FREAK_OF_NATURE Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 δε ξερω τι λεει το βιβλιο γκινες τα ιατρικα βιβλια λενε παντως πως ο αν8ρωπινος σκελετος αναπτυσεται εως το 23ο ετος :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1,78 και 79κιλα.....:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Εγω 1,81 και ειμαι 19-->20χρονων.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1.80 και δεν θα ηθελα να ημουν πιο ψηλος...ουτε πιο κοντος φυσικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1,67.καλο ειναι:) δε θα ηθελα να ειμαι πανω απο 1,72 παντως:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1.70(1.69,7 για την ακρίβεια!)...:O Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1,67.καλο ειναι:) δε θα ηθελα να ειμαι πανω απο 1,72 παντως:O Γιατί δν θα ήθελες να ήσουν πάνω απο 1,72...?:worry: http://img326.imageshack.us/img326/7107/05copyeg1.jpg :lol: :p Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 1.72-1.74 μια χαρά πιστεύω για την ηλικία μου, πάλι καλά που άρχησα το κάπνισμα στα 12 γιατί τώρα θα ήμουν 1.85+ :P "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ο τελευταιος λογος που δε ψηλωσες-αντε προτελευταιος- ειναι το καπνισμα!! χωρια που ακομα εισαι στην αναπτυξη και εχεις περιθωρια!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 εγώ 1.76. είναι φυσιολογικό να βλέπουμε τον εααυτό μας λίγο ασύμμετρο στον καθρέφτη? ή να πάω να κοιταχτώ? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 τι εννοεις?? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 εγώ 1.76. είναι φυσιολογικό να βλέπουμε τον εααυτό μας λίγο ασύμμετρο στον καθρέφτη? ή να πάω να κοιταχτώ? Κοιτάξου καλύτερα γιατί δεν μας τα λες καλά...:wacko: :wacko: MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ασπούμε απο τα πόδια και κάτω πιο κοντά απο πάνω Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 εννοεις πως τα ποδια σου ειναι πιο κοντα απο οτι ο κορμος σου? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ναι :lol: :shifty: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 εννοεις πως τα ποδια σου ειναι πιο κοντα απο οτι ο κορμος σου? Λοιπόν, υπάρχει κάποια εξίσωση που βγάζει την ιδανική απόσταση από τον αφαλό μέχρι το πάτωμα(εξαρτάται από το ύψος του καθένα)αλλά δυστυχώς τώρα δεν το θυμάμαι. Πάντως γενικά οι γυναίκες έχουν μακρύτερα πόδια από τους άντρες. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ωραίο αυτό! ξέρω το άλλο εγώ που βλέπεις αν είναι εντάξει το βάρος σου Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ναι :lol: :shifty:δεν εισαι ο μονος...υπαρχουν και αλλοι σαν εσενα εγω παντως εχω μακρυτερα ποδια απο οτι κορμο... μην ανησυχεις λοιπον για αυτο,αλλα για το οτι κανουμε μιση ωρα να καταλαβουμε τι πι8ανον θες να πεις στα ποστ σου!!:!: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 μην ανησυχεις λοιπον για αυτο,αλλα για το οτι κανουμε μιση ωρα να καταλαβουμε τι πι8ανον θες να πεις στα ποστ σου!! συγνώμη//:cry: :cry: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 δεν εισαι ο μονος...υπαρχουν και αλλοι σαν εσενα εγω παντως εχω μακρυτερα ποδια απο οτι κορμο... μην ανησυχεις λοιπον για αυτο,αλλα για το οτι κανουμε μιση ωρα να καταλαβουμε τι πι8ανον θες να πεις στα ποστ σου!!:!: :lol: :lol: Ο άνθρωπος ήθελε να το φέρει απέξω απέξω!! MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 αααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! ξέχασα!! έχω μια φωτογραφία μου. πηγένετε στο αλμπουμ μου να δείτε! αλλα αυτή μαρέσει.. μέρες μέρες όμως αλλάζω γνώμη:p Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 1.64 :rolleyes: Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Αν θεωρησω τα παραπανω στατιστικα αληθη, τοτε βρε παιδια ειμαι στη Νορβηγια!χαχαχα!και μετα σου λεει ο μεσογειακος λαος δεν φημιζεται για το υψος του!μπραβο μπραβο!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τεσπα, 1,67 http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Γιατί δν θα ήθελες να ήσουν πάνω απο 1,72...?:worry: δε θα μου αρεσε να ημουν πιο ψηλη,απλα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Λοιπόν, υπάρχει κάποια εξίσωση που βγάζει την ιδανική απόσταση από τον αφαλό μέχρι το πάτωμα(εξαρτάται από το ύψος του καθένα)αλλά δυστυχώς τώρα δεν το θυμάμαι. Πάντως γενικά οι γυναίκες έχουν μακρύτερα πόδια από τους άντρες. Επειδη αυτες τις μερες στη Γεωμετρια ασχολουμαστε με τους λογους μας το ανφερε ο καθηγητης και ειναι ενα πηλικο.Το μηκος απο το κορμο και κατω προς το μηκος απο το κορμο και πανω.Για να εχει καποιος τη σωστη αναλογια αυτο πρεπει να βγαινει ~1.61.Δηλ αν καποιος απο το κορμο και κατω ειναι 1.6 πρεπει απο πανω να ειναι 1 μετρο.Αν και λιγο δυσκολο αυτο:p :lol: Εγω ειμαι 16.5χρονων και 1.85 αλλα αυτο με το λογο δεν το εχω δοκιμασει ακομα:confused: iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts