rackal Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Το κινητό πλέον δουλεύει στο 100% με τον δικό του browser. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να βγάλω εντελώς FB και message, έβγαλα επίσης τον Chrome. Έχω βάλει τα πάντα στο αυτόματο και έχω περισσότερη μνήμη οπότε δεν έχω και κόλλημα στις υπόλοιπες εφαρμογές και δεν είναι καν στις επιδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Το κινητό πλέον δουλεύει στο 100% με τον δικό του browser. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να βγάλω εντελώς FB και message, έβγαλα επίσης τον Chrome. Έχω βάλει τα πάντα στο αυτόματο και έχω περισσότερη μνήμη οπότε δεν έχω και κόλλημα στις υπόλοιπες εφαρμογές και δεν είναι καν στις επιδόσεις... Ο browser της Huawei παρα πολυ καλος, ειδικα η ρυθμιση με την γραμματοσειρα που μπορεις να δουλευει με αυτην του συστηματος, αλλα το μονο που με κραταει μακρια του ειναι το night mode. Αν ηταν απλα dark χωρις αυτο το φιλτρο που ριχνει την φωτεινοτητα θα ηταν super και θα τον ειχα μονιμα, κι ας πρεπει να εχω 2 mobile services στην συσκευη (HMS,GMS). Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Ξέχασα να αναφέρω για κάποιο φίλο που το είχε ρωτήσει αλλά δε βρήκα χρόνο να απαντήσω σχετικά με το να μπορεί κάποιος να έχει διπλές εφαρμογές πχ δύο Facebook, σχετικά με αυτό λοιπόν υπάρχει το dual space από το app gallery που κάνει διπλές όλες τις εφαρμογές του κινητού, ακόμα και των τραπεζών. Επίσης (μεταξύ μας) πλέον εγκαθιστώ τα πάντα από app gallery μιας που υπάρχουν και οι εφαρμογές των τραπεζών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εγώ είχα ρωτήσει φίλε, κατέβασα το app που αναφέρεις και βλέπω έχει πολλές διαφημίσεις, έχει δύο τρία μέσα στο gallery, ίσως να κατέβασα άλλο, ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εγώ είχα ρωτήσει φίλε, κατέβασα το app που αναφέρεις και βλέπω έχει πολλές διαφημίσεις, έχει δύο τρία μέσα στο gallery, ίσως να κατέβασα άλλο, ευχαριστώ πάντως parralels βαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Αυτό έχω φίλε, μου είχε προταθεί πιο πίσω, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Kiwi browser. Ο πλέον ελαφρύς και γρήγορος. Προσωπικά δεν τον έχω αλλάξεις ποτέ. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Κάνει και καλή δουλειά στα pop ups,είναι τόσο απολαυστική η χρήση του που δεν χρησιμοποιώ ούτε add block για τις διαφημίσεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπέρα στην παρέα, γιατί δεν βρίσκω το πως αλλάζουμε το ήχο SMS που λαμβάνουμε; γίνεται ή τσάμπα ψάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Καλησπέρα στην παρέα, γιατί δεν βρίσκω το πως αλλάζουμε το ήχο SMS που λαμβάνουμε; γίνεται ή τσάμπα ψάχνω; Μάλλον δεν έψαξες όσο έπρεπε Μηνύματα - 3 τελείες πάνω δεξιά - ρυθμίσεις - γενικά - ειδοποιήσεις - άλλες ειδοποιήσεις - σύνθετες - ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 (edited) Ευχαριστώ φίλε, εκεί που ήταν κρυμμένο που να το δω Edited July 14, 2020 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Αλλιως Ρυθμισεις->Ηχοι και δονηση->Τονος μηνυματων Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Μπα, εκεί μέσα δεν βρίσκω τόνο μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Μπα, εκεί μέσα δεν βρίσκω τόνο μηνυμάτων Τι εγινε τα P20 pro με emui 10 δεν το εχουν; Στο mate 10 pro με emui 10 το εχει και ακριβως απο κατω ειναι ο ηχος ειδοποιησεων. Ο μονος λογος που μπορει να μην το εχει ειναι γιατι το mate 10 pro εχει την εφαρμογη μηνυματα της huawei ενω το p20 pro αν θυμαμαι καλα της google. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Παίζει να είναι η ιδέα μου αλλά εμένα εκτός ότι σε performance mode πλέον δε πηγαίνει βούτυρο όπως πρίν(δεν έκανα hard reset όμως), η κάμερα του έχει γίνει τούμπανο.Βγαζει κατι πορτρέτα κάτι φωτογραφίες άστα να πάνε,ΤΕΛΕΙΕΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Παίζει να είναι η ιδέα μου αλλά εμένα εκτός ότι σε performance mode πλέον δε πηγαίνει βούτυρο όπως πρίν(δεν έκανα hard reset όμως), η κάμερα του έχει γίνει τούμπανο.Βγαζει κατι πορτρέτα κάτι φωτογραφίες άστα να πάνε,ΤΕΛΕΙΕΣ!!!Και ομος ναι πορτρέτα άψογα για εμάς που γουστάραμε Pro Mode καθαρά τοπία υψηλής ανάλυσης κλπ τα βίασε όλα... Έκανε ξεκάθαρη στροφή σε πορτραίτα και social media based photos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μπα, εκεί μέσα δεν βρίσκω τόνο μηνυμάτων ήχος ειδοποιήσεων το λέει. Στην άλλη διαδρομή που έδωσε ο φίλος πας μόνο σε περίπτωση που θες να ξεχωρίσεις τον ήχο των μηνυμάτων. Δλδ να χτυπάει με κάποιο άλλο ήχο και όχι με το σύνολο των ειδοποιήσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. July 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2020 Καλημέρα, δουλεύει το android auto στο κινητό μας τώρα που αναβαθμίστηκε σε emui 10; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Παιδιά να ρωτήσω λίγο είναι η ιδέα μου η η νυχτερινή λήψη έχει γίνει ΑΙΣΧΟΣ??Πριν την 10ρα έβγαζε καταπληκτικές φωτογραφίες τώρα ειναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ιδέα σου είναι. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 (edited) Γεια σας,εκανα και γω επαναφορα για να δω πως θα παει.Το πρωτο που παρατηρησα πολυ αργη αποκριση το δακτυλικο ξεκλειδωμα,προ επαναφορας ηταν ταχυτατο τωρα θελει πιο πολυ κρατημα το δαχτυλο.Αλλος απο σας το εχει?η καμια προταση? Ok το ξαναπερασα το αποτυπωμα και εγινε σφαιρα. Edited July 19, 2020 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Αυτος εδω ο φορτιστης κανει για το κινητο μας; https://www.ultrashop.gr/tilepikoinonies/aksesoyar-kiniton/fortisi-kiniton/fortistis-huawei-1m-typoy-c-super-charge-5a-usb-type-a-to-type-c/ Αν φορτιζω μερικες μερες την εβδομαδα με φορτιστη QC3 δημιουργω προβλημα στη μπαταρια-κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δεν φόρτιζεις με qc3 ούτως ή άλλως. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Γραμματοσειρά μπορούμε να αλλάξουμε; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δεν φόρτιζεις με qc3 ούτως ή άλλως. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΟ δεύτερος φορτιστής που έχω είναι QC3, φορτίζει αργά άρα όπως λες δεν φορτίζει με QC3, αυτό λέω θα υπάρχει θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts