mixalisnaf Δημοσιεύτηκε June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2018 Κατοχος του εδω και ενα μηνα.Λιαν ικανοποιημενος απο οθονη,μπαταρια,λειτουργικο και ποιοτητα κατασκευης.Στα μειον,η καμερα που χωρις οποιαδηποτε σταθεροποιηση,αν και με καλο hardware,δυσκολευει τον χρηστη. Προχτες ηρθε και η αναβαθμιση σε 8.0 μαζι με patch Απριλιου. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Μόλις ήρθε και ενημέρωση ασφαλείας 1η Ιουνίου! Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. July 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Μόλις ήρθε και ενημέρωση ασφαλείας 1η Ιουνίου! Ναι,αυτο λιγο μυστηριο,επειδη δεν πανε 10 μερες που μετα την αναβαθμιση σε 8,0 ειχε δωσει ενημερωση ασφαλειας Απριλιου.Αλλα ας ερχονται οι ενημερωσεις και ολα καλα!:) Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Λες να έχουμε σε καμία βδομάδα ενημέρωση Ιουλίου :lol: Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Oποιος έκανε αναβάθμσιη σε 8 ,του έσβησαν τα πάντα στο κινητό και τα πέρασε απο την αρχή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. July 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Oποιος έκανε αναβάθμσιη σε 8 ,του έσβησαν τα πάντα στο κινητό και τα πέρασε απο την αρχή ; Εγω μετα την αναβαθμιση εκανα ενα hard reset,αλλα σημερα ειναι η 3η φορα σε 10 μερες,που το κινητο κολλησε,αρχισε να βγαζει ειδοποιησεις στην οθονη για κλεισιμο εφαρμοφων,πολλες μαλιστα,οχι μια και δυο.Στο τελος επανεκκινουσε και ξεκινουσε απο την αρχη. Του ξανακανω ενα hard reset τωρα,να δω που θα βγω. Στα της αναβαθμισης τωρα,προσεξα πως μετα,η φορτιση μου φαινεται λιγο πιο γρηγορη,δεν ξερω αν καποιος παρατηρησε το ιδιο η ειναι η ιδεα μου? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Καλό είναι οι μεγάλες αναβαθμίσεις να γίνονται από το κρυφό μενού της συσκευής, πρώτα wipe cache partition και μετά factory data reset, αυτή η διαδικασία διαγράφει τα πάντα οπότε έχεις ήδη φροντίσει για back up φωτογραφίες, αρχεία κτλ. ,εκτός και αν έχεις φροντίσει με αντίγραφα ασφαλείας, έπειτα σε καθαρό κινητό ξεκινώντας από την αρχή τη διαδικασία κατεβάζεις την ενημέρωση της αναβάθμισης και μετά φορτώνεις εφαρμογές και κάνεις τις υπόλοιπες ενημερώσεις. Αυτός ο τρόπος δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά είναι ίσως ο πιο σίγουρος ώστε να μην έχεις αμφιβολίες ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την αναβάθμιση επειδή γίνονται όλα από την αρχή. Θέλει όμως λίγη υπομονή και χρόνο. Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. July 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Αν μπορείς να δώσεις λίγες οδηγίες για το πως? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Όταν τελειώσει το wipe cache partition από πάνω ακριβώς έχει το wipe data/factory reset επιλέγεις yes μετά userdata+personalized content και τελος reboot system now και όλα είναι έτοιμα από την αρχή! Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Αν έχεις κρατήσει αντίγραφα προγραμμάτων και ρυθμίσεων, θα τα αναγνωρίσει το νέο λειτουργικό ; Γιατί να τα περάσεις όλα απο τη αρχή δεν είναι και ότι καλύτερο αν έχεις ανάγκη το τηλέφωνο συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Για να είσαι 100% σίγουρος κάνεις αντίγραφα ασφαλείας, όλες οι Google εφαρμογές έχουν την αντίστοιχη ρύθμιση όπως Google photos ή αν έχεις ανεβάσει αρχεία σε cloud όπως Drive,Dropbox κτλ. Επίσης το Viber έχει αντίστοιχη ρύθμιση και πρέπει να σώσεις ότι σημαντικό έχεις στα μηνύματα και ότι άλλο θεωρείς ότι μπορεί να είναι εκτεθειμένο. Ακόμα και απευθείας αν κάνεις την αναβάθμιση νομίζω γράφει επάνω να σώσεις οτι χρειάζεσαι γιατί μπορεί να διαγραφεί,οπότε το ρισκάρεις; Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. July 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σκαλιζα τις ρυθμισεις,και ειδα το face unlock.Δεν βλεπω να λειτουργει και τοσο καλα ομως...:rolleyes: Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Νέα λειτουργία είναι που προστέθηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. July 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Πιθανοτατα μετα την αναβαθμιση στο 8.0....παντως μετα το τελευταιο hard reset,οτι θεματα ειχα με συνεχεις επανεκκινησεις εφαρμογων σταματησαν.Παντως η δικη μου εντυπωση,ειναι πως εχει γινει λιγο πιο slaggy απο οτι με το 7.1. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 ΤΕΡΑΣ! υγ μπορει η ομαδα να βαλει αβαταρ τα Z play - Z2 play? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Ξέρει κανείς παιδιά που θα βρούμε moto mods? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Στο eBay έχει πραμα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 πρωτη φορτιση με 8.0 εκδοση, 8 ωρες οθονη. Τυχαιο? βεβαια απεχει απο τις 10 ωρες που εβγαζε το πρωτο αλλα οκ θα ζησω και με τις 8. Επισης η καμερα βελτιωθηκε ΠΟΛΥ σε σχεση με το παλιο μοντελο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkyxotis Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Νέος κάτοχος και εγώ παιδιά, μέχρι στιγμής δείχνει πολύ δυνατό. Πάει σφαίρα, έχω βάλει στο μισό τα animations και πάει ακόμα πιο σφαίρα. Κάμερα δεν είδα κάτι που με προβληματίζει, ίσα ίσα θα έλεγα που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη από αυτά που διάβαζα. Στα 2 κατοστάρικα απλά δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Η γρήγορη φόρτιση με έχει εγκαταλείψει (μέσω του δικού του φορτιστή και usb πάντα). Νομίζω ότι φορτίζει αργά και μέσω του battery turbopower pack αλλά εκεί δεν γνωρίζω τους χρόνους. Επίσης έχει κάνει αρκετές επανεκκινήσεις παραπάνω από 10 συνολικά και μετά από την αναβάθμιση, το κινητό το έχω περίπου 6 μήνες. Τέλος ενώ μετά την αναβάθμιση την οποία έκανα με factory reset, wipe cache partition όλα δούλευαν ρολόι, διέγραψα κατά λάθος κάποιες εφαρμογές, τις ξαναπέρασα και απο τότε κλείνουν μόνες τους σποραδικά, κυρίως facebook, messenger αλλά το έκανε και με τον launcher! Αυτή είναι η εμπειρία μου μέχρι στιγμής, το κινητό το γούσταρα εξ αρχής, το πήρα με κλειστά τα μάτια, αλλά επειδή γνωρίζω από εμπειρία και το τραγικό service της Lenovo έχω μείνει κάπου στη μέση! Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Εγω δεν εχω διαπιστωσει διαφορα,στην αποδοση της μπαταριας,μετα την αναβαθμιση σε 8.0.Τερας ηταν,τερας ειναι!Τωρα δεν ξερω τι σχεδια εχει η Lenovo για το 9.0,αλλα η λογικη λεει πως εμεις θα την παρουμε.Τωρα για mods,το μονο που με ενδιαφερει,θα ηταν η φωτογραφικη,αλλα πανακριβη ρε... Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Αυτό το φθινόπωρο λέει... Not bad at.. https://www.androidauthority.com/motorola-android-pie-update-895384/ Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Το θέμα είναι να μην σέρνεται από αναβάθμιση σε αναβάθμιση λόγω κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. August 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Εγω στο dialer,διαπιστωσα μια καθυστερηση.Πατας το εικονιδιο του τηλεφωνου,περνουν 1-2'' και μετα ανοιγει.Γενικα ολη η εφαρμογη δειχνει να μην παταει καλα. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 (edited) Καλημέρα παίδες, λοιπόν έχουμε και λέμε. Παρέδωσα το smartphone Τρίτη 21 Αυγούστου στην Ts Solutions στον Κηφισό (πρώην Arvato οι γνώστες ξέρουν) ευτυχώς με εγγύηση απο Κωτσόβολο. Το smartphone είχε προβλήματα με αργή φόρτιση, τυχαία restart ανα καιρούς και δυσκολία διαβάσματος finger print reader σποραδικά. Παρέλαβα σήμερα Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου το smartphone με αντικατάσταση πλακέτας, αλλαγή οθόνης, αλλαγή finger print, αλλαγή μπαταρίας, χωρίς καμία χρέωση. Νεώτερα προσεχώς. Υ.Γ. : Το tempered glass αφαιρέθηκε, παραδόθηκε πίσω, είναι άχρηστο και φυσικά δεν αντικαταστάθηκε! Edited September 5, 2018 by MixailDelta Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts