onefluffycloud Δημοσιεύτηκε May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2005 Καλησπερα. Θελω να στησω εναν web server και θα ηθελα να μου πειτε τι ταχυτητα συνδεσης πρεπει να εχω ωστε να κατεβαινουν με ικανοποιητικη ταχύτητα οι ιστοσελιδες που θα φιλοξενει. Να σημειωσω οτι ο server δεν θα φιλοξενει καποιο μεγάλο site αλλα ιστοσελιδες μικρων επιχειρησεων, όπως κομμωτηρια, ξενοδοχεια, ανθωπολεία κτλ... ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 onefluffycloud said: Καλησπερα. Θελω να στησω εναν web server και θα ηθελα να μου πειτε τι ταχυτητα συνδεσης πρεπει να εχω ωστε να κατεβαινουν με ικανοποιητικη ταχύτητα οι ιστοσελιδες που θα φιλοξενει. Να σημειωσω οτι ο server δεν θα φιλοξενει καποιο μεγάλο site αλλα ιστοσελιδες μικρων επιχειρησεων, όπως κομμωτηρια, ξενοδοχεια, ανθωπολεία κτλ... ευχαριστω εκ των προτερων. mia adsl 1024 enai kalh.exartatai ti thes. Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. May 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 ο web server θα φιλοξενει 4-5 sites με 5 στατικες σελιδες το καθένα. Τα sites σιγουρα δεν θα εχουν παρα πολλους επισκεπτες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Το παρα πολλούς και το σχετικά δεν λεει τπτ. Πόσα hits τη μέρα υπολογίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Καλησπέρα, Σε ένα server, έχει μεγαλύτερη έννοια η τιμή του upstream bandwidth. Σε μία 1024 aDSL αυτό που θα εκμεταλλευτείς δεν είναι τα 1024kbps του download, αλλά τα 256kbps του upload. Η ιδανικότερη λύση είναι μία sdsl 256up&down, ή 512up&down. Αυτό που επίσης παίζει ρόλο, είναι η διαθεσιμότητα. Στους servers, συνήθως μετράει ο συνολικός όγκος κίνησης και όχι η ταχύτητα της γραμμής. Καθότι, μπορεί να έχεις μία μέση κίνηση 256kbps, αλλά σε ώρες αιχμής η κίνηση να απαιτεί 1024kbps και άλλες ώρες η γραμμή να "κάθεται". Για ότι άλλο, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και στο vasilis at philoxenos.com (όπου at = @) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts