akis1973 Δημοσιεύτηκε May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και 24+ μήνες είμαι κάτοχος του Galaxy S6, είναι πλέον εκτός εγγύησης και ομολογώ ότι πηγαίνει αρκετά αργά πλέον, οπότε ψάχνω για νέα συσκευή. Επειδή μου αρέσει το S8 plus ήθελα να ρωτήσω αν 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του θωρείται καλή συσκευή σαν αγορά και αν θα με καλύψει για τα 2+ χρόνια που με κάλυψε το S6. Επίσης θα εκτιμούσα την όποια εναλλακτική πρόταση σε αυτά τα χρήματα. Σας ευχαριστώ και καλό 3ήμερο σε όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και 24+ μήνες είμαι κάτοχος του Galaxy S6, είναι πλέον εκτός εγγύησης και ομολογώ ότι πηγαίνει αρκετά αργά πλέον, οπότε ψάχνω για νέα συσκευή. Επειδή μου αρέσει το S8 plus ήθελα να ρωτήσω αν 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του θωρείται καλή συσκευή σαν αγορά και αν θα με καλύψει για τα 2+ χρόνια που με κάλυψε το S6. Επίσης θα εκτιμούσα την όποια εναλλακτική πρόταση σε αυτά τα χρήματα. Σας ευχαριστώ και καλό 3ήμερο σε όλους. :) Σίγουρα είναι καλή συσκευή το s8 plus, και σίγουρα θα σε καλύψει.... αν και εγώ σε αυτά τα χρήματα, θα έπαιρνα το ολοκαίνουριο 1+ 6 με τον 845!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Σε ευχαριστώ, καλή ιδέα και το Oneplus 6 απλά δεν ξέρω τι καθεστώς ισχύει με την εγγύηση. Εδώ Θεσ/κη που είμαι η Samsung έχει service στην απέναντι οικοδομή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Σε ευχαριστώ, καλή ιδέα και το Oneplus 6 απλά δεν ξέρω τι καθεστώς ισχύει με την εγγύηση. Εδώ Θεσ/κη που είμαι η Samsung έχει service στην απέναντι οικοδομή. :D Κανονικά έχει εγγύηση 2 χρόνια από την oneplus μέσω του site. Μην σε ανησυχεί αυτό.... αν και δεν είχα ποτέ κάποιο oneplus... απο όσο ξέρω είναι πολύ αξιόπιστη σε όλα της... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Σε ευχαριστώ, καλή ιδέα και το Oneplus 6 απλά δεν ξέρω τι καθεστώς ισχύει με την εγγύηση. Εδώ Θεσ/κη που είμαι η Samsung έχει service στην απέναντι οικοδομή. :D Το Service της 1+ αν γίνει αγορά από το Site η αν πάρεις μεταχειρισμένο που και αυτό έχει αγοραστεί από το επίσημο site, είναι από τα καλύτερα, και με πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση... Δίνεις την συσκευή, και στην φέρνουν άμεσα....Φυσικα και S8+ είναι πολύ καλή συσκευή, αλλά τέλος διαφορετική από το 6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Το Service της 1+ αν γίνει αγορά από το Site η αν πάρεις μεταχειρισμένο που και αυτό έχει αγοραστεί από το επίσημο site, είναι από τα καλύτερα, και με πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση... Δίνεις την συσκευή, και στην φέρνουν άμεσα....Φυσικα και S8+ είναι πολύ καλή συσκευή, αλλά τέλος διαφορετική από το 6.. Επειδή δεν γνωρίζω και το ψήνω και εγώ το 1+ αν το αγοράσω από το site τρώω τελωνείο η οχι? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Επειδή δεν γνωρίζω και το ψήνω και εγώ το 1+ αν το αγοράσω από το site τρώω τελωνείο η οχι? Όχι δεν υπάρχει τελωνείο αν το πάρεις από το επίσημο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την βοήθεια. Καλό το 1 plus από την άλλη τα 2 τελευταία κινητά που είχα ήταν Samsung και κάπως τα έχω συνηθίσει. Το S6 που έχω τώρα εδω και 2+ χρόνια αν και κάνει την δουλειά του, έχει αρχίσει και λαγκάρει και στο μενού και είναι εκνευριστικό. Σήμερα πέρασα από γνωστό κατάστημα και κράτησα το S8 plus στο χέρι. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μεγάλο και μου φεύγει από το χέρι, οπότε ίσως τελικά να πάρω το απλό S8. Όπως προείπα θέλω να πάρω κάτι να μου κρατήσει μία 2ετία και εκτιμώ ότι με το S8 θα είμαι οκ. Παιχνίδια, δεν παίζω απλά βγάζω φωτογραφίες για την δουλειά μου (μηχανικός) και έχω κάποιες εφαρμογές πολύ ελαφριές. Θα το ξανασκεφτώ το θέμα εντός του 3ημέρου και θα αποφασίσω σύντομα σας ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Αφού η χρήση που κάνεις είναι τόσο απλή, είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι ναυαρχίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την βοήθεια. Καλό το 1 plus από την άλλη τα 2 τελευταία κινητά που είχα ήταν Samsung και κάπως τα έχω συνηθίσει. Το S6 που έχω τώρα εδω και 2+ χρόνια αν και κάνει την δουλειά του, έχει αρχίσει και λαγκάρει και στο μενού και είναι εκνευριστικό. Σήμερα πέρασα από γνωστό κατάστημα και κράτησα το S8 plus στο χέρι. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μεγάλο και μου φεύγει από το χέρι, οπότε ίσως τελικά να πάρω το απλό S8. Όπως προείπα θέλω να πάρω κάτι να μου κρατήσει μία 2ετία και εκτιμώ ότι με το S8 θα είμαι οκ. Παιχνίδια, δεν παίζω απλά βγάζω φωτογραφίες για την δουλειά μου (μηχανικός) και έχω κάποιες εφαρμογές πολύ ελαφριές. Θα το ξανασκεφτώ το θέμα εντός του 3ημέρου και θα αποφασίσω σύντομα σας ευχαριστώ και πάλι! :)Εγώ έχω το s6 τρία χρόνια και έχει μια εβδομάδα που έχω και το s9plus σε speed test που έκανα πολλά βασικά προγράμματα τα ανοίγω πιο γρήγορα με το s6 και τα υπόλοιπα 1-2 δευτερόλεπτα πιο αργά. Το s6 είναι εξαιρετικό αν περιμένεις να δεις διαφορά στην ταχύτητα τσάμπα λεφτά θα πετάξεις κανε ένα format και βάλε nova launcher. Εγώ πήγα στο s9 plus για την οθόναρα της ηχειαρες τα 32gb δεν μου έφταναν και την αδιαβροχοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1973 Δημ. May 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) Αφού η χρήση που κάνεις είναι τόσο απλή, είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι ναυαρχίδα; Όχι 100% γι' αυτό το ψάχνω ακόμα. Την επαναφορά την είχα ξεχάσει και η αλήθεια ότι έχω πάρα πολύ καιρό να την κάνω. Απλά δεν θυμάμαι αν εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές από την αρχή ή όχι. Edited May 28, 2018 by akis1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts