mach3 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Και σε εμένα κανονικά από την αρχή. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα κανονικά όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Μήπως μπορείς να πεις από ποια εφαρμογη/λινκ κατέβασες το θέμα που αναφέρεις ?από την εφαρμογή themes του κινητού μας το κατέβασα. αλλά δεν έχει τρόπο να κάνω copy το link. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα, αξίζει η αλλαγή από Note 7 σε mi8; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα, αξίζει η αλλαγή από Note 7 σε mi8; Καλησπέρα, Προσωπικά αν και Μ αρέσει τρελά το mi8 θα σου πρότεινα να δώσεις τα παραπάνω 50€ και να πάρεις το mi9 η mi9 t pro,σε ένα χρόνο από το τώρα αν έχεις αγοράσει το mi8 θα κρατάς ένα κινητό στα χέρια σου που θα κυκλοφορεί στην αγορά 2.5 χρόνια ήδη...Ενώ αν πάρεις κάποιο από τα άλλα που ανέφερα δεν θα υπάρχει η ανάγκη να πας σε νεότερο κινητό ...το λέω αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό σε έναν χρόνο να βγει το mi10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Φοράει το μικρό τον 730...σέρνεται όπως ο 660 γιαυτό σκέφτηκα τον 845 Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Φοράει το μικρό τον 730...σέρνεται όπως ο 660 γιαυτό σκέφτηκα τον 845Το mi9t pro φοράει 855. Κατά τα άλλα εννοείται ότι έχει διαφορά το mi8 από το redmi note 7. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Το mi8 δείχνει σαν καινούργια ναυαρχίδα ακόμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 έχει ois το mi9 η το t? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 έχει ois το mi9 η το t?Σε λάθος νημα ρωτάς αδερφέ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 δεν νομίζω. κοιτα τα τελευταία μυνήματα.. αναρωτιούνται για αγορά μεταξύ mi8 και μιας έκδοσης του 9. Η πρόταση για το 9 περιλαμβάνει καλύτερο επεξεργαστή. Ois έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Πραγματικά χωρίς σχόλια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Καλημερα ,το mi9 δεν έχει ois ,αλλά eis. Προσωπικα το ois του mi 8 ήταν και ένας λόγος που το επέλεξα ,γιατί κάνει τη διαφορά στις νυχτερινές λήψεις. Βέβαια πιστεύω ότι οι φωτογραφικές επιδόσεις του mi8,mi9,mi9 t pro αν εξαιρέσουμε τον wide φακό είναι πολύ παρόμοιες και ότι θα πρέπει να κάνεις αρκετο σεταρισμα στη gcam για να δεις εμφανείς διαφορές ,πράγμα που οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν και ούτε θα χρειαστεί και πότε να κανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 (edited) Καλημερα ,το mi9 δεν έχει ois ,αλλά eis. Προσωπικα το ois του mi 8 ήταν και ένας λόγος που το επέλεξα ,γιατί κάνει τη διαφορά στις νυχτερινές λήψεις. Βέβαια πιστεύω ότι οι φωτογραφικές επιδόσεις του mi8,mi9,mi9 t pro αν εξαιρέσουμε τον wide φακό είναι πολύ παρόμοιες και ότι θα πρέπει να κάνεις αρκετο σεταρισμα στη gcam για να δεις εμφανείς διαφορές ,πράγμα που οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν και ούτε θα χρειαστεί και πότε να κανουμε... το τέλειο θα ηταν στο mi8 να έχει και eis απο την μαμα. λογικά δεν θα περιλαμβάνεται και eis σε κάποια απο τις διάφορες εκδόσεις καμερας που κυκλοφορούν? Μπορείς βέβαια με επεξεργασία αργότερα να έχεις τα πλεονεκτήματα του eis αλλα σε τόση ποσότητα video που βγάζουμε άντε να έχεις και αυτό να κανεις κάθε λίγο. Εχω την εντύπωση όμως οτι το eis μπορεί να ρίχνει την ποιότητα αλλά η σταθεροποίηση δεν ειναι μεγαλύτερη? Μια τελευταία ερώτηση αν το έχεις για να καταλάβω.. Τραβώντας ένα βίντεο που είναι απολύτως σταθερό αλλά εχει μια σκηνη ενδιάμεσα με αρκετή αστάθεια τι συμβαίνει? Το mi8 τραβάει με την ίδια ποιότητα και όσο αντέξει το ois ενω το mi9 ρίχνει στιγμιαία την ανάλυση (crop) εκεί που χρειάζεται και επανέρχεται γρήγορα? Edited October 25, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Να ρωτήσω κάτι, με το μαύρο θέμα όταν μιλάω σε κάποια κλήση δεν σβήνει η οθόνη, παραμένει ανοιχτή, το ίδιο συμβαίνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Να ρωτήσω κάτι, με το μαύρο θέμα όταν μιλάω σε κάποια κλήση δεν σβήνει η οθόνη, παραμένει ανοιχτή, το ίδιο συμβαίνει και σε σας; Στο δικό μου Mi 8 pro δεν συμβαίνει αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Αναβάθμιση δεν βλέπω καί ανησυχώ.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Στο δικό μου Mi 8 pro δεν συμβαίνει αυτό.Απ ότι βλέπω φίλε τελικά το κάνει και στο λευκό θέμα, πως θα μάθουμε τι φταίει; το έχω tempered glass πολύ καιρό αλλά δούλευε σωστά μέχρι και χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Απ ότι βλέπω φίλε τελικά το κάνει και στο λευκό θέμα, πως θα μάθουμε τι φταίει; το έχω tempered glass πολύ καιρό αλλά δούλευε σωστά μέχρι και χτεςΜια διευκρίνιση παιδιά, όταν μιλάμε σε κλήση κλείνει τελείως η οθόνη η θολώνει λίγο; δείτε λίγο μπας και βγάλω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας ποτέ ήρθε;Ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Μια διευκρίνιση παιδιά, όταν μιλάμε σε κλήση κλείνει τελείως η οθόνη η θολώνει λίγο; δείτε λίγο μπας και βγάλω άκρη Κλείνει τελείως η οθόνη.... Στο δικό μου τουλάχιστον! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας ποτέ ήρθε;Ξέρετε; 1/9/2019 έχω εγώ. Android 10 & MIUI 11 περιμένουμε μαζί ή μόνο το MIUI 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Κλείνει τελείως η οθόνη.... Στο δικό μου τουλάχιστον!Ευχαριστώ πολύ φίλε, μάλλον δεν το γλυτώνω το reset, έβγαλα και το τζαμακι πάλι θέμα έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Κι εμένα μου συμβαίνει όταν ορίζω ένα wallpaper στην οθόνη κλειδώματος να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται το αρχικό του συστήματος.Ξερετε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Κάνε απεγκατασταση την εφαρμογή carousel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 όταν δέχομαι κλήση κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, δείχνει σαν να μην σηκώνω το τηλέφωνο. υπάρχει κάποια ρύθμιση να καταλαβαίνει ότι μιλάω αυτός που με καλεί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts