grunge_kdc Δημοσιεύτηκε April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2018 (edited) 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Έως 250 - 270€. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 5 - 5.2 αλλά και παραπάνω αρκεί να μην ξεφεύγει σε διάσταση το κινητό, κάτι μεγαλύτερο πχ 5,5 ίντσες με μικρά bezel θα ήταν αποδεκτό. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Επιθυμητό από Ελλάδα αλλά όχι δεσμευτικό. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Απαραίτητα ΝΑΙ 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Απαραίτητα Dual Sim και προαιρετικά NFC 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Αδιάφορο... 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Χωρίς προτίμηση. Ρεαλιστικά χρώματα μόνο να έχει. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα , βαρύ gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Moto G3 Με λίγα λόγια ψάχνω ένα Dual Sim με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα και ταυτόχρονα η μπαταρία του να βγάζει άνετα μια μέρα με πολύωρη χρήση ( όχι παιχνίδια). Κυρίως WiFi,4G και social media Edited April 7, 2018 by grunge_kdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Ας απαντήσω στον εαυτό μου και θα μου προτείνω το Moto Z2 Play στα 280€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Υπόψιν ότι το moto z2 play υπάρχει στο banggood στα 197 ευρω Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Απο τα λιγα δειγματα που εχω δει, δεν βλέπω να εχει καμια σπουδαία κάμερα. Από Ελλάδα, εφόσον θες 800αρα, παρότι λιγο παλιό θα πρότεινα το honor 8. Σε soc μια φορα ανώτερο είναι ;) Επιπλέον ειναι και dual active ενω σε ιντσες ειναι πιο κοντά σε αυτό που θες. Από την άλλη έχει μικρότερη αυτονομία. Edited April 13, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 απο τη στιγμή που ψάχνεις value for money το J5(2017) στην προσφορά Γερμανού στα 190 είναι νομίζω μονόδρομος https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-j5-2017/20365022/ έχω το J5 2016 σχεδόν 2 χρόνια, σκυλί μαύρο σε μπαταρία και ταχύτητα, κάμερα πολύ καλή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Συγνωμη ποια προσφορά; Τελευταία φορά που ειχα κοιτάξει το j5 2017 ειχε 160 ευρώ. Προσωπικά 190 ευρώ τα θεωρώ πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Συγνωμη ποια προσφορά; Τελευταία φορά που ειχα κοιτάξει το j5 2017 ειχε 160 ευρώ. Προσωπικά 190 ευρώ τα θεωρώ πολλά. Ακριβώς 160€ πήρε φίλος μέσα στην βδομάδα το j5 από Σκρουτζ, και είναι μια χαρά, και το μπλε πολύ ωραίο χρώμα... 190 θεωρώ είναι πολλά για αυτή τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. April 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πάντα σε σχέση με την τιμή θα πήγαινα σε J7 2017 ( 210€ ) και μου αρέσει και σαν τηλέφωνο αλλά μάλλον θέλω κάτι παραπάνω σε specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Huawei mate 10 lite.Ολοκληρωμενο τηλεφωνο για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. April 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Λοιπόν το αποφάσισα..Θα κάνω την υπέρβαση και θα πάω σε Huawei P10 ή S7 δίκαρτο πάντα. Νομίζω θα με καλύψουν απόλυτα σε αυτά που ζητάω. Θα τα βάλω με δόσεις οπότε δε θα μου φανεί υπερβολή το ποσό (~450€) αν και το αξίζουν πιστεύω. Edited April 22, 2018 by grunge_kdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. May 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 (edited) Επανέρχομαι για να ρωτήσω εάν αξίζει το Moto X4 στα 199€ από Γερμανία ( Saturn ) για να μου το φέρει ένας φίλος σε λίγες μέρες. Λέει 64h battery endurance αλλά σε άλλα reviews έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για την αυτονομία του. Είναι η έκδοση με τα 3/32 GB. Έχω βρει και την έκδοση 4/64 GB στο ιταλικό Amazon στα 250€. Edited May 27, 2018 by grunge_kdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts