Jump to content

Καλοκαίρι 2005 - Διακοπές

sakaflias
 Κοινοποίηση

Πως περάσατε στις διακοπές σας?  

48 members have voted

1. 1. Πως περάσατε στις διακοπές σας?

• Τέλεια!!! Οι καλύτερες διακοπές μέχρι τώρα.
      11
    • Μια χαρά. Οπως πάντα.
      11
    • Μέτρια. Μπορούσε να είναι και καλύτερα.
      3
    • Χάλια...Κάθε πέρυσι και καλύτερα
      6
    • Τι λες τώρα? Δεν έχω πάει ακόμα.!!!
      17

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (13 Αύγ. 2004 , 20:25)

hr8ame kai fygame :p dysthxws omws hr8ame me akatalili parea.....h diafora dinamikou htan xaotikh me sunepeia na mhn perasw kala :( Otan pate diakopes pedia na parete mazi atomo me thn idia zwntania alliws xasate...ksereis ti einai na eisai sthn phgh kai na mhn pineis nero e?

Επρεπε να ξερεις οτι δεν πανε διακοπες με οποιον ναναι αλλα την διαλεγεις την παρεα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ πας!!!!

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• Απαντήσεις 325
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Em den phga me opoion na ne me ton filo pou kanw parea edw kai xronia phga!!!Apla eixame terastia diafora dynamhkotitas me apotelesma,egw na 8elw na gyrizw ola ta club ekei gyrw kai ekeinos na ka8ete se ena skampo,kai na mhn phgenei oute 2 metra pio pera...telos pantwn ti na leme twra paei to xasa to treno tou xronou pali.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Λαγανας απ οτι καταλαβα γινεται οτι γινοταν στο φαληρακι Ροδου.

χυμα στο κυμα...

κ απ οτι ακουσα φετος ηταν το αγγλικο club 18-30(αυτο που ειχε παει περισυ φαληρακι)αν κ γενικοτερα παιζει Αγγλια+Ιταλια κ παρατραγουδα-ξυλο-με τους μεθυσμενους.

πειτε τι παιζουν απο τιμες...club ap oti katalaba den exei mono bar,ξενοδοχεια,δωματια κτλ..

ειναι δυνατον να γραφουν σε νησι για κρανη,αλκοτεστ(καλο αυτο) κτλ κ ιδιαιτερα σε περιοχη οπως Λαγανας,πρεπει να κανουν καλη εισπραξη το καλοκαιρι για να περασουν τον χειμωνα.

γραφουν φιλε τα μηχανακια

απο τιμες πολυ καλες...ψιλοφτηνα μου ηταν

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (16 Αύγ. 2004 , 22:58)

Em den phga me opoion na ne me ton filo pou kanw parea edw kai xronia phga!!!Apla eixame terastia diafora dynamhkotitas me apotelesma,egw na 8elw na gyrizw ola ta club ekei gyrw kai ekeinos na ka8ete se ena skampo,kai na mhn phgenei oute 2 metra pio pera...telos pantwn ti na leme twra paei to xasa to treno tou xronou pali.

The story of my life.... :( Τι μου θύμησες τώρα...

Τέσπα, για το thread, η καταγωγή μου είναι από τη Ζάκυνθο και πάω 5 φορές το χρόνο εκεί. Και το καλοκαίρι είναι φανταστικά κυρίως και γιατί σαν Έλληνας δεν έχεις μόνο τα χαζοτουριστόμπαρα αλλά και πολλά ταξίδια να κάνεις και μέρη να δείς αν έχεις βέβαια και καλή παρέα.

Φυσικά και μου αρέσει και το χειμώνα λόγω μπουζουκιών :) (Ζαντε παλάς, Koutsis (κάποτε...) κτλ οι ντόποιοι ξέρετε) Α ρε τα πιό τρελλά γλέντια εκέι να ναι καλά ο ξαδερφός μου που είναι ντόπιος αλλά και μούρη :)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Ρε παιδια οσοι πηγατε Ζακυνθο πειτε τι παιζει απο τιμες,ξενοδοχεια ας πουμε στο Λαγανα με ποσο πανω κατω μπορω να βρω το δικλινο;

Υπαρχει κατι ιδιαιτερο που πρεπει να προσεξω;

Σκεφτομαι να την κανω για 5-6 μερες.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

αν γουσταρεις πολυ ξεφαντωμα με ολα τα απροοπτα (απο γυναικες μεχρυ ξυλο)τοτε λαγανα!

Αν και εγω δεν θα το προτεινα....

να κάτσεις στα αυγά σου εσύ που θες και λαγανα :p δεν μένουνε λαγανα ρε φιλε,λαγανα πάνε αν γουστάρουν να παίξουν με αγγλιδουλες ;) αλλα δεν μένουν εκεί,μείνε κοντά στην ζάκυνθο.για να μπορείς όταν γουστάρεις να έχεις και ηρεμία,30 το δίκλινο πλήρωσα στο αργάσει,θα σου πω και που αν θες,όταν φτάσεις αργάσει τραβα στα ξενοδοχεία με τις πισινες που είναι ψιλά,και ρωτα στο ψιλικατζίδικο μετά την διασταύρωση :p έχει δωμάτια αυτη,με θεα τα ξενοδοχεία με τις πισινες ;)

ps:να πάρεις την σοφίτα γιατί από εκεί βλέπεις τα πάντα xexe

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σωστόόόός

Ρε Αρφι αμα ηταν θα πηγαινα σε μοναστηρι :p γιατι να μην παιξουμε δηλαδη και με τις Αγγλιδουλες;

Εγω παντως εκλεισα για Λαγανα και το βραδυ τη κανω. :D :happy:

προσεχε καθως θα παιζεις με τις αγγλιδουλες...μη σε παιξει κανενας αγγλος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nikos (18 Αύγ. 2004 , 01:10)

The story of my life.... :( Τι μου θύμησες τώρα...

Τέσπα, για το thread, η καταγωγή μου είναι από τη Ζάκυνθο και πάω 5 φορές το χρόνο εκεί. Και το καλοκαίρι είναι φανταστικά κυρίως και γιατί σαν Έλληνας δεν έχεις μόνο τα χαζοτουριστόμπαρα αλλά και πολλά ταξίδια να κάνεις και μέρη να δείς αν έχεις βέβαια και καλή παρέα.

Φυσικά και μου αρέσει και το χειμώνα λόγω μπουζουκιών :) (Ζαντε παλάς , Koutsis (κάποτε...) κτλ οι ντόποιοι ξέρετε) Α ρε τα πιό τρελλά γλέντια εκέι να ναι καλά ο ξαδερφός μου που είναι ντόπιος αλλά και μούρη :)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους!

Τωρα λεγεται Marakes... ;)

Εγω σημερα γυρισα και τα περασα καλα! :)

2 ωραια clubακια στο Αργασι ειναι το Minima και η Βυβλος! :cool:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• 6 months later...
Τι ξεθαψα ε? :p Αληθεια,απο Θεσσαλονικη ποσα χλμ ειναι η Ζακυνθος? Πως πας στο περιπου? Με αμαξι εννοω. :)

Από Εθνική μέχρι τη Λαμία περίπου, στρίβεις δεξιά, περνάς τον Μπράλο και κατεβαίνεις Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, περιφερειακή Πάτρας, Κυλλήνη, καραβάκι κι έφτασες... :)

Για χιλιόμετρα δεν ξέρω, αλλά πρέπει να'ναι πάνω από 700...

Από Εθνική μέχρι τη Λαμία περίπου, στρίβεις δεξιά, περνάς τον Μπράλο και κατεβαίνεις Άμφισσα, Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, περιφερειακή Πάτρας, Κυλλήνη, καραβάκι κι έφτασες... :)

Σε ευχαριστω πολυ και για τις 2 απαντησεις σου,ησουν πολυ κατατοπιστικος :)

Είναι λιγότερα, γύρω στα 550. Άντε παιδιά σας περιμένουμε..για ό,τι θέλετε pm ;)

Παιδιά έχω αρχίσει να ψάχνω και εγώ μέρη για το καλοκαίρι και έχω και στις επιλογές μου την Ζάκυνθο. Βασικά θέλω τα εξής πράγματα (ναι είμαι λίγο σπαστικιά τι να κάνουμε)

1. Ψάχνω να μείνουμε σε περιοχή ήσυχη και νορμάλ....όχι ερημική χωρίς ψυχή αλλά όχι και να είμαστε πατείς με πατώ σε. Μια νορμάλ περιοχή και μακριά απο ’γγλους/Αγγλίδες. Να είναι μακριά απο το κέντρο οπότε και μακριά απο τα φασαριόζικα μαγαζιά.

2. Προτιμάμε τις παραλίες με άμμο και με ήσυχα νερά και νορμάλ κόσμο. Βασικά λόγω υγείας και εγχειρήσεως έχω σταματήσει τις εξορμήσεις στα πολύ βαθιά και προτιμώ νερά με άμμο και κάπως ρηχά και όχι με κύμματα. Οπότε αν έχετε παραλίες να προτείνετε, θα είμαι ευγνώμων.

3. Δεν κάνουμε clubbing και προτιμάμε απλά cafe με απλή μουσικούλα κλπ.

Αυτά για τώρα...θα ψάξω να βρω για να πάω με Εργατική Εστία..

Namaste!

Προσωπικα απεκλυσα τελικα τη Ζακυνθο λογω των Αγγλων. Πανε εκει και τα κανουν πουτ@να ολα. Σορρυ φιλοι μου απο τη Ζακυνθο αλλα... :O

Sth Zakyntho eixa kanei diakopes to 1999.Eixa meinei ston Vasiliko.Oraio nhsi einai.Oi paralies ths einai pentakathares.

Molotayta sth Zakyntho den moy aresan katholoy oi koyrastikoi kai mh isioi dromoi.Zalizomoyn synexeia...

Προσωπικα απεκλυσα τελικα τη Ζακυνθο λογω των Αγγλων. Πανε εκει και τα κανουν πουτ@να ολα. Σορρυ φιλοι μου απο τη Ζακυνθο αλλα... :O

Μόνο στο Λαγανά γίνεται ο χαμός με τους Άγγλους.Στα υπόλοιπα μέρη του νησιού τα πράγματα είναι πολυ πιο ήσυχα.

Μόνο στο Λαγανά γίνεται ο χαμός με τους Άγγλους.Στα υπόλοιπα μέρη του νησιού τα πράγματα είναι πολυ πιο ήσυχα.

Συμφωνώ, αν αποκλείσεις το Λαγανά, που δεν έχει και τίποτα εδώ που τα λέμε, το υπόλοιπο νησί είναι πανέμορφο.

Ετσι ακριβώς ειναι. Πήγα τελικα και ήταν υπέροχα. Υπάρχουν πολλα μέρη που δεν υπάρχουν ξενοι και μπορεις να εισαι ησυχός. Οποτε να πάς!

• 1 month later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...