Giannis_95 Δημοσιεύτηκε June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή υποενότητα για αυτό που θέλω, αν δεν είναι να μεταφερθεί! Λοιπόν ψάχνω εδώ και καιρό να γράψω ένα CD για το αυτοκίνητο και να βγάζει τον τίτλο και τον καλλιτέχνη του κάθε τραγουδιού χωρίς αποτέλεσμα όμως, μου βγάζει track 1,2,3 κλπ. Έχω δοκιμάσει το Nero 7, το BurnAware και το iTunes. Τι κάνω λάθος ή τι πρόγραμμα χρησιμοποιείται για να το κάνετε αυτό; Παίζουν ρόλο τα CD; Έχω της Verbatim τα Crystal AZO! Εννοείται πως έχω φτιαγμένες τις ονομασίες του κάθε τραγουδιού στα greeklish! Edited June 15, 2018 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. June 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Κανένας; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Eαν και έχω χρόνια να ασχοληθώ λόγου usb stick ,παλιότερα λοιπόν όταν έγραφα χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα που έχουν τα windows ,απλώς δημιουργούσα cd δεδομένων κάπως έτσι το έλεγε μιλάμε για mp3 format εάν θέλεις σε κανονικό format δεν γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. June 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Eαν και έχω χρόνια να ασχοληθώ λόγου usb stick ,παλιότερα λοιπόν όταν έγραφα χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα που έχουν τα windows ,απλώς δημιουργούσα cd δεδομένων κάπως έτσι το έλεγε μιλάμε για mp3 format εάν θέλεις σε κανονικό format δεν γνωρίζω Μακάρι και εγώ να είχα usb stick να ξεμπερδευα από τα CD! Εγώ αυτό που θέλω γιατί το έχω δει όντως είναι CD ήχου (οχι δεδομένων) που να γράφεις 20 τραγούδια και να δείχνει στην οθόνη του player που θα το βάλεις την ονομασία του κάθε τραγουδιού αντί για track 1, track 2 κλπ!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Φτιαξε τα tags στα τραγουδια απο τα properties Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick21 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσεις να αλλάξεις τα tag http://www.softpointer.com/tr.htm και καλύτερα σε greeklish κάντα για να στα αναγνωρίσει το ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts