dalton114 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ή εντάξει ναι μεν αλλά.... με το γνωστό Ελληνικό τρόπο; Δεν την αλλάζω επίτηδες διότι έχω σπαστεί με το κράτος. Κράτησαν ίδιες τις ταυτότητες και έδωσαν διπλώματα ευρωπαϊκού τύπου. Ήμαρτον. Βλέπω στη δουλειά μου αλλοδαπούς Βαλκανικών χωρών με κάρτες-ταυτότητα και βιδώνομαι. το χειροτερο ειναι να προεξεχει η ταυτοτητα απο το πορτοφολι.δεν μπορω να καταλαβω και εγ γιατι δεν αλλαξαν και της ταυτοτητες. η τεχνογνωγια για να γινει καρτα υπαρχει και το πιο σημαντικο : ειναι πιο δυσκολο να της πλαστογραφησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Στη δική μου ταυτότητα είχε φθαρεί το πλαστικό στις άκρες του.Επειδή βαριόμουν να βγάζω νέα πήγα σε ένα βιβλιοπωλείο και την επαναπαστικοποίησα χωρίς να αφαιρέσω το κάτω πλαστικό.Είμαι παράνομος ή όχι?:) ;) - το ειχα κανει και εγω,την ειχα για δεκα χρονια τουλαχιστον ετσι Πολύ πιθανον να θεωρηθεί παραποιηση δημοσιου εγγραφου. Δεν είμαι σιγουρος . :rolleyes: - οπου την εδειξα περναγε,απο Α/Τ μεχρι την ΓΑΔΑ,εφορια κλπ Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tekar22 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Ανακοίνωσαν με πολλές φανφάρες ότι "τέρμα οι γραφειοκρατίες", "πλέον αλλαγή ταυτότητας σε 20 λεπτά" κλπ κλπ κλπ και τελικά..... πάλι ζητάνε ραντεβού σε 20 μέρες. Ακόμα και σε άδειο από κοινό γραφείο ταυτοτήτων του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Ξεφτίλα εντελώς. Edited November 12, 2014 by tekar22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Η ταυτοτητα γνωστης μου, εκδοθηκε το 2003. Στη τελευταια πλαστικοποιηση αλλοιωθηκε η φωτο, και η σφραγιδα της ελληνικης δημοκρατιας μονο στο σημειο εκεινο, προφανως λογω θερμανσης κατα τη διαδικασια της πλαστικοποιησης. Στη πισω οψη ειναι ολα οκ κι η σφραγιδα, ενω κι στη μπροστινη οψη φαινονται ημερονια εκδοσης και αριθμος εγγραφου.. Λετε να γλιτωνει τη ταλαιπωρια εεπανεκδοσης με νεο αριθμο;;; Υπαρχει τροπος ελεγχος της ταυτοτητας απο την αρμοδια αστυνομικη αρχη, ωστε να μην αντιμετωπισει θεμα στις πιθανες συναλλαγες με υπηρεσιες; Εκδοση δηλ καποιου εγγραφου που πρεπει να εχει μαζι της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Η ταυτοτητα γνωστης μου, εκδοθηκε το 2003. Στη τελευταια πλαστικοποιηση αλλοιωθηκε η φωτο, και η σφραγιδα της ελληνικης δημοκρατιας μονο στο σημειο εκεινο, προφανως λογω θερμανσης κατα τη διαδικασια της πλαστικοποιησης. Στη πισω οψη ειναι ολα οκ κι η σφραγιδα, ενω κι στη μπροστινη οψη φαινονται ημερονια εκδοσης και αριθμος εγγραφου.. Λετε να γλιτωνει τη ταλαιπωρια εεπανεκδοσης με νεο αριθμο;;; Υπαρχει τροπος ελεγχος της ταυτοτητας απο την αρμοδια αστυνομικη αρχη, ωστε να μην αντιμετωπισει θεμα στις πιθανες συναλλαγες με υπηρεσιες; Εκδοση δηλ καποιου εγγραφου που πρεπει να εχει μαζι της; Αν δεν φαινεται η φωτογραφια καθαρα ειναι υποχρεωμενη να ζητησει καινουργια ταυτοτητα λογω φθορας (κοστος 10 ευρω)Η Ταυτοτητα βγαινει την ιδια ωρα.Το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να δηλωθει η αλλαγη παντου. (Εφορια ασφαλιστικος φορεας τραπεζες κινητη τηλεφωνια κτλ κτλ) Το ιδιο ακριβως ειχα παθει και εγω.Εκτος απο την φωτογραφια ειχε φθαρει το επιθετο και δεν εβλεπες το επιθετο καθολου οποτε ουτε φωτοτυπια μπορουσα να το βγαλω.Εβγαλα καινουργια και ησυχασα. (Ειδικα με αλλιωμενη ταυτοτητα αν προσπαθησεις ταξιδεψεις δεν θα σε αφησουν) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts