραγωγή .3gp Με το προγραμματάκι αυτό επίσης μετατρέπεις διάφορα videakia σε .3gp η .mp4 format για να τα βλέπεις στο κινητό. :wink:
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Εχω απο κινητο κατεβασει κατι τα οποια εχουν "ονομα" ....**.3gp και το *.mp4.Και μου λεει για να ανοιξουν αυτο το αρχειο τα windows πρεπει να γνωριζουν αυτο το προγραμμα που δημιουργηθηκε. και μου λεει να συνδεθω με ιντερνετ για να βρω αυτο το προγραμμα. Δηλαδη το *.3gp και το *.mp4.

τι πρεπει να κανω;

φιλαρακο πολυ καλος player και με υποστηριξη και αυτων των αρχειων καθως και divx,mpeg..ειναι ο vlc media player

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλοι μου ουτε με τον media player 10, ουτε με το QuickTime εγινε τιποτα. Δεν ανοιγουν με τιποτα.

Μηπως λεω μηπως φταιει οτι τα εχω απο κινητο πάρει; αλλα τι σημασια εχει αρχεια ειναι !