evoluti0n Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Δεν καταλαβαινόμαστε. Δεν θέλω να εξαπατήσω κανένα, προσπαθώ να μη με εξαπατήσουν αυτοί. Απλά σου περιγράφω ένα ακραίο σενάριο που μπορεί να είναι σενάριο χρήσης για κάποιον. Και μέσω αυτού θέλω να επικοινωνήσω το point μου και την ανησυχία μου για το πότε και υπό ποιες συνθήκες μπορεί η oneplus να αποφανθεί ότι η μπαταρία όντως έχει πέσει σε απόδοση ή όχι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7608366#post7608366 Γραφει τι του ζητανε , χαζοι δεν ειναι αν δουνε καποιο θεμα σου λενε το στελνεις για αντικατασταση στην εγγυηση , αν του φανει λογικο θα σου το πουνε απο την αρχη , οτι ξερεις δεν βλεπουμε κατι παρολο που να χρηζει αντικατασταση μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7608366#post7608366 Γραφει τι του ζητανε , χαζοι δεν ειναι αν δουνε καποιο θεμα σου λενε το στελνεις για αντικατασταση στην εγγυηση , αν του φανει λογικο θα σου το πουνε απο την αρχη , οτι ξερεις δεν βλεπουμε κατι παρολο που να χρηζει αντικατασταση μπαταριας Ωραία. Αυτό είναι πολυ θετικό. Δεν το είχα δει. Αν σου αλλάζουν τη μπαταρία εντός εγγύησης έχοντας μόνο τη φυσιολογική φθορά του χρόνου, είναι πολύ σημαντικό. Να το χουμε υπόψιν μας όσοι κρατάμε τα κινητά 2-3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καλησπέρα! Έρχομαι από Nexus 6P. Τον Σεπτέμβρη, λήγει η εγγύηση του και επειδή αργοπεθαίνει, λέω να πάω σε OP6. Το πρόβλημα είναι ότι, σαν φοιτητής, δεν έχω χρήματα να το πάρω με την μια και θέλω να δίνω με δόσεις. Έχω πιστωτική, όμως δεν έχει στο site επιλογή. Τι λύση μπορεί να υπάρχει; Γίνεται να πληρώσω με την πιστωτική και να δίνω μετά τις δόσεις στην τράπεζα; Ευχαριστώ. //... @Bayern7 Βλέπεις wea; Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μπορείς να βάλεις την πιστωτική στο PayPal και να πληρώσεις μέσω PayPal που είναι και πιο ασφαλές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Καλησπέρα! Έρχομαι από Nexus 6P. Τον Σεπτέμβρη, λήγει η εγγύηση του και επειδή αργοπεθαίνει, λέω να πάω σε OP6. Το πρόβλημα είναι ότι, σαν φοιτητής, δεν έχω χρήματα να το πάρω με την μια και θέλω να δίνω με δόσεις. Έχω πιστωτική, όμως δεν έχει στο site επιλογή. Τι λύση μπορεί να υπάρχει; Γίνεται να πληρώσω με την πιστωτική και να δίνω μετά τις δόσεις στην τράπεζα; Ευχαριστώ. //... @Bayern7 Βλέπεις wea;Πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα σου για τις δόσεις. Μπορείς να βάλεις την πιστωτική στο PayPal και να πληρώσεις μέσω PayPal που είναι και πιο ασφαλές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν τον προβληματιζει η ασφάλεια, δόσεις θέλει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Εννοείται ότι θα μπορεί να πληρώνει με δόσεις (όταν έρχεται κάθε μήνα ο λογαριασμός της πιστωτικής υπάρχει ένα ελάχιστο - μικρό - ποσό που μπορείς να πληρώνεις για δόση), απλώς επισημαίνω ότι ταυτόχρονα είναι και πιο ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 θα μπορει να βαζει την ελαχιστη καταβαλη καθε μηνα. 15-20-25 ευρω.. οσα του γραφει το χαρτι τις τραπεζας για να ειναι ενημερως προς την τραπεζα..απλα να ξερει ο φιλος οτι θα τοκιζεται το ποσο.. δεν ειναι ατοκες οι δοσεις δηλαδη.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 θα μπορει να βαζει την ελαχιστη καταβαλη καθε μηνα. 15-20-25 ευρω.. οσα του γραφει το χαρτι τις τραπεζας για να ειναι ενημερως προς την τραπεζα..απλα να ξερει ο φιλος οτι θα τοκιζεται το ποσο.. δεν ειναι ατοκες οι δοσεις δηλαδη.! Άρα να δω πόσο είναι το επιτόκιο για να ξέρω. Νομίζω πως αν έχεις 400 ευρώ στην κάρτα, σε αγορά και μετά κάνεις πληρωμή 300 με 1% επιτόκιο, τότε τον επόμενο μήνα, η δόση θα είναι 104 αντί 100, δηλαδή 1% επί του αρχικού ποσού. Σωστά; Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Άρα να δω πόσο είναι το επιτόκιο για να ξέρω. Νομίζω πως αν έχεις 400 ευρώ στην κάρτα, σε αγορά και μετά κάνεις πληρωμή 300 με 1% επιτόκιο, τότε τον επόμενο μήνα, η δόση θα είναι 104 αντί 100, δηλαδή 1% επί του αρχικού ποσού. Σωστά; η ελαχιστη καταβολη που λεω εγω θα ειναι πιο λιγο απο τα 100 αλλα για επιτοκια θα πρεπει να ρωτησεις την τραπεζα σου και συγκεκριμενα με τι επιτοκιο εχεις παρει την πστωτικη σου καρτα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 @Bayern7 Βλέπεις wea; wea??:shifty: w50, unluko mameluko και τα άλλα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Με το καλο την Δευτέρα παίρνω και γω το 128. Για πείτε οποίος έκανε την μετάβαση..τι θα μου λείψει και τι θα κερδίσω σε σχέση με το iOS. Και αντίστοιχα με το iPhone 7 Plus (που ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, απλά ήθελα μια αλλαγή και μια πιο φρέσκια συσκευή, μιας και αλλάζω κάθε 2 χρόνια συσκευές minimum) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 wea??:shifty: w50, unluko mameluko και τα άλλα!:D Δε θα γίνεις mod ποτέ :p Gusyolo εδώ Unluckoz Marmeladuckoz Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς και να πει γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία εφαρμογη;Συγκεκριμένα κάνω paste αρχεία apk από pc,τα τρέχω αλλά όταν πατάω άνοιγμα της- υποτιθεται- εγκατεστημένης εφαρμογής,μου βγάζει μνμ ότι η εφαρμογή έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 πήρα στο γιο μου το xiaomi note 5 και έκανα μια σύντομη δοκιμή στην κοντινή εστίαση... . ακαριαίο.. στην ίδια περίπτωση το 1+6 ζορίζεται αρκετά.. αναφορές πολλές βλέπω στο forum της oneplus... Λέτε να είναι bug που θα το φτιαξουν κάποια στιγμή...? Στάλθηκε από το ONEPLUS 6 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Από που προτείνετε να αγοράσω το oneplus? Που θα μου βγει φτηνά και με εγγύηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Από που προτείνετε να αγοράσω το oneplus? Που θα μου βγει φτηνά και με εγγύηση ;Απο το επίσημο site oneplus.net Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Από που προτείνετε να αγοράσω το oneplus? Που θα μου βγει φτηνά και με εγγύηση ; Μόνο από το επίσημο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Παιδες ειμαι με το mi mix 2 τωρα και εδω και κανα 3 χρονια περιπου μονο με κινητα xiaomi γιατι μου ειναι πολυ χρησιμα τα dual app και η native ηχογράφηση κλησεων. Θελω να ρωτησω αν μεταβαινωντας στο oneplus 6 θα τα εχω και τα 2 χωρις ομως extra apps. (dual apps = 2 ας πουμε viber στην ιδια συσκευη) Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Παιδες ειμαι με το mi mix 2 τωρα και εδω και κανα 3 χρονια περιπου μονο με κινητα xiaomi γιατι μου ειναι πολυ χρησιμα τα dual app και η native ηχογράφηση κλησεων. Θελω να ρωτησω αν μεταβαινωντας στο oneplus 6 θα τα εχω και τα 2 χωρις ομως extra apps. (dual apps = 2 ας πουμε viber στην ιδια συσκευη)Dual apps υποστηρίζει, η oneplus το ονομάζει parallel apps. Ηχογράφηση υπάρχει είτε μέσω root είτε μέσω εφαρμογής. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Dual apps υποστηρίζει, η oneplus το ονομάζει parallel apps. Ηχογράφηση υπάρχει είτε μέσω root είτε μέσω εφαρμογής. Θενξ για την άμεση απάντηση! Δυστυχώς την ηχογράφηση τη θελω και χωρις περιορισμους... Δε θα κανω τη μεταβαση αν και το θεωρώ υπερπληρες (το mi mix 2 εχει μετρια camera και ips). Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroul Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλησπέρα είμαι σε δίλημμα για το θέμα χωρητικότητάς 128gb η 256 αξίζει το κάτι παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Κάτοχος του 128 από σήμερα.. Μετάβαση από iPhone 7plus..θα του δώσω τον χρόνο του αν και μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος! Ερώτηση.. Κατά την διάρκεια κλήσεων κάνει έναν θόρυβο 3-4 φορές τυχαία.. Πατάω κουμπί με το αυτί ή δαχτυλικό αποτύπωμα.. ή είναι κάτι άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης ας βάλει κάποιος το workaround για το WiFi calling. Το είχα στο iPhone.. εδώ όμως γιόκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroul Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Κάτοχος του 128 από σήμερα.. Μετάβαση από iPhone 7plus..θα του δώσω τον χρόνο του αν και μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος! Ερώτηση.. Κατά την διάρκεια κλήσεων κάνει έναν θόρυβο 3-4 φορές τυχαία.. Πατάω κουμπί με το αυτί ή δαχτυλικό αποτύπωμα.. ή είναι κάτι άλλο? Καλορίζικο φίλος να το χαρείς? Ποιο χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλορίζικο φίλος να το χαρείς? Ποιο χρώμα? Black mirror με sandstone original μαύρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroul Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αν εξαιρέσεις τις δακτυλιες που βλέπω στα video πρέπει να είναι ωραίο, 128gb το διάλεξες για πιο φθηνά η δεν σε απασχολεί η χωρητικότητα? Στο λέω γιατί είμαι σε σκέψεις.. 128 η 256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts