Affys21 Δημοσιεύτηκε April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2018 Αυτό που λέει ο τίτλος, παρακαλώ τις προτάσεις σας. Σκέφτομαι να περιμένω ίσως μέχρι την κυκλοφορία του One Plus 6, εάν η τιμή του τελικά είναι κοντά στα 500 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Νομίζω πως ναι, αξίζει στα 500 το S8... Δεδομένου ότι θα πάρεις σούπερ κάμερα, πολύ καλά specs, όνομα Samsung (με ότι αυτό συνεπάγεται), καθώς και εγγυημένες αναβαθμίσεις παρά την κυκλοφορία του S9... Όσον αφορά το Οne Plus 6, η απλή τουλάχιστον έκδοση δε νομίζω να ξεφύγει πολύ πάνω από το 500άρι και σαφώς θα είναι εξαιρετική συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Affys21 Δημ. April 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα και το S8 έχει όντως καλή κάμερα, θα προτιμούσα όμως να αγοράσω κινητό του 2018 και όχι του 2017. Ελπίζω πραγματικά το One Plus 6 να έχει καλή κάμερα και να μην υπερβαίνει τα 550 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Νοκια 8 στα 370 Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 και 420μπορεις να το βρεις το s8 με 500 παιρνεις s8+ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axeman Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 xiaomi mi6 στα 400€ προσφορα Παράθεση Old habits die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 xiaomi mi6 στα 400€ προσφορα Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Xiaomi mi6 (280 ευρώ με κουπόνι από banggood) ή samsung galaxy s8 (στα 480 αυτή τη στιγμή). Σαφώς ανώτερο το s8 αλλά είναι και 200 ευρώ ακριβότερο. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilas Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Μονο αν ενδιαφερεσαι για καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Και εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι. Xiaomi mi6 (280 ευρώ με κουπόνι από banggood) ή samsung galaxy s8 (στα 480 αυτή τη στιγμή). Σαφώς ανώτερο το s8 αλλά είναι και 200 ευρώ ακριβότερο. Αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή; μην ξεχνάς οτι το mi6 δεν έχει την 800αρα μπάντα για 4G Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ουδεμίαν επαφή το mi6 με το s8. Απλά το mi6 έχει πιο ανάλαφρο δούλεμα,πιο smooth. Στα συν του s8. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Top camera. Ασύρματη φόρτιση. Κορυφαία οθόνη με κορυφαίο touch,χωρίς latency. Φυσικά και αξίζει τα χρήματά πού κοστίζει τώρα. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ουδεμίαν επαφή το mi6 με το s8. Απλά το mi6 έχει πιο ανάλαφρο δούλεμα,πιο smooth. Στα συν του s8. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Top camera. Ασύρματη φόρτιση. Κορυφαία οθόνη με κορυφαίο touch,χωρίς latency. Φυσικά και αξίζει τα χρήματά πού κοστίζει τώρα. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει latency το mi6; Το καλύτερο δαχτυλικό το λαμβάνουμε υπόψη; Η αυτονομία; Το dual sim; Την παραπάνω ram; Και κυρίως την διαφορά τιμής; Άρα το καμιά επαφή δεν παίζει. Εκεί που υστερεί είναι στην μη υποστήριξη της 800αρας και στο θέμα εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Επειδή ήμουν σε αυτό το διλλημα κ γω κ επέλεξα mi 6 , νομίζω ότι αξίζει η αγορά του σε σχέση με το s8. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το + 2 gb της ram κ το καθιστά πιο future proof από το s8. Ειδικά στα 400 ευρώ θεωρώ πως δεν έχει αντίπαλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts