BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Έβαλα και άλλο πληκτρολόγιο πάλι το ίδιο κανει...άρα παιδιά πάω για αλλαγή συσκευης 3 φορά ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Παιδιά ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται για τον καιρό? Ίσως η καλύτερη εφαρμογή για καιρό και μιλάμε για free είναι η Windy. Αν ξέρει κάποιος να διαβάζει και να αξιολογεί αυτά που γράφει φυσικά. Αν κάποιος δεν το έχει με το θέμα δεν θα την αξιολογήσει και εκτιμήσει όπως πρέπει. Και λόγω δουλειάς μπορώ να σας πω ότι την συμβουλευονται πολλές υπηρεσίες που έχουν ανάγκη έγκυρων προβλέψεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Έχει radio fm η συσκευή παιδιά, γιατί στο bestprice, δείχνει ότι έχει. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Έχει radio fm η συσκευή παιδιά, γιατί στο bestprice, δείχνει ότι έχει. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν εχει οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Και ξαφνικά ότι παιχνίδι πάω να παίξω κλείνει μόνο του. Μετά από 30 περίπου δευτερόλεπτα. Αυτά είναι. Έχει τύχει σε κανέναν???? Παράθεση Keep wallking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Και ξαφνικά ότι παιχνίδι πάω να παίξω κλείνει μόνο του. Μετά από 30 περίπου δευτερόλεπτα. Αυτά είναι. Έχει τύχει σε κανέναν???? φυσικα...καθε 6μηνες πρεπει να κανεισ και επαναφορα δεν το ηξερες? και πραγματικά χαίρομαι που καταλαβαίνει πλέον ο κόσμος ότι το p20 pro είναι άχρηστο..... :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλα και άλλο πληκτρολόγιο πάλι το ίδιο κανει...άρα παιδιά πάω για αλλαγή συσκευης 3 φορά ε? :( θα σου μιλήσω ξεκάθαρα... πάρε άλλη συσκευή μην πάρεις ξανά p20 προ... στο τέλος δεν θα στο αλλάζουνε... και θα συνεχίσει να έχει αυτά τα θέματα...! όσο για το pixel 3 που έβγαλε διαφορα προβλήματα αυτά διορθωθήκανε άμεσα σε λιγότερο από 5 μέρες με updates... :P αν μπορείς πάρε τα λεφτά σου πίσω.... το κινητό δεν το κράζω τυχαία εγώ....!!! και νευριάζω γιατί έρχονται 5-6 να πούμε και μου λένε ότι τρολλαρω.... σοβαρά ομως μετανιώνω που έδωσα 700 euro για το p20 pro..... υπάρχουνε πολλά άτομα που δεν δίνουμε σημασία αν το κινητό κάνει διαφορα περίεργα... εγώ όμως όταν αγοράζω ένα κινητό το έλεγχο στα πάντα...! και μετά λέω ανοιχτά την άποψη μου εδώ στο myphone.gr και ας μην αρέσει σε μερικούς... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε μου θα τους πω να παρω τα λεφτα μου πισω αλλα αν δεν γινεται εχεις καμια αλλη να προτεινεις μεχρι 500€ εστω και απο σκρουτζ.. ε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smakgr Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Γιατι δε το πουλας ρε omοrfonie; δε σε εχει κουρασει να το κραζεις συνςχως. εγω το εχω 2 μηνες και προερχομαι απο S9 plus. Το s9 plus που ειχα καθε μερα το εβριζα και το πούλησα 500€! Το καλυτερο που ειχε το s9 plus ηταν η οθονη και ισως το Ui της Samsung. Και προσωπικά μου αρεσε και η ρύθμιση της εντασης στις ειδοποιησεις και αυτο μου λειπει. Το P20 pro ειναι τιμιοτατο εργαλείο. θα σου μιλήσω ξεκάθαρα... πάρε άλλη συσκευή μην πάρεις ξανά p20 προ... στο τέλος δεν θα στο αλλάζουνε... και θα συνεχίσει να έχει αυτά τα θέματα...! όσο για το pixel 3 που έβγαλε διαφορα προβλήματα αυτά διορθωθήκανε άμεσα σε λιγότερο από 5 μέρες με updates... :P αν μπορείς πάρε τα λεφτά σου πίσω.... το κινητό δεν το κράζω τυχαία εγώ....!!! και νευριάζω γιατί έρχονται 5-6 να πούμε και μου λένε ότι τρολλαρω.... σοβαρά ομως μετανιώνω που έδωσα 700 euro για το p20 pro..... υπάρχουνε πολλά άτομα που δεν δίνουμε σημασία αν το κινητό κάνει διαφορα περίεργα... εγώ όμως όταν αγοράζω ένα κινητό το έλεγχο στα πάντα...! και μετά λέω ανοιχτά την άποψη μου εδώ στο myphone.gr και ας μην αρέσει σε μερικούς... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε smakgr δεν ξερω τι κοντρα παιζει αληθεια..αλλα το θεμα το δικο μου στο εχει βγαλει εσενα?Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Αυτο που κανει ειναι οταν βγεις εκτος εμβελειας του WiFi να σου γυρναει σε Mobile Data. Για να λειτουγει σωστα πρεπει να εχεις συνεχεια ανοικτα τα WiFi και Mobile Data και μην μπερδευεσαι δεν το απενεργοποιει το WiFi αλλα το βαζει σε low power. Τωρα αν για καποιον λογο σου αργει να γυρισει απο WiFi σε Data υπαρχει μια επιλογη στο developer tools "Επιθετικη μεταφορα απο WiFi σε κινητο" οπου αν την ενεργοποιησεις θα γυρναει σε Data πιο ευκολα ακομα και με πολυ χαμηλο σημα WiFi, στην ουσια θα σου γυρναει σε Data λιγο πριν βγεις εκτος εμβελειας. Δε λειτουργεί έτσι, αν έχεις ενεργοποιημένο το WiFi+ σου δουλεύει μαζί με το WiFi, δλδ όταν θές να κατεβάσεις ένα αρχείο 1GB και έχεις ενεργοποιημένο το WiFi+ θα πάρει τη μέγιστή ταχύτητα απο το WiFi σου και την υπόλοιπη απο τα Data, οπότε θα σου φάει και τα Data σου. Ότι δλδ είπε και ο @egodemis Δεν κάνει για την Ελλάδα το WiFi+, σε ελάχιστες μέρες σου τρώει τα MB σου χωρίς να κλείσεις καθόλου το WiFi. Οπότε προσοχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Το κινητό έχει screen record. Άλλη φορά που θα γράφετε για προβλήματα να βαζετε και το ανάλογο βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Το πήρα κι εγώ προχτές στα 530...πρόλαβα την άνοδο της τιμής... Μέχρι τώρα είναι τρομερό.... Κάμερα μπαταρία κορυφή... Γενικά πολύ καλή επιλογή για αυτά τα χρήματα Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Για να δούμε θα προλάβω να δω το Android 9 στο κινητό μου πριν κλείσω τα μάτια μου; Μέχρι τέλος του χρόνου είπε επίσημα η Huawei Ελλάδος θα έχουν δοθεί το 65% σε όλους τους χρήστες. Αν μέχρι τότε κλείσεις τα μάτια σου, προθυμοποιούμαι να πάρω τη κληρονομιά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε sakis εχω βαλει Links με τα προβληματα που μου βγαζει +ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ηδη μια φορα DOA και με βλεπει για αλλαγω παλι συσκευης..Δες τα και εσυ και αν ξερεις να μου πεις τι να κανω θα το εκτιμουσα..!! https://streamable.com/dpiw6 https://streamable.com/3vnkx https://streamable.com/0xsd0 https://streamable.com/tva7d https://streamable.com/agdxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Μολις το εκανα αυτο που μου ειπες παλι το ιδιο εχω συνεχιζεται..εχω κανει και factory reset και τα εβαλά απο την αρχη χωρις αντιγραφη απο clpudκαι χωρις phone clone..και παλι τα ιδια....!Εσεις που εχετε το κινητο σας το κανει αυτο ?Ευχαριστω Προσωπικά δεν το χω, αλλά ξέρω το πρόβλημα σου απο πολλά κινητά. Το συγκεκριμένο είναι θέμα φλασαρίσματος, δεν έκατσε καλά η rom, χρειάζεται hard factory reset, για να περάσει ξανά η rom. Το κάνεις με τα hot keys όταν είναι σβηστό, αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Απλα φοβαμαι να το κανω εγω μην βγει εκτος εγγυησης μετα...Rackal η 2 συσκευη ειναι που μου τυχαινει αυτο...τοσο ατυχος...στο δικο σου γινεταια αυτο?Να παω να ζητησω και αλλη συσκευη ή τα λεφτα πισω εχω ξενερωσει :( Απο γερμανο το πηρα οχι απο σκρουτσομαγαζο δεν εβαλε καλα η huawei την ρομ τι φαση?και κανει κανονικα 900€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) Απλα φοβαμαι να το κανω εγω μην βγει εκτος εγγυησης μετα...Rackal η 2 συσκευη ειναι που μου τυχαινει αυτο...τοσο ατυχος...στο δικο σου γινεταια αυτο?Να παω να ζητησω και αλλη συσκευη ή τα λεφτα πισω εχω ξενερωσει :( Απο γερμανο το πηρα οχι απο σκρουτσομαγαζο δεν εβαλε καλα η huawei την ρομ τι φαση?και κανει κανονικα 900€ Καμία σχέση, το hard reset είναι επίσημο και φυσικά μέσα στην εγγύηση, κάντο και βάλε μόνο τις εφαρμογές που σου κάνουν πρόβλημα, απο το playstore απευθείας και ενεργοποίησε το black θέμα απο τις ρυθμίσεις του κινητού, και πες μας αποτελέσματα... Να μη ζητήσεις τίποτα, το κινητό bugαρει απο τις σκατοεφαρμογές που γράφουν. Δεν είναι θέμα κινητού, λόγο rom είναι. Μη ξεχνάς πως η Huawei τρώει πόλεμο απο την αμερική, τους λόγους τους καταλαβαίνει κανείς (iphone λόγοι λέγονται) οπότε την πετάνε έκτος εφαρμογών, δεν είναι τυχαίο που κάποιες εφαρμογές παίζουν πένα σε άλλες συσκευές αλλά στη Huawei όχι! Edited November 29, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε μου το black θεμα το εχω ενεργοποιησει γενικα αλλα τιποτα ακομα...Πως γινεται το hard reset?(ειναι δυσκολο?γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα).Μπορω να τους πω να το κανουν στο γερμανο ξερουν εκει?Γιατι το messenger +το whats app το ειχα σε ολα τα κινητα μ δν ειχα τετοιο θεμα πρωτη φορα το ειδα αυτο...Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε μου το black θεμα το εχω ενεργοποιησει γενικα αλλα τιποτα ακομα...Πως γινεται το hard reset?(ειναι δυσκολο?γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα).Μπορω να τους πω να το κανουν στο γερμανο ξερουν εκει?Γιατι το messenger +το whats app το ειχα σε ολα τα κινητα μ δν ειχα τετοιο θεμα πρωτη φορα το ειδα αυτο...Eυχαριστω Φιλε @BOOM1 καλησπερα,δοκιμασες να κανεις στο πληκτρολογιο swifkey καθαρισμο δεδομενων και κασε,οπως επισης για βαλε στα θεματα του swifkey ενα μαυρο θεμα να γινει μαυρο η εμανιση του πληκτρολογιου δηλαδη και πες αν το κανει παλι? λεω τωρα και γω μια αποψη-σκεψη. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Φιλε μου το black θεμα το εχω ενεργοποιησει γενικα αλλα τιποτα ακομα...Πως γινεται το hard reset?(ειναι δυσκολο?γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα).Μπορω να τους πω να το κανουν στο γερμανο ξερουν εκει?Γιατι το messenger +το whats app το ειχα σε ολα τα κινητα μ δν ειχα τετοιο θεμα πρωτη φορα το ειδα αυτο...Eυχαριστω Μπορείς και μόνος σου, με σβηστό το κινητό πατάς το Volume + και το power button παράλληλα. Τα κρατάς πατημένα μέχρι να νιώσεις δόνηση, θα σε βγάλει σε ένα μαύρο μενου, πατας το wipe cache partition πρώτα, ακολουθείς τα βήματα, μετά πατας το Wipe data/factory reset και στο επόμενο μενου το ίδιο κουμπί, περιμένεις μέχρι να πάει 100% και μετά πατας το reset, θα σου κάνει καθαρή εγκατάσταση απ την αρχή. Είσαι έτοιμος, Υπόψιν πως θα χαθούν όλα σου τα αρχεία, οπότε αν δεν έχεις κάνει, πάρε backup Αυτό είναι το μενού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) Εκανα καθαριμο στο stiftkey τιποτα παλι τα ιδια κανει...Εχω δοκιμασει οταν το πηρα σφραγισμενο εβαλα τις εφαρμογες απο το cloud το ιδιο παλι... μετα παλι factory reset εβαλα τις εφαρμογες απο την αρχη μονος μου...παλι τα ιδια...και στο οταν στελνεις μνμ στο messenger και στην κλησησ στο messenger και στο whats app ...Hard reset δεν το εχω να το κανω με αγχωνει κατι που δεν ξερω θα τους το πω να το κανουν στο γερμανο αυριο ελπιζοντας να βγαλουν ακρη αυτοι..Αν δεν ειναι αυτο ξερουμε τι αλλο παιζει να φταιει?Τι μου προτεινετε να κανω?(γιατι στους ποιο πολλους που εχουν το P20 pro δεν το κανει αυτο)/Να παω παλι με DOA +να παρω 3 συσκσευη??? Edited November 29, 2018 by BOOM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Εκανα καθαριμο στο stiftkey τιποτα...hard reset δεν το εχω θα τους το πω να το κανουν στι γερμανο ελπιζοντας να βγαλουν ακρη αυτη..Αν δεν ειναι αυτο ξερουμε τι αλλο παιζει να φταιει? Στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου βαλε μαυρο θεμα μια να δεις. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ναι bikos το κανει και με μαυρο θεμα στο πληκτρολογιο και καθαρισμο εκανα δεδομενων και κατσε...και αλλο πληκτρολογιο εβαλα τα ιδια....Αρα παιδια το μονο που μενει ειναι factory hard reset σωστα?Και αν κανει παλι το ιδιο τι κανουμε μετα?Τι του λεω στον γερμανο?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ναι bikos το κανει και με μαυρο θεμα στο πληκτρολογιο και καθαρισμο εκανα δεδομενων και κατσε...και αλλο πληκτρολογιο εβαλα τα ιδια....Αρα παιδια το μονο που μενει ειναι factory hard reset σωστα?Και αν κανει παλι το ιδιο τι κανουμε μετα?Τι του λεω στον γερμανο?Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!! Μαλιστα..αφου τα δοκιμασες ολα αυτα ναι ειναι μονοδρομος το hard reset..ποια εκδοση λογισμικου εχει? 161? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 (edited) [/color]Θα τους πω αυριο να το κανουν εκει..Αν δεν παισει και αυτο τι κανω λεφτα πισω ή αλλη συσκευη 3 p20 pro?Πως βλεπω ποια εκδοση λογισμικουε εχω?Ειχε πει ενα μελος εδω οτι 161 εβγαζε θεματα ισχυει?Αν εννοεις την εκδοση android λεει 8.1.0 Edited November 29, 2018 by BOOM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts