Jump to content

Αξίζει το Samsung Galaxy S8 στα 500 Ευρώ?

Affys21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό που λέει ο τίτλος, παρακαλώ τις προτάσεις σας. Σκέφτομαι να περιμένω ίσως μέχρι την κυκλοφορία του One Plus 6, εάν η τιμή του τελικά είναι κοντά στα 500 ευρώ.

Νομίζω πως ναι, αξίζει στα 500 το S8... Δεδομένου ότι θα πάρεις σούπερ κάμερα, πολύ καλά specs, όνομα Samsung (με ότι αυτό συνεπάγεται), καθώς και εγγυημένες αναβαθμίσεις παρά την κυκλοφορία του S9...

Όσον αφορά το Οne Plus 6, η απλή τουλάχιστον έκδοση δε νομίζω να ξεφύγει πολύ πάνω από το 500άρι και σαφώς θα είναι εξαιρετική συσκευή...

Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα και το S8 έχει όντως καλή κάμερα, θα προτιμούσα όμως να αγοράσω κινητό του 2018 και όχι του 2017. Ελπίζω πραγματικά το One Plus 6 να έχει καλή κάμερα και να μην υπερβαίνει τα 550 ευρώ

xiaomi mi6 στα 400€ προσφορα

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Xiaomi mi6 (280 ευρώ με κουπόνι από banggood) ή samsung galaxy s8 (στα 480 αυτή τη στιγμή).

Σαφώς ανώτερο το s8 αλλά είναι και 200 ευρώ ακριβότερο. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;

Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Xiaomi mi6 (280 ευρώ με κουπόνι από banggood) ή samsung galaxy s8 (στα 480 αυτή τη στιγμή).

Σαφώς ανώτερο το s8 αλλά είναι και 200 ευρώ ακριβότερο. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή;

μην ξεχνάς οτι το mi6 δεν έχει την 800αρα μπάντα για 4G

aka bill_thes

Ουδεμίαν επαφή το mi6 με το s8.

Απλά το mi6 έχει πιο ανάλαφρο δούλεμα,πιο smooth.

Στα συν του s8.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Top camera.

Ασύρματη φόρτιση.

Κορυφαία οθόνη με κορυφαίο touch,χωρίς latency.

Φυσικά και αξίζει τα χρήματά πού κοστίζει τώρα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ουδεμίαν επαφή το mi6 με το s8.

Απλά το mi6 έχει πιο ανάλαφρο δούλεμα,πιο smooth.

Στα συν του s8.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Top camera.

Ασύρματη φόρτιση.

Κορυφαία οθόνη με κορυφαίο touch,χωρίς latency.

Φυσικά και αξίζει τα χρήματά πού κοστίζει τώρα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει latency το mi6; Το καλύτερο δαχτυλικό το λαμβάνουμε υπόψη; Η αυτονομία; Το dual sim; Την παραπάνω ram; Και κυρίως την διαφορά τιμής;

Άρα το καμιά επαφή δεν παίζει. Εκεί που υστερεί είναι στην μη υποστήριξη της 800αρας και στο θέμα εγγύηση.

Επειδή ήμουν σε αυτό το διλλημα κ γω κ επέλεξα mi 6 , νομίζω ότι αξίζει η αγορά του σε σχέση με το s8. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το + 2 gb της ram κ το καθιστά πιο future proof από το s8. Ειδικά στα 400 ευρώ θεωρώ πως δεν έχει αντίπαλο