Jump to content

Home Cinema

themisg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει αν υπαρχει home cinema με ασυρματα ηχεια. Καπου ειχα δει οτι κατι τετοιο εχει η sony αλλα στο επισημο site δεν εβγαλα ακρη. Αν ξερετε κατι πολυ θα με βοηθουσατε.

Επισης θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να βαλω ασυρματα ηχεια σε home cinema.

• 5 months later...
  • Απαντήσεις 150
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
εγω παντως με 700 ευρω πηρα ενα σετακι της YAMAHA που αποτελειται απο τα: DVD 540, ενισχυτης RDS340, ηχεια 5.1 P100
Σταματήστε το Internet να κατέβω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dio (20 Απρ. 2004 , 13:23)

εγω παντως με 700 ευρω πηρα ενα σετακι της YAMAHA που αποτελειται απο τα: DVD 540, ενισχυτης RDS340, ηχεια 5.1 P100

και ? είσαι ικανοποιημένος ? :worry:

κοιτα ο ενισχυτης ειναι απαιχτος, το dvd ειναι το μονο που εχει παρει 10/10 απο το περιοδικο ηχος και εικονα, τα ηχεια χωρις να ειναι κατι το εξαιρετικο κανουν πολυ καλα την δουλεια τους. Παντως τοι σετακι αυτο το ειχε βγαλει σε προσοφορα η YAMAHA και πραγματικα δυσκολευτηκα πολυ να το βρω στην Θεσσαλονικη. Τελικα το βρηκα στον ΝΑΚΑ (αντιπροσωπος YAMAHA) και το πηρα σχεδον με κλειστα τα ματια. Παντως με τα ιδια λεφτα (700) παιρνεις σε αλλες μαρκες (SONY,PHILIPS) συστηματα compact (dvd-ραδιοενισχυτης all in one) πολυ υποδυεστερα .
Σταματήστε το Internet να κατέβω...

• 2 months later...
Na sou po kati san simbouli: Ksexorista enisxitis, ksexorista ixia kai ksexorista DVD! Koitakse se diafores markes giati oloes pleon exoun kala mixanimata!

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

• 4 months later...

Λοιπόν, εδώ και κανα μήνα πήρα ένα σετ ηχείων μαζί με subwoofer 5.1 και τα έχω συνδέσει στο dvd μου στο δωμάτιο.

ΤΟ πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω την τηλεοραση (25" άσχετο αλλά λέμε), )όταν είναι κλειστή δεν υπάρχει καθόλου ο θόρυβος) .μέσα στο κεντρικό και τα rear ηχεία , ακούγεται ένα φύσημα.Και καλά στο κεντρικό που είναι όλοι οι διάλογοι , καλύπτεται . Αλλά επειδή τα πλαϊνά είναι κοντά στα αυτιά μου (το ένα ειδικά) , ακούω και το φύσημα . Το περίεργο είναι ότι παλιότερα που είχα συνδέσει το σύστημα με το Prologic του στερεοφωνικού, το φύσημα δεν υπήρχε απο τα πλαινά.

Ομως χρειαστηκε να αναβαθμίσω σε digital (ήθελα και το sub) , οπότε και βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση.

Οπότε σας ρωτώ. Τι μπορώ να κάνω επι τούτου? γνωρίζει κανένας ηλεκτρονικός καμιά λύση? Και μη μου πείτε ότι μπορεί τα ηχεία να μην ειναι θωρακισμένα μαγνητικά. Το θέμα είναι αν μπορεί να διορθωθεί αυτό

κατά κάποιον τρόπο.

υγ:Προσπάθησα να μετακινήσω το sub/ενισχυτή λίγο πιο μακριά αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι.

Εχει κανείς σας καμιά ιδέα? Εγώ ήδη ψάχνω πατέντες.... :worry:

:X

• 2 weeks later...

Θέλω να φτιάξω ενα σύστημα οικιακού κινηματογράφου που να αποτελείτε απο βιντεοπροβολέα, ενισχυτή πολλών watts και πολλών νέων συνδέσεων, dvd με dvi-d έξοδο + HDMI, και 7 ηχεία σε κατηγορία τιμής περίπου 2000€.

Απο βιντεοπροβολείς μου έχει κάνει εντύπωση κάποιος Sharp201 dlp και έχω ακούσει καλά λόγια για τον 12000 της ίδιας εταιρίας. Αυτός όμως κάνει κοντά στα 10 χιλιάρικα και ψάχνω στο εξωτερικό μήπως τον βρώ με κανα 4άρι. Ο Νάκας έριξε την τιμή του dpx1000 στα 7χιλιάρικα απο 10 που είχε μέχρι τώρα, γιατι έβγαλε αντικαταστάτη. Τον 1100.

Επίσης περημένω να στοκάρει η sony τον HS50 που μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Είναι τεχνολογίας lcd όμως αυτός.

Για dvd λένε πως το 3910 της denon είναι ότι καλύτερο υπάρχει τώρα στην αγορά, χωρίς να ξεφεύγουμε απο χρηματικής άποψης. (εχει περίπου 1400€ .

Πείτε μου γνώμες.

Το δωμάτιο ειναι 10μετρο επι 6 πλάτος.

subwoofer έχω και θέλω τα υπόλοιπα ηχεία.

• 1 month later...
Περιμένω απο γνώστες, τα φώτα τους ακόμη. Επίσης μου είπαν καλά λόγια για τους βιντεοπροβολείς BEN Q οι οποίοι ειναι ποιοτικοί και οικονομικοί.

• 3 weeks later...
Τελικά αγόρασα τα μηχανήματα και μετά απο 4 μέρρες στυσήματος, σήμερα είδαμε την πρώτη ταινία. Θέλει ακόμη ρυθμίσεις αλλα η πρώτη εντύπωση ειναι άριστη. Τέλος τα village's πιά. Η Οθόνη που έφτιαξα με βάση και την απόσταση του προβολέα ειναι 100 ίντσες. Τα κομμάτια του πάζλ θα σας τα γράψω τις προσεχείς μέρρες.

• 2 weeks later...
Χθές το βράδυ αγόρασα και ενα κτήνος subwoofer. Ειναι της Monitor Audio. Αρκετά ακριβό αλλα μετά την πρώτη δοκιμή κατάλαβα το πόσο άξιζε τα λεφτά του.

Χθές το βράδυ αγόρασα και ενα κτήνος subwoofer. Ειναι της Monitor Audio. Αρκετά ακριβό αλλα μετά την πρώτη δοκιμή κατάλαβα το πόσο άξιζε τα λεφτά του.

Οι γειτονες τι λενε για ολα αυτα? :spam: :lol:

dwste mou ena etoimo set ews apo 300e-600e.

k ena home cinema kommatia, enisxyth,hxeia,doruforus,sub k poso 8a paei k apo pou na to parw,eshop,magazi,kana periodiko me info?

mou xan pei na protimhsw philips gia na xw to idio thlexeiristhrio...alla ok exw thn entypwsh p[ws 8a brw kati kalutero

exw philips lcd 32".

• 2 weeks later...
Παρακαλώ μόνο προτάσεις και όχι μηνύματα του στιλ «Πουλάω το δικό μου» :mad:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

φίλε πήγαινε στο AVFORUM.GR http://www.avforum.gr/topics.php3 εκει πιστευω οτι θα σε βοηθήσουν.....
Imagination is more important than knowledge

• 2 weeks later...

Λοιπόν. OPTOMA H77 ειναι το προβολικό που κοσμεί πια το HOME ROOM μου. DVD Player το πολύ καλό DENON 3910. Οθόνη θετικού κέρδους+1.3 γκρίζα, DA-LITE hi contrast.

Τα υπόλοιπα τώρα. Ενισχυτές: ΥΑΜΑΗΑ ΑΧ 1070, RΧ-V2500, HXEIA: SERWIN VEGA V15, ENERGY VERITAS V2.0C για κεντρικό, ENERGY VERITAS V2.0R τέσσερα Δίπολα για πίσω. SUBWOOFER: MONITOR AUDIO FB-210. Aλλες πηγές: SONY PS2 SLIM, X BOX, DVD'S RECORDER'S: PANASONIC DMR E-20, SONY RDR GX3, και το καταπληκτικό PANASONIC DV10000. VIDEOS... PANASONIC NV HS1000, THOMSON SCENIUM VPH 7090. CD p870 της PHILIPS. Oθόνη: PHILIPS LCD-TFT 9975 30''.

Μεταφέρεται (με καθυστέρηση ομολογουμένως) από το My Movies & TV στο Digital Gadgets, το οποίο περιέχει θέματα σχετικά με Home Theatre.
[sIGPIC][/sIGPIC]

gia ola sou ta ixeia simfono alla giati den pires to sub tis energy ego auto exo to 12 intso kai otan to bazo oi apo pano feugoun kai pane bolta me tin eukairia na sou po kai ego to sistima mou einai 2-2.5 xronon : enisxitis yamaha rxv795, mprostina kai piso ixeia energy xl26 kentriko yamaha c300 , sub energy xls12 (prosfata bgike to kalitero stin katigoria tou diladi sta 12 intsa ) tileorasi thomson 46 intson den exo teixo gia projectora ti na kanoume. auta ola mazi kanoun giro sta 5500 euro sinolika 1800 rms watt

gia ola sou ta ixeia simfono alla giati den pires to sub tis energy ego auto exo to 12 intso kai otan to bazo oi apo pano feugoun kai pane bolta me tin eukairia na sou po kai ego to sistima mou einai 2-2.5 xronon : enisxitis yamaha rxv795, mprostina kai piso ixeia energy xl26 kentriko yamaha c300 , sub energy xls12 (prosfata bgike to kalitero stin katigoria tou diladi sta 12 intsa ) tileorasi thomson 46 intson den exo teixo gia projectora ti na kanoume. auta ola mazi kanoun giro sta 5500 euro sinolika 1800 rms watt

Το έχω δεί το ENERGY στο studio του Νάκα. Πανέμορφο και κυρίως πολύ χτυπητό το όμορφο μπλέ λεντάκι που ανάβει όταν βρίσκεται στο ρεύμα. Ομως το sub που πήρα ειναι μια κλάση ανώτερο σε θέμα ποιότητας. Εξού και η υψηλή τιμή του. Το μόνο του πρόβλημα ειναι πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή και πειραματισμός στο να του βρείς την κατάλληλη θέση στον χώρο, αλλα και την σωστή του απόκριση. Τις επόμενες μέρρες θα παραθέσω και φωτογραφικό υλικό απο το όλο σύστημα.