trapped Δημοσιεύτηκε May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2005 Είναι κάποιες στιγμές που θα θέλαμε να κρατήσουν έστω και λίγο παραπάνω. Λίγο παραπάνω έτσι ώστε αν χαρούμε τη στιγμή, να αφιερώσουμε κάτιτις στον εαυτό μας, που ούτε λίγο ούτε πολύ, το χρειάζεται και πάνω απ'ολα.. το ΑΞΙΖΕΙ. Πέρα απο τις καθημερινές μας συνήθειες, υπάρχει κάτι παραπέρα που μας κάνει να νιώθουμε Αναγεννημένοι απο τη κούραση της ημέρας, έστω κι αν ο γείτονας μας έχει πρήξει με τη Παπα-ρίζου στη διαπασών, έστω κιαν το κυκλοφοριακό μας δημιούργησε αχρείαστα νευρα. Τι είναι αυτό λοιπόν που σας αρέσει να κάνετε, ξεφέυγωντας απο τη πραγματικότητα; Αυτό το κάτι που σας κάνει να νιώθετε ξεγνοιασιά μακριά απο το άγχος της ημέρας. Εμένα προσωπικά είναι η φωτογραφία.. όμορφα τοπία, ξενυχτησμένες μητροπόλεις και άλλα πολλά. Η φωτογραφία είναι κάτι που το κρατάω για μένα, χωρίς να θέλω να επωφεληθώ απο αυτό. Και πέρα απο αυτό, μ'αρέσει μετά απο μια κουραστική μέρα, να κάτσω σε μια γωνιά του δωματίου ακούγωντας lounge μουσική για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Χαρά, λύπη, γέλιο, απογοήτευση. Όλα οδηγούν στις στιγμές χαλάρωσεις που όλοι προσπαθούμε να κλέψουμε. ;) Συγγνώμη αν ήταν κουραστικό :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 η μουσική , το να ρεμβάζω και να ονειροπολώ και τα ραντεβού με τον μορφέα :p ( θάλασσα :rolleyes: + κανα ποίημα :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγω περνω την δοση μου καθε μερα χωρις δυσκολια. Πολυ απλα καθομαι στην καρεκλα μου, Βαζω μουσικη (που μου αρεσει), ανοιγω το pc (αν δεν το εχω αφησει ανιχτο, πραγμα συνιθισμενο) και μπενω στο internet. Αλλα αμα θελω κατι παραπανω παω τον σκυλο μου μια βολτα στην ταφρο (που το κανω μερα παρα μερα περιπου ουτος η αλλος) και πεζω μαζι του. Επισης, καμια φορα, πιανω ενα περιοδηκο (για computer games), βαζω μουσηκη, ξαπλωνω στο καραβατι και αρχιζω να διαβαζω αρθρα που τα εχω διαβασει 100+ φορες. Κατι το special δεν κανω. Μου αρκουν αφτα. Βεβαια και το καλοκαιρι οταν οδηγαω το καρτ μου (εκτος αγωνα, απλα για ρυθμισεις η για την συντιριση η και για την πλακα μου) ειναι απιστευτη χαλαρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Η μουσική και το άλλο δε μπορώ να το πω :shifty: :cool: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 το αλλο αν το επιασα καλα... ειναι στιγμη χαλαρωσης η μηπως εκτονωσης εν μερει?αν τα δινεις ολα δεν νομιζω να χαλαρωνεις κιολας... τεσπα για μενα κατι στιγμες σαν και αυτην που χανομαι μεσα στο διαδικτυο ακουγοντας μουσικουλα... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Η μουσική και το άλλο δε μπορώ να το πω :shifty: :cool: Επειδή είμαι άτομο που αγχώνεται με τα πάντα, χαλαρώνω μόνο με τον ύπνο και με αυτό που δεν μπορεί να πει η Tinkerbell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Mousikoula, h skepsh oti den exw kati na kanw thn ypoloiph mera, volta gia kafe me kalh parea... Παράθεση My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apocalipstick Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγω δε χαλαρωνω ποτε, ειμαι σε εγρηγορση συνεχεια :p Παράθεση Behind every kiss: A potential Judas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 και γω καπως ετσι, μονιμα ζω σ ενα ανχος. το μονο που με χαλαρωνει ειναι το αλογο μου τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 και γω καπως ετσι, μονιμα ζω σ ενα ανχος. το μονο που με χαλαρωνει ειναι το αλογο μου τιποτα αλλο. Ιππασία.. αρκετά ενδιαφέρον. Θα μου άρεσε πάντως να ασχοληθώ. Μόνο που μου λείπει ένα άλογο .. μοναχά. :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 δεν χρεαζεται να εχεις δικο σου. δοκιμασε το. οσους φιλους μου τους ειπα να το δοκιμασουν δεν μπορουν να ξεκολεισουν με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 To καλύτερο είναι να χεις ένα άλογο στην κρεβατοκάμαρά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγω δε χαλαρωνω ποτε, ειμαι σε εγρηγορση συνεχεια :p Κι εγώ το παθαίνω αυτό! :rolleyes: Σκέφτομαι συνέχεια και συνέχεια... Για μένα, για άλλους, για οτιδήποτε! Πολύ κακό συνήθειο που άμα στο μεταδώσουν δυστυχώς δεν φεύγει καθόλου εύκολα! :worry: Σαν στιγμές χαλάρωσης θα μπορούσα να προσδιορίσω ένα ηλιοβασίλεμα έξω από την πόλη ακούγωντας τη θάλασσα... Ένα τριήμερο σε ένα ήσυχο μέρος... Κουβεντούλα και χαβαλές με τους κολλητούς στο σπίτι με απαλή & ταξιδιάρικη μουσικούλα... Κοντά στη θάλασσα να βρίσκομαι και όλα τα άλλα περιττεύουν:!: Το απόλυτο αγχωλυτικό! :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 To καλύτερο είναι να χεις ένα άλογο στην κρεβατοκάμαρά σου... μια φοραδα ας πουμε ε? πλουμιστη πλουμιστη ενα πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Χμμ, χαλαρώνω κυρίως με την μουσική κυρίως το soundtrack της Amelie και του Titanic. (όποτε τα ακούει η μάνα μου λαλεί μου φκάλτα γλίορα εν κηδεία που έχουμεν!) Ακόμα, χαλαρώνω με το έταιρο ήμιση (για αυτή την εποχή αν και είμαι πολύ in love μαζί της) στις λίγες ώρες που περνάμε μαζί τώρα κατά την εξεταστική περίοδο. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εμένα προσωπικά είναι η φωτογραφία.. όμορφα τοπία, ξενυχτησμένες μητροπόλεις και άλλα πολλά. Η φωτογραφία είναι κάτι που το κρατάω για μένα, χωρίς να θέλω να επωφεληθώ απο αυτό.Μπραβο...κι εμενα η φωτογραφια(σε ολες τις μορφες της,ειτε φωτογραφιζοντας ειτε βλεποντας παλιες & νεες φωτογραφιες)με χαλαρωνει απιστευτα...επισης,οταν ειμαι πολυ σκασμενος,το τελειο...φαρμακο ειναι να βγω να παρω λιγο αερα στη θαλασσα ( & συγκερκιμενα στο αγαπημενο μου Πασαλιμανι...) ;) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 μουσικη παντα,υπνος οσες πιο πολλες ωρες μπορω,ετσι χαλαρωνω περισσοτερο.απο εκει και περα μαρεσει πολυ να συζηταω με την κολλητουλα μου,και γενικα οποιαδηποτε ωρα ειμαστε μαζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Σαν καποιους εδω μεσα, και 'γω σκεφτομαι συνεχεια και πολλα...χωρις να εχω καποιο ιδιαιτερο problem. Αυτο που πραγματικα με ηρεμει, ειναι να βλεπω θαλασσα!:) Και με τη μουσικη χαλαρωνω, αλλα αν πεσω σε λαθος τραγουδι, αντε παλι σε σκεψεις!!:O:fool: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Κι η θάλασσα μια χαρά.. Ειδικά τον χειμώνα που δεν έχει ούτε ψυχή τριγύρω. Και κατεβάζεις το παράθυρο να χαζέψεις λίγο το κύμα, και μπαίνει στα ρουθούνια σου το κρυο η μυρωδιά της αλμύρας. ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Εγω χαλαρώνω με όμορφες καφετεριες... αραγμένος να πίνω το καφεδάκι μου και να αγναντεύω τα πάντα που περνάνε γύρω μου και αν δεν περνάνε με καμμία πισίνα που θα έχει η καφετέρια ή με την θάλασσα. Επίσης χαλαρώνω με το laptop στο κρεβάτι και να ακούω μουσική όπως τώρα στο room με ακουστικά Miami Sound Machine - Dr Beat και ειδικά όταν ακούω Tiesto κτλ... Επίσης να πέρνω το car ειδικά τώρα το καλοκαιράκι και να κόβω τρελά χιλιόμετρα με μουσικούλα μόνος μου!! Θα ήθελα να είχα και μια κοπέλα αλλα προτειμώ μόνος μέχρι να βρω την κατάλληλη γιατι απο λάθος κοπέλες δεν θα πάρω άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τα καλύτερα χαλαρωτικά είναι 2 : το μασαζ και η black metal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Λοιπόν όταν μου το επιτρέπει ο χρόνος μου πηγαίνω μια βόλτα σε μια ερημική παράλια !όσο για μικρά καθημερινά πράγματα , αυτά είναι η μουσική , και η ζωγραφική (παλαιοτέρα ειδικά ζωγράφιζα συνεχεία ) …Όταν νιώθω πολύ πιεσμένος έχω ένα πολύ περίεργο τρόπο χαλάρωσης … Σίγουρα και η παρέα μου είναι πολλές φορές μια ευκαιρία να ξεσκάσω …Βέβαια λόγω του αρκετά κυκλοθυμικού του χαρακτήρα μου (ίσως και λόγο εφηβείας ) ότι και αν έχω - ειδικά όταν δεν είμαι καλά – μου περνάει εύκολα …απλά ότι έχω εκείνη τη στιγμή το βιώνω πολύ έντονα παρ όλο που δεν έχει διάρκεια μεγάλη .... Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 όταν ήμουν μικρός φωτογραφία,ζωγρφική,music τώρα movies,παζλ,ταξιδάκι με καλή μουσική και παρέα (αν βρέχει ακόμη καλύτερα!!), και συζητήσεις αγκαλιά με "καλή..." παρέα! αν κ τώρα που είμαι φοιτητής είμαι μόνιμα σε στιγμές χαλάρωσης:p:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Τα καλύτερα χαλαρωτικά είναι 2 : το μασαζ απο την αγαπημενη σου και η black metal! Συμφωνω απολυτα και προσθετω :O :cool: Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εγω οταν ξυπναω,χαλαρωνω αμα δε βαριεμαι κιολας.Αλλιως την ξαναπεφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts