Jump to content

Που και πως γνωρίσατε το ταίρι σας;

soublaki-3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχολείο/σχολείο/διακοπές/πανεπιστήμιο (όχι από την ίδια σχολή). Τα πολύ μικρής διαρκείας δεν αναφέρονται.

ton gnorisa se ena cafe ..mas susthse enas koinos gnostos..alla kai etsi na mhn eixe ginei pali 8a ton gnoriza sth sxolh :p
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Σχολείο...

Συγνώμμη, με όλη την καλή διάθεση, μην το πάρεις στραβά, αλλα δημοσκοπήσεις για το cosmopolitan κάνεις; :P

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Πάντως βλέπω ότι μέχρι στιγμής όλοι (κι εγώ μαζι) απαντήσαμε μόνο στο ΠΟΥ ενώ έχει και ΠΩΣ η ερώτηση!

Οσο για μένα, η απάντηση στο ΠΩΣ (να κανω κ την αρχη ως πρωτοπόρα που είμαι :p :p) βρίσκεται σε αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=541061#post541061 ;)

Cosmo rullez βλεπω σουβλακερε νεε μου! χαχ.. ο χρηστης akpe με .... εξεφρασε πληρως...

Υγ. Για να απαντησω ομως κι εγω... ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ! (ειναι νωρις λεμε... αμα μεγαλωσω..χεχ)

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

δεν ετυχε..................ακομα
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Πολύ ρομαντικό το βρίσκω :O :rolleyes:

Απο την άλλη πάλι σκέφτομαι ότι στα μόνα threads που δεν μας έχεις πει γι αυτή την σχέση σου είναι στο Ανέκδοτα κ Αστεία και στο Πάμε Στοίχημα :p

Είμαι σίγουρος ότι το 80% των μελών έχει κάποια σχέση, και αρκετοί μάλιστα εντός myphone. Βλέπεις κανέναν άλλον να το διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία; Γίνεσαι κουραστική μετά από ένα σημείο...

Thats ma boys. :lol: :p

Οn topic: Την ειδα πρώτη φορα στη σχολή και μετά σπίτι της. :alien:

Την είδες σπίτι της, ή πήγατε σπίτι της;

Όντως χρειαζεται διευκρινιση γιατι δεν βγαζει και πολύ νόημα αυτό που είπα.

Την είδα πρώτη φορά στη σχολή αλλά δεν μιλήσαμε.

Μιλησαμε πρώτη φορά όταν ετυχε να πάω σπίτι της.

Την είδα πρώτη φορά στη σχολή αλλά δεν μιλήσαμε.

Μιλησαμε πρώτη φορά όταν ετυχε να πάω σπίτι της.

τη συνάντησα στη σχολή λέει, δε μιλήσαμε αλλά συνεννοηθήκαμε μόνο με τα μάτια κ μετά πήγαμε ντογρού σπίτι της για να... μιλήσουμε εκεί λολ :lol:

Εγώ πάλι, πρώτη φορά το διάβασα (για τη σχέση της Michelle εννοώ) και από τα ποστ μου βλέπετε κατά ποσο μπαίνω εδώ μεσα. Εκτός αυτού όμως, δεν είναι και εκτός θέματος.

Σ΄ένα ξενοδοχείο γνωρίστηκα με τον άντρα της ζωής μου. :) Είχαμε έναν κοινό φίλο που έπαιζε πιάνο εκεί και κάλεσε διάφορους φίλους να πάμε να τον ακούσουμε. Βρεθήκαμε λοιπόν έτσι και ... έγινε το μοιραίο :D

Το τελευταιο μου ταιρι (οχι οτι ειχα και πολλα βεβαια, αλλα ακουγεται ωραια) το γνωρισα μεσω IRC, μεσο το οποιο θεωρω lame μεν, αλλα απο την αλλη η εν μερει αντικοινωνικη μου φυση (αν ειναι βαρια λεξη το αντικοινωνικη, τοτε οχι ιδιαιτερα κοινωνικη :p ) βρισκει λιγο την χαρα της στην ανωνυμια που προσφερουν τετοιου ειδους εφαρμογες.
Behind every kiss: A potential Judas

Πνατως βλεπω οτι λιγοι ειναι αυτοι/ες που γνωρισαν το ταιρι τους μονοι τους,πχ. στο δρομο ή κανοντας φλερτ χωρις την παρεμβαση τριτων(συστασεις φιλων,γνωστων κλπ)...αχχχ...που ειναι οι παλιες καλες εποχες??? :p :X

Ημουν στο αυτοκινητο του κολλητου μου και αυτος μας τρακαρε!!!!Ε,ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος!!Τα εχουμε εδω και 3 μηνες και επεται συνεχεια!:D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Ημουν στο αυτοκινητο του κολλητου μου και αυτος μας τρακαρε!!!!Ε,ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος!!Τα εχουμε εδω και 3 μηνες και επεται συνεχεια!:D

Και τελικά τη ζημιά την πλήρωσε ή την πληρώνει σε δόσεις όποτε βγαίνετε; Ελπίζω να μην μπαίνεις στο αμάξι του και πάθεις τίποτα.

Πνατως βλεπω οτι λιγοι ειναι αυτοι/ες που γνωρισαν το ταιρι τους μονοι τους,πχ. στο δρομο ή κανοντας φλερτ χωρις την παρεμβαση τριτων(συστασεις φιλων,γνωστων κλπ)...αχχχ...που ειναι οι παλιες καλες εποχες??? :p :X

ΛΑΘΟΣ. Εγώ την πρώην την γνώρισα στο ΚΤΕΛ Αθήνα-Πάτρα, Πατραϊκός-ΑΡΗΣ στο κύπελλο.

Φυσικα και την πληρωσε αλλα (φυσικα και παλι) πληρωνει και οποτε βγαινουμε!!Αν και μερικες φορες τον λυπαμαι και προσφερομαι να πληρωσω εγω!Αλλα και παλι δε δεχεται :D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Σε οίκιμα φοιτητικής παράταξης μέσω ενός φίλου, που ήταν υπεύθυνος εκείνο το βράδυ....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

τη συνάντησα στη σχολή λέει, δε μιλήσαμε αλλά συνεννοηθήκαμε μόνο με τα μάτια κ μετά πήγαμε ντογρού σπίτι της για να... μιλήσουμε εκεί λολ :lol:

Mε τα μάτια μιλάμε εμεεεείιιιις

και τι λέμε δεν ξερει κανειιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςς

:p :lol: :rotfl:

Ειχαμε προβα για συναυλια και στο διαλειμα μια κοπελα που ειμασταν μαζι στην ιδια ταξη μου μου ζητησε να παμε για καφε :rolleyes: . Ο ξενερωτος ρωταω μια φιλη μου αν ηθελε να ερθει και αυτη μαζι :w00t: Και ετσι βγηκαμε για καφε...Βλεπω την φιλη μου να τηλ. σε μια φιλη της αν θελει να ερθει για καφε. Μετα απο 10 λεπτα προσγειωθηκε μπροστα στα εκπληκτα μου ματια ενα ολοκαινουργιο SL45!! Μολις ειχε κυκλοφορισει. Αδιαφορος για το ατομο που το αφησε στο τραπεζι, ζητησα χωρις να παρω τα ματια μου απο πανω του, αν μπορω να το περιεργαστω. Η απαντηση ηταν "φυσικα καρδια μου". Απιστευτο κινητο για την εποχη του. Μετα απο λιγο δοκιμασα να στειλω μια επαφη με πολλα πεδια μεσω IrDA για να δω αν ειναι συμβατο με το 6210 που ειχα. Πρωτη φορα που επιανα siemens.Η μονη επαφη με πολλα πεδια ηταν η δικια μου για να την στελνω σε οποιον την χρειαστει.Αλλα με ονομα pierced spirit τοτε... Ειδα να σταθεροποιειται το σημα των IrDA και τιποτα...Ουτε προσωπικα στοιχεια ελειφθησαν ουτε ενα μπιπ. "Μαλλον δεν συνεργαζονται" ειπα. Και εδωσα το κινητο στην κοπελα. Τοτε την ειδα. Μακρια καστανα μαλλια και κατι απιστευτα γαλαζοπρασινα ματια. Αλλα κομπλεξικος τοτε με τις γυναικες δεν της μιλησα και εφυγα για προβα. Το βραδυ ηταν στη συναυλια για να δει τη φιλη της και καθησε μεχρι το τελος για να δει και εμενα...Την αλλη μερα ειχα ενα μηνυμα. "Καρδια μου γιατι δεν μου ειπες οτι εβαλες τον αριθμος σου στο τηλ. μου και εφαγα τον κοσμο να βρω ποιος εισαι" :w00t: . Εμεινα μ@λ@κ@ς! Αγνωστο νουμερο..Αλλα το "καρδια μου" εκανε το μυαλο μου να δουλεψει.Απο κει και περα αρχισαμε να βγαινουμε. Πλεον ειναι πρωην μου :(

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική