karamazof53 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Πιο το πρόβλημα να την περάσεις; Τι κολλήματα είναι αυτά ρε Παιδιά, αν έρθει αλλαγή θα γίνει μέσω κανονικής αναβάθμισης, και να έχετε περάσει το αρχείο μέσω εγκατάστασης του απλού .APK που σας δίνω πάλι θα περαστεί από πάνω... Εγώ σας το έδωσα γιατί όλοι είχανε παράπονα για τις εφαρμογές τρίτων που δεν δούλευαν και πάλι έχετε θέματα τώρα που δουλεύουν όλα κανονικά.... Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα συμφωνήσω απόλυτα.ειμαι ευτυχής πλέον που δείχνει ειδοποιήσεις στο Viber! Είναι ωραίο feature η aod και είναι κρίμα σε ένα κινητό με amoled οθόνη να μην χαίρεσαι αυτά τα καλουδια που δε μπορείς σε αλλες Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Παντως γρηγορα αντανακλαστικά η Xiaomi. Μονο 2 χρονια τους πηρε να αναβαθμισουν την AOD και να φαινονται ολα τα εικονιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAJWBTFE Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Καινούρια έκδοση AOD πλέον και με έγχρωμα εικονίδια και καινούριο μινιμαλιστικό ρολογάκι.... Όποιος θέλει να αναβαθμίσει ας ζητήσει πρόσβαση από εδώ.. https://drive.google.com/file/d/1Y4wrvZACl9FQsXmrlrm4T57iCDcSj7nm/view?usp=drivesdk. Οι αλλαγές.... New Stable MIUI Always on Display (AOD) App Update V1.13.317-03302035 (Only for AMOLED devices) 1. Added "My AOD screen" function, which can include used AOD styles; 2. A new "Minimalist Clock" style is located in the upper right corner of the screen, which is more compact and save Power; 3. Optimized notification style for the minimalist digital clock; 4. Movement, appearance and disappearance animations optimized; 5. Optimized custom picture can automatically filter out videos when selected from the album; 6. Fixed the problem of occasional date and notification being cut under custom picture style; 7. Fix the "personal signature" list view does not display the time, and the preview is different cause a problem; #AOD ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΚΤΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΩ... ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ AOD Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλά.Πατησα πολλές φορές το download.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Να σαι καλά.Πατησα πολλές φορές το download..Εντάξει, ευτυχώς ήσουν από τους λίγους.... :) Ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 αν εχεις την καλοσυνη ενημερωσε τι εγινε με την αλλαγη και τη σταση της infoquest στην περιπτωση σου οταν ολοκληρωθει η επισκευη Τελικά έγινε αντικατάσταση της οθόνης από την Infoquest εντός της εγγύησης χωρίς να πληρώσω κάτι (εκτός των μεταφορικών). Το έστειλα την Τετάρτη 1/4 και γύρισε σήμερα 6/4. Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω από την άμεση εξυπηρέτηση. Θα το έχω στα χέρια μου το απόγευμα και ελπίζω να έγινε καλή δουλειά. Θα επανέλθω μόλις το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μια χαρα φιλε, μονο ετσι αξιζει η αλλαγη της οθονης ,ειδα σε διπλανο φορουμ καποιος πουλαει το κινητο του με καμενη οθονη στα 130 ευρω :lol: ,παμε καλα; εγω που εχω σκοπο να το δωσω στα 140 γιουρο αριστο μ@λακας ειμαι; τεσπα, θα μου πειτε δικο του ειναι οσο θελει το δινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μια χαρα φιλε, μονο ετσι αξιζει η αλλαγη της οθονης ,ειδα σε διπλανο φορουμ καποιος πουλαει το κινητο του με καμενη οθονη στα 130 ευρω :lol: ,παμε καλα; εγω που εχω σκοπο να το δωσω στα 140 γιουρο αριστο μ@λακας ειμαι; τεσπα, θα μου πειτε δικο του ειναι οσο θελει το δινειΠας για αναβάθμιση; mi 10? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriszam Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μια χαρα φιλε, μονο ετσι αξιζει η αλλαγη της οθονης ,ειδα σε διπλανο φορουμ καποιος πουλαει το κινητο του με καμενη οθονη στα 130 ευρω :lol: ,παμε καλα; εγω που εχω σκοπο να το δωσω στα 140 γιουρο αριστο μ@λακας ειμαι; τεσπα, θα μου πειτε δικο του ειναι οσο θελει το δινει αν το δωσεις στη τιμη αυτη πες μου γιατι με ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Πας για αναβάθμιση; mi 10? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣκέφτομαι για το mi note 10 φίλεαν το δωσεις στη τιμη αυτη πες μου γιατι με ενδιαφερειOk , αυτό μπορεί να γίνει αύριο ,μπορεί όμως και μετά από ένα μήνα, όπως και να έχει θα σ' ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chewbacca222 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τελικά έγινε αντικατάσταση της οθόνης από την Infoquest εντός της εγγύησης χωρίς να πληρώσω κάτι (εκτός των μεταφορικών). Το έστειλα την Τετάρτη 1/4 και γύρισε σήμερα 6/4. Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω από την άμεση εξυπηρέτηση. Θα το έχω στα χέρια μου το απόγευμα και ελπίζω να έγινε καλή δουλειά. Θα επανέλθω μόλις το πάρω. Λοιπόν, το παρέλαβα εχθές και όλα καλά,. Διαφορά στην ποιότητα της οθόνης χρώματα κτλ δεν είδα καμία. Είναι ακριβώς όπως ήταν και πριν με τα ίδια καταπληκτικά χρώματα. Είχα μια ανησυχία μήπως επειδή θα ανοιχτεί το κντ θα μείνουν σημάδια εξωτερικά, αλλά έγινε πολύ καλή δουλειά και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα, ούτε το παραμικρό σημαδάκι. Έβαλαν επίσης και μια προστατευτική μεμβράνη, η οποία οκ δεν είναι τπτ σπουδαίο αλλά είναι ένα συν και αυτό. Όταν ήταν να το αγοράσω τον Απρίλιο του 2019 ήμουν σε μεγάλο δίλημμα να το πάρω η όχι από Infoquest καθώς το έβρισκα σε διάφορα σκρουτζομάγαζα μέχρι και 80 ευρώ φθηνότερα, αν θυμάμαι καλά. Είπα όμως να μην το ρισκάρω και να πληρώσω παραπάνω για να πάρω το 1 έτος επιπλέον εγγύησης και να μην μπλέκω με τις ROM. Τελικά μου βγήκε σε καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Με το καλο να το πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ρε παίδες γιατί μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με WiFi calling και volte ενώ με το redmi note 8 pro είχα κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ρε παίδες γιατί μου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με WiFi calling και volte ενώ με το redmi note 8 pro είχα κανονικά;Το ίδιο με Vodafone δεν βγαίνει άκρη πως να δουλέψει ούτε το δικό μου ανοίγει Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Πάντως παίδες ευχαριστιεμαι τη μεγάλη ποικιλία θεμάτων που διαθέτει το κινητό μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπέρα! Μου ήρθε σήμερα ενημέρωση για τον φυλλομετρητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Λοιπόν, το παρέλαβα εχθές και όλα καλά,. Διαφορά στην ποιότητα της οθόνης χρώματα κτλ δεν είδα καμία. Είναι ακριβώς όπως ήταν και πριν με τα ίδια καταπληκτικά χρώματα. Είχα μια ανησυχία μήπως επειδή θα ανοιχτεί το κντ θα μείνουν σημάδια εξωτερικά, αλλά έγινε πολύ καλή δουλειά και δεν φαίνεται απολύτως τίποτα, ούτε το παραμικρό σημαδάκι. Έβαλαν επίσης και μια προστατευτική μεμβράνη, η οποία οκ δεν είναι τπτ σπουδαίο αλλά είναι ένα συν και αυτό. Όταν ήταν να το αγοράσω τον Απρίλιο του 2019 ήμουν σε μεγάλο δίλημμα να το πάρω η όχι από Infoquest καθώς το έβρισκα σε διάφορα σκρουτζομάγαζα μέχρι και 80 ευρώ φθηνότερα, αν θυμάμαι καλά. Είπα όμως να μην το ρισκάρω και να πληρώσω παραπάνω για να πάρω το 1 έτος επιπλέον εγγύησης και να μην μπλέκω με τις ROM. Τελικά μου βγήκε σε καλό. Σε ευχαριστώ που απάντησες. Να πω την αλήθεια αυτός ήταν ο λόγος που ρώτησα. Αν δηλαδή αξίζει αυτή η χρηματική διαφορά μεταξύ επίσημης κ πάρα-εισαγωγής. Καλό το δείγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Με το gmail και το chrome συνεχίζετε να έχετε προβλήματα? Κάνω συνέχεια καθαρισμό προσωρινής μνήμης αλλά ξαναεμφανίζονται τα προβλήματα... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Και εγώ όλα καλά με το mail και chrome. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Και γω όλα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ποια νομίζετε ότι είναι καλύτερη gcam για το κινητό μας;Είχα του UrnyxO5 και τώρα έβαλα του San1ty και βλέπω ότι μου αρέσουν τα χρώματα πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Και εγώ την urnyx05 χρησιμοποιώ και μια px που μου έχει πει ένα παιδί από διπλανό φόρουμ .. προσωπικά μου αρέσει ποιο πολύ η urnyx05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ, να δοκιμάσω και εγώ??? Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Μπορείτε να βάλετε κανένα λινκ, να δοκιμάσω και εγώ??? Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/developers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Πάντως το βίντεο του κινητού είναι άπαιχτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts