multiPetros Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Όντως για την ενεργοποίηση της υπηρεσίες δεν υπάρχει καμία χρέωση πέραν του μηνιαίου παγίου τέλους των 2€ + ΦΠΑ. Όμως υπάρχει χρέωση απενεργοποίησης της υπηρεσίας! Ναι, ναι, καλά ακούσατε! Ήθελα να απενεργοποιήσω την υπηρεσία και να επιστρέψω ξανά στη μια κάρτα και μου ζήτησαν 17€ για κάθε κάρτα του TWIN, δηλαδή σύνολο 34€. Το πρόβλημά μου βρίσκεται στο ότι η αίτηση-συμβόλαιο που υπόγραψα δεν αναφέρει πουθενά για οποιαδήποτε υποχρέωσή μου κατά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας. Έλεγε σε κάποια παράγραφο ότι το αρχικό κόστος για την έκδοση των καρτών είναι 30€, αλλά το είχαν διαγράψει διακριτά και με ενημέρωσαν ότι η ΤΙΜ, δεν χρεώνει πλέον την έκδοση των καρτών. Τελικά τα όρια που ακριβώς δεν υπάρχουν; Μήπως στην κοροϊδία; Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τελικά τα όρια που ακριβώς δεν υπάρχουν; Μήπως στην κοροϊδία; Η ΤΙΜ έχει ξεπεράσει τα όρια στις χρεώσεις της! Σε λίγο θα μας ζητάνε και χρήματα για να μας διακόψουν το συμβόλαιο! :shock: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Η ΤΙΜ έχει ξεπεράσει τα όρια στις χρεώσεις της! Σε λίγο θα μας ζητάνε και χρήματα για να μας διακόψουν το συμβόλαιο! :shock: :lol: λες να φτασουμε σε τετοιο σημειο??? ετσι κι αλλιως...σε λιγακι θα εχουμε μειωσεις παγιων...:rolleyes: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Για να το λες φιλαράκο κάτι θα ξέρεις... Αν η εταιρεία θέλει να έχει αυτή τη χρέωση είναι δικαίωμά της και καλά κάνει και την έχει διότι σου δίνει δυό νέες SIM, αλλά εμένα το πρόβλημά μου έγγυται στο γεγονός ότι η χρέωση αυτή δεν αναφαίρεται πουθενά! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εάν στη αίτηση-συμβόλαιο που υπογράφεις υπήρχε παράγραφος η οποία να αναφέρει την ανωτέρω χρέωση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Απο οσο ξερω οι καρτες ειτε ειναι απλες ειτε ειναι TWIN - 2in1 εχουν καποια εγγυηση για περιπου δυο τρεις μηνες μετα οποιαδηποτε αντικατασταση τους χρεωνεται.Απο οτι ξερω αυτο ισχυει σε ολες τις εταιρειες. Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Απο οσο ξερω οι καρτες ειτε ειναι απλες ειτε ειναι TWIN - 2in1 εχουν καποια εγγυηση για περιπου δυο τρεις μηνες μετα οποιαδηποτε αντικατασταση τους χρεωνεται.Απο οτι ξερω αυτο ισχυει σε ολες τις εταιρειες. Αυτό είναι άλλο... εγώ μίλησα για την αποσιώπηση της χρέωσης των καρτών που σου έχουν ήδη δώσει κατά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας! Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Αυτό είναι άλλο... εγώ μίλησα για την αποσιώπηση της χρέωσης των καρτών που σου έχουν ήδη δώσει κατά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας! Εφόσον παίρνεις δύο διαφορετικές κάρτες μετά την ακύρωση της υπηρεσίας TWIN για την κάθε μία χρεώνεσαι 14,67 + φπα. Η χρέωση αφορά καθαρά τις κάρτες και όχι χρέωση για απενεργοποίηση υπηρεσίας :blink: Οπότε που και ποιά η αποσιώπηση. Η χρέωση για τις κάρτες με το πέρας των τριών μηνών που ισχύει η εγγύηση είναι τουλάχιστον γνωστή και δεν έχει καμία σχέσι με TWIN. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Εφόσον παίρνεις δύο διαφορετικές κάρτες μετά την ακύρωση της υπηρεσίας TWIN για την κάθε μία χρεώνεσαι 14,67 + φπα. Η χρέωση αφορά καθαρά τις κάρτες και όχι χρέωση για απενεργοποίηση υπηρεσίας :blink: Οπότε που και ποιά η αποσιώπηση. Η χρέωση για τις κάρτες με το πέρας των τριών μηνών που ισχύει η εγγύηση είναι τουλάχιστον γνωστή και δεν έχει καμία σχέσι με TWIN. Αποσιώπιση είναι διότι δεν αναφέρεται πουθενά! Πριν το ανέφεραν αυτό το κόστος και το επομιζώσουν κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, τώρα για να φανεί ότι δεν υπάρχει άλλο κόστος πέρα από το πάγιο σε υποχρεώνουν να πληρώσεις τις κάρτες όταν θέλεις να διακόψεις την υπηρεσία. Δεν με ενοχλεί το κόστος, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να μας τα πάρουν. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Αποσιώπιση είναι διότι δεν αναφέρεται πουθενά! Πριν το ανέφεραν αυτό το κόστος και το επομιζώσουν κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, τώρα για να φανεί ότι δεν υπάρχει άλλο κόστος πέρα από το πάγιο σε υποχρεώνουν να πληρώσεις τις κάρτες όταν θέλεις να διακόψεις την υπηρεσία. Δεν με ενοχλεί το κόστος, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να μας τα πάρουν. Ναι καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν έχει καμία μα καμία σχέσι η υπηρεσία TWIN εδώ. Παίρνεις δύο νέες κάρτες, χρεώνεσαι κανονικά όπως θα χρεωνόταν ο καθένας που θα πήγαινε να κάνει μια αλλαγή κάρτας SIM οπότε τι χρέωση να αναφέρει για διαγραφή απο την υπηρεσία όπως λες αφού η χρέωση αυτή δεν αφορά την υπηρεσία. :!: :!: Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Ναι καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά δεν έχει καμία μα καμία σχέσι η υπηρεσία TWIN εδώ. Παίρνεις δύο νέες κάρτες, χρεώνεσαι κανονικά όπως θα χρεωνόταν ο καθένας που θα πήγαινε να κάνει μια αλλαγή κάρτας SIM οπότε τι χρέωση να αναφέρει για διαγραφή απο την υπηρεσία όπως λες αφού η χρέωση αυτή δεν αφορά την υπηρεσία. :!: :!: Το ξέρω, δεν είπα για την υπηρεσία. Εγώ έκανα ένα παράπονο για την πολιτική της εταιρείας. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Απορία: τόσος κόσμος συνεχίζει να χρησιμοποιεί το νονστοπ. Πολλοί από αυτούς θα ήθελαν μια δεύτερη sim πχ για το car kit... Θα έβγαζε αρκετά από τους καρτοκινητούς αν τους έδινε τις twin cards... Μα τόση αδιαφορία; Ή είναι τεχνικό το πρόβλημά της στην υλοποίηση της υπηρεσίας ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Gnorizei kaneis pote tha einai diathesimi i sigkekrimeni ipiresia kai sta kartokinita? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Προς το παρόν όχι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 allo anousio pali! h twincard den vgainei gia tus 3g, den vgainei se usim! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 allo anousio pali! h twincard den vgainei gia tus 3g, den vgainei se usim! ειναι σιγουρο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 ειναι σιγουρο αυτο? ότι γράφω στο myphone το καρατσεκάρω. δεν έχει όμως νόημα πια. κοίτα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1368764#post1368764 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Τελικα συμφερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 εχω ενα προβληματακι εκανα προσφατα αυτη την υπηρεσια που μπορεις να εχεις δυο καρτες με τον ιδιο αριθμο και μου ειπαν οτι οποιο κινητο ανοιγει πρωτο αυτο θα λειτουργει ενω το αλλο και ανοιχτο να ειναι θα λεει οτι ειναι κλειστο το προβλημα μου ειναι οτι οποιο και απο τα κινητα να ανοιξω πρωτο χτυπαει παντα το ενα ενω ειναι ανοιχτα και τα δυο με οποια σειρα και να το ανοιξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 μιλας φιλε μου για την twin card. αν και με μπερδεψες λιγο,θα τα πω οπως ειναι. λοιπον,εσυ εχεις και τα 2 κινητα κλειστα (οποτε θα ειναι κλειστα) αν υποθεσουμε οτι το κινητο1 το ανοιξεις πρωτο και το αλλο μεινει κλειστο...τοτε θα χτυπαει η μια γραμμη σου. το φλεγον ζητημα πιο ειναι? οταν εχουμε ανοιχτα και τα 2 κινητα! Οταν εχουμε ανοιχτα και τα 2 κινητα οι κλησεις πηγαινουν σε αυτο το νουμερο(συσκευη) που εχει πραγματοποιησει μια κινηση,πχ μια κληση ή και μια αναπαντητη. οτι αλλη απορια εχεις εδω ειμαστε Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaYOuT Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 kanonika tha prepei na exei tin mia mono energi siskevi !!! O logos iparxis tis kartas den einai na tin exeis se dyo taftoxrona siskeves gia na deis poia tha xtipisei ... Exoume loipon kai leme ... kanonika an ta afiseis kai ta dyo energa tha sou xtipisei prota afto pou ekane thn proigoumeni kinisi ... klisi i minima ... An omos i mia siskevi sou exei kalitero pompodekti ... endexete na sou parei ekeino thn klisi ... An afto pou exei ton kalitero pompodexti ton pas kapou pou exei xamiloteri kalipsi ... tote endexomenos na sou dromologithei gia to allo ... Tha se simvouleva na min to riskareis ... exe mono mia siskevi anixti ... kai an thelisis tin alli klise tin proti kai anikse thn defteri... Filika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Για σας, καλή χρονιά. Ερώτηση. Η υπηρεσία κάρτα twin στην wind χρεώνεται με πάγιο 3,00€, ενώ απ' οτι ξέρω στην cosmote είναι δωρεάν. Ισχύει αυτό ακόμα; Γιατί πριν από λίγο που έψαχνα στο site της cosmote δεν το είδα κάπου. Εάν ισχύει αυτό δεν είναι αδικία για εμάς της wind; Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες βέβαια, αλλά ξέρω αρκετούς που θα τους βόλεβε να είχαν 2 κινητά με το ίδιο νούμερο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Για σας, καλή χρονιά. Ερώτηση. Η υπηρεσία κάρτα twin στην wind χρεώνεται με πάγιο 3,00€, ενώ απ' οτι ξέρω στην cosmote είναι δωρεάν. Ισχύει αυτό ακόμα; Γιατί πριν από λίγο που έψαχνα στο site της cosmote δεν το είδα κάπου. Εάν ισχύει αυτό δεν είναι αδικία για εμάς της wind; Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες βέβαια, αλλά ξέρω αρκετούς που θα τους βόλεβε να είχαν 2 κινητά με το ίδιο νούμερο. αδηκια φιλε μου...και μεγαλη κιολας. διοτι η υπηρεσια ηταν πιο φτηνη και ακριβενε κι αλλο! wind ακους?????? ληξε την χρεωση! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Στο θέμα της twin και της 2in1 έχει γίνει πιο ακριβή η Wind. Κρίμα γιατί αυτές οι γυφτιές της (να μαζεύει μικροποσά) τις είχε από εποχής τελεστέτ...:) Εαν μείωνε την χρέωση ευχαριστώς θα την έβαζα αφού την χρειάζομαι αλλά όχι τόσο πολύ. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 μεσα στο 2009 πιστευω οτι θα τις καταργησει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 προαίσθημα ή πληροφόρηση; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts