Jump to content

Κριτική καμερών κινητών v.2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καποιες ημερησιες καλοκαιρινες με 1+5τ. Αuto

IMG_20180808_064128

IMG_20180801_143508

IMG_20180807_141050_01

Και μια επιλεκτικη εστιαση στο σκυλο

IMG_20180325_171930_Bokeh

Εξαιρετικες το 5τ πήρε βελτίωση σε ολα το ειπα ξανα!!

Γιαννη και Νίκο εξαιρετικές δημιουργίες, θερίζει το mate

φίλε μου έχει πιάσει τρομερή λεπτομέρεια για νυχτερινή λήψη.. όσο πάει και βελτιώνεται το software

aka bill_thes

Επειδή βλέπω πολλά καλά σχόλια για το mia2, να πω ότι βλέποντας πολλά vs στο YouTube, σε συνθήκες ημέρας το redmi note 5 είναι ανώτερο. Κυρίως πιο φωτισμένο και με καλύτερο bokeh. Το mia2 κερδίζει σε νύχτα λόγω του 2ου φακού

Sent from my C106 using Tapatalk

Επειδή βλέπω πολλά καλά σχόλια για το mia2, να πω ότι βλέποντας πολλά vs στο YouTube, σε συνθήκες ημέρας το redmi note 5 είναι ανώτερο. Κυρίως πιο φωτισμένο και με καλύτερο bokeh. Το mia2 κερδίζει σε νύχτα λόγω του 2ου φακού

Ετσι μου φαίνεται και μενα φιλε!!!

tsiglas καλορίζικο το εργαλείο.. Ανέβασε και νυχτερινά πλάνα όποτε μπορέσεις

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Απο βιντεακια στο youtube δε βγαινουν συμπερασματα

Επισης το Α2 φοραει φακο 20mp

δυο φρεσκιες στο χερι..δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν εχει και νοημα να ανεβαζουμε μονο τις καλυτερες και απο τριποδα, ετσι βγαζει και καλυτερα συμπερασματα ο καθενας κυριως αμα θελει να αγορασει μια συσκευη.

P20 pro auto..οχι night mode!

IMG_20180907_203652 44537868711_308519fc50_o.jpg[/url]IMG_20180907_203652 by Nikos Gemelas, on Flickr

IMG_20180907_213114 30667945258_91084010fd_o.jpg[/url]IMG_20180907_213114 by Nikos Gemelas, on Flickr

Tsiglas περιμενω συγκριτικο note 9 vs p20 pro μιας και τα εχεις και τα δυο. Πως τα βλεπεις εσυ?

Το P20 PRO έφυγε.... Εξαιρετικές φωτογραφίες και από τις 2 συσκευές.

Μεχρι τώρα για μένα συνολικά λίγο καλύτερη η κάμερα του p20 pro αλλα αρκετά πιο φυσικό αποτελεσμα σε ολα τα σενάρια το Note 9

Μερα με φως ηλίου εξαιρετικά και τα 2 αλλα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα το Note 9

Indoor, night shot, ζουμ καλύτερο το P20 PRO

Βίντεο πολύ μπροστά το Note 9

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω συγκριτικά να εχουμε να ασχολούμαστε

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Γιωργο το αρνητικο που βλεπω ειναι οπου εχει λαμπες και εντονο φως.. οπως φαναρια και τη ταμπελα του γρηγορη. Ημερα σιγουρα τραβαει καλυτερα το α2, εδω δειχνει να χωλενει, τουλαχιστον στη πρωτη φωτο, τη δευτερη την εχει διαχειριστει καλυτερα, βεβαια οσον αφορα τους λαμπτηρες και τα φαναρια δεν μπορουν να τα διαχειριστουν πολυ ακριβοτερα κινητα για να μη το αδικησω! Εντυπωση μου κανει που ανεβασε 6400 iso, σιγουρα μπορει καλυτερα παντα για την πρωτη μιλωντας! Συνεχισε να ανεβαζεις..

Γιωργο το αρνητικο που βλεπω ειναι οπου εχει λαμπες και εντονο φως.. οπως φαναρια και τη ταμπελα του γρηγορη. Ημερα σιγουρα τραβαει καλυτερα το α2, εδω δειχνει να χωλενει, τουλαχιστον στη πρωτη φωτο, τη δευτερη την εχει διαχειριστει καλυτερα, βεβαια οσον αφορα τους λαμπτηρες και τα φαναρια δεν μπορουν να τα διαχειριστουν πολυ ακριβοτερα κινητα για να μη το αδικησω! Εντυπωση μου κανει που ανεβασε 6400 iso, σιγουρα μπορει καλυτερα παντα για την πρωτη μιλωντας! Συνεχισε να ανεβαζεις..
Ήταν αρκετά σκοτεινά γι'αυτό το ανέβασε τόσο πολυ,χθες έβγαλε μια με 9600 νομίζω αν θυμάμαι καλά.

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tsiglas περιμενω συγκριτικα γιατι το λιγουρευομαι και εγω το note.. Πρωην κατοχος note3, 4...το εχω το μικροβιο! Αν και δυσκολο να αποχωριστω το p20 προς το παρον!

Sakis88888.. Πολυ ωραιο το θεμα αλλα γιατι σου εβγαλε θορυβο? Ειχες χαμηλο φωτισμο?

Παιδιά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το νοτε 9 είναι είναι κορυφαίο οποίος το σκέφτεται είναι σαν να κάνει επένδυση για ένα χρόνο τουλάχιστον. Πολύ σημαντική η στροφή στα πιο φυσικα χρώματα από την εταιρεία και γενικά σε πιο real to life φωτο, παρόλο που σε όλους αρέσουν τα τσιμπημένα χρώματα.

Tsiglas περιμενω συγκριτικα γιατι το λιγουρευομαι και εγω το note.. Πρωην κατοχος note3, 4...το εχω το μικροβιο! Αν και δυσκολο να αποχωριστω το p20 προς το παρον!

Sakis88888.. Πολυ ωραιο το θεμα αλλα γιατι σου εβγαλε θορυβο? Ειχες χαμηλο φωτισμο?

Ε ναι η τηλεόραση μόνο και ένα φως στο διάδρομο

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...