george85c Δημοσιεύτηκε May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2018 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250-380 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5.5 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Από Ελλάδα κυρίως εκτός αν υπάρχει κάποια τρελή προσφορά από εξωτερικό 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; Ναι 5) Το θέλουμε dual? Αδιάφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αδιάφορο 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Ναι 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: κάμερα(κύρια και selfie),ταχύτητα,αυτονομία Καλησπέρα, Είμαι ανάμεσα σε Honor 9, Huawei Mate 10 lite και Htc u ultra. Ποιο από τα 3 πιστεύεται ότι είναι καλύτερο? Αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο πιο καλό σε αυτό το range χρημάτων... μετά χαράς! Γενικά δεν είμαι φαν των πολύ μεγάλων συσκευών καθώς εμποδίζουν στις τσέπες όταν οδηγάς μηχανάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Προτείνω το mi mix 2. Μην σε τρομάζουν οι 6 ίντσες γιατί σαν συσκευή είναι ένα εκατοστό πιο μικρό από το u ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Προτείνω το mi mix 2. Μην σε τρομάζουν οι 6 ίντσες γιατί σαν συσκευή είναι ένα εκατοστό πιο μικρό από το u ultra. Συμφωνω... και το mi mix 2 δεν το λες και mid range Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85c Δημ. May 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Εκτός από το μεγάλο μέγεθος δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την κάμερα του. Μπορεί σαν επιδόσεις να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα αλλά σαν προτεραιότητα έχω την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 (edited) Εκτός από το μεγάλο μέγεθος δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την κάμερα του. Μπορεί σαν επιδόσεις να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα αλλά σαν προτεραιότητα έχω την κάμερα. Από mate 10 lite και honor 9 που έχεις βάλει καλύτερη κάμερα έχει. Αυτά που χεις διαβάσει είναι σε συνδιασμό με την αρχική τιμή που είχε όταν βγήκε. Edited May 23, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85c Δημ. May 24, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Από mate 10 lite και honor 9 που έχεις βάλει καλύτερη κάμερα έχει. Αυτά που χεις διαβάσει είναι σε συνδιασμό με την αρχική τιμή που είχε όταν βγήκε. Εγώ απλά διάβασα τα σχόλια στο skroutz που είχαν γραφτεί τον Απρίλιο και σχεδόν όλοι έκαναν παράπονο για την κάμερα. Θα πάω από Κωτσόβολο μήπως το έχουν ανοιχτό και το δω. Έχει κάποιος άλλος καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά για κινητό με καλή κάμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Εγώ απλά διάβασα τα σχόλια στο skroutz που είχαν γραφτεί τον Απρίλιο και σχεδόν όλοι έκαναν παράπονο για την κάμερα. Θα πάω από Κωτσόβολο μήπως το έχουν ανοιχτό και το δω. Έχει κάποιος άλλος καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά για κινητό με καλή κάμερα??Παράπονα σε σχέση με τη τιμή που το πήραν από σκρουτζ. Στη Κίνα τώρα έχει περίπου 260 ευρω. Πολύ δυνατή επιλογή. Η καλύτερη ίσως Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Παράπονα σε σχέση με τη τιμή που το πήραν από σκρουτζ. Στη Κίνα τώρα έχει περίπου 260 ευρω. Πολύ δυνατή επιλογή. Η καλύτερη ίσως Sent from my C106 using Tapatalk Αυτό ακριβώς. Όταν πρωτοβγηκε ηταν κοντά στα 600 ευρώ. Ε για αυτή τη τιμή έχει μετρια κάμερα. Ξαναλέω σε σχέση με mate 10 lite και honor 9 έχει καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Έτυχε να πιάσω στα χέρια μου σήμερα το Nokia 7 plus. Μου άρεσε παααρα πολύ... με καθαρό Android και πολύ καλές κάμερες. Αν θέλεις ρίχνεις μια ματιά... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 (edited) Οντως το nokia 7 plus ειναι πολυ ενδιαφερουσα συσκευη. Αλλά προς το παρον ίσως ειναι λιγο ακριβό δεδομένου αφου έχει τον 660 soc. Όταν πεσει κοντα 320 ευρω θα ειναι καλή επιλογή (το πιθανοτερο ειναι οτι ως νεα συσκευη θα εχει ακομα αρκετη πτώση) Edited May 24, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Οντως το nokia 7 plus ειναι πολυ ενδιαφερουσα συσκευη. Αλλά προς το παρον ίσως ειναι λιγο ακριβό δεδομένου αφου έχει τον 660 soc. Όταν πεσει κοντα 320 ευρω θα ειναι καλή επιλογή (το πιθανοτερο ειναι οτι ως νεα συσκευη θα εχει ακομα αρκετη πτώση) Ο 660 δεν είναι περίπου στα επίπεδα του 821?? Ο 821 στο mi note 2 μου πάει σφαίρα πάντως! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός από το μεγάλο μέγεθος δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για την κάμερα του. Μπορεί σαν επιδόσεις να είναι πολύ καλύτερο από τα άλλα αλλά σαν προτεραιότητα έχω την κάμερα. Επειδή σήμερα έπιασα και το mi mix 2 στα χέρια μου, εμένα μου φάνηκε μικρό για τα γούστα μου! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 (edited) Ο 660 δεν είναι περίπου στα επίπεδα του 821?? Ο 821 στο mi note 2 μου πάει σφαίρα πάντως! Ειναι πολυ καλος, αλλα το κοστος ειναι κάπως μεγάλο για 660 αν αναλογιστείς ότι το Mix 2 έχει τον 835 στα 300 ευρώ που ειναι αντικειμενικά ανώτερος soc. Επιπλέον τον 821 πλέον τον βρίσκεις αρκετά πιο κάτω. Ακόμα και το U ultra που εχει οθονάρα (δεν μιλάω μονο για μέγεθος αλλα και ποιοτικά), εξαιρετική κατασκευή και κάμερα το βρίσκεις 270. Εδώ και το Mi note 2 που εχεις κάπου 220 το βρισκεις Για τα παραπάνω βρίσκω την τιμή κάπως τσιμπημένη για τον 660. Ειναι πάρα πολυ καλός soc αλλα δεν ειναι για τιμή high end αλλά upper mid range... και τα 400 ευρω δεν τα λες mid range. Αλλα πιστευω δεν θα αργησει πολυ να πεσει κατω απο 350 ευρω. Ειναι σχετικά φρεσκο κινητο οποτε θα χει σιγουρα πτώση. Edited May 25, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts