Johnnakoss Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εχτές ήμουν έξω την νύχτα και χρειάστηκα να τραβήξω βίντεο σε χαμηλό φωτισμό, με την εφαρμογή της Oneplus δεν τα κατάφερα(σκοτεινο βίντεο) ,με την gcam όμως κοροιδευα την κοπέλα μου που τράβαγε με το iphone 8 plus..χωρίς φλας και τα δύο κινητά.. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Την gcam από που την κατεβάζεις φίλε μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Την gcam από που την κατεβάζεις φίλε μου??Για ρίξε μια ματιά εδώ. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3797544&share_tid=3797544&share_fid=3793&share_type=t Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Για ρίξε μια ματιά εδώ. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3797544&share_tid=3797544&share_fid=3793&share_type=t Mate the 10 pro be with you Προσπαθώ ρε φίλε αλλά δεν μου το κατεβάζει γιατί??? Μήπως δεν πατάω κάτι σωστά??? Πατάω πάνω στο link αλλά δεν μου το κατεβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μια βοήθεια παιδιά. Βγάζω Screenshot και στέλνω την εικόνα στο PC. Δεν μου την ανοίγει και μου εμφανίζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows δεν μπορεί να εμφανίσει την εικόνα. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Στο κινητό μπορώ να δω τα Screenshot αλλά όχι στο PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Προσπαθώ ρε φίλε αλλά δεν μου το κατεβάζει γιατί??? Μήπως δεν πατάω κάτι σωστά??? Πατάω πάνω στο link αλλά δεν μου το κατεβάζει Το λινκ απο οτι βλεπω ειναι στο πρωτο ποστ! Μπες καλυτερα και κατεβασετο απο το chrome και οχι απο tapatalk! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Το λινκ απο οτι βλεπω ειναι στο πρωτο ποστ! Μπες καλυτερα και κατεβασετο απο το chrome και οχι απο tapatalk! Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα... Το κατέβασα!!! Χρειάζεται να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις??? Διότι δεν λειτουργεί το portrait mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα... Το κατέβασα!!! Χρειάζεται να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις??? Διότι δεν λειτουργεί το portrait modeΔεν γνωρίζω φίλε διότι δεν έχω op6 προς το παρών τουλάχιστον χαχα Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Από μπαταρία πώς τα πάει?όσοι το έχετε δοκιμάσει? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς μπορώ να δω αν εχει root γιατί το πήρα από ένα φίλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Δεν γνωρίζω φίλε διότι δεν έχω op6 προς το παρών τουλάχιστον χαχα Mate the 10 pro be with you Να πάρεις φίλε μου... Μου αρέσει αρκετά σε σχέση με το mate 10 pro το είχα κι εγώ... Νομίζω είναι καλύτερο.. 0 bezel ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία πώς τα πάει?όσοι το έχετε δοκιμάσει? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς μπορώ να δω αν εχει root γιατί το πήρα από ένα φίλο? Κάτω από μιάμιση μέρα δεν έχω πέσει ποτέ... Νομίζω τα πάει παρά πολύ καλά... Σε αντίθεση με s8 που δεν έβγαζα ούτε μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Να πάρεις φίλε μου... Μου αρέσει αρκετά σε σχέση με το mate 10 pro το είχα κι εγώ... Νομίζω είναι καλύτερο.. 0 bezel ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτω από μιάμιση μέρα δεν έχω πέσει ποτέ... Νομίζω τα πάει παρά πολύ καλά... Σε αντίθεση με s8 που δεν έβγαζα ούτε μέρα Οκ ευχαριστώ και γω αλλαγή απο mate 10 pro σε oneplus 6 πρώτη φορά βέβαια oneplus πολύ εντυπωσιασμένος σφαίρα όλα και μαρέσει πολύ το oxygen που έχει καμία σχέση με το emui του mate 10 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα... Το κατέβασα!!! Χρειάζεται να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις??? Διότι δεν λειτουργεί το portrait mode For OnePlus 6 Does not work : - portrait Mode - Photo Motion (camera.enable_micro_he does not work) Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 For OnePlus 6 Does not work : - portrait Mode - Photo Motion (camera.enable_micro_he does not work) Σωστός..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Παρέλαβα σήμερα το 6αρι 8/128GB σε λευκό είναι παρα πολύ καλό το κινητό η οθόνη γα....ει πηγαίνει σφαίρα ούτε λαγκ κανένα ψεγάδι και η κάμερα λίγο που την κοίταξα είναι καλή,καλά η μπαταρία μιλάμε κρατάει πάρα πολύ αφού όταν το άνοιξα ήταν σχεδόν στην μέση από το μεσημέρι όταν το παρέλαβα έως τώρα που γράφω τώρα μου έφτασε στο 10% και το δούλευα συνέχεια με bluetooth και wifi ανοιχτό και κάτι ακόμα το face id πολύ γρήγορο ξεκλειδώνει σε χρόνο μηδεν είμαι πολύ ευχαριστημένος:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Παρέλαβα σήμερα το 6αρι 8/128GB σε λευκό είναι παρα πολύ καλό το κινητό η οθόνη γα....ει πηγαίνει σφαίρα ούτε λαγκ κανένα ψεγάδι και η κάμερα λίγο που την κοίταξα είναι καλή,καλά η μπαταρία μιλάμε κρατάει πάρα πολύ αφού όταν το άνοιξα ήταν σχεδόν στην μέση από το μεσημέρι όταν το παρέλαβα έως τώρα που γράφω τώρα μου έφτασε στο 10% και το δούλευα συνέχεια με bluetooth και wifi ανοιχτό και κάτι ακόμα το face id πολύ γρήγορο ξεκλειδώνει σε χρόνο μηδεν είμαι πολύ ευχαριστημένος:D:D:D Μπράβο φίλε μου... Εύχομαι να το χαρείς.... Καλορίζικο.... Τρομερά εντυπωσιασμένος κι εγώ.. Παρά πολύ γρήγορο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μια βοήθεια παιδιά. Βγάζω Screenshot και στέλνω την εικόνα στο PC. Δεν μου την ανοίγει και μου εμφανίζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows δεν μπορεί να εμφανίσει την εικόνα. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό? Στο κινητό μπορώ να δω τα Screenshot αλλά όχι στο PC Δεν έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Και με 5t έχω το ίδιο θέμα. Το ανοίγω με τη ζωγραφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 (edited) Και με 5t έχω το ίδιο θέμα. Το ανοίγω με τη ζωγραφική Δεν έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Μια χαρά μου φαίνεται στο pc windows 10 με default photo app. Ενημερώστε εφαρμογή από Windows store αν είστε out of date. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 11, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 αξιζει το gcam;;εχετε δει βελτιωση;;αν και γω και με την κανονικη σε σχεση με το edge 7 που ειχα εχω παθει πλακα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ελπίζω να μην το έχει παθει κάνεις... https://techblog.gr/mobile/i-plati-ton-oneplus-6-spaei-sto-idio-simeio-choris-logo/ Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Ελπίζω να μην το έχει παθει κάνεις... https://techblog.gr/mobile/i-plati-ton-oneplus-6-spaei-sto-idio-simeio-choris-logo/ Εμένα αυτό πιο πολύ για προβληματική παρτίδα μου κάνει,παρά για γενικό πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εμένα αυτό πιο πολύ για προβληματική παρτίδα μου κάνει,παρά για γενικό πρόβλημα... Δεν ξέρω... αλλά φαντάσου να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να το πάθεις... αντε να πιστέψει η oneplus οτι δεν το έκανες εσύ.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Δεν ξέρω... αλλά φαντάσου να έχεις δώσει τόσα λεφτά και να το πάθεις... αντε να πιστέψει η oneplus οτι δεν το έκανες εσύ.... Εγώ έχω μπει ήδη σε προβληματισμό... Ένα τέτοιο αν μου κάνει καταστράφηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Εγώ έχω μπει ήδη σε προβληματισμό... Ένα τέτοιο αν μου κάνει καταστράφηκα Συγκεντρωθειτε.... Αυτά τα κάνουν ανταγωνιστές για να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις.. οι άλλοι είναι ηλίθιοι. Δεν κάναν δοκιμές. Το είχαν το τηλέφωνο 4_5 μήνες πριν κυκλοφορήσει. Το είχαμε δει σε φώτο. Πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία. Τα είδαμε και στο βιντεάκι. Μην πιστεύετε τιποτα.. η one+ για μένα αυτήν την στιγμή είναι νούμερο 1 και σε εξυπηρετήση σέρβις και σε ποιότητα κατασκευής. Αλλά και σε χαράκτηριστηκα...μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω κάτι τέτοιο. Μην τρώτε Παππά..! Αυτα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Έχετε παρατηρήσει κάνα θέμα με το auto focus;όταν το έχω κοντά σε ένα αντικείμενο και μετά το περνώ γρήγορα σε άλλο τοπίο αργεί να το ξεθολωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnakoss Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Συγκεντρωθειτε.... Αυτά τα κάνουν ανταγωνιστές για να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις.. οι άλλοι είναι ηλίθιοι. Δεν κάναν δοκιμές. Το είχαν το τηλέφωνο 4_5 μήνες πριν κυκλοφορήσει. Το είχαμε δει σε φώτο. Πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία. Τα είδαμε και στο βιντεάκι. Μην πιστεύετε τιποτα.. η one+ για μένα αυτήν την στιγμή είναι νούμερο 1 και σε εξυπηρετήση σέρβις και σε ποιότητα κατασκευής. Αλλά και σε χαράκτηριστηκα...μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω κάτι τέτοιο. Μην τρώτε Παππά..! Αυτα Ανέβασε μας λίγο... Έτσι μπράβο... Αρχηγός?!!!!έτσι πιστεύω κι εγώ ότι είναι τρομερή εταιρεία.... Απλά μην σου τύχει... Αλλά και αν τύχει σε πολλούς ίσως και να το αποδεχθεί σαν εταιρεία και να τα φτιάχνει τσάμπα.... Πράμα δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts