Haniko Δημοσιεύτηκε April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2018 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες :) Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας! Τα τρία παρακάτω links αφορούν έρευνα με θέμα τις ατομικές διαφορές σε διεθνές επίπεδο. Τα ερωτηματολόγια έχουν συνολική διάρκεια λιγότερη από 10 λεπτά, υπάρχει ανωνυμία και η συμμετοχή σας με βοηθάει πάρα πάρα πολύ. Είναι σημαντικό να συμπληρωθούν και τα τρία ερωτηματολόγια :) Σας ευχαριστώ! http://www.badania.aps.edu.pl/index.php/776955?lang=el http://www.badania.aps.edu.pl/index.php/561442?lang=el http://www.badania.aps.edu.pl/index.php/853886?lang=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haniko Δημ. April 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Please κάποιος/α..? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 5 λεπτάκια είναι και 3 μαζί. Τα έκανα για να βοηθήσω.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haniko Δημ. April 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 5 λεπτάκια είναι και 3 μαζί. Τα έκανα για να βοηθήσω.:) Βοήθησες όντως :) Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Βοήθησες όντως :) Σε ευχαριστώ πολύ! Σιγά το πράγμα. Να σαι καλά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έγινε και από εμένα. Το ότι δε ζητάει προσωπικά στοιχεία είναι θετικό και μάλλον θα έπρεπε να το γράψεις στο αρχικό σου ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έτοιμη. Καλη δουλειά ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haniko Δημ. April 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Να είστε καλά όλοι! Δεν ξέρετε πόσο βοηθάτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ο επόμενος... Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Tα συμπλήρωσα και εγώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έτοιμο και από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Next......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Ok κι από μένα! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 οκ και απο μενα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έτοιμο! Καλή επιτυχία! Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Done και από εμένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haniko Δημ. April 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Παιδιά δεν ξέρω τι να πω. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ :) Με τη βοήθειά σας επιτέλους έφτασα τις 600 συμμετοχές και μου απομένουν πλέον άλλες 200. Ελπίζω να γίνει! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 και απο εμενα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts