Jump to content

Πως να τον αγαπώ πιο λίγο...;

Enfer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά...

Ίσως να είναι αρκετά προσωπικό το θέμα... Αλλά νιώθω απελπισία... :(

Έπρεπε κάπου να μιλήσω... Να ακούσω γνώμες, συμβουλές... :(

Εδώ και 2 χρόνια έχω μια σχέση με έναν άνθρωπο που όσο περνά ο καιρός τον ερωτεύομαι ολοένα και περισσότερο...

Αυτό, δυστυχώς και για τους δυο μας, έχει ως αποτέλεσμα να μου λείπει πάρα πολύ... Τόσο που το παραμικρό με πειράζει, η υπομονή μου τελειώνει γρήγορα, δεν μπορώ να λειτουργήσω και να σκεφτώ φυσιολογικά... Με αγαπά και το ξέρω...

Η συμπεριφορά μου γίνεται ανυπόφορη, τον χρειάζομαι πιο πολύ από όσο μπορεί να μου δωθεί... Έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και η επαφή μας είναι πιο σπάνια από πρώτα. Μου δημιουργείται η αίσθηση πως απομακρυνόμαστε και με πιάνει πανικός. Δεδομένου ότι ζούμε σε διαφορετικές πόλεις το πράγμα γίνεται ακόμα δυσκολότερο και πονάω... Πονάω πολύ... Φτάνω στα όριά μου και αντιδρώ με τρόπο που μετά γεμίζω τύψεις...

Πιάνω τον εαυτό μου να σέρνεται... Να αναζητά την αγάπη του... Λίγο παραπάνω ενδιαφέρον από εκείνον... Δεν είναι ότι δεν θέλει να μου δώσει, αλλά εγώ χρειάζομαι παραπάνω από αυτό που οι συνθήκες επιτρέπουν. Δεν φταίει εκείνος... Το ξέρω... :(

Κάνω για λίγο υπομονή και μετά πάλι έχω ξεσπάσματα... Δεν με αντέχω ούτε κι εγώ πλέον... Φοβάμαι πως θα τον κουράσω, αν και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει κανένα τέτοιο σημάδι...

Είναι γλυκός, ευγενικός, τρυφερός, έξυπνος, απιστευτο humor, κανείς δεν του μοιάζει... Όλοι είναι τόσο λίγοι μπροστά του... Αλλά δεν τα έχω όλα αυτά και μου λείπουν... Μου λείπει εκείνος... Μου λείπει η αγάπη μας... Μας αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ... Είναι ο άνθρωπός μου... Κανείς μέχρι σήμερα δεν μ' έκανε να νιώσω έτσι...

Όμως πώς γίνεται να μην είμαι τόσο ερωτευμένη; Πώς μπορώ να το ελαττώσω; :(

Ξέρω... Μοιάζει κουτή ερώτηση... Αλλά υποφέρω... Αληθινά υποφέρω και δεν ξέρω που να μιλήσω...

Συνέχεια σκέφτομαι να το βάλω στα πόδια... Να φύγω για να μην τον κουράζω άλλο πια και να μην πονάω... Προσπαθώ για λίγες ώρες, εξαφανίζομαι, κλείνω τηλέφωνα... Αλλά δεν αντέχω πιο πολύ και μετά τρέχω ξανά κοντά του με τύψεις που πήγα να μας κάνω κάτι τέτοιο...

Άλλες φορές σκέφτομαι να βρω κάτι άλλο (παράλληλο), απλώς και μόνο να έχω συναισθηματική ισορροπία... Δεν με ενδιαφέρει το sex.

Όμως κι αυτό δοκιμάστηκε (όχι από επιλογή μου) και το μόνο που έγινε ήταν το ενδιαφέρον του άλλου ανθρώπου να με μπερδέψει συναισθηματικά επειδή ο 3ος άνθρωπος ήταν ερωτευμένος μαζί μου και να με σπρώξει ακόμα πιο πολύ στον άνθρωπό μου...

Η πολιορκία του 3ου ανθρώπου με έκανε να τον ερωτευτώ ακόμα πιο πολύ...

Φοβάμαι όσο τίποτα την φθορά που μπορεί να έρθει από όλα αυτά τα συναισθήματα που άθελα μου εκδηλώνονται με παράπονα και υπερβολική θλίψη και πολύ κλάμα... Η διάθεσή μου είναι συνυφασμένη με το πως κυλά αυτή η σχέση... Νιώθω εξάρτηση από την αγάπη αυτή... :(

Συγχωρέστε με γι αυτό το τόσο προσωπικό post, δεν είχα σκοπό να κάνω το forum, ημερολόγιο... :(

Νιώθω απελπισία γιατί δεν θέλω να χάσω αυτόν τον άνθρωπο... Αλλά δεν μπορώ να πονάω άλλο τόσο πολύ... :(

h alh8eia einai pos me mperdepses...

katanohta osa les os ena shmeio..ton agapas,ok.sou leipei,ok.ekanes parallhlh sxesh alla oxi apo epilogh sou?pos egine dld ayto?

katalabaino pos pernas duskola makrua tou..kai aytos logika nio8ei to idio...esu ostoso gia na nioseis klautera ekanes kai mia parallhlh sxesh,asxetos an den ebgale pou8ena..thn idia periodo o an8ropos sou pou vriskotan makria sou ekane to idio arage??

de 8elo na se kano na nioseis asxhma,h an se prosbalo h otidhpote allo...kaloproaireta milao..alla re kopela mou de 8es na xaseis ton an8ropo sou kai kaneis kai alles sxeseis...ligo antifatiko einai ayto...

h agaph apaitei 8usies ksereis..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Όχι... Όχι... Δεν έκανα παράλληλη σχέση...

Απλώς σαν σκέψη πέρασε από το μυαλό μου κάτι παράλληλο, ένα ενδιαφέρον. :(

Όχι σχέση... Αλλά να φλερτάρω ή κάτι τέτοιο... Είπα και πριν πως δεν με ενδιαφέρει το sex, δεν θα άντεχα άλλος άνδρας να με άγγιζε... Και μόνο η σκέψη αυτή με κάνει να τρέχω ακόμα πιο κοντά στον αγαπημένο μου...

Απλώς κάποιος άνθρωπος με πολιορκούσε πολύ πολύ έντονα... Και πάντα του έλεγα πως δεν θα γίνει ΠΟΤΕ κάτι μεταξύ μας επειδή αγαπώ τον άνθρωπό μου και αυτό δεν αλλάζει... Με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου... :(

Εννοείται πως για όλο αυτό ήξερε ο καλός μου... Δεν θα μπορούσα να του το κρύψω άλλωστε...

tote kalh mou kaneis upomonh opos tosa alla zeygaria se auton ton planhth poy einai se paroimoia katastash..de mporeis na kaneis tpt allo...

Να μην κανεις τίποτα. Το να είσαι πολυ ερωτευμένη με το σύντροφο σου και να μην μπορεις να τον απατησεις δεν ειναι κακο. Το αντίθετο είναι.

Το πρόβλημα δεν είναι το θέμα της απιστίας... Το φλερτ το ανέφερα σαν έναν τρόπο να αποφορτίσω την ψυχή μου από το μέγεθος τον συναισθημάτων που με κάνουν να υποφέρω... :(

Να τραβήξω για λίγο το ενδιαφέρον μου από εκείνον ώστε κι εγώ να νιώθω πιο ήρεμη, αλλά κι εκείνον να μην τον φορτίζω με την θλίψη μου και να τον κάνω να νιώθει υπεύθυνος για ό,τι νιώθω... :(

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε... :(

Ας πούμε τώρα μου είπε πως θα πάει σε έναν φίλο του, ενώ είχαμε μια εβδομάδα να τα πούμε και ένιωσα πως δεν του λείπω όσο μου λείπει εκείνος...

Αμέσως ένιωσα πως με παραμελεί και δεν τον νοιάζω και αυτομάτως «θυμώνω» και πάω να το βάλω στα πόδια... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λειτουργώ έτσι... :(

Σα να μου «έδινε» πρώτα πιο πολλά και τώρα μου τα στερεί... :(

Συνέχεια με το παράπονο είμαι... Τελευταία μάλιστα έχω ενοχλήσεις και στην καρδιά από αυτήν τη στεναχώρια... Πονάει το στομάχι μου διαρκώς... :(

Νιώθω σα ναρκομανής που δεν παίρνει τη δόση του... :( :( :(

Το πρόβλημα δεν είναι το θέμα της απιστίας... Το φλερτ το ανέφερα σαν έναν τρόπο να αποφορτίσω την ψυχή μου από το μέγεθος τον συναισθημάτων που με κάνουν να υποφέρω... :(

Να τραβήξω για λίγο το ενδιαφέρον μου από εκείνον ώστε κι εγώ να νιώθω πιο ήρεμη, αλλά κι εκείνον να μην τον φορτίζω με την θλίψη μου και να τον κάνω να νιώθει υπεύθυνος για ό,τι νιώθω... :(

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε... :(

Ας πούμε τώρα μου είπε πως θα πάει σε έναν φίλο του, ενώ είχαμε μια εβδομάδα να τα πούμε και ένιωσα πως δεν του λείπω όσο μου λείπει εκείνος...

Αμέσως ένιωσα πως με παραμελεί και δεν τον νοιάζω και αυτομάτως «θυμώνω» και πάω να το βάλω στα πόδια... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λειτουργώ έτσι... :(

Σα να μου «έδινε» πρώτα πιο πολλά και τώρα μου τα στερεί... :(

Συνέχεια με το παράπονο είμαι... Τελευταία μάλιστα έχω ενοχλήσεις και στην καρδιά από αυτήν τη στεναχώρια... Πονάει το στομάχι μου διαρκώς... :(

Νιώθω σα ναρκομανής που δεν παίρνει τη δόση του... :( :( :(

Πιστευω οτι το καλύτερο ειναι να το συζητησεις αυτο με εκεινον. Κατα τη γνώμη μου η ειλικρινεια ειναι η καλύτερη λύση στο καθε πρόβλημα μιας σχέσης.

Σκέψου απλώς ένα πράγμα και άλλαξε πλέυση, αν θέλεις να επιμηκήνεις το διάστημα που θα είστε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο....Η εκδήλωση υπερβολικής αγάπης που τις περισσότερες φορές είναι μονόπλευρη, οδηγεί σε καταστάσεις πόλωσης από την πλευρά του άλλου, με πρακτικό αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από εσένα....Αν έχεις το κουράγιο δείξε αδιαφορία για να δεις αν υπάρχει το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση από την άλλη πλευρά....

....Διαφορετικά άλλαξε πλεύση, ανθρωπο και τον τρόπο που εκφράζεις την αγάπη σου....Η εκδήλωση μονόπλευρης αγάπης τις περισσότερες φορές είναι απωθητική....Κατα τα άλλα αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να αγαπήσεις....Ίσως σε βοηθήσει η παρουσιά κάποιου οικιακού ζώου να κουμαντάρεις κάπως τα ευάλωτα αισθήματά σου, όσο και αν αυτό ακούγεται αντιφατικό και αστείο.... :rolleyes:

Εnfer, έχω την εντύπωση πως στο Myphone "κυκλοφορείς" και με άλλο γνωστότερο νικ....Μπορεί και να σφάλλω.... :O

Σκέψου απλώς ένα πράγμα και άλλαξε πλέυση, αν θέλεις να επιμηκήνεις το διάστημα που θα είστε μαζί με αυτόν τον άνθρωπο....Η εκδήλωση υπερβολικής αγάπης που τις περισσότερες φορές είναι μονόπλευρη, οδηγεί σε καταστάσεις πόλωσης από την πλευρά του άλλου, με πρακτικό αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από εσένα....Αν έχεις το κουράγιο δείξε αδιαφορία για να δεις αν υπάρχει το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση από την άλλη πλευρά....

....Διαφορετικά άλλαξε πλεύση, ανθρωπο και τον τρόπο που εκφράζεις την αγάπη σου....Η εκδήλωση μονόπλευρης αγάπης τις περισσότερες φορές είναι απωθητική....Κατα τα άλλα αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να αγαπήσεις....Ίσως σε βοηθήσει η παρουσιά κάποιου οικιακού ζώου να κουμαντάρεις κάπως τα ευάλωτα αισθήματά σου, όσο και αν αυτό ακούγεται αντιφατικό και αστείο.... :rolleyes:

Μα δεν προκειται για μονοπλευρη αγάπη απ'οτι κατάλαβα. Απλα εκεινη τον αγαπάει λίγο (ή πολυ) περισσότερο. Κι εκεινος όμως την αγαπάει ή τουλάχιστον είναι ερωτευμένος. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

de mporo na katalabo kati re koritsi mou...ton agapas alla 8es na flertareis me allous gia na ksexniesai?

Μα δεν προκειται για μονοπλευρη αγάπη απ'οτι κατάλαβα. Απλα εκεινη τον αγαπάει λίγο (ή πολυ) περισσότερο. Κι εκεινος όμως την αγαπάει ή τουλάχιστον είναι ερωτευμένος. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Όταν η αγάπη δεν βρίσκεται στα ίδια επίπεδα, τότε θεωρείται μονόπλευρη και δυστυχώς δεν είναι αναγεννητική αλλά καταστροφική ή φθοροποιός σε μια σχέση....

Η enfer νιώθει ένοχα για τα αισθήματά της και προτιμά να μας τα γνωστοποιεί μέσω ενός νέου νικ....Ας παρηγορηθεί πως το λάθος της μεγάλης αγάπης είναι ιστορικό και κατά συρροή επαναλαμβανόμενο, ιδίως από το λεγόμενο "ευαίσθητο" φύλο....Με τον καιρό και τις διαφορετικές καταστάσεις γινόμαστε σκληρότεροι στα αισθήματα αυτά, τις επιλογές μας και τους χειρισμούς μας...Τελικά το ουσιαστικό νόημα της ζωής δεν είναι το βάθος των συναισθημάτων μας αλλά ο τρόπος που αυτά αγγίζουν ή απομακρύνουν τους ανθρώπους και το κοντρολάρισμα των εσωτερικών ισορροπιών μας....

Προφανώς περνάτε κι εσείς μια κρίση όπως όλα τα ζευγάρια..

Εγώ θα σου συνιστούσα να είσαι ψύχραιμη και να μη δείχνεις ότι σε ενοχλούν αυτά που κάνει γιατί ίσως νιώθει πίεση και αυτό τον απομακρύνει.

Και φυσικά υπομονή.

Ίσως αυτός δεν είναι τόσο εκδηλωτικός όσο εσύ,δεν είναι κακό αυτό.

Ίσως πάλι εσύ να παίρνεις κάποια πράγματα στραβά από την υπερβολική σου αγάπη..

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Κατά καιρούς έμπαινα στο forum αλλά δεν είχε τύχει να γραφτώ. Διάβαζα θέμα της απιστίας και ήμουν που ήμουν χάλια, ήρθε κι έδεσε...

Έτσι, καθώς ήμουν πνιγμένη, ένιωσα την ανάγκη να τα μοιραστώ με κάποιον όλα αυτά... Έτσι και γράφτηκα... Δεν ξέρω αν με πιστεύετε, αλλά έτσι είναι... :(

Εnfer, έχω την εντύπωση πως στο Myphone "κυκλοφορείς" και με άλλο γνωστότερο νικ....Μπορεί και να σφάλλω.... :O

Ναι... Αυτό... Αυτό θα ήθελα πολύ να κάνω... Να μπορώ να αδιαφορώ λιγάκι για εκείνον... Όχι να πάψω να τον αγαπώ, να αδιαφορώ τόσο ώστε να μην χάνω τον εαυτό μου, τις ισορροπίες μου... Έχω δωθεί παντελώς σε εκείνον...

Μονοπωλεί κάθε μου σκέψη! Τίποτα δεν έχει ενδιαφέρον αν δεν σχετίζεται με κάποιον τρόπο μαζί του...

Θέλω να αλλάξω τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα για να είμαστε καλύτερα... Να μη νιώθω δυστυχισμένη και να μην τον κάνω κι εκείνον να νιώθει πως είναι υπεύθυνος γι αυτή μου την δυστυχία...

Δεν θέλω να με βλέπει θλιμένη... Δεν θέλω να τον κάνω να στεναχωριέται επειδή η υπομονή μου εξαντλείται από την έλλειψή του... :(

και το κοντρολάρισμα των εσωτερικών ισορροπιών μας....

Αυτό ακριβώς θέλω να καταφέρω να κάνω και δεν ξέρω πως... :(

Άνθρωπος των ακραίων συναισθημάτων καθώς είμαι, τελικά πνίγομαι μέσα σε αυτά και προκαλώ πόνο και στον άνθρωπό μου αλλά και σε μένα την ίδια...

Πονάει το μυαλό μου... Από το κλάμα δεν βλέπω μπροστά μου...

Σα να χτυπάει διαρκώς ένα καμπανάκι «χωρισμού» και λειτουργώ κάτω από αυτό το συναίσθημα...

Ίσως να έχουν μείνει κατάλοιπα από σχέσεις του παρελθόντος...

de mporo na katalabo kati re koritsi mou...ton agapas alla 8es na flertareis me allous gia na ksexniesai?

Πέρασε αυτό από το μυαλό μου σαν πιθανή λύση σε κάποια στιγμή, μέσα στον πόνο και την απελπισία μου, όμως ξέρω πως δεν μπορώ να το κάνω, γιατί χωρίς να το επιλέξω ήρθα αντιμέτωπη με το ενδιαφέρον κάποιου άλλου και είδα πως το μόνο που έπαθα ήταν να ερωτευτώ ακόμα πιο πολύ τον άνθρωπό μου.

Δεν είπα ότι το κάνω! Μην κολλάς σε αυτό plz...

Ελπίζω αυτήν την φορά να κατάλαβες τι λέω... :(

Ίσως πάλι εσύ να παίρνεις κάποια πράγματα στραβά από την υπερβολική σου αγάπη..

Μεταξύ άλλων, συμβαίνει και αυτό πολλές φορές... :(

Λοιπόν Enfer σου έχω εγώ τη λύση: παντρέψου τον να σου περάσει μια και καλή! :)

Ευχόμαστε να μπορέσουμε να συζήσουμε στο μέλλον...

h kopelitsa parola ayta de mas eipe thn hlikia ths...

Στα 28 εγώ, στα 26 εκείνος...

pisteuo pos kaneis apo do mesa de mporei na se boh8hsei perissotero apo ton idio sou ton eauto...

exeis enan an8ropo dipla sou,ton agapas,se agapaei ki esu parola ayta maurizeis thn zoh sou...

giati to kaneis ayto?pera apo to kako pou kaneis se sena,shmiourgeis sugrouseis sth sxesh sou gia to tipota..

ego to mono pou exo na sou po einai upomonh kai psuxraimia... :)

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε κατά πόσο αυτές οι σκέψεις σου συνοδεύονται από πολλά τσιγάρα και ποτό....Όχι φυσικά ότι αυτά θα μπορούσαν ποτέ να σου προσφέρουν λύση, αλλά επειδή έχω την υποψία πως οι σκέψεις σου αυτές συνοδεύονται ή και είναι απόρροια αρκετού αλκοόλ....Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αυτό το σενάριο το έχω ξαναδεί σε αλλες εποχές και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και το τέλος δεν ήταν πάντα το καλύτερο.... :worry:

pisteuo pos kaneis apo do mesa de mporei na se boh8hsei perissotero apo ton idio sou ton eauto...

exeis enan an8ropo dipla sou,ton agapas,se agapaei ki esu parola ayta maurizeis thn zoh sou...

giati to kaneis ayto?pera apo to kako pou kaneis se sena,shmiourgeis sugrouseis sth sxesh sou gia to tipota..

ego to mono pou exo na sou po einai upomonh kai psuxraimia... :)

Θα συμφωνησω μαζι σου FREAK_OF_NATURE... ;)

Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε κατά πόσο αυτές οι σκέψεις σου συνοδεύονται από πολλά τσιγάρα και ποτό....Όχι φυσικά ότι αυτά θα μπορούσαν ποτέ να σου προσφέρουν λύση, αλλά επειδή έχω την υποψία πως οι σκέψεις σου αυτές συνοδεύονται ή και είναι απόρροια αρκετού αλκοόλ....Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αυτό το σενάριο το έχω ξαναδεί σε αλλες εποχές και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και το τέλος δεν ήταν πάντα το καλύτερο.... :worry:

Ευτυχώς ούτε πίνω, ούτε καπνίζω...

Και δυστυχώς... Εδώ και δυο μέρες ούτε τρώω, ούτε πίνω (νερό)... :(

αχ μια τετοια γυναικα θελω κι εγω......

μεινε οπως εισαι,αυτο που νιωθεις δεν αλλαζει και βγαλε τις ιδεες που σε βασανιζουν απο το μυαλο σου κι εννοω την ιδεα του φλερτ,ο ανθρωπος σου ειμαι σιγουρος οτι σε αγαπαει παρα πολυ οπως επισης κι εσυ,πλησιασε τον ακομα περισσοτερο και δοκιμασε να τον κανεις να νιωσει οπως κι εσυ γι αυτον,δεν ειναι κουραστικο το να αγαπας καποιον,πιστεψε με.το καλυτερο ειναι να του ανοιξεις για τα καλα την καρδουλα σου.

σε καταλαβαινω παντως και ξερω οτι ειναι αρκετα δυσκολο αυτο πο περνας ομως ειναι και κατι πολυ γλυκο οσο κι αν σε βασανιζει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Enfer συγκεντρώσου και σύνελθε όσο είναι καιρός... :!: Ζεις κάτι μοναδικό και κοντεύεις να το χαλάσεις απο το τίποτα.Πρόσεχε γιατί δεν θέλει και πολύ να πάρει ανάποδες το μυαλό μας..σήμερα μου έλεγε ένας συνάδελφος ότι ο γιος ενός γνωστού του έπεσε σε μελαγχολία εξαιτίας μιας γυναίκας και έχει να μιλήσει περίπου 3 εβδομάδες..τον έχουν με ψυχοφάρμακα..ένα παλικάρι 29 χρονών :(

Τραγουδάκι:

Ξανά είχα αγαπήσει

κι αρρώστησα καιρό

μα τούτο είναι μαρτύριο

και πάθος φοβερό...

Ο,τι και να σου πούμε εμείς, όσα και να σου προτείνουμε, βοήθεια ουσιαστική, μη περιμένεις. Θα κάνει τον κύκλο του και θα τελειώσει. Είναι θέμα επιβίωσης.

Σιγά σιγά θα περάσεις στην ανάρρωση κι από κει και πέρα είναι κατηφόρα. Πιστεύω πως θα έρθουν όλα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Υποφέρεις κι αυτό δεν αντέχεται, πρέπει να εκτονωθεί και να τελειώνει...

Ταξιδιωτη, αυτό μου λέει κι εκείνος... Πως είμαι η ιδανική γυναίκα... Του αρέσει που τον αγαπώ τόσο πολύ... Ευτυχώς καταλαβαίνει και αναγνωρίζει πως δεν μας αφιερώνει πολύ χρόνο... :(

Τα νεύρα μου δεν τα νιώθω και πολύ καλά... :(

Και φοβάμαι πως μάλλον τείνω να αποκτήσω κάποιο πρόβλημα όπως λέει ο Βασίλης...

Γατούλα, το εύχομαι να συμβεί σύντομα γιατί πράγματι είναι «μαρτύριο και πάθος φοβερό»...

Δεν περίμενα ποτέ πως θα αγαπούσα έναν άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό... Τόσο που ενώ είμαστε καλά να υποφέρω από τα ίδια μου τα συναισθήματα...

Αντί να φθείνουν τα συναισθήματά μου με τον χρόνο, αυτά γίνονται πιο έντονα...

Η μητέρα μου με βλέπει που είμαι τελευταία (όσο καιρό αναγκάζεται να λείπει σε επαγγελματικά ταξίδια), να είμαι έτσι χάλια και προσπαθώ όσο μπορώ να της δείχνω πως είμαι καλά... Αλλά γμτ δεν μπορώ να προσποιούμαι διαρκώς... :(

Και το «ωραίο»... Ακόμα δεν έχει πάει στρατό... :X :(

Σας ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά... Σας ευχαριστώ όλους σας... Πράγματι μου κάνει πολύ καλό που το συζητάω μαζί σας... Δεν ήθελα να το κουβεντιάσω με δικούς μου ανθρώπους... Μου κάνει καλό που τα βλέπω και γραμμένα όποτε νιώθω πως λυγίζω... :(

Σας ευχαριστώ... :(