Jump to content

Huawei P20 Pro

a40ntistos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό πλέον δουλεύει στο 100% με τον δικό του browser.

Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να βγάλω εντελώς FB και message, έβγαλα επίσης τον Chrome.

Έχω βάλει τα πάντα στο αυτόματο και έχω περισσότερη μνήμη οπότε δεν έχω και κόλλημα στις υπόλοιπες εφαρμογές και δεν είναι καν στις επιδόσεις...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Το κινητό πλέον δουλεύει στο 100% με τον δικό του browser.

Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να βγάλω εντελώς FB και message, έβγαλα επίσης τον Chrome.

Έχω βάλει τα πάντα στο αυτόματο και έχω περισσότερη μνήμη οπότε δεν έχω και κόλλημα στις υπόλοιπες εφαρμογές και δεν είναι καν στις επιδόσεις...

Ο browser της Huawei παρα πολυ καλος, ειδικα η ρυθμιση με την γραμματοσειρα που μπορεις να δουλευει με αυτην του συστηματος, αλλα το μονο που με κραταει μακρια του ειναι το night mode.

Αν ηταν απλα dark χωρις αυτο το φιλτρο που ριχνει την φωτεινοτητα θα ηταν super και θα τον ειχα μονιμα, κι ας πρεπει να εχω 2 mobile services στην συσκευη (HMS,GMS).

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ξέχασα να αναφέρω για κάποιο φίλο που το είχε ρωτήσει αλλά δε βρήκα χρόνο να απαντήσω σχετικά με το να μπορεί κάποιος να έχει διπλές εφαρμογές πχ δύο Facebook, σχετικά με αυτό λοιπόν υπάρχει το dual space από το app gallery που κάνει διπλές όλες τις εφαρμογές του κινητού, ακόμα και των τραπεζών.

Επίσης (μεταξύ μας) πλέον εγκαθιστώ τα πάντα από app gallery μιας που υπάρχουν και οι εφαρμογές των τραπεζών...

Εγώ είχα ρωτήσει φίλε, κατέβασα το app που αναφέρεις και βλέπω έχει πολλές διαφημίσεις, έχει δύο τρία μέσα στο gallery, ίσως να κατέβασα άλλο, ευχαριστώ πάντως

Εγώ είχα ρωτήσει φίλε, κατέβασα το app που αναφέρεις και βλέπω έχει πολλές διαφημίσεις, έχει δύο τρία μέσα στο gallery, ίσως να κατέβασα άλλο, ευχαριστώ πάντως

parralels βαλε

Κάνει και καλή δουλειά στα pop ups,είναι τόσο απολαυστική η χρήση του που δεν χρησιμοποιώ ούτε add block για τις διαφημίσεις...
Konakis.

Καλησπέρα στην παρέα, γιατί δεν βρίσκω το πως αλλάζουμε το ήχο SMS που λαμβάνουμε; γίνεται ή τσάμπα ψάχνω;

Καλησπέρα στην παρέα, γιατί δεν βρίσκω το πως αλλάζουμε το ήχο SMS που λαμβάνουμε; γίνεται ή τσάμπα ψάχνω;

Μάλλον δεν έψαξες όσο έπρεπε

Μηνύματα - 3 τελείες πάνω δεξιά - ρυθμίσεις - γενικά - ειδοποιήσεις - άλλες ειδοποιήσεις - σύνθετες - ήχος

Αλλιως Ρυθμισεις->Ηχοι και δονηση->Τονος μηνυματων

Huawei, Apple, Vodafone

Μπα, εκεί μέσα δεν βρίσκω τόνο μηνυμάτων

Τι εγινε τα P20 pro με emui 10 δεν το εχουν;

Στο mate 10 pro με emui 10 το εχει και ακριβως απο κατω ειναι ο ηχος ειδοποιησεων.

Ο μονος λογος που μπορει να μην το εχει ειναι γιατι το mate 10 pro εχει την εφαρμογη μηνυματα της huawei ενω το p20 pro αν θυμαμαι καλα της google.

Huawei, Apple, Vodafone

Παίζει να είναι η ιδέα μου αλλά εμένα εκτός ότι σε performance mode πλέον δε πηγαίνει βούτυρο όπως πρίν(δεν έκανα hard reset όμως), η κάμερα του έχει γίνει τούμπανο.Βγαζει κατι πορτρέτα κάτι φωτογραφίες άστα να πάνε,ΤΕΛΕΙΕΣ!!!

Παίζει να είναι η ιδέα μου αλλά εμένα εκτός ότι σε performance mode πλέον δε πηγαίνει βούτυρο όπως πρίν(δεν έκανα hard reset όμως), η κάμερα του έχει γίνει τούμπανο.Βγαζει κατι πορτρέτα κάτι φωτογραφίες άστα να πάνε,ΤΕΛΕΙΕΣ!!!
Και ομος ναι πορτρέτα άψογα για εμάς που γουστάραμε Pro Mode καθαρά τοπία υψηλής ανάλυσης κλπ τα βίασε όλα... Έκανε ξεκάθαρη στροφή σε πορτραίτα και social media based photos

Μπα, εκεί μέσα δεν βρίσκω τόνο μηνυμάτων

ήχος ειδοποιήσεων το λέει.

Στην άλλη διαδρομή που έδωσε ο φίλος πας μόνο σε περίπτωση που θες να ξεχωρίσεις τον ήχο των μηνυμάτων. Δλδ να χτυπάει με κάποιο άλλο ήχο και όχι με το σύνολο των ειδοποιήσεων...

Καλημέρα, δουλεύει το android auto στο κινητό μας τώρα που αναβαθμίστηκε σε emui 10;

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά να ρωτήσω λίγο είναι η ιδέα μου η η νυχτερινή λήψη έχει γίνει ΑΙΣΧΟΣ??Πριν την 10ρα έβγαζε καταπληκτικές φωτογραφίες τώρα ειναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε..

Γεια σας,εκανα και γω επαναφορα για να δω πως θα παει.Το πρωτο που παρατηρησα πολυ αργη αποκριση το δακτυλικο ξεκλειδωμα,προ επαναφορας ηταν ταχυτατο τωρα θελει πιο πολυ κρατημα το δαχτυλο.Αλλος απο σας το εχει?η καμια προταση?

Ok το ξαναπερασα το αποτυπωμα και εγινε σφαιρα.

Edited by bikos68
Jason the Greek

Αυτος εδω ο φορτιστης κανει για το κινητο μας; https://www.ultrashop.gr/tilepikoinonies/aksesoyar-kiniton/fortisi-kiniton/fortistis-huawei-1m-typoy-c-super-charge-5a-usb-type-a-to-type-c/

Αν φορτιζω μερικες μερες την εβδομαδα με φορτιστη QC3 δημιουργω προβλημα στη μπαταρια-κινητο;

Δεν φόρτιζεις με qc3 ούτως ή άλλως.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ο δεύτερος φορτιστής που έχω είναι QC3, φορτίζει αργά άρα όπως λες δεν φορτίζει με QC3, αυτό λέω θα υπάρχει θέμα;

• The title was changed to Huawei P20 Pro