nikchris Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παντως..λεω τωρα,εκεινο που ταλαιπωρει αρκετα τη μπαταρια μηπως ειναι το κακο σημα? Tωρα το ειπες καλα. Εγω αλλαξα χωρα και ειδα μια ωρα λιγοτερη οθονη, λογω κακου σηματος. Σε άλλο κινητο βεβαια, αλλα το ιδιο μετραει. Γιαυτο και δεν εμπιστευομαι στατιστικα μπαταριας απο κανεναν, παρα μονο τα δικα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Tωρα το ειπες καλα. Εγω αλλαξα χωρα και ειδα μια ωρα λιγοτερη οθονη, λογω κακου σηματος. Σε άλλο κινητο βεβαια, αλλα το ιδιο μετραει. Γιαυτο και δεν εμπιστευομαι στατιστικα μπαταριας απο κανεναν, παρα μονο τα δικα μου Ακριβως ετσι,και τι κανω οταν ειμαι εδω που δεν εχω καλο σημα 4G? Το γυρναω Αυτοματο WCDMA/GSM.Και εχω "πρασινιλα" και ολα καλα χωρις ζορισμα και οταν παω πολη γυρνω στην πρωτη επιλογη σηματος LTE κτλ..:D Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 ρε παιδια πραγματικα ειναι πολυ γελειο αυτο... εκανα επαναφορα σεταρα ξανα το κινητο απο την αρχη... και πλεον οταν παει 10% δεν τελιονει αμεσως οπος πριν.... επισης αφησα το κινητο κλειστο για 1.5 ωρα που το φορτησα και αφου το ανοιξα και μπηκα instagram και messenger kai browsing apo 86% πηγε 68% σε μια ωρα εντονης χρησης... επισης τωρα δεν εχει battery drain δεν χανει 1% καθε ωρα... και εχω 4G ανοιχτο... πως στο καλο εφτιαξε μονο του? με την χρηση οσο παει γινετε καλητερο αυτο... :lol: ευτιχος εχω unlocked bootloader και οταν βρω καμοια καλη custom rom θα την περασω.... και θα εχω gcam μετα... αλλα μεχρι στιγμης δεν το κανω γιατι θα χασω την καμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 ρε παιδια πραγματικα ειναι πολυ γελειο αυτο... εκανα επαναφορα σεταρα ξανα το κινητο απο την αρχη... και πλεον οταν παει 10% δεν τελιονει αμεσως οπος πριν.... επισης αφησα το κινητο κλειστο για 1.5 ωρα που το φορτησα και αφου το ανοιξα και μπηκα instagram και messenger kai browsing apo 86% πηγε 68% σε μια ωρα εντονης χρησης... επισης τωρα δεν εχει battery drain δεν χανει 1% καθε ωρα... και εχω 4G ανοιχτο... πως στο καλο εφτιαξε μονο του? με την χρηση οσο παει γινετε καλητερο αυτο... :lol: ευτιχος εχω unlocked bootloader και οταν βρω καμοια καλη custom rom θα την περασω.... και θα εχω gcam μετα... αλλα μεχρι στιγμης δεν το κανω γιατι θα χασω την καμερα.... Κάπου εχει αναφερθεί ότι αναγνωρίζει use patterns και προσαρμόζεται σε αυτά βελτιώνοντας την αυτονομία μετά τους πρώτους κύκλους. Σε εμένα μάλλον αυτό συνέπεσε με την 152 γιατί από τοτε που την περασα εχω ελαφρως καλυτερη αυτονομία. Gcam γιατί σε αυτό το κινητό;;; :confused: Αν σε κάτι έχει γίνει δουλειά είναι η εφαρμογή της κάμερας, η ρύθμιση του Master AI και των mode από τη Huawei, σιγά μην είναι βελτιστοποιημένη η gcam για τις 3 κάμερες, άσε που σε όσους κουτσο-δούλευε για λίγο μια εκδοση ήταν χωρίς HDR+, χωρίς μπροστινή κάμερα και με πολύ μέτρια λειτουργία γενικά, για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό; Έχεις δει back to back σύγκριση gcam και της Huawei cam και είχε καλύτερα αποτελέσματα η gcam; Μην ακολουθείτε τυφλά ότι κάνουν άλλες συσκευές που έχουν υποδεέστερο hardware και software για να βελτιώσουν την εικόνα. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Κάπου εχει αναφερθεί ότι αναγνωρίζει use patterns και προσαρμόζεται σε αυτά βελτιώνοντας την αυτονομία μετά τους πρώτους κύκλους. Σε εμένα μάλλον αυτό συνέπεσε με την 152 γιατί από τοτε που την περασα εχω ελαφρως καλυτερη αυτονομία. Gcam γιατί σε αυτό το κινητό;;; :confused: Αν σε κάτι έχει γίνει δουλειά είναι η εφαρμογή της κάμερας, η ρύθμιση του Master AI και των mode από τη Huawei, σιγά μην είναι βελτιστοποιημένη η gcam για τις 3 κάμερες, άσε που σε όσους κουτσο-δούλευε για λίγο μια εκδοση ήταν χωρίς HDR+, χωρίς μπροστινή κάμερα και με πολύ μέτρια λειτουργία γενικά, για ποιό λόγο να το κάνεις αυτό; Έχεις δει back to back σύγκριση gcam και της Huawei cam και είχε καλύτερα αποτελέσματα η gcam; Μην ακολουθείτε τυφλά ότι κάνουν άλλες συσκευές που έχουν υποδεέστερο hardware και software για να βελτιώσουν την εικόνα. έχεις δίκιο... χάνεις σχεδόν τα πάντα από την κάμερα και αυτό με κάνει να μην το πειράξω καθόλου...!! έχει την κορυφαία κάμερα σε smartphone πραγματικά... βγάζω κάτι φωτογραφίες και όλοι νομίζουνε ότι είναι από dslr... ανυπομονώ να δω το EMUI 9 λένε ότι έχει ακόμα βελτίωση στην κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 ευτιχος εχω unlocked bootloader Eχμ... ευτυχώς ....γκουχου......γκούχου....... unlocked bootloader!! Nα υποθέσω ότι πήρες πάλι την παλιά συσκευή σου πίσω, σωστά;; Πως αλλιώς μπορείς να έχεις ξεκλείδωτο bootloader σε σφραγισμένη συσκευή που πήρες όταν σου αντικατέστησαν την "προβληματική" σου συσκευή πριν μια εβδομάδα;; Η μήπως η Huawei έκανε για σένα μόνο μια εξαίρεση και σου τον ξεκλείδωσαν επειδή έκανες φασαρία και απαίτησες το ξεκλείδωμα; Περιμένω απάντηση, αλλιώς δεν θέλω να ξανακούσω παράπονα για αυτή την συσκευή που όπως λες και αλλού και παροτρύνεις άλλους να πουλήσουν γιατί είναι σκ@τα συσκευή. Πούλα την να ησυχάσουμε!! Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει μια σοφή ελληνική παροιμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Eχμ... ευτυχώς ....γκουχου......γκούχου....... unlocked bootloader!! Nα υποθέσω ότι πήρες πάλι την παλιά συσκευή σου πίσω, σωστά;; Πως αλλιώς μπορείς να έχεις ξεκλείδωτο bootloader σε σφραγισμένη συσκευή που πήρες όταν σου αντικατέστησαν την "προβληματική" σου συσκευή πριν μια εβδομάδα;; Η μήπως η Huawei έκανε για σένα μόνο μια εξαίρεση και σου τον ξεκλείδωσαν επειδή έκανες φασαρία και απαίτησες το ξεκλείδωμα; Περιμένω απάντηση, αλλιώς δεν θέλω να ξανακούσω παράπονα για αυτή την συσκευή που όπως λες και αλλού και παροτρύνεις άλλους να πουλήσουν γιατί είναι σκ@τα συσκευή. Πούλα την να ησυχάσουμε!! Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει μια σοφή ελληνική παροιμία... Ωχ σωστός ο Σέρλοκ! Δεν το σκέφτηκα καν... 'μορφονιέ τι γίνεται εδώ; Μαρτυράς χωρίς ξύλο μου φαίνεται :lol: Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μπορεις να μαθεις λεπτομερειες γιατι μπαινω στον Γερμανο και το εχει 879.Εχει προσφορα για το p20 στα 699 με το ταμπλετ.Μηπως πηρε αυτο. Όχι το Pro ήταν, μου έστειλε και φώτο. 708.22 μου έγραψε για την ακρίβεια, λογικά θα έληξε η προσφορά αν δε τη βρίσκεις. Το βλέπω στα sevenstores αμεσα διαθεσιμο στα 709 και σε πολλά άλλα σκρουτζομάγαζα στα ίδια χρήματα. Γιατί να το πάρεις από μεγάλο κατάστημα σχεδόν 25% πάνω; εφόσον είναι ευρωπαική η συσκευή καλύπτεσαι κανονικά από εγγύηση. Αν έχεις άνεση με ebay το βρίσκεις ακόμα φτηνότερα, (δε σου λέω μέσω Κίνας κτλ.). Από Γερμανία το πήρα εγώ 640, ευρωπαικό, πριν 1 μήνα και ακόμα τόσο το δίνουν. 879 ποτέ και για κανένα λόγο... Στο bestprice έχει στα 635 ευρώ το Dual και και 657 το single ΥΓ Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το dual είναι φτηνότερο εδώ, ενώ σε άλλες εταιρίες πχ samsung είναι ακριβότερα. ΥΓ2 Το bestprice έχει μερικές φορές καλύτερες τιμές σε κινητά από το skroutz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Eχμ... ευτυχώς ....γκουχου......γκούχου....... unlocked bootloader!! Nα υποθέσω ότι πήρες πάλι την παλιά συσκευή σου πίσω, σωστά;; Πως αλλιώς μπορείς να έχεις ξεκλείδωτο bootloader σε σφραγισμένη συσκευή που πήρες όταν σου αντικατέστησαν την "προβληματική" σου συσκευή πριν μια εβδομάδα;; Η μήπως η Huawei έκανε για σένα μόνο μια εξαίρεση και σου τον ξεκλείδωσαν επειδή έκανες φασαρία και απαίτησες το ξεκλείδωμα; Περιμένω απάντηση, αλλιώς δεν θέλω να ξανακούσω παράπονα για αυτή την συσκευή που όπως λες και αλλού και παροτρύνεις άλλους να πουλήσουν γιατί είναι σκ@τα συσκευή. Πούλα την να ησυχάσουμε!! Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει μια σοφή ελληνική παροιμία... αγαπημενε μου σερλοκ...!! το tool ειναι το DC unlocker και ειναι με πληρωμη... οπως και στο funkyhuawei.... η συσκευη ειναι σκατα... αλλα πλεον την παντρευτικα την κα...ολα :lol: για καμερα επιμενω πως ειναι καλη.. TO EMUI ειναι για γελεια... ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο bestprice έχει στα 635 ευρώ το Dual και και 657 το single ΥΓ Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το dual είναι φτηνότερο εδώ, ενώ σε άλλες εταιρίες πχ samsung είναι ακριβότερα. ΥΓ2 Το bestprice έχει μερικές φορές καλύτερες τιμές σε κινητά από το skroutz αυτο με την single sim φοραει την C636 και ειναι πολυ πιο απροβληματιστο απο την C432... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Χαίρεται, επειδή λογο κόστους κοιτάω το P20 και όχι το pro , εκτός την 40αρα κάμερα πως στέκεται φωτογραφικά το απλό p20? Έρχομαι από s7edge και με ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demikelis Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια Μόλις παραλαβα το screen protector tis nillkin 3D CP+MAX Να αφεραισω το εργοστασιακο που έχει και μετά να το βάλω? Ή να το βάλω πάνω απο το εργοστασιακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια Μόλις παραλαβα το screen protector tis nillkin 3D CP+MAX Να αφεραισω το εργοστασιακο που έχει και μετά να το βάλω? Ή να το βάλω πάνω απο το εργοστασιακο? Προφανώς βγάζεις το εργοστασιακό Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια Μόλις παραλαβα το screen protector tis nillkin 3D CP+MAX Να αφεραισω το εργοστασιακο που έχει και μετά να το βάλω? Ή να το βάλω πάνω απο το εργοστασιακο? Φυσικα και θα βγαλεις οτι ειναι πανω στην οθονη. Πηρες προστατευτικο για την οθονη οχι για το προστατευτικο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Το θέμα είναι αν υποθέσουμε ότι δεν τραβάμε με την 40αρα κάμερα, οι φωτογραφίες του pro με το απλό είναι εφαμιλλες; Έχω mirrorless αλλά η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις πάντα μαζί σου και ιδικά όταν έχεις δύο μικρά παιδιά που θες να απαθανατίσεις. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demikelis Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ευχαριστώ.. κάτι ακόμη Ψες ήθελα να τεσταρω την μπαταρια και απενεργοποιησα τα πάντα ( gps,nfc,wifi,4g,) και από τις 1 μεχρι τις 8 το πρωί από το 75% επεσε στο 71%. Και με λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας. Το εχω περιπου 4 εβδομάδες. Να ανησυχισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Χαίρεται, επειδή λογο κόστους κοιτάω το P20 και όχι το pro , εκτός την 40αρα κάμερα πως στέκεται φωτογραφικά το απλό p20? Έρχομαι από s7edge και με ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία. Σε συγκριτικά έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με το απλό P20 και σίγουρα ειναι πολύ ανωτερο του S7. Βέβαια, χάνεις τα 40mp και την ανάλυση που αυτα προσφέρουν, το 3χ οπτικό ζουμ που ειναι κορυφή αυτη τη στιγμή και υποθέτω ότι η 3η κάμερα ίσως να βοηθάει λίγο και σε άλλα modes χωρίς να φαίνεται, γενικά γίνεται αρκετή επεξεργασία των εικόνων από όλους τους σένσορες από πίσω που είναι και το δυνατό σημείο του τηλεφώνου. Αν ενδιαφέρεσαι πολύ για φωτογραφία όπως λες και θέλεις το καλύτερο σε όλες τις συνθήκες τότε είναι σαφής η επιλογή. Επίσης χάνεις και δύο άλλα μεγάλα ατού του Pro: την οθόνη που έχει εξαιρετική χρωματική απόδοση (πας σε μικρότερη και LCD έναντι Amoled) και τη μπαταρία που βγάζει 2ήμερα για πλάκα με χαλαρή χρήση (πας σε 3400 εναντι 4000). Α, και λιγότερη ram. Δεν πληρώνεις δηλαδή μόνο για τις διαφορές της κάμερας. Προσωπικά είχα αυτό το δίλημμα αλλά ήξερα ότι μετά θα με τρώει και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Pro και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, πάω για μακροχρόνια συμβίωση... Δεδομένου οτι παιζει κοντά στα 650 θεωρώ ότι τα αξίζει και με το παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω το μπατζετ σου βέβαια. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) αγαπημενε μου σερλοκ...!! το tool ειναι το DC unlocker και ειναι με πληρωμη... οπως και στο funkyhuawei.... Θα πρέπει πριν πεις ένα ακόμα ψέμα για να καλύψεις ένα παλιότερο, να το ψάξεις λίγο. Το DC Unlocker ΔΕΝ υποστηρίζει το P20pro αλλά όπως καταλαβαίνω για σένα θα το υποστηρίξουν, μετά βέβαια από πολύ πίεση από σένα. Ήδη κάνουν Refund σε όσους πλήρωσαν για το Ρ20 pro. Εδώ και καιρό λένε στο site τους ότι το P20 pro is not supported by DC-unlocker. Aλλά φυσικά ούτε αυτό είναι πρόβλημα για σένα... εσύ την ξεκλείδωσες την καινούρια συσκευή σου... ΥΓ. Θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τους χαρακτηρισμούς τύπου Σέρλοκ που μου προσάπτεις.. ΥΓ2 Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Detective για να καταλάβει πότε κάποιος τον δουλεύει ή όχι. Edited September 5, 2018 by XP130TD εκτός οπχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ευχαριστώ.. κάτι ακόμη Ψες ήθελα να τεσταρω την μπαταρια και απενεργοποιησα τα πάντα ( gps,nfc,wifi,4g,) και από τις 1 μεχρι τις 8 το πρωί από το 75% επεσε στο 71%. Και με λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας. Το εχω περιπου 4 εβδομάδες. Να ανησυχισω? οχι.... τα λεω αλλα νομιζουνε οτι τρολλαρο.... και οτι θελω να χαλασω το topic... βγαλε την εξοικονομηση ενεργειας θα χασεις εως και 9% θες να σου πω τον τρελο τροπο που βρηκα για να στρωσει??? κανε μια πληρης αποφορτιση της μπαταριας... μεχρι να παει 2% και να κλισει μονο του... βαλτο μεσα κλειστο για φορτιση μεχρι να παει 100% αστο 30λεπτα ακομα αφου παει 100% μετα ενεργοποιησε την συσκευη σου και δες την διαφορα..!!!!! τρελο ετσι????? αλλα κινεζικο κινητο με τελεια καμερα θα εχει και τα προβληματακια του.... καθε 2 μηνες και μια επαναφορα θα την χριαζεται να ξερεις.... ο μονος τροπος ειναι να μην εχεις καν το facebook/messenger/viber/instagram εκει θα πεις τωρα ειναι τερας η μπαταρια..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Ευχαριστώ.. κάτι ακόμη Ψες ήθελα να τεσταρω την μπαταρια και απενεργοποιησα τα πάντα ( gps,nfc,wifi,4g,) και από τις 1 μεχρι τις 8 το πρωί από το 75% επεσε στο 71%. Και με λειτουργία εξοικονομησης ενέργειας. Το εχω περιπου 4 εβδομάδες. Να ανησυχισω? Όχι να μην ανησυχήσεις, όλα καλά είναι.. Μην πιστεύεις τις σαχλαμάρες που λένε οι άλλοι... Δύο είναι τα ατού αυτού του τηλεφώνου που το κατατάσσουν πολύ ψηλά στη λίστα με τα καλύτερα κινητά. Η μπαταρία και η κάμερα.... Edited September 5, 2018 by XP130TD εκτός οπχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Εδώ και 2-3 μέρες μου πετάει συνέχεια μήνυμα για ενεργοποίηση της σάρωσης WiFi ένα είναι ενεργοποιημένο ήδη. Έχουμε καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) @μορφονιό Περιμένω να μου πεις πως κατάφερες και το ξεκλείδωσες με το DC Unlocker γιατί θέλω να ξεκλειδώσω το δικό μου... Edited September 5, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Θα πρέπει πριν πεις ένα ακόμα ψέμα για να καλύψεις ένα παλιότερο, να το ψάξεις λίγο. Το DC Unlocker ΔΕΝ υποστηρίζει το P20pro αλλά όπως καταλαβαίνω για σένα θα το υποστηρίξουν, μετά βέβαια από πολύ πίεση από σένα. Ήδη κάνουν Refund σε όσους πλήρωσαν για το Ρ20 pro. Εδώ και καιρό λένε στο site τους ότι το P20 pro is not supported by DC-unlocker. Aλλά φυσικά ούτε αυτό είναι πρόβλημα για σένα... εσύ την ξεκλείδωσες την καινούρια συσκευή σου... Πω πω ρόμπα λέμε... Για μια στιγμή κόλλησα αλλά έχει δίκιο ο nikstar, δεν ξεκλειδώνει *η συσκευή με DC-unlocker, τώρα σε τι παράλληλο σύμπαν ζει ο άλλος και τι ιστορίες έχει φτιάξει με το μυαλό του για να λέει ότι αυτού του το ξεκλειδώσανε, τρέχα-γύρευε τι προβλήματα έχει ο καθένας. Δεν ασχολούμαι άλλο με μπούρδες, είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά πρόκειται περί επιβεβαιωμένου ψεύτη, κακώς απάντησα και σοβαρά πιο πριν. Παρά μόνο όταν παραπληροφορεί μέλη που ψάχνουν σοβαρές πληροφορίες θα ακολουθεί η απαραίτητη διόρθωση. Edited September 4, 2018 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Εδώ και 2-3 μέρες μου πετάει συνέχεια μήνυμα για ενεργοποίηση της σάρωσης WiFi ένα είναι ενεργοποιημένο ήδη. Έχουμε καμία ιδέα; Πας στις ρυθμισεις WiFi και απενεργοποιεις το WiFi+ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Σε συγκριτικά έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα και με το απλό P20 και σίγουρα ειναι πολύ ανωτερο του S7. Βέβαια, χάνεις τα 40mp και την ανάλυση που αυτα προσφέρουν, το 3χ οπτικό ζουμ που ειναι κορυφή αυτη τη στιγμή και υποθέτω ότι η 3η κάμερα ίσως να βοηθάει λίγο και σε άλλα modes χωρίς να φαίνεται, γενικά γίνεται αρκετή επεξεργασία των εικόνων από όλους τους σένσορες από πίσω που είναι και το δυνατό σημείο του τηλεφώνου. Αν ενδιαφέρεσαι πολύ για φωτογραφία όπως λες και θέλεις το καλύτερο σε όλες τις συνθήκες τότε είναι σαφής η επιλογή. Επίσης χάνεις και δύο άλλα μεγάλα ατού του Pro: την οθόνη που έχει εξαιρετική χρωματική απόδοση (πας σε μικρότερη και LCD έναντι Amoled) και τη μπαταρία που βγάζει 2ήμερα για πλάκα με χαλαρή χρήση (πας σε 3400 εναντι 4000). Α, και λιγότερη ram. Δεν πληρώνεις δηλαδή μόνο για τις διαφορές της κάμερας. Προσωπικά είχα αυτό το δίλημμα αλλά ήξερα ότι μετά θα με τρώει και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στο Pro και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου, πάω για μακροχρόνια συμβίωση... Δεδομένου οτι παιζει κοντά στα 650 θεωρώ ότι τα αξίζει και με το παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω το μπατζετ σου βέβαια. Ευχαριστώ φίλε μου, επειδή σαν καινούριο θα κόψω τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ θα βγει περίπου 415 και 520 κάπου 100 ευρώ διάφορα, θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα αποφασίσω. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) @μορφονιό Περιμένω να μου πεις πως κατάφερες και το ξεκλείδωσες με το DC Unlocker γιατί θέλω να ξεκλειδώσω το δικό μου... το google ειναι πιο ευκολη λυση και απο εμενα.... αλλαζεις τους dns στην συσκευη και στο pc 81.177.139.39 81.177.139.39 μετα βαζεις το κινητο σε adb mode και το βαζεις στο pc αυτο που δουλευει ακομα ειναι το DC-unlocker V1.00.1403 το βρισκεις πλεον cracked... Edited September 5, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts