Jump to content

Ταχυτητα συνδεσης που απαιτει ενας Web Server

onefluffycloud
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.

Θελω να στησω εναν web server και θα ηθελα να μου πειτε τι ταχυτητα συνδεσης πρεπει να εχω ωστε να κατεβαινουν με ικανοποιητικη ταχύτητα οι ιστοσελιδες που θα φιλοξενει.

Να σημειωσω οτι ο server δεν θα φιλοξενει καποιο μεγάλο site αλλα ιστοσελιδες μικρων επιχειρησεων, όπως κομμωτηρια, ξενοδοχεια, ανθωπολεία κτλ...

ευχαριστω εκ των προτερων.

onefluffycloud said:
Καλησπερα.

Θελω να στησω εναν web server και θα ηθελα να μου πειτε τι ταχυτητα συνδεσης πρεπει να εχω ωστε να κατεβαινουν με ικανοποιητικη ταχύτητα οι ιστοσελιδες που θα φιλοξενει.

Να σημειωσω οτι ο server δεν θα φιλοξενει καποιο μεγάλο site αλλα ιστοσελιδες μικρων επιχειρησεων, όπως κομμωτηρια, ξενοδοχεια, ανθωπολεία κτλ...

ευχαριστω εκ των προτερων.

mia adsl 1024 enai kalh.exartatai ti thes.

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Guest vasilis

Καλησπέρα,

Σε ένα server, έχει μεγαλύτερη έννοια η τιμή του upstream bandwidth. Σε μία 1024 aDSL αυτό που θα εκμεταλλευτείς δεν είναι τα 1024kbps του download, αλλά τα 256kbps του upload. Η ιδανικότερη λύση είναι μία sdsl 256up&down, ή 512up&down.

Αυτό που επίσης παίζει ρόλο, είναι η διαθεσιμότητα. Στους servers, συνήθως μετράει ο συνολικός όγκος κίνησης και όχι η ταχύτητα της γραμμής. Καθότι, μπορεί να έχεις μία μέση κίνηση 256kbps, αλλά σε ώρες αιχμής η κίνηση να απαιτεί 1024kbps και άλλες ώρες η γραμμή να "κάθεται".

Για ότι άλλο, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και στο vasilis at philoxenos.com

(όπου at = @)