Jump to content

OnePlus 6

TAZ_DEV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ έχω κατεβασμένες στις ρυθμίσεις ήχου τον ήχο από media,όταν έρχονται ειδοποιήσεις από πχ facebook,instagram ή παιχνίδια,ο ήχος είναι ενεργός.

Και καλά όταν τον ακούς όταν δεν κοιμάσαι,αλλά να σε ξυπνάει 2 και 3 φορές στα άγρια χαράματα είναι θέμα.

Μόνο στο εντελώς αθόρυβο σταματούν οι ειδοποιήσεις?

Επίσης οι ειδοποιήσεις σταματαν και στην λειτουργία ''Μην ενοχλείτε'' που νομιζω μπορεις να ρυθμίσεις να έρχονται οι κλήσεις καθως και μπορεις να προγραμματίσεις την λειτουργεία να δουλεύει αυτόματα συγκεκριμένες ώρες.

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Να ρωτήσω στην beta με pie έχει θέμα με τη φωτηνοτειτα?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να το έχεις μονίμως πάνω από το 50% για να βλέπεις

Προσωπικά δεν έχω θέμα και δεν έχω δει να αναφέρεται πουθενά παρόμοιο πρόβλημα. Εφόσον δεν το είχες πριν δοκίμασε να κάνεις restart/factory reset, λογικά θα στρώσει.
Oneplus 6 8/128

Πολλοί το αναφέρουν αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έτσι λειτουργεί πια η αυτόματη φωνεινοτητα στο Android p.

Έχει νέους αλγόριθμους AI και λέγεται adaptive brightness που σημαίνει ότι μαθαίνει τις προτιμήσεις του χρήστη με τον καιρό.

Αν εσύ δηλαδή συνεχίζεις να της αυξάνεις μετά από λίγο καιρό θα το καταλάβει και από μόνη της θα αυξάνει ανάλογα στο ιδιο ποσοστό. Και το αντίστροφο φυσικά.

η τελευταία stable εχει ψιλοχάλια μπαταρία, σκεφτομαι και εγω μετάβαση σε μπετα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Πολλοί το αναφέρουν αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έτσι λειτουργεί πια η αυτόματη φωνεινοτητα στο Android p.

Έχει νέους αλγόριθμους AI και λέγεται adaptive brightness που σημαίνει ότι μαθαίνει τις προτιμήσεις του χρήστη με τον καιρό.

Αν εσύ δηλαδή συνεχίζεις να της αυξάνεις μετά από λίγο καιρό θα το καταλάβει και από μόνη της θα αυξάνει ανάλογα στο ιδιο ποσοστό. Και το αντίστροφο φυσικά.

Έχεις δοκιμάσει aosp pie στο 5? Δεν έχει σημασία αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για adaptive brightness για να εχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την Oreo θα πρέπει να έχεις ρυθμίσει τουλάχιστον στο 80% τι στιγμή που στην Oreo το είχες στο 40%

Παιδιά επειδή καινούριος με την OnePlus ισχύει ότι σε ενα μήνα περίπου θα βγει τι 6t? Εννοώ σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα?

Έχεις δοκιμάσει aosp pie στο 5? Δεν έχει σημασία αν έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή για adaptive brightness για να εχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την Oreo θα πρέπει να έχεις ρυθμίσει τουλάχιστον στο 80% τι στιγμή που στην Oreo το είχες στο 40%

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ... Υποτίθεται ότι αρχικά θα έχεις στο 80% την φωτεινότητα που είχες με 40 στην Oreo, αλλά μετά από λίγο καιρό θα εχεις την ίδια φωτεινότητα με χαμηλότερο ποσοστό.

Τουλάχιστον από αυτά που διάβασα , αυτό αναφέρουν.

Πρέπει να το χρησιμοποιείς πολλές μέρες για να μάθει την χρήση σου και να αναπροσαρμοστει.

Τωρα στην πράξη δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Εγώ πάντως που δοκίμασα την pixel experience pie στο OP5, δεν αντιμετώπισα τόσο μεγάλη διαφορά στην φωτεινότητα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πολυχρησιμοποιησα την adaptive brightness γιατί αλλαα γρήγορα ρομ.

Παιδιά επειδή καινούριος με την OnePlus ισχύει ότι σε ενα μήνα περίπου θα βγει τι 6t? Εννοώ σε τοσο μικρό χρονικό διάστημα?

Δεν είναι καθόλου περίεργο, τα τελευταία 2 χρόνια αυτό γίνεται.

Το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί 17 Οκτωβρίου με επιβεβαιωμενο το on screen fingerprint και ακούγεται για τριπλή κάμερα.

Αν σε ενδιαφέρει η αγορά oneplus θα πρότεινα να περιμένεις.

Oneplus 6 8/128

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ... Υποτίθεται ότι αρχικά θα έχεις στο 80% την φωτεινότητα που είχες με 40 στην Oreo, αλλά μετά από λίγο καιρό θα εχεις την ίδια φωτεινότητα με χαμηλότερο ποσοστό.

Τουλάχιστον από αυτά που διάβασα , αυτό αναφέρουν.

Πρέπει να το χρησιμοποιείς πολλές μέρες για να μάθει την χρήση σου και να αναπροσαρμοστει.

Τωρα στην πράξη δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Εγώ πάντως που δοκίμασα την pixel experience pie στο OP5, δεν αντιμετώπισα τόσο μεγάλη διαφορά στην φωτεινότητα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν πολυχρησιμοποιησα την adaptive brightness γιατί αλλαα γρήγορα ρομ.

Αυτό θα έπρεπε να κάνει αν έχεις ενεργοποιήσει το adaptive brightness, αν δεν το έχεις δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι

Δεν είναι καθόλου περίεργο, τα τελευταία 2 χρόνια αυτό γίνεται.

Το πιο πιθανό είναι να ανακοινωθεί 17 Οκτωβρίου με επιβεβαιωμενο το on screen fingerprint και ακούγεται για τριπλή κάμερα.

Αν σε ενδιαφέρει η αγορά oneplus θα πρότεινα να περιμένεις.

Έχω το OnePlus 6 φίλε μου απλά μου έκανε εντύπωση το τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Γνωριζεις μήπως τι παίζει με το πρόγραμμα που έχει η OnePlus που γυρίζεις το παλιό και κερδίζεις κάτι σε χρήματα??

Έχω το OnePlus 6 φίλε μου απλά μου έκανε εντύπωση το τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Γνωριζεις μήπως τι παίζει με το πρόγραμμα που έχει η OnePlus που γυρίζεις το παλιό και κερδίζεις κάτι σε χρήματα??
Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση, το είχα δει όταν πήγα από το 5 στο 6 και το πούλησα στο Facebook.
Oneplus 6 8/128

Πάντως είδα μπαταρία ότι μου την έδωσε γρήγορα anyway θα δω πως θα πάει και άμα είναι ξανά περνάω την παλιά εγδοση με android 8

Το παρατήρησα και εγώ στις 4 custom rom που δοκίμασα σε 5T η φωτεινότητα είναι χάλια στο αυτόματο.

Και σε χειροκίνητα εκεί που ήθελες 20 σε Oreo το αντίστοιχο σε P είναι σχεδόν 50.

Να τα βράσω αυτά τα έξυπνης νοημοσύνης και μπούρδες.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτό θα έπρεπε να κάνει αν έχεις ενεργοποιήσει το adaptive brightness, αν δεν το έχεις δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι

Ναι, προφανώς. Θεωρούσα ότι μιλούσαμε για την περίπτωση που είναι ενεργοποιημένο.

Κάποια εφαρμογή για να δω τι τρώει την μπαταρία χωρίς root ?

GSAM Battery status pro

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Κατέβασα την pro έκδοση , ξέρουμε αν είναι app που καταναλώνει και αυτό? Μου μοιάζει έμπιστο, από ότι διάβασα ! Ξέρουμε και ποια αποτελέσματα είναι καλά ?

GSAM Battery status pro

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Edited by kwstassrp

Στην παλιά έκδοση με την 5.1.11 πως γυρνάμε από τη beta?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κατέβασα από oneplus την 5.1.11 μόλις πατάω να το κάνει μου λέει δεν γίνεται υποβάθμιση σε παλαιότερη έκδοση κάποιο help?

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενώ πέρασα την 5.1.11 από το site μόλις πατάω δεν με αφήνει λέει δεν γίνεται υποβάθμιση σε ποιο παλιά έκδοση κάποια βοήθεια?

Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο γιατί δεν το καταφέρνω

Μέσω recovery την φλασαρεις

δεν με αφηνει να περασω την stable καποια βοηθεια καποιος?

Αφού κατεβάσεις την official μπες σε twrp και κάνε wipe όλα εκτός της internall και κάνε install το zip αρχείο που κατέβασες... Ελπίζω ότι έχεις ξεκλειδώσει το τηλέφωνο....

Oneplus 6

Το έχω ξεκλειδώσει στο twrp κάτι δεν κάνω σωστά

• The title was changed to OnePlus 6