Jump to content

μετα το honor 10 τι;;

rio0013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υστερα απο 2 βδομαδες αποφασισα να πουλησω το honor 10 και να παβ για αλλα..ακουω προτασεις...μεχρι 500 ευρω με κορυφαια καμερα απτα καινουργια μοντελα...

Σε τι δεν σε κάλυψε το κινητό αν επιτρέπεται; Σήμερα το πήρα εγώ. Είχα δει πολλά συγκριτικά καμερών και χρησιμοποίησα το GSMArena Photo Compare Tool σε low light, ψάχνοντας κάποιο που να χτυπάει την κάμερα του S8 αλλά να μην είναι Samsung και ένα είναι το Honor 10. Παρόμοια κάμερα επίσης έχει το P20 που είναι στην τιμή που θες και ϊσως σε ίδια επίπεδα παίζει και το mi mix 2s, το οποίο όμως θέλει άλλο app για καλό ήχο στο βίντεο και αν. Μετά καλύτερη κάμερα έχει το S9 ένα κλικ και το P20 pro φυσικά, τα οποία όμως δεν βρίσκεις με 500. Από το mi 8 δεν έχουμε δει ακόμα συγκρίσεις αλλά θεωρώ ότι θα έχει καλή κάμερα επίσης. Στα Xiaomi το λογισμικό κάμερας δεν είναι το καλύτερο, βοηθάει όμως το google cam mod, που βέβαια θέλει ψάξιμο και ίσως root για να μπει, ανάλογα τη συσκευή. Το photo compare tool που ανέφερα είναι καλό εργαλείο για να συγκρίνεις τα περισσότερα , εκτός από τα πολύ καινούργια που δεν τα έχει ακόμα.

δε ξερω και γω για τις καμερες το πηρα αλλα κατι με χαλασε...δηλαδη πριν δωσω το s7 edge το κρατησα για να το συγκρινω και μου φαινοταν οτι το s7 εβγαζε καλυτερες .και επισης ενας φιλος μου πηρε το one plus και ειδαμε οτι εβγαλε καλυτρες φωτο και σε χαμηλο φωτισμο...

Τις φωτογραφίες τις συγκρίνατε σε pc ή στην οθόνη του κινητού. Γιατί έχει σημασία.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Τις φωτογραφίες τις συγκρίνατε σε pc ή στην οθόνη του κινητού. Γιατί έχει σημασία.

στο κινητο...

στο κινητο...
Άσχετο πράγμα στο s7 λόγο colour calibration της οθόνης όλα φαίνονται ποιο όμορφα και μόλις τα βάλεις στο pc σε ένα πανάκριβο πάνελ λες ίδια φώτο είναι τι χάλι είναι αυτό

ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΌΝΟ ΣΕ PC ΜΕ ΚΟΡΙΦΑΙΑ ΟΘΌΝΗ

Άσχετο πράγμα στο s7 λόγο colour calibration της οθόνης όλα φαίνονται ποιο όμορφα και μόλις τα βάλεις στο pc σε ένα πανάκριβο πάνελ λες ίδια φώτο είναι τι χάλι είναι αυτό

ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΌΝΟ ΣΕ PC ΜΕ ΚΟΡΙΦΑΙΑ ΟΘΌΝΗ

δηλαδα το honor 10 εχει πολυ καλη καμερα και εκανα βλακεια που το εδωσα;;δυστυχως δε τις βαλαμε σε pc

Υποτίθεται στα χρήματά του σύμφωνα με τα reviews ότι η κάμερα του είναι από τις καλύτερες και κοντράρει στα ίσια ή τουλάχιστον δεν υπολείπεται σημαντικά πχ του 1+6, αν σκεφτείς ότι κοστίζει και 150-200€ περίπου παραπάνω. Και επέρχονται και updates που θα βελτιώσουν κάμερα και βίντεο. Σε βίντεο υπολείπεται λόγω έλλειψης ois, ειδικά αν είσαι σε κίνηση. Τώρα, κοντά σε αυτά τα χρήματά αν θες καλύτερη κάμερα σε πρόσφατη ναυαρχίδα πας στο mate 10 pro κατά τη γνώμη μου.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Υποτίθεται στα χρήματά του σύμφωνα με τα reviews ότι η κάμερα του είναι από τις καλύτερες και κοντράρει στα ίσια ή τουλάχιστον δεν υπολείπεται σημαντικά πχ του 1+6, αν σκεφτείς ότι κοστίζει και 150-200€ περίπου παραπάνω. Και επέρχονται και updates που θα βελτιώσουν κάμερα και βίντεο. Σε βίντεο υπολείπεται λόγω έλλειψης ois, ειδικά αν είσαι σε κίνηση. Τώρα, κοντά σε αυτά τα χρήματά αν θες καλύτερη κάμερα σε πρόσφατη ναυαρχίδα πας στο mate 10 pro κατά τη γνώμη μου.

πιστευω μαυτα που ειδα οτι το oneplus εχει καλυτεςρη καμερα απτο honor..

στο κινητο...
Καλό είναι να τις συγκρίνεις στο pc.

Στο κινητό όλες φαίνονται πιο εντυπωσιακές απ ότι είναι στην πραγματικότητα

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Τα είχα ψάξει αυτά τα κινητά που λες (τον άλλο μήνα αλλάζω κινητό οπότε ακόμα δεν έχω καταλήξει) αλλά όπως λένε τα παιδιά από αυτά που έχω διαβάσει το Honor 10 (και το v10) στα 400Ε δίνουν πολύ καλές κάμερες με μικρές διαφορές από τίς ναυαρχίδες οπότε είναι καλό vfm. Τώρα αν έχεις να διαθέσεις 520-550 το oneplus αλλά κυρίως το mate 10 pro είναι κορυφαίες επιλογές. Το Mate θεωρείται από τα κορυφαία περσινά κινητά. Το Mix2s δε ξέρω αλλά σίγουρα θα το πάρεις μονο με 1 χρόνο εγγύηση αφου δεν έχει έρθει στην επίσημη αντιπροσωπεία εδώ.

Τα είχα ψάξει αυτά τα κινητά που λες (τον άλλο μήνα αλλάζω κινητό οπότε ακόμα δεν έχω καταλήξει) αλλά όπως λένε τα παιδιά από αυτά που έχω διαβάσει το Honor 10 (και το v10) στα 400Ε δίνουν πολύ καλές κάμερες με μικρές διαφορές από τίς ναυαρχίδες οπότε είναι καλό vfm. Τώρα αν έχεις να διαθέσεις 520-550 το oneplus αλλά κυρίως το mate 10 pro είναι κορυφαίες επιλογές. Το Mate θεωρείται από τα κορυφαία περσινά κινητά. Το Mix2s δε ξέρω αλλά σίγουρα θα το πάρεις μονο με 1 χρόνο εγγύηση αφου δεν έχει έρθει στην επίσημη αντιπροσωπεία εδώ.

αυτο ειναι το θεμα οτι το ματε 10 ειναι περσινο...ποσο υποστηριξει θα εχει ακομα και κτλ...

αυτο ειναι το θεμα οτι το ματε 10 ειναι περσινο...ποσο υποστηριξει θα εχει ακομα και κτλ...

Για αυτό όμως το παίρνεις σε πολύ καλή τιμή πλέον και όχι 800 που έκανε. Το να παίρνεις μια περσινή ναυρχίδα έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Για μένα τα θετικά είναι πολύ περισσότερα.

Για αυτό όμως το παίρνεις σε πολύ καλή τιμή πλέον και όχι 800 που έκανε. Το να παίρνεις μια περσινή ναυρχίδα έχει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του. Για μένα τα θετικά είναι πολύ περισσότερα.

καταλαβα...ναι εχεις δικιο...ειναι καλυτερο απτο oneplus 6;;

καταλαβα...ναι εχεις δικιο...ειναι καλυτερο απτο oneplus 6;;

Θα σου πουν τα παιδιά για αυτό. Πάντως η κάμερα του θεωρείται κορυφαία. Και η μπαταρία επίσης.