Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτιμάμε αυτή ή με το portrait fix αλλά χωρίς HDR enhanced?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Δαγκωτο αυτή. Και ενεργοποίησε στις ρυθμίσεις model nexus 6p ;). Parameters βαλε τουλαχιστον medium. Αν τραβάς τοπία και δεν βιάζεσαι, μπορείς να το βάλεις και super high.

Προσωπικά έχω κάνει ένα κλώνο του με super high και ένα με medium.

Edited by Antretng

Οριστικά τέλος με P.

Τωρα δεν ξερω με root τι παιζει σε αυτο,δεν το εχω ψαξει.

Καπου πηρε το ματι μου την παρακατω εφαρμογη αλλα δεν την εχω εγκαταστησει να τεσταρω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rascarlo.quick.settings.tiles

Έχει βρει κανένας στην 9.0 ρύθμιση να μπαίνει η τοποθεσία σε battery save όπως ήταν σε Oreo και κάτω;

Επίσης υπάρχει τρόπος για αυτούς που βλέπουν Netflix σε ρουτ κινητό να έχουμε drm L1?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ενημερώνω ότι η αγόρασα την εφαρμογή για να την τεστάρω και δουλεύει άψογα προσθέτοντας battery saver mode location επιλογή σε custom Android P rom.

9d258d989513747461d6d0508d159b1a.png

93d75b2054372ccc16a95a26eb4be68a.png

143b79d5005fa181b6613ba2996877fc.png

Για να δουλέψει απαιτεί root η εναλλακτικά adb εντολή για μη root συσκευές.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ποιό παλικάρι θα μου εξηγήσει τί κάνουν αυτές οι επιλογές στο portrait mode που δείχνουν αστεράκια ή καρδούλες ή κυκλάκια;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λίγο σπαμαρισμα ακόμα με gcam. Μετά τις ενημερώσεις του bsg και το λειτουργικό nexus 6p από τον fu24 δόθηκαν νέες δυνατότητες.

Έτσι έχουμε τώρα gcam με λειτουργικό portrait mode, λειτουργικο model nexus 6p καθώς και λειτουργικα denoise settings του miniuser (δηλαδή να επιλέγεις εσύ πόσο noise reduction θα κάνει). Θεωρητικά είναι και πιο stable. Ορίστε για όποιον ενδιαφέρεται https://drive.google.com/open?id=14XJ_XMEOG4qdN17EfG7kb1mYy5d7xdDr

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω κάποιες δοκιμές με ρυθμίσεις (ειδικά τώρα που έχουμε περισσότερες επιλογές) και θα επανέλθω.

Λίγο σπαμαρισμα ακόμα με gcam. Μετά τις ενημερώσεις του bsg και το λειτουργικό nexus 6p από τον fu24 δόθηκαν νέες δυνατότητες.

Έτσι έχουμε τώρα gcam με λειτουργικό portrait mode, λειτουργικο model nexus 6p καθώς και λειτουργικα denoise settings του miniuser (δηλαδή να επιλέγεις εσύ πόσο noise reduction θα κάνει). Θεωρητικά είναι και πιο stable. Ορίστε για όποιον ενδιαφέρεται https://drive.google.com/open?id=14XJ_XMEOG4qdN17EfG7kb1mYy5d7xdDr

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω κάποιες δοκιμές με ρυθμίσεις (ειδικά τώρα που έχουμε περισσότερες επιλογές) και θα επανέλθω.

Φανταστικό το portrait mode.

Έχει και άλλος πρόβλημα με την μουσική μέσω Bluetooth μετά την αναβάθμιση σε Android P; επίσης δεν μου ανοίγει κάποιες εφαρμογές.

Ενημερώνω ότι η αγόρασα την εφαρμογή για να την τεστάρω και δουλεύει άψογα προσθέτοντας battery saver mode location επιλογή σε custom Android P rom.

9d258d989513747461d6d0508d159b1a.png

93d75b2054372ccc16a95a26eb4be68a.png

143b79d5005fa181b6613ba2996877fc.png

Για να δουλέψει απαιτεί root η εναλλακτικά adb εντολή για μη root συσκευές.

το battery saver για το location στην P το έχουν καταργήσει..? . γιατι το ψάχνω....

τουλάχιστον με την εφαρμογή γίνεται δουλειά...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

το battery saver για το location στην P το έχουν καταργήσει..? . γιατι το ψάχνω....

τουλάχιστον με την εφαρμογή γίνεται δουλειά...

Ναι καταργήθηκε όπως καταργήθηκε substratum,ηχογράφηση κλήσεων όπως αφαιρέθηκε κλασικό μενού ήχου όταν πατας volume button.

Με την πάνω εφαρμογή ενεργοποιείται battery saver mode στα location όπου απαιτεί root είτε adb εντολή που αναγράφεται στην σελίδα του play store της εφαρμογής.

Και για να δοκιμάσω ότι όντως λειτουργεί σωστά άνοιξα χάρτες και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω gps ενώ χωρίς την εφαρμογή άνοιγε αυτόματα και υποχρεωτικά όπως επίσης την εφαρμογή του ΟΑΣΑ για το στίγμα των λεωφορείων όπου λειτούργησε κανονικά μόνο με χρήση WiFi η data χωρίς κάνει χρήση GPS όπως αναγκαστικά κάνει με P με το που άνοιγα εφαρμογή.

Edited by alextrela

εγω παντως που ειχα 6 ωρες sot με 8.1 στο σπιτι με wifi τωρα εχει 7.5! Αναβαθμιση απο 8αρα χωρις reset

εγω παντως που ειχα 6 ωρες sot με 8.1 στο σπιτι με wifi τωρα εχει 7.5! Αναβαθμιση απο 8αρα χωρις reset

Και γω καλυτερη αυτονομια εχω.

Καινούρια open beta

9558cbff39856d799a5db43d82eddc3e.jpg

καποιος που εβαλε την τελευταια beta , μπορει να μας πει εαν διορθωσαν την αυξηση ηχου κλησης με το πλαινο πληκτρο ?

καποιος που εβαλε την τελευταια beta , μπορει να μας πει εαν διορθωσαν την αυξηση ηχου κλησης με το πλαινο πληκτρο ?
Τι ακριβώς να διορθώσουν;
Oneplus 6 8/128

αν ο ηχος κλήσης αυξομειωνεται με τα πλαινα πληκτρα;;

Αφαίρεσαν την επιλογή για το ποια ένταση θα ελέγχει το volume button από τις ρυθμίσεις του ήχου?

αν ο ηχος κλήσης αυξομειωνεται με τα πλαινα πληκτρα;;
Όχι, το media volume αλλάζει. Η αλλαγή είναι από την Google απλά σε προηγούμενη έκδοση αποτι θυμάμαι υπήρχε επιλογή για να το αλλάξεις, το έχουν αφαιρέσει τώρα.
Oneplus 6 8/128

Ναι καταργήθηκε όπως καταργήθηκε substratum,ηχογράφηση κλήσεων όπως αφαιρέθηκε κλασικό μενού ήχου όταν πατας volume button.

Με την πάνω εφαρμογή ενεργοποιείται battery saver mode στα location όπου απαιτεί root είτε adb εντολή που αναγράφεται στην σελίδα του play store της εφαρμογής.

Και για να δοκιμάσω ότι όντως λειτουργεί σωστά άνοιξα χάρτες και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω gps ενώ χωρίς την εφαρμογή άνοιγε αυτόματα και υποχρεωτικά όπως επίσης την εφαρμογή του ΟΑΣΑ για το στίγμα των λεωφορείων όπου λειτούργησε κανονικά μόνο με χρήση WiFi η data χωρίς κάνει χρήση GPS όπως αναγκαστικά κάνει με P με το που άνοιγα εφαρμογή.

μετά από reboot παραμένει?

Αφαίρεσαν την επιλογή για το ποια ένταση θα ελέγχει το volume button από τις ρυθμίσεις του ήχου?

σωστα, δεν υπάρχει πλεον αυτη η επιλογή, και μονο για αυτο σκέφτομαι να γυρίσω σε 8.1.

μετά από reboot παραμένει?

Εννοείται.

Δουλεύει και με την παρακάτω εφαρμογή που την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για ένδειξη μπαταρίας σε notifications center αλλά δοκίμασα και την ρύθμιση για location και δούλευε άψογα όπως με την tiles εφαρμογή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles

Αυτήν την εντολή δίνεις με adb σε tiles app και καθάρισες.

8df34f47d707bee150032e6c202da187.jpg

Παρόμοια και για quick setting.

Τώρα το παρατήρησες??

Με το που έβαλα πρώτη φορά Android P rom μου κακοφάνηκε πολύ με την πρώτη.

Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo.

Edited by alextrela

Τώρα το παρατήρησες??

Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo.

ας ελπίσουμε οτι κατι θα γινει κ με αυτο "future"..

ας ελπίσουμε οτι κατι θα γινει κ με αυτο "future"..

Μα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει γίνει θέμα όχι μόνο εδώ αλλά και διεθνώς ανάμεσα στους χρήστες.

Μιλάμε για μια fundamental λειτουργία του Android εδώ και πολλά χρόνια και πολλές εκδόσεις που η Google κάκιστα και χωρίς λόγο την στραμπαλιασε και πετσόκοψε όσο δεν πάει.

Γενικα βήματα προς τα πίσω με P η Google έφερε στο Android σε επίπεδο feature και επιλογών.(θα θελουμε root και για τα απλά όχι μόνο τα εξεζητημένα όπως πάει το πράγμα η συνέχεια με adb εντολές να επαναφέρουμε πράγματα που λειτουργούσαν χωρίς κανένα από τα 2)

Άντε του χρόνου το Bluetooth να λειτουργεί όπως σε iOS δηλαδή μόνο για χρήση με αξεσουάρ.

Και έπονται χειρότερα.

Edited by alextrela

Εννοείται.

Δουλεύει και με την παρακάτω εφαρμογή που την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για ένδειξη μπαταρίας σε notifications center αλλά δοκίμασα και την ρύθμιση για location και δούλευε άψογα όπως με την tiles εφαρμογή.

Τώρα το παρατήρησες??

Δεν έχω το 5τ πλέον, όσο το είχα με beta υπήρχε επιλογή, μάλιστα στις τελευταίες beta είχε προστεθεί

Εννοείται.

Τώρα το παρατήρησες??

με την 1η εφαρμογή την δωρεάν το ενεργοποίησα το tongle για το location

και μου βγάζει αυτό στην μπαρα

και όταν το πατάω στιγμιαία βγάζει αυτό και γυρνάει πάλι στην 1η ένδειξη....

και όταν πατάω τους χάρτες μου βγάζει το μνμ για το GPS... αρα είναι off?

Edit : ΟΚ έπαιξε τελικα, μου δίνει επιλογές από το tongle να απενεργοποιησω το GPS... αρα ΟΚ..

a3be221c964a30a1fe3e21de4122434c.jpgb1288bc9976277f772abb6f4eebc0b65.jpg2d00c28e3bdb9d3ff186fdd1e17d6f3d.jpg

Edited by anergos13

Έχει παρατηρήσει και άλλος την αναντιστοιχία στην καταμέτρηση των δεδομένων;

Στη μια μου βγάζει 19,7 και στην άλλη 25,77 για το ίδιο διάστημα τιμολόγησης. Και δεν μου το κάνει αυτόν τον μήνα, μου το κάνει πάντα...18a39b8618aee235fc2d331872bf2d71.jpgaab18c717c1958eeed40619b3bf821ed.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και όταν πατάω τους χάρτες μου βγάζει το μνμ για το GPS... αρα είναι off?

Edit : ΟΚ έπαιξε τελικα, μου δίνει επιλογές από το tongle να απενεργοποιησω το GPS... αρα ΟΚ..

Ναι σου παρεχει 3 επιλογές πατώντας το αντίστοιχο toggle και ένα από αυτά είναι network που σημαίνει χρήση μόνο Mobile data η WiFi για εύρεση τοποθεσίας όπως το γνωρίζουνε ως battery saver mode.

de7828cdb925e508971c3fe6b0c1c8e5.png

• The title was changed to OnePlus 6