MAIDEN_80 Δημοσιεύτηκε May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2005 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ SERVER ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΗ ;ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ SERVER ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΙΒΜ . ΤΙ ΛΕΤΕ ; smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Εγώ νομίζω ότι πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι στο forum. Θα προσπαθήσω λοιπόν να σου εξηγήσω μερικά πράγματα, ελπίζω να τα καταλάβεις για να τα πάμε καλά. 1) Δεν γράφουμε ούτε με κεφαλαία, ούτε με bold, ούτε με χρώμα, ούτε με υπογράμμιση ολόκληρο το μήνυμά μας. Τα χαρακτηριστικά αυτά τα χρησιμοποιούμε με φειδώ, για να τονίσουμε μία λέξη ή πρόταση και μόνο. 2) Δε ρωτάμε ανούσια πράγματα. Τι πάει να πει "Ποιός είναι κατά τη γνώμη μας ο μεγαλύτερος server"; Κάτι τέτοιο δεν είναι στην κρίση του κάθενός μας. 3) Το μόνο στο οποίο σου δίνω δίκιο. Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι server. Server στα Ελληνικά σημαίνει εξυπηρετητής, και κάνει αυτό ακριβώς που λέει, εξυπηρετεί ένα σκοπό. Μπορεί να είναι web server, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο. Ως εκ τούτου μπορεί ακόμα και ένα πολύ ανίσχυρο μηχάνημα να είναι server. 4) Όλα τα παραπάνω θα τα μάθαινες, αν ήξερες να χρησιμοποιείς το Google. Πριν ρωτήσεις οτιδήποτε εδώ λοιπόν, ΨΑΧΝΕ το εκεί. Ουφ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts