MeddlingMageGR Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 τελικά χάνεται το vo-wifi μετα το update σε pie ;Ναι χάνεται. Εγώ έχασα και το VoLTE. Επίσης η εγγραφή κλήσεων ACR δεν λειτουργεί πια. Υπομονή.... Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 λογικα θα ξανα γίνεται με τον ιδιο τροπο; η δε παίζει με pie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Ωχ κακά νέα ότι χάνεται το vowifi και volte. Δεν με βλέπω να πήγαινω σε pie μιας και έχω πρόβλημα με το σήμα στο σπίτι χωρίς vowifi Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 επειδή κ για εμένα το vowifi ειναι πολύ σημαντικό, μπορεί καμπιος που πηγε σε pie να μας πει αν ξανα ενεργόποιειται με τις γνωστές ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 λογικα θα ξανα γίνεται με τον ιδιο τροπο; η δε παίζει με pie; Στην beta πάντως ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο, λογικά και στην official θα παίζει. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Android Pie ενημέρωση από το oxygen updater.. Βγήκε μόλις Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 όσοι έχουμε beta πως την περνάμε ρε παιδιά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 όσοι έχουμε beta πως την περνάμε ρε παιδιά? Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓύρνα στην τελευταία stable με wipe data, cache, dalvik και λογικά θα σε ειδοποιήσει για την Pie. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παιδιά πολύ σούπερ η Pie. Ωραίο UI, Smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Παιδιά πολύ σούπερ η Pie. Ωραίο UI, Smooth.Μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshots από τις ρυθμίσεις κυρίως και από το settings panel; Γιατί θυμάμαι ότι τα εικονίδια δεν ήταν τόσο μινιμαλ όσο είναι στις open beta των OP5/5T και είχανε περίγραμμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 21, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 το έκανα αλλά δεν με πάει πίσω δεν το έχω ροοτ δεν το έχω ξεκλειδώσει κάποια βοήθεια πλζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έγχρωμο άμα θες. Έχει επιλογές λευκό και μαύρο! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έγχρωμο άμα θες. Έχει επιλογές λευκό και μαύρο! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αυτό το κυκλικό περίγραμμα είναι που με ψιλό χαλάει. Το ίδιο και στα toggles στην notification shade είναι; Θα προτιμούσα δηλαδή αυτό το στυλ, με εικονίδια χωρίς περίγραμμα και πιο minimal. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έκανα επαναφορά τίποτα κάποιος να με βοηθήσει πρώτη φορά έχω oneplus πως να βγω από τη beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Έκανα επαναφορά τίποτα κάποιος να με βοηθήσει πρώτη φορά έχω oneplus πως να βγω από τη beta?Κατέβασε την πιο πρόσφατη stable για αρχή και αποθήκευσε την στην συσκευή σου. OOS 5.1.11 είναι αν θυμάμαι καλά η τελευταία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 (edited) Δεν μπορούμε να φλασαρουμε πάνω από τη beta? Edit: φλασαρα τη stable πάνω από την beta. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 21, 2018 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Παίδες δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για το vowifi και volte... Και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Δεν μπορούμε να φλασαρουμε πάνω από τη beta? Edit: φλασαρα τη stable πάνω από την beta. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε παιδιά εγώ την κατέβασα από oxygen update την stable και όταν πατάω install λέει είναι παλιό πακέτο και δεν με αφήνει τι σκατα κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepao113 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Ρε παιδιά εγώ την κατέβασα από oxygen update την stable και όταν πατάω install λέει είναι παλιό πακέτο και δεν με αφήνει τι σκατα κάνω λάθος? Πρεπει να κατεβάσεις την ROLLBACK ROM απευθείας στο κινητό από εδώ https://forums.oneplus.com/threads/android-p-beta-and-device-tree-kernel-source-for-oneplus-6.833612/, και εγώ πάλευα δυο ώρες με την stable από το oxygen update και από το επίσημο site Παράθεση MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πρεπει να κατεβάσεις την ROLLBACK ROM απευθείας στο κινητό από εδώ https://forums.oneplus.com/threads/android-p-beta-and-device-tree-kernel-source-for-oneplus-6.833612/, και εγώ πάλευα δυο ώρες με την stable από το oxygen update και από το επίσημο site Κάνω αυτά που λέει αλλά δεν το καταφέρνω βοηθά πως το έκανες τα βηματα plz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeSwimmer Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το κουλό είναι ότι μίλαγα πριν στο τηλέφωνο και μου εμφανίζει το hd ενω δεν μου εμφανίζει κάνα εικονίδιο volte ή vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Αυτό μου το κάνει και μένα με wind Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Παίδες αυτό είναι το HD voice. Θα γράφει κανονικά volte ή vowifi... Παρεμπιπτόντως δοκίμασε κάνεις να περάσει twrp να ρουτάρει γιατί δεν περνάει το τελευταίο twrp... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 έχει κανείς άποψη για κάμερα... μετα. το update? λέω να την κάνω το βραδάκι για να. δω τι παίζει.. Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 βλέπω ότι δεν ασχολείται κανείς με την ανοησία να είναι link ο ήχος κλήσης με τις ειδοποιήσεις, τόσο πολύ σας αρέσει? και το χειρότερο είναι ότι δεν γίνεται unlink χωρίς xposed. υπάρχει τρόπος η θα πρέπει να περιμένω xposed? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts