Jump to content

Αν σας απατούσε...

sakaflias
 Κοινοποίηση

Αν σας απατούσε...  

425 members have voted

1. 1. Αν σας απατούσε...

• Θα έφευγα (δεν το αντέχω,δεν αξίζει)
      279
    • Θα έμενα (τον/την αγαπώ)
      40
    • Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα
      70
    • Αδιαφορία
      36

Recommended Posts

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ οπως ο διαολος το λιβανι μερη που μπορει να πηγαιναμε μαζι και ισως και να συχναζει και η ιδια,δειχνει αν ειμαι "ζορικλας".

δεν σου ειπα να την αποφευγεις οπως ο διαβολος το λιβανι, ουτε καν το εννοουσα... αλλα ο,τι τρυπακι και αν ειναι δεν θα πας στο ιδιο μαγαζι με αλλη για να την κανεις να ζηλεψει... το εχεις χασει το παιχνιδι εξαρχης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 689
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Anyway,voldenmortt καταλαβα πως το εννοεις.Κι εγω δεν εννοουσα το να παει καποιος για να την κανει να ζηλεψει.

Αλλα για σπασιμο αν θες.Το ιδιο (ή πιο light αν θες) σπασιμο με αυτο αν πηγαινα με αλλη.

Αnyway, προσωπικα οτι ειχα να πω το ειπα.

Και μιλαω καθαρα υποθετικα μιας και δοξασοι ο Θεος μεχρι τωρα οι κοπελες μου ηταν τετοιες που δεν ετυχα τετοιων δυσαρεστων περιστατικων.

Ευχομαι ποτε να μην χρειαστω να το ανακαλυψω απο πρωτο χερι...

(το λεω χωρις κανενα υπονοουμενο και για κανεναν!)

Καλυτερα να μην το μαθαινα διοτι θα την κρεμαγα! η στην καλυτερα θα την εκανα με ελαφρα.... διοτι δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο.

Anyway,voldenmortt καταλαβα πως το εννοεις.Κι εγω δεν εννοουσα το να παει καποιος για να την κανει να ζηλεψει.

Αλλα για σπασιμο αν θες.Το ιδιο (ή πιο light αν θες) σπασιμο με αυτο αν πηγαινα με αλλη.

Αnyway, προσωπικα οτι ειχα να πω το ειπα.

Και μιλαω καθαρα υποθετικα μιας και δοξασοι ο Θεος μεχρι τωρα οι κοπελες μου ηταν τετοιες που δεν ετυχα τετοιων δυσαρεστων περιστατικων.

Ευχομαι ποτε να μην χρειαστω να το ανακαλυψω απο πρωτο χερι...

(το λεω χωρις κανενα υπονοουμενο και για κανεναν!)

apa exoume alles apopseis... ola ok man!

[sIGPIC][/sIGPIC]

apla an feygei panta etsi apo sxeseis, tha kataligei tragos panta.. kai den eipa an fas kerato na min fygeis, apla toulaxiston na fygeis me psila to kefali..

kai an deite oloi eseis to galop panw panw stin selida yparxoun kai 46 atoma pou symfwnoun mazi mou... opote min eiste etsi mazi mou, irema!!!!

μα εννοειται οτι δεν υαπρχει προβλημα μαζι σου φιλε μου,απλη συζητηση κανουμε αλλα εχω εγω τον τροπο μου να την κανω με ψηλα το κεφαλι,ας μην ερθει ομως καλυτερα καμια τετοια στιγμη.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μα εννοειται οτι δεν υαπρχει προβλημα μαζι σου φιλε μου,απλη συζητηση κανουμε αλλα εχω εγω τον τροπο μου να την κανω με ψηλα το κεφαλι,ας μην ερθει ομως καλυτερα καμια τετοια στιγμη.

δικιο εχεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

οκ,για μενα το θεμα αυτο στηριζεται σε μια πολυ λεπτη κλωστιτσα...την ισορροπια...

γενικα ειμαι της αποψης πως αν με απατησεις,θελω να βρεις τ αρ****α να μου το πεις και εγω θα δω αν μπορω μαζι σου η οχι...μετραει το να το πεις πολυ...

το λεω αυτο γιατι το εχω κανει και εγω..:cool:

δυσκολευτηκα πολυ να το πω,αλλα το εκανα στην τελικη και το φταιξιμο δικο μου...

αν η σχεση ειναι επιπολαιη οκ ισως να μην εχουμε πολλες απώλειες..

αν ομως απο ΄βλακεια στιγμης καταστρεψεις κατι καλο...τοτε...μεγα μαμακια...:X

οπως και να χει δικαολογιες του τυπου ειχα πιει και δεν ηξερα τι εκανα,δεν χωρανε...

ναι το εκανα,λυπάμαι,τωρα τι γινεται?

και δεχεσαι τις συνεπειες...

αν ειναι δυσκολο για σενα αλλο τοσο και ισως πιο πολυ ειναι και για τον αλλον που θα λεει ''γιατι ρε αχαριστη?δε σου εδωσα τα πάντα?''

και δικιο θα εχει...:X

αλλα απο την αλλη και εσενα που ειλικρινα εκανες ενα λαθοε ποιος να σε πιστεψει?

αν τωρα το κανεις συστημα ε,τοτε καλα θα κανει να σου πει''πάμε γι αλλα και το ψαρι μες στην γυάλα..'':X

γενικα ειμαι της αποψης πως αν με απατησεις,θελω να βρεις τ αρ****α να μου το πεις και εγω θα δω αν μπορω μαζι σου η οχι...μετραει το να το πεις πολυ...

το λεω αυτο γιατι το εχω κανει και εγω..:cool:

δυσκολευτηκα πολυ να το πω,αλλα το εκανα στην τελικη και το φταιξιμο δικο μου.....'':X

Αν το πεις ομως :X ειναι σαν να έχεις υπογραψεις την "καταδίκη" σου. Παει χωρισες. Ποιος θα μείνει μαζι σου ξερωντας οτι πριν λιγες μερες ησουν με αλλο/η;;;:blink: ;;;:!:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Miranta και να έχεις το θάρρος (γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι σε σένα) να το πείς εμένα δε μου λέει κάτι... Όπως είπε κ ένας φίλος μερικά posts πιο πρίν, δικαιολογίες του τύπου: "ήταν λάθος μου, είχα μεθύσει, ήταν βλακεία της στιγμής, εσένα αγαπάω..." δεν υπάρχουν (τουλάχιστον για μένα). Απ'τη στιγμή που πέρασε απ'το μυαλό της και τελικά το έκανε έχει τελειώσει για μένα... Όσο και να την αγαπούσα, είναι απ'τα μόνα πράγματα που δεν πρόκειται να συγχωρούσα.

Εκτός κ απ'την άλλη αν εννοείς να το πείς με σκοπό να τελειώσεις τη σχέση! Χμμμμμμ... και πάλι καλύτερα να το έλεγες πρίν και μετά ας έκανες ό,τι ήθελες!

Φιλικά! :)

Τhe end of an era...

Συμφωνω...δικαιολογιες ουσιαστικες δεν υπαρχουν...

Ειδικα ατακες τυπου "ηταν λαθος μου...ετυχε...δεν θα ξαναγινει" ειναι τραγελαφικες!:X

Τι παει να πει "ετυχε"...Τι ειναι η απιστια και κατ' επεκταση η ερωτικη πραξη για να "τυχει";

Ετυχε μπορω να πω εγω π.χ. που ενω γυρνουσα σπιτι απο το μαθημα "ετυχε και πατησα μια τσιχλα και κολλαγε το παπουτσι μου".

Ποτε μεχρι τωρα δεν μου εχει συμβει να παω "οπως γυρνουσα απο την δουλεια ειδα μια πολυ ωραια βιτρινα και οπως χαζευα ενα τρομερο σακακι...εκανα sex!":blink: ΝΤΟΙΝΓΚ!:blink:

Κατι τετοιο σε ενα θεμα οπως η απιστια ειναι λιγο οξυμωρο να το χρησιμοποιησουμε.Γιατι για να καταληξεις τ'ανασκελα με τον-την αλλη θελει μια "α" προετοιμασια πριν,να πεχτει ενα "σκηνικο" πριν την αποκορυφωση και παει λεγοντας.

Οποτε για μενα η οποια ειλικρινια ουσιαστικα θα ειχε μονο ενα αντικτυπο.Να μπορεσω να διακοψω οσο γινεται νωριτερα και να μην κοροιδευομαι.

Η εμπιστοσυνη κερδιζεται πολυ δυσκολα αλλα μπορει να χαθει σε μια στιγμη.

κοιτα...

δεν θα πω τιποτα παραπανω απο το ''το εκανα,λυπάμαι αλλα ετσι ειναι''...

τωρα οτι υπογραφω την ''καταδικη μου''...εξαρταται απο το ατομο και απο την σχεση..

οπως και να εχει εγω θελω να ειμαι οσο πιο καθαρη μπορω.

δικο μου λαθος ,δικες μου ολες οι ευθυνες και ο αλλαχ βοηθος...

• 5 months later...

Θα εφευγα ακομα κι αν τον αγαπω. Δεν υπαρχει συγχωρεση σ'αυτα τα πραγματα. Και να πεις οτι συγχωρεις μετα θα εισαι παντα με ενα ερωτηματικο στο κεφαλι, παντα με τον φοβο "θα το ξανακανει;". Αμα χαθει η εμπιστοσυνη, αντε γεια. Μετραει αντιστροφα μεχρι να ληξει η σχεση, με μαθηματικη ακριβεια, θα ελεγα.

Για την αδιαφορια ε οκ, αμα ειναι καποιος τοσο αναισθητος ή εχει τοσο ελευθερη σχεση που αδιαφορει, μαγκια του.;) :p

Οσο για το "θα το πληρωσει με το ιδιο νομισμα", ψιλοματαιο δεν ειναι; Αν ο αλλος/η σε εχει απατησει δεν πρεπει να τον κοφτει και πολυ το τι θα κανεις εσυ, οποτε τζαμπα κοπος.:p Ασε που προσωπικα δεν καταναλωνω ενεργεια σε θεματα "εκδικησης". Προτιμω να γυριζω σελιδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα εφευγα ακομα κι αν τον αγαπω. Δεν υπαρχει συγχωρεση σ'αυτα τα πραγματα. Και να πεις οτι συγχωρεις μετα θα εισαι παντα με ενα ερωτηματικο στο κεφαλι, παντα με τον φοβο "θα το ξανακανει;". Αμα χαθει η εμπιστοσυνη, αντε γεια. Μετραει αντιστροφα μεχρι να ληξει η σχεση, με μαθηματικη ακριβεια, θα ελεγα.

συμφωνω! δεν ειναι θεμα συγχωρεσης, αυτο με προσπαθεια γινεται, ειναι ομως εξαιρετικα δυσκολο να ξεχασεις αυτο που εγινε και να εμπιστευτεις ξανα τον ανθρωπο σου. για μενα η απιστια ειναι προδοσια και ο πονος της προδοσιας δεν περναει... ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

το τραγουδι που λεει "αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι" το θυμαστε?

κατι ηξερε και το'πε εκεινη.

παρολαυτα πανω κατω συμφωνω με τα κοριτσια απο πανω.

αν ειναι να φας κερατο..οπως ειναι ας φυγει και να μη ξαναγυρισει ποτε των ποτων.

και αν την επιανα επ'αυτοφορω εκει να δεις γλεντια! ή θα ημουν ψυχραιμος ή θα τα εσπαγα ολα. bad boy :p

Never Give Up:!:

Join friend!

ego tha to kana me thn aderfh ths, an eixe kai htan nostimh etsi gia spasimo,h mporei kai me thn mana ths an htan nostimh.tora kai na mhn htan toso nostimh who cares?? ego tha eiseprata mono kai meta ANTE BYE.kai auta etsi gia spasimo.to kanei h den to xanakanei??:D
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ego tha to kana me thn aderfh ths, an eixe kai htan nostimh etsi gia spasimo,h mporei kai me thn mana ths an htan nostimh.tora kai na mhn htan toso nostimh who cares?? ego tha eiseprata mono kai meta ANTE BYE.kai auta etsi gia spasimo.to kanei h den to xanakanei??:D

δεν συμφωνω με την λογικη αν το ξανακανει. αν φας το κερατο μετα τι να την κανεις τη εκδικηση κ μαλιστα τετοιυ ειδους?:p

read and think of it!

ego pali pistevo to anti8eto.mu etixe.k ton edio3a makria giati den mporousa na ton sigxoresw prospa8isa alla den ta kataferna aidiaza na me aggizei.meta to ekana ego omws se kapio allo k to metaniwsa katastre4a ton eauto mu miwsa to epipedo m k prospa8o na epanor8osw.mono otan to kanis esi se kapion allo k to metaniwsis 8a niwsis pos 8a niw8i ekinos pu su to ekane.k otan lene i oura tou skilou den isixiei o ka8e an8ropos dikaioute pistevo eos k 2 eukairies.giati leme deuteri alla stin ousia ine i proti apla exume os ka8ierwmeno na leme dose mu akoma mia deuteri eukairia alla ine i proti eukairia pou su dinete giati den ixe xanaproigi8i kati.i deuteri eukairia isoute me tin triti pu kapioi 8ewroun.den ine etsi!telospanton meta apo tin 2i kata diki mu eukairia isos gia kapious triti den axizei ton kopo k feugis makria.genikotera prepi na siniditopoihsoume oti eukairia 1i den ine otan gnorizoume ton allo eukairia proti ine otan mas kanoun kati k tous afinoume peri8oria gia epanor8osi meta erxete i triti i opia se kamia periptosi den prepi na dinete!

:innocent:

Για μενα πρωτη ευκαιρια ειναι οταν αποφασιζεις να εισαι με καποιον μιας και του δινεις την "ευκαιρια" να δειξει οτι αξιζει κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Αλλα νταξει, πρωτες ευκαιριες και δευτερες ευκαιριες. Παιζουμε με τις λεξεις.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αμα την κανει καποιος ή το κραταει μεσα του και δεν λεει τιποτα ή το λεει και χωριζει

Εγω ποτε δεν κερατωσα καποια , απλα αν μου ερεσε καποια , χαλουσα την σχεση που ειχα και .. αντε γεια

Τουλαχιστον τα ειχα καλα με τον εαυτο μου

Αν με κερατωνε και το μαθαινα θα την χωριζα στα σιγουρα

φιλικα

ne alla pia iousia na mplexis me kapio pu na exis amfivolies an axizi kali m?sto kato kato ekini ti stigmi etsi opws to les pires k si mia eukairia apo to allo atomo gia na apodi3is opws les k si oti axizeis.ean me to pu gnorizoume kapio tu dinoume eukairia tote kalitera na min gnorizoume kanena eukairies den iparxun polles gia spatali.hehe:)filakia:Pk simiotewn prwta gnorzoume kapion k meta proxoroume den 3ekinoume gia na gnorisoume ton allo pu ine ena megisto la8os po oli tinoume na to kanoume kapies stigmes sti zwi mas k meta trexume k den ftanoume.auta...
:innocent:

και αν ο αλλος(αυτος που απατα)εκανε ενα λαθος(στο οποιο λαθος μπορουμε ολοι να πεσουμε)εκει γιατι να μην υπαρχει κατανοηση?(οταν πραγματικα μετανιωνει για οτι εγινε+ταπεινα εχει ζητησει συγχωρεση?)εκει τι κανουμε?

λεμε ΄΄αντε γεια΄΄ η δινουμε μια ευκαιρια?

ειναι απολυτο το ''με κερατωσε αρα τον διωχνω'' εξαρταται παντα/...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

You are Beautiful Its True...