Antretng Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) Προτιμάμε αυτή ή με το portrait fix αλλά χωρίς HDR enhanced? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δαγκωτο αυτή. Και ενεργοποίησε στις ρυθμίσεις model nexus 6p ;). Parameters βαλε τουλαχιστον medium. Αν τραβάς τοπία και δεν βιάζεσαι, μπορείς να το βάλεις και super high. Προσωπικά έχω κάνει ένα κλώνο του με super high και ένα με medium. Edited September 27, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Οριστικά τέλος με P. Τωρα δεν ξερω με root τι παιζει σε αυτο,δεν το εχω ψαξει. Καπου πηρε το ματι μου την παρακατω εφαρμογη αλλα δεν την εχω εγκαταστησει να τεσταρω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rascarlo.quick.settings.tiles Έχει βρει κανένας στην 9.0 ρύθμιση να μπαίνει η τοποθεσία σε battery save όπως ήταν σε Oreo και κάτω; Επίσης υπάρχει τρόπος για αυτούς που βλέπουν Netflix σε ρουτ κινητό να έχουμε drm L1? Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ενημερώνω ότι η αγόρασα την εφαρμογή για να την τεστάρω και δουλεύει άψογα προσθέτοντας battery saver mode location επιλογή σε custom Android P rom. Για να δουλέψει απαιτεί root η εναλλακτικά adb εντολή για μη root συσκευές. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 (edited) Ποιό παλικάρι θα μου εξηγήσει τί κάνουν αυτές οι επιλογές στο portrait mode που δείχνουν αστεράκια ή καρδούλες ή κυκλάκια; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 28, 2018 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Λίγο σπαμαρισμα ακόμα με gcam. Μετά τις ενημερώσεις του bsg και το λειτουργικό nexus 6p από τον fu24 δόθηκαν νέες δυνατότητες. Έτσι έχουμε τώρα gcam με λειτουργικό portrait mode, λειτουργικο model nexus 6p καθώς και λειτουργικα denoise settings του miniuser (δηλαδή να επιλέγεις εσύ πόσο noise reduction θα κάνει). Θεωρητικά είναι και πιο stable. Ορίστε για όποιον ενδιαφέρεται https://drive.google.com/open?id=14XJ_XMEOG4qdN17EfG7kb1mYy5d7xdDr Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω κάποιες δοκιμές με ρυθμίσεις (ειδικά τώρα που έχουμε περισσότερες επιλογές) και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Λίγο σπαμαρισμα ακόμα με gcam. Μετά τις ενημερώσεις του bsg και το λειτουργικό nexus 6p από τον fu24 δόθηκαν νέες δυνατότητες. Έτσι έχουμε τώρα gcam με λειτουργικό portrait mode, λειτουργικο model nexus 6p καθώς και λειτουργικα denoise settings του miniuser (δηλαδή να επιλέγεις εσύ πόσο noise reduction θα κάνει). Θεωρητικά είναι και πιο stable. Ορίστε για όποιον ενδιαφέρεται https://drive.google.com/open?id=14XJ_XMEOG4qdN17EfG7kb1mYy5d7xdDr Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσω κάποιες δοκιμές με ρυθμίσεις (ειδικά τώρα που έχουμε περισσότερες επιλογές) και θα επανέλθω. Φανταστικό το portrait mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Έχει και άλλος πρόβλημα με την μουσική μέσω Bluetooth μετά την αναβάθμιση σε Android P; επίσης δεν μου ανοίγει κάποιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ενημερώνω ότι η αγόρασα την εφαρμογή για να την τεστάρω και δουλεύει άψογα προσθέτοντας battery saver mode location επιλογή σε custom Android P rom. Για να δουλέψει απαιτεί root η εναλλακτικά adb εντολή για μη root συσκευές. Sent from my iPad using Tapatalk Proτο battery saver για το location στην P το έχουν καταργήσει..? . γιατι το ψάχνω.... τουλάχιστον με την εφαρμογή γίνεται δουλειά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) το battery saver για το location στην P το έχουν καταργήσει..? . γιατι το ψάχνω.... τουλάχιστον με την εφαρμογή γίνεται δουλειά... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι καταργήθηκε όπως καταργήθηκε substratum,ηχογράφηση κλήσεων όπως αφαιρέθηκε κλασικό μενού ήχου όταν πατας volume button. Με την πάνω εφαρμογή ενεργοποιείται battery saver mode στα location όπου απαιτεί root είτε adb εντολή που αναγράφεται στην σελίδα του play store της εφαρμογής. Και για να δοκιμάσω ότι όντως λειτουργεί σωστά άνοιξα χάρτες και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω gps ενώ χωρίς την εφαρμογή άνοιγε αυτόματα και υποχρεωτικά όπως επίσης την εφαρμογή του ΟΑΣΑ για το στίγμα των λεωφορείων όπου λειτούργησε κανονικά μόνο με χρήση WiFi η data χωρίς κάνει χρήση GPS όπως αναγκαστικά κάνει με P με το που άνοιγα εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καινούρια open beta Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 εγω παντως που ειχα 6 ωρες sot με 8.1 στο σπιτι με wifi τωρα εχει 7.5! Αναβαθμιση απο 8αρα χωρις reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 εγω παντως που ειχα 6 ωρες sot με 8.1 στο σπιτι με wifi τωρα εχει 7.5! Αναβαθμιση απο 8αρα χωρις reset Και γω καλυτερη αυτονομια εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Καινούρια open beta καποιος που εβαλε την τελευταια beta , μπορει να μας πει εαν διορθωσαν την αυξηση ηχου κλησης με το πλαινο πληκτρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 καποιος που εβαλε την τελευταια beta , μπορει να μας πει εαν διορθωσαν την αυξηση ηχου κλησης με το πλαινο πληκτρο ?Τι ακριβώς να διορθώσουν; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 αν ο ηχος κλήσης αυξομειωνεται με τα πλαινα πληκτρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 αν ο ηχος κλήσης αυξομειωνεται με τα πλαινα πληκτρα;; Αφαίρεσαν την επιλογή για το ποια ένταση θα ελέγχει το volume button από τις ρυθμίσεις του ήχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 αν ο ηχος κλήσης αυξομειωνεται με τα πλαινα πληκτρα;;Όχι, το media volume αλλάζει. Η αλλαγή είναι από την Google απλά σε προηγούμενη έκδοση αποτι θυμάμαι υπήρχε επιλογή για να το αλλάξεις, το έχουν αφαιρέσει τώρα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ναι καταργήθηκε όπως καταργήθηκε substratum,ηχογράφηση κλήσεων όπως αφαιρέθηκε κλασικό μενού ήχου όταν πατας volume button. Με την πάνω εφαρμογή ενεργοποιείται battery saver mode στα location όπου απαιτεί root είτε adb εντολή που αναγράφεται στην σελίδα του play store της εφαρμογής. Και για να δοκιμάσω ότι όντως λειτουργεί σωστά άνοιξα χάρτες και μου ζήτησε να ενεργοποιήσω gps ενώ χωρίς την εφαρμογή άνοιγε αυτόματα και υποχρεωτικά όπως επίσης την εφαρμογή του ΟΑΣΑ για το στίγμα των λεωφορείων όπου λειτούργησε κανονικά μόνο με χρήση WiFi η data χωρίς κάνει χρήση GPS όπως αναγκαστικά κάνει με P με το που άνοιγα εφαρμογή. Sent from my iPad using Tapatalk Proμετά από reboot παραμένει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Αφαίρεσαν την επιλογή για το ποια ένταση θα ελέγχει το volume button από τις ρυθμίσεις του ήχου? σωστα, δεν υπάρχει πλεον αυτη η επιλογή, και μονο για αυτο σκέφτομαι να γυρίσω σε 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) μετά από reboot παραμένει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται. Δουλεύει και με την παρακάτω εφαρμογή που την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για ένδειξη μπαταρίας σε notifications center αλλά δοκίμασα και την ρύθμιση για location και δούλευε άψογα όπως με την tiles εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles Αυτήν την εντολή δίνεις με adb σε tiles app και καθάρισες. Παρόμοια και για quick setting. Αφαίρεσαν την επιλογή για το ποια ένταση θα ελέγχει το volume button από τις ρυθμίσεις του ήχου? Τώρα το παρατήρησες?? Με το που έβαλα πρώτη φορά Android P rom μου κακοφάνηκε πολύ με την πρώτη. Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Τώρα το παρατήρησες?? Με το που έβαλα πρώτη φορά Android P rom μου κακοφάνηκε πολύ με την πρώτη. Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo. Sent from my iPad using Tapatalk Pro ας ελπίσουμε οτι κατι θα γινει κ με αυτο "future".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) ας ελπίσουμε οτι κατι θα γινει κ με αυτο "future".. Μα μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει γίνει θέμα όχι μόνο εδώ αλλά και διεθνώς ανάμεσα στους χρήστες. Μιλάμε για μια fundamental λειτουργία του Android εδώ και πολλά χρόνια και πολλές εκδόσεις που η Google κάκιστα και χωρίς λόγο την στραμπαλιασε και πετσόκοψε όσο δεν πάει. Γενικα βήματα προς τα πίσω με P η Google έφερε στο Android σε επίπεδο feature και επιλογών.(θα θελουμε root και για τα απλά όχι μόνο τα εξεζητημένα όπως πάει το πράγμα η συνέχεια με adb εντολές να επαναφέρουμε πράγματα που λειτουργούσαν χωρίς κανένα από τα 2) Άντε του χρόνου το Bluetooth να λειτουργεί όπως σε iOS δηλαδή μόνο για χρήση με αξεσουάρ. Και έπονται χειρότερα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited September 29, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Εννοείται. Δουλεύει και με την παρακάτω εφαρμογή που την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για ένδειξη μπαταρίας σε notifications center αλλά δοκίμασα και την ρύθμιση για location και δούλευε άψογα όπως με την tiles εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles Αυτήν την εντολή δίνεις με adb σε tiles app και καθάρισες. Παρόμοια και για quick setting. Τώρα το παρατήρησες?? Με το που έβαλα πρώτη φορά Android P rom μου κακοφάνηκε πολύ με την πρώτη. Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δεν έχω το 5τ πλέον, όσο το είχα με beta υπήρχε επιλογή, μάλιστα στις τελευταίες beta είχε προστεθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 (edited) Εννοείται. Δουλεύει και με την παρακάτω εφαρμογή που την χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για ένδειξη μπαταρίας σε notifications center αλλά δοκίμασα και την ρύθμιση για location και δούλευε άψογα όπως με την tiles εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.simonesestito.ntiles Αυτήν την εντολή δίνεις με adb σε tiles app και καθάρισες. Παρόμοια και για quick setting. Τώρα το παρατήρησες?? Με το που έβαλα πρώτη φορά Android P rom μου κακοφάνηκε πολύ με την πρώτη. Μάλιστα στις AOSP πλέον ούτε διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notifications προσφέρουν όπως η αντίστοιχες με Oreo. Sent from my iPad using Tapatalk Proμε την 1η εφαρμογή την δωρεάν το ενεργοποίησα το tongle για το location και μου βγάζει αυτό στην μπαρα και όταν το πατάω στιγμιαία βγάζει αυτό και γυρνάει πάλι στην 1η ένδειξη.... και όταν πατάω τους χάρτες μου βγάζει το μνμ για το GPS... αρα είναι off? Edit : ΟΚ έπαιξε τελικα, μου δίνει επιλογές από το tongle να απενεργοποιησω το GPS... αρα ΟΚ.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 29, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Έχει παρατηρήσει και άλλος την αναντιστοιχία στην καταμέτρηση των δεδομένων; Στη μια μου βγάζει 19,7 και στην άλλη 25,77 για το ίδιο διάστημα τιμολόγησης. Και δεν μου το κάνει αυτόν τον μήνα, μου το κάνει πάντα... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 και όταν πατάω τους χάρτες μου βγάζει το μνμ για το GPS... αρα είναι off? Edit : ΟΚ έπαιξε τελικα, μου δίνει επιλογές από το tongle να απενεργοποιησω το GPS... αρα ΟΚ.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι σου παρεχει 3 επιλογές πατώντας το αντίστοιχο toggle και ένα από αυτά είναι network που σημαίνει χρήση μόνο Mobile data η WiFi για εύρεση τοποθεσίας όπως το γνωρίζουνε ως battery saver mode. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts