aeras78 Δημοσιεύτηκε May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα βοήθεια για επιλογή κινητού με καλή κάμερα, κυρίως για φωτογραφίες. Δεν το θέλω για χρήση με παιχνίδια, μόνο fb, insta και απλές εφαρμογές, αλλά να μη σέρνεται κιόλας Έχω δει κάποια: Samsung Galaxy J7 2017 Meizu Pro 6 Plus Meizu M6 Note Sony Xperia XA1 Huawei Honor 6X/7X Ηuawei p10 lite Κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) HTC u ultra.. Από μένα. Γρήγορο παντού , πολύ καλή κάμερα που με την χρήση gcam γίνεται καλύτερη. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερα , αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο. Same Sh1t... Different Day Edited May 17, 2018 by karajim80 Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Δες και xiaomi mi note 3 από Κίνα. Εξαιρετική κάμερα. Δεν έχει 800αρα αλλά έχει πολύ δυνατή αυτονομία Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Σε ποια έκδοση του mi note 3 αναφέρεσαι; Είδα μια στα 350€ περίπου από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ή Έκδοση 6/64 βγαίνει στα 250 ευρώ από Κίνα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Οπότε καταλήγω στο HTC U Ultra ή στο Μi note 3, τα οποία,καθώς θεωρούνται καλύτερα από τις υπόλοιπες επιλογές. Ποιο από τα δυο υπερτερεί σε φωτογραφική; Αν θεωρούνται παρόμοια σε κάμερα, τι μπορεί να γύρει τη ζυγαρία υπέρ του ενός ή του άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Οπότε καταλήγω στο HTC U Ultra ή στο Μi note 3, τα οποία,καθώς θεωρούνται καλύτερα από τις υπόλοιπες επιλογές. Ποιο από τα δυο υπερτερεί σε φωτογραφική; Αν θεωρούνται παρόμοια σε κάμερα, τι μπορεί να γύρει τη ζυγαρία υπέρ του ενός ή του άλλου. Τα ειχα και τα 2. Υπερ U Ultra: - Πολύ ανώτερη οθονη (contrast, αναλυση, μέγεθος) - Λιγο καλυτερος ηχος στα εξωτερικά ενω συνοδεύεται απο πολύ καλά hands free - 800αρα μπάντα - Εγγύηση - Πολυ ανώτερο βιντεο (ειδικά στον ήχο) - Καμερα στα προσωπα (φυσική και καλή λεπτομέρεια) καθώς και indoor φωτισμο (πχ σαλόνι) και καλυτερο OIS (πολυ ευκολότερες λήψεις) Υπερ mi note 3: - Πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες - Πιο μαζεμένο - Γρηγορότερη φόρτιση - Δαχτυλικο (πιο γρήγορο) - Αυτονομια που ειναι η διπλάσια - Κάμερα στα νυχτερινά (σκοτεινα) τοπία καθώς και ημερήσια landscapes όσον αφορά τη λεπτομέρεια (με κόστος λιγο τη φυσικότητα και θόρυβο στον ουρανό) Δες εδώ το συγκριτικό μου Βέβαια το χω λιγο αδικήσει το U Ultra γιατι δεν έχω πρόσωπα. Στα πρόσωπα κερδίζει κατά κράτος. Δες για παράδειγμα τη φώτο απο κάτω. Τόσο φυσικά και λεπτομερή πρόσωπα δεν θα δεις στο mi note 3 2018-04-25_10-40-55 by Andreas L., on Flickr Edited May 18, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Τα ειχα και τα 2. Υπερ U Ultra: - Πολύ ανώτερη οθονη (contrast, αναλυση, μέγεθος) - Λιγο καλυτερος ηχος στα εξωτερικά ενω συνοδεύεται απο πολύ καλά hands free - 800αρα μπάντα - Εγγύηση - Πολυ ανώτερο βιντεο (ειδικά στον ήχο) - Καμερα στα προσωπα (φυσική και καλή λεπτομέρεια) καθώς και indoor φωτισμο (πχ σαλόνι) και καλυτερο OIS (πολυ ευκολότερες λήψεις) Υπερ mi note 3: - Πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες - Πιο μαζεμένο - Γρηγορότερη φόρτιση - Δαχτυλικο (πιο γρήγορο) - Αυτονομια που ειναι η διπλάσια - Κάμερα στα νυχτερινά (σκοτεινα) τοπία καθώς και ημερήσια landscapes όσον αφορά τη λεπτομέρεια (με κόστος λιγο τη φυσικότητα και θόρυβο στον ουρανό) Δες εδώ το συγκριτικό μου Βέβαια το χω λιγο αδικήσει το U Ultra γιατι δεν έχω πρόσωπα. Στα πρόσωπα κερδίζει κατά κράτος. Δες για παράδειγμα τη φώτο απο κάτω. Τόσο φυσικά και λεπτομερή πρόσωπα δεν θα δεις στο mi note 3 2018-04-25_10-40-55 by Andreas L., on Flickr Άκρως κατατοπιστικό το post σου, σε ευχαριστώ. Γενικά βλέπω πως είναι δυσκολη η επιλογή μιας και οι διαφορές είναι μικρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 H τιμή όμως στα 275€ με 64gb. 32gb δεν βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Δεν υπάρχει σε 32 από όσο ξέρω.. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Δεν υπάρχει σε 32 από όσο ξέρω.. Same Sh1t... Different Day Οχι δεν υπαρχει. Μιλάμε για κινητό που ειχε 700+ ευρω οταν πρωτοβγηκε (πέρυσι). Όποτε εχει γενικα premium χαρακτηριστικα. Πάντως να πω οτι 700+ δεν αξιζε. Αλλά 270 ειναι εξαιρετική επιλογή. Μαζι με το Mn3 αποτελουν ισως τις πιο vfm επιλογες σε αυτα τα χρήματα. Προσωπικά προτίμησα το mn3 τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Τα ειχα και τα 2. Υπερ U Ultra: - Πολύ ανώτερη οθονη (contrast, αναλυση, μέγεθος) - Λιγο καλυτερος ηχος στα εξωτερικά ενω συνοδεύεται απο πολύ καλά hands free - 800αρα μπάντα - Εγγύηση - Πολυ ανώτερο βιντεο (ειδικά στον ήχο) - Καμερα στα προσωπα (φυσική και καλή λεπτομέρεια) καθώς και indoor φωτισμο (πχ σαλόνι) και καλυτερο OIS (πολυ ευκολότερες λήψεις) Υπερ mi note 3: - Πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες - Πιο μαζεμένο - Γρηγορότερη φόρτιση - Δαχτυλικο (πιο γρήγορο) - Αυτονομια που ειναι η διπλάσια - Κάμερα στα νυχτερινά (σκοτεινα) τοπία καθώς και ημερήσια landscapes όσον αφορά τη λεπτομέρεια (με κόστος λιγο τη φυσικότητα και θόρυβο στον ουρανό) Μιας και είχες και τα δυο θα λίγη βοήθεια ακόμα για την επιλογή. Έχω σημειώσει στην παράθεση όσα θεωρώ σημαντικά για μένα. Για κινητό που θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες ενός πολυήμερου ταξιδιού ποιο από τα 2 θα διάλεγες; (Αφορμή για αναζήτηση κινητού είναι ένα ταξίδι στην Αμερική που θα κάνω το καλοκαίρι. Φωτογραφική μηχανή δεν υπάρχει και με δεδομένο ότι έχω ήδη ένα Xiaomi Redmi 2 με άθλια κάμερα και μέτρια αυτονομία, σκέφτηκα να αναβαθμιστώ -οικονομικά- σε τηλέφωνο με καλή φωτογραφική.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Δυσκολο να σου πω. Αν δεν κουβαλας power bank ισως καλυτερα το Mi note 3. Κατα τα άλλα εσυ ξερεις καλύτερα τι χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καταλήγω προς mi note 3 μάλλον και αγορά από banggood. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σχετικά με τις rom πριν το παραγγείλω? H διαδικασία να φλασάρω νέα rom αν χρειαστεί είναι εύκολη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Δες και το Nokia 6 (2018) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καταλήγω προς mi note 3 μάλλον και αγορά από banggood. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω σχετικά με τις rom πριν το παραγγείλω? H διαδικασία να φλασάρω νέα rom αν χρειαστεί είναι εύκολη; Ειμαι στην ιδια διαδικασια για επιλογη συσκευης. Με ποιο κριτηριο κατεληξες στο mn3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Ειμαι στην ιδια διαδικασια για επιλογη συσκευης. Με ποιο κριτηριο κατεληξες στο mn3; Κυρίως για την πολύ καλή κάμερα, καλύτερη από του mi6 ή άλλων ακριβότερων κινητών. Έχει βαθμολογία 90 στο DxOMark το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο στις δοκιμές κάμερας. Επίσης είδα πολύ καλές φωτό ανεβασμένες από άλλους χρήστες (antretng) εδώ στο φόρουμ, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Για ακόμα καλύτερη κάμερα θα πρέπει να δώσω 400€+ τα οποία δεν διαθέτω. Οπότε για τα χρήματα του (250€) το θεωρώ εξαιρετική πρόταση, αν συνυπολογιστεί πως έχει πολύ καλή αυτονομία, είναι γρήγορο για τη χρήση που το θέλω, δεν ζεσταίνεται και είναι αρκετά μαζεμένο για 5,5 ίντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 @aeras78 Παρήγγειλα για την ανηψια και ήρθε πριν μια εβδομάδα με global rom. Δεν τους είχα πει κάτι για την rom, και τα άλλα παιδιά που πήραν από εκεί με Global τους ήρθε. Αποστολή με priority direct mail και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το κουπόνι 5bgnote3 για να βγει 247 €. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Κυρίως για την πολύ καλή κάμερα, καλύτερη από του mi6 ή άλλων ακριβότερων κινητών. Έχει βαθμολογία 90 στο DxOMark το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστο στις δοκιμές κάμερας. Επίσης είδα πολύ καλές φωτό ανεβασμένες από άλλους χρήστες (antretng) εδώ στο φόρουμ, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό. Για ακόμα καλύτερη κάμερα θα πρέπει να δώσω 400€+ τα οποία δεν διαθέτω. Οπότε για τα χρήματα του (250€) το θεωρώ εξαιρετική πρόταση, αν συνυπολογιστεί πως έχει πολύ καλή αυτονομία, είναι γρήγορο για τη χρήση που το θέλω, δεν ζεσταίνεται και είναι αρκετά μαζεμένο για 5,5 ίντσες. Μια επισημανση. Δεν έχει καλύτερη κάμερα από το mi6. Ίδια κάμερα έχουν. Εκτός αν αναφέρεσαι στη μπροστινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeras78 Δημ. May 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 @aeras78 Παρήγγειλα για την ανηψια και ήρθε πριν μια εβδομάδα με global rom. Δεν τους είχα πει κάτι για την rom, και τα άλλα παιδιά που πήραν από εκεί με Global τους ήρθε. Αποστολή με priority direct mail και είσαι έτοιμος. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το κουπόνι 5bgnote3 για να βγει 247 €. Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Γνωρίζεις αν η Global είναι οκ ή θα χρειαστεί να περάσω κάποια άλλη; Χρειάζεται να επιλέξω κάποια έξτρα ασφάλεια αποστολής κατά την παραγγελία; ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια επισημανση. Δεν έχει καλύτερη κάμερα από το mi6. Ίδια κάμερα έχουν. Εκτός αν αναφέρεσαι στη μπροστινή. Nαι έχεις δίκιο, απλά κάπου διάβασα - ίσως και εδώ στο φόρουμ - πως το mi6 (στην πίσω κάμερα) υστερεί ελαφρά σε σχέση το mi note 3 γιατί χρησιμοποιεί διαφορετικό αλγόριθμο. Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα ή αν είναι θέμα έκδοσης rom που διορθώθηκε κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) Ίσως ίσχυε οταν γράφτηκε... Δηλαδή να είχε βγει με πιο τελευταία έκδοση της κάμερας. Αλλά οι συσκευές βελτιώνονται με τα updates. Edited May 28, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 @aeras78 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα η Global είναι μια χαρά. Με το που το πήρε ήρθε και η αναβάθμιση την έκανα και όλα καλά. Τώρα όσο αναφορά την έξτρα ασφάλεια εγώ δεν την επέλεξα (αγορά με PayPal) με αποστολή Priority direct mail και όλα οκ. Έχω κάνει πολλές παραγγελίες από banggood με το τρόπο αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Το τηλέφωνο πάντως είναι πολύ καλό όπως έχει αναφερθεί και από άλλους κατόχους. ( Το ληγουρευτηκα όσο το είχα στα χέρια μου) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts